Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
imala sam vezica, iz njih sam izvukla samo jedno....

da sam neverni skot sve do momenta dok ne zavolim....
za mene je samo u ljubavi vernost....
ne u vezi nego u ljubavi, a lepo je kad se to poklopi....

sto bi znacilo .....VERNA I SAMO VERNA!
Korisnikov avatar
By Modesty
:kolo:....baš se radujem kad vidim koliko vas ima.
By ...Sitnicava...
Ako si neveran prema osobi sa kojom si, ne znaci li to i da je ne postujes?
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by ...Sitnicava...
Ta rečenica se može preformulisati i ovako:ako lažeš osobu sa kojom si u vezi8vajrajući je) onda ti fali i manjak poštovanja prema sebi i svom vremenu,čim si u vezi sa osobom koju moraš lagati,tj. sa osobom koja ti nije kompetabilana.
Korisnikov avatar
By pthalo
1.

kada volim nekoga, volim taj nekog svim srcem i ne bi mi padalo na pamet da poželim neko drugo
By ~ Le Saint X ~
Zasto mi se cini da bukvalno svaki post koji Modesty napise
velica njenu monogamnost i spremnost da voli samo jednu osobu i bude joj verna i sta znam josh...

i kao da ovde na forumu - tom moru bluda,orgija,licemerstva i promiskuiteta - siri jevandzelje monogamnosti i ljubavi prema izabranoj osobi

mislim...what's the point???

:belerina:

Vec su i ptice apsolvirale Modestinu politicku i svaku drugu korektnost u vezama
By ...Sitnicava...
Originally posted by Modesty
Ta rečenica se može preformulisati i ovako:ako lažeš osobu sa kojom si u vezi8vajrajući je) onda ti fali i manjak poštovanja prema sebi i svom vremenu,čim si u vezi sa osobom koju moraš lagati,tj. sa osobom koja ti nije kompetabilana.

Kao najbitnije, biramo sa kim cemo da budemo u vezi, ekstremni su slucajevi kada je to nametnuto i o tome ovde ne govorim. Dakle, ne vidim smisao postojanja veze gde se vreme u istoj nerado provodi. Usput, zasto se mora lagati i cemu stvaranje korelacije sa osobom za koju smatramo da nam nije kompatibilna? Ili nisam razumela poentu tvog posta ili definitivno nisam zagovornik pomenute. :neznam:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
kada sam pored prave osobo veran sam kao pas :)
Korisnikov avatar
By Modesty

Kao najbitnije, biramo sa kim cemo da budemo u vezi, ekstremni su slucajevi kada je to nametnuto i o tome ovde ne govorim. Dakle, ne vidim smisao postojanja veze gde se vreme u istoj nerado provodi. Usput, zasto se mora lagati i cemu stvaranje korelacije sa osobom za koju smatramo da nam nije kompatibilna? Ili nisam razumela poentu tvog posta ili definitivno nisam zagovornik pomenute. :neznam:

Koji dio nisi shvatia,meni se čini dosta transparentno napisano.......pokušaću,ako neko sebe poštuje cijeni sebe i svoje vrijeme,on neće biti sa nekompetabinom osobom iz nekih poriva tipa:neki dubinski strah od samoće,veika potreba da ima nekog ii da nekom pripada...itd.
Ičiće daje i tražiti pravu osobu za sebe....a ne gubiti vrijeme na nekoga koga mora da aže,da se skirva ....kužiš?
By ...Sitnicava...
Moja namera je bila samo da istaknem da prevara znaci nepostovanje. Ti se sa tim slazes ili ne slazes? Svejedno, mislim da si poodmakla od onoga sto ja htedoh reci. :)
Korisnikov avatar
By Modesty
Moja namera je bila samo da istaknem da prevara znaci nepostovanje. Ti se sa tim slazes ili ne slazes? Svejedno, mislim da si poodmakla od onoga sto ja htedoh reci. :)
Sažemo se u potpunosti ;) ne brini
By J...
Navikli smo u nasoj kulturi da nam model za vezu bude par odnosno dvoje ljudi i to se smatra "normalnom" vezom. Nesto razmisljam, sta se desava kod onih ljudi kojima religija dozvoljava i podrzava poligamiju? Da li je jedan Arapin koji ima vise zena veran ili neveran?

Koliko znam u tim slucajevima, muskarac koji ima vise zena mora za sve njih ravnopravno da obezbedi iste uslove.

I onda razmisljam, kad moze tamo neki Arapin da voli (ili da su mu drage ili sta vec) vise zena zasto ne bih mogla i ja? :D Pri tome, ja ih ne izdrzavam finansijski :lol: sto je olaksavajuca okolnost za mene i sloboda za njih. :eureka:

:leviathan:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...
Navikli smo u nasoj kulturi da nam model za vezu bude par odnosno dvoje ljudi i to se smatra "normalnom" vezom. Nesto razmisljam, sta se desava kod onih ljudi kojima religija dozvoljava i podrzava poligamiju?
Meni moja religija rece da treba da svrnes na kafu :shake:

@Tema:

Koji put...ali koji...

-sta god radim ne radim iza ledja-

i to je dovoljno:zvezda:
By ...Sitnicava...
Navikli smo u nasoj kulturi da nam model za vezu bude par odnosno dvoje ljudi i to se smatra "normalnom" vezom. Nesto razmisljam, sta se desava kod onih ljudi kojima religija dozvoljava i podrzava poligamiju? Da li je jedan Arapin koji ima vise zena veran ili neveran?

Koliko znam u tim slucajevima, muskarac koji ima vise zena mora za sve njih ravnopravno da obezbedi iste uslove.

I onda razmisljam, kad moze tamo neki Arapin da voli (ili da su mu drage ili sta vec) vise zena zasto ne bih mogla i ja? :D Pri tome, ja ih ne izdrzavam finansijski :lol: sto je olaksavajuca okolnost za mene i sloboda za njih. :eureka:

:leviathan:
:)

Kada iskreno zavolis, neces razmisljati kako da hvatas krivine... Naravno, uz preduslov da ljubav moze da te ispuni...
By J...

Kada iskreno zavolis, neces razmisljati kako da hvatas krivine... Naravno, uz preduslov da ljubav moze da te ispuni...
Hoces da kazes da Arapi "hvataju krivine"? :eureka:

Salu na stranu, htela sam da pokazem da se stvari mogu gledati iz vise uglova, da se bar u shvatanjima ne treba zatvarati u kalupe.

I ko kaze da ja ne znam iskreno da volim? :trep:
Korisnikov avatar
By Modesty
gdje ćeš sestro među arape,pa tamo su žene stvari a ne bića...ti si jedna emotivna dušica;)
By ...Sitnicava...

Hoces da kazes da Arapi "hvataju krivine"? :eureka:

Salu na stranu, htela sam da pokazem da se stvari mogu gledati iz vise uglova, da se bar u shvatanjima ne treba zatvarati u kalupe.

I ko kaze da ja ne znam iskreno da volim? :trep:
:) Nisam htela da se udubljujem u pricu o poligamiji, ali kad je vec nuzno...
Po mom ta pojava, tj. stupanje u istu obezbedjuje zadovoljenje samo onih jevtinih, a slatkih potreba. :) Sto opet mislim da ne bi smelo da ispunjava coveka. Gde je tu ljubav? Kod jedne volim nos, kod druge nacin na koji gricka usne, kod osme racio? Ili ne volim nista, samo u njima uzivam telesnim culima. Ne znam, promasaj mi je cela prica oko poligamije, no dobro, kome odgovara... Meni ipak ne. :)
Ma, ja ne verujem da mozes sve i da ceo svet tvrdi suprotno. :lol:
By J...

Po mom ta pojava, tj. stupanje u istu obezbedjuje zadovoljenje samo onih jevtinih, a slatkih potreba. :) Sto opet mislim da ne bi smelo da ispunjava coveka. Gde je tu ljubav? Kod jedne volim nos, kod druge nacin na koji gricka usne, kod osme racio?

Postoje razne vrste emocija, za razne osobe ali ako nisi osetila, tesko da ti sada ja to mogu ovde objasniti.

A ljubav, ljubav nastaje posle mnogo ulozenog obostranog truda i vremena provedenog zajedno. A kad izgradis nesto jako i stabilno, onda mozes malo i da se opustis. :P
By ...Sitnicava...

Po mom ta pojava, tj. stupanje u istu obezbedjuje zadovoljenje samo onih jevtinih, a slatkih potreba. :) Sto opet mislim da ne bi smelo da ispunjava coveka. Gde je tu ljubav? Kod jedne volim nos, kod druge nacin na koji gricka usne, kod osme racio?

Postoje razne vrste emocija, za razne osobe ali ako nisi osetila, tesko da ti sada ja to mogu ovde objasniti.

A ljubav, ljubav nastaje posle mnogo ulozenog obostranog truda i vremena provedenog zajedno. A kad izgradis nesto jako i stabilno, onda mozes malo i da se opustis. :P
...da se opustis i time srusis ono stabilno... :lol:
I o kakvoj ljubavi pricas kad ti vec rekoh da ne verujem da umes da volis ono sto nije cokolada sa celim lesnicima, socna pralina ili Ferrero Rocher??? :lol:
E, skrenusmo sa teme. Da rezimiramo, J... je pobornik varanja, dok Sitnicava to nije... :chestram:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Evo nas opet :) sto ljudi sto cudi :) a nekako mislim da je pitanje ovde:

Kada nekoga STVARNO volish da li te IKADA privuche neko drugi i shta tad radish ?

Shto znachi volish da spavash, jedesh, shetash se, vodish ljubav, chistish kucu sa njom/njim ali kad se malo napijesh u ubacish u fazon ludovanja pa ti se tu josh mota neko fizichki a i psihichki privlachan i oran za neobavezni sex, da li se okrecesh i istog momenta idesh kuci ili kazesh-ajde da se malo zabavim. Shta je jache ljubav ili strast za jednu noc?
Zato preferiram savtavanje drugih zena u prisustvu sopstvene, jer imam uzaasnu grzu savesti ako to radim bez nje. Shto ne znachi da to radim svaki put kad "izadjemo u grad" vec kad je atmosvera takva i nas dve smo u elemntu zatakvo zajebavanje.
By J...
ne verujem da umes da volis ono sto nije cokolada sa celim lesnicima, socna pralina ili Ferrero Rocher??? :lol:
E, skrenusmo sa teme. Da rezimiramo, J... je pobornik varanja, dok Sitnicava to nije... :chestram:
Da, da, u pravu si.

:nokti:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja sam resila da pustim da J...odgovara na ovakve teme, a ja cu samo da naglasim da isto mislimo :giggle: ponekad ne znam da se snadjem sa padezima, pa nek J... bude moj PR u ovakvim ( po 100ti put) temama :psiholog:
Korisnikov avatar
By Dina
I meni uvek taj primer koji je J... navela padne na pamet kod ovakvih tema. Ili npr da sam citala da u arapskim zemljama ne postoji prijateljstvo muskarca i zene, to je njima skroz neshvatljivo. A kod nas bi se ljudi (uglavnom) zapanjili kad bi neko to konstatovao narocito negiranje sasvim cak i ako on/ona to nemaju. Sto govori koliko kultura i vaspitanje uticu na to sto smatramo da moze ili ne moze, postoji ili ne postoji...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor
ja sam resila da pustim da J...odgovara na ovakve teme, a ja cu samo da naglasim da isto mislimo :giggle: ponekad ne znam da se snadjem sa padezima, pa nek J... bude moj PR u ovakvim ( po 100ti put) temama :psiholog:
Ma da, ja samo kvot J.. i to je to, plus Dina uleti i taman :cheer:

@Sitnicava:

Meni je varanje raditi nekome nesto iza ledja-bilo sta. A ne jebati/ljubiti/vatati se sa nekim sem sa svojim partnerom/partnerima/partnerkama.
Korisnikov avatar
By Modesty
već smo apsolvirali da je varanje samo ako je urađeno iza leđa,slagano i sl.

Sitničava,dear,nemoj da prozivaš J... nije lijepo.
Korisnikov avatar
By Hys.
već smo apsolvirali da je varanje samo ako je urađeno iza leđa,slagano i sl.

E ako smo to apsolvirali, super :up:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by bila jednom jedna...

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by bila jednom jedna...
imala sam vezica, iz njih sam izvukla samo jedno....

da sam neverni skot sve do momenta dok ne zavolim....
za mene je samo u ljubavi vernost....
ne u vezi nego u ljubavi, a lepo je kad se to poklopi....

zvezdice rekla sam kad volim, a ko se nasao u toj grupi, da bila sam mu verna....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!