Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...Ta rečenica se može preformulisati i ovako:ako lažeš osobu sa kojom si u vezi8vajrajući je) onda ti fali i manjak poštovanja prema sebi i svom vremenu,čim si u vezi sa osobom koju moraš lagati,tj. sa osobom koja ti nije kompetabilana.
Ako si neveran prema osobi sa kojom si, ne znaci li to i da je ne postujes?
Originally posted by ModestyOriginally posted by ...Sitnicava...Ta rečenica se može preformulisati i ovako:ako lažeš osobu sa kojom si u vezi8vajrajući je) onda ti fali i manjak poštovanja prema sebi i svom vremenu,čim si u vezi sa osobom koju moraš lagati,tj. sa osobom koja ti nije kompetabilana.
Originally posted by ...Sitnicava...Originally posted by ModestyOriginally posted by ...Sitnicava...Ta rečenica se može preformulisati i ovako:ako lažeš osobu sa kojom si u vezi8vajrajući je) onda ti fali i manjak poštovanja prema sebi i svom vremenu,čim si u vezi sa osobom koju moraš lagati,tj. sa osobom koja ti nije kompetabilana.
Kao najbitnije, biramo sa kim cemo da budemo u vezi, ekstremni su slucajevi kada je to nametnuto i o tome ovde ne govorim. Dakle, ne vidim smisao postojanja veze gde se vreme u istoj nerado provodi. Usput, zasto se mora lagati i cemu stvaranje korelacije sa osobom za koju smatramo da nam nije kompatibilna? Ili nisam razumela poentu tvog posta ili definitivno nisam zagovornik pomenute.![]()
Originally posted by J...Meni moja religija rece da treba da svrnes na kafu
Navikli smo u nasoj kulturi da nam model za vezu bude par odnosno dvoje ljudi i to se smatra "normalnom" vezom. Nesto razmisljam, sta se desava kod onih ljudi kojima religija dozvoljava i podrzava poligamiju?
Originally posted by J...
Navikli smo u nasoj kulturi da nam model za vezu bude par odnosno dvoje ljudi i to se smatra "normalnom" vezom. Nesto razmisljam, sta se desava kod onih ljudi kojima religija dozvoljava i podrzava poligamiju? Da li je jedan Arapin koji ima vise zena veran ili neveran?
Koliko znam u tim slucajevima, muskarac koji ima vise zena mora za sve njih ravnopravno da obezbedi iste uslove.
I onda razmisljam, kad moze tamo neki Arapin da voli (ili da su mu drage ili sta vec) vise zena zasto ne bih mogla i ja?Pri tome, ja ih ne izdrzavam finansijski
sto je olaksavajuca okolnost za mene i sloboda za njih.
![]()
![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Hoces da kazes da Arapi "hvataju krivine"?
Kada iskreno zavolis, neces razmisljati kako da hvatas krivine... Naravno, uz preduslov da ljubav moze da te ispuni...
Originally posted by J...Originally posted by ...Sitnicava...Hoces da kazes da Arapi "hvataju krivine"?
Kada iskreno zavolis, neces razmisljati kako da hvatas krivine... Naravno, uz preduslov da ljubav moze da te ispuni...![]()
Salu na stranu, htela sam da pokazem da se stvari mogu gledati iz vise uglova, da se bar u shvatanjima ne treba zatvarati u kalupe.
I ko kaze da ja ne znam iskreno da volim?![]()
Originally posted by ...Sitnicava...
Po mom ta pojava, tj. stupanje u istu obezbedjuje zadovoljenje samo onih jevtinih, a slatkih potreba.Sto opet mislim da ne bi smelo da ispunjava coveka. Gde je tu ljubav? Kod jedne volim nos, kod druge nacin na koji gricka usne, kod osme racio?
Originally posted by J......da se opustis i time srusis ono stabilno...Originally posted by ...Sitnicava...
Po mom ta pojava, tj. stupanje u istu obezbedjuje zadovoljenje samo onih jevtinih, a slatkih potreba.Sto opet mislim da ne bi smelo da ispunjava coveka. Gde je tu ljubav? Kod jedne volim nos, kod druge nacin na koji gricka usne, kod osme racio?
Postoje razne vrste emocija, za razne osobe ali ako nisi osetila, tesko da ti sada ja to mogu ovde objasniti.
A ljubav, ljubav nastaje posle mnogo ulozenog obostranog truda i vremena provedenog zajedno. A kad izgradis nesto jako i stabilno, onda mozes malo i da se opustis.![]()
Originally posted by starsailorMa da, ja samo kvot J.. i to je to, plus Dina uleti i taman
ja sam resila da pustim da J...odgovara na ovakve teme, a ja cu samo da naglasim da isto mislimoponekad ne znam da se snadjem sa padezima, pa nek J... bude moj PR u ovakvim ( po 100ti put) temama
![]()
Originally posted by bila jednom jedna...
imala sam vezica, iz njih sam izvukla samo jedno....
da sam neverni skot sve do momenta dok ne zavolim....
za mene je samo u ljubavi vernost....
ne u vezi nego u ljubavi, a lepo je kad se to poklopi....
sto bi znacilo .....VERNA I SAMO VERNA!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!