Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by abcd
Originally posted by Lakiboy_ns
predlazem da ga iskoristis sexualno ako jos mozes kao sto je i on tebe iskoristio finansijski...bice ti tako lakse kad se sve zavrsi znajuci da si i ti izvukao nesto iz svega toga.
???
Its a give and take game honey dont act suprised :cvetduga:
By mikka
razumem sta zelis reci
ali ja nisam za takvu iskalkulisanu osvetoljubivost
to mi se cini ispod dostojanstva
ja sam izgleda od onih kojima je moralna i ljudska satisfakcija na prvom mestu
tako da se ne bih upustao u takvo nesto
narocito ako je u pitanju osoba koja mi znaci
povredjujuci nju, povredjujem i samog sebe
sta cu, taki sam :yes:
treba da ostanu cisti racuni
u smislu da stavis osobi do znanja sta mislis o njoj
i ne treba dozvoliti da te opet povredjuje
iliti
"Trick me once shame on you, trick me twice shame on me." :smug:
Dao si joj sansu, ali ona to nije znala da ceni
to je vec njen teret, i prosto izdignut nad situacijom :isus: , osolobodjen od svake vrste niskosti, na nju bacis koprenu hladnog prezira i zaborava :carica:
osecaj je katarzican :snob:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Da ali to mi zvuci malo previse idealisticno u ovoj situaciji.
Ja sam licno nakon momenata u kojima sam bio tesko povredjen pokusavao da isto tako racionalizujem situaciju ali losa secanja ostaju i kasnije se cesto kada se sve slegne pretvore u bes i prema toj osobi koja me povredila i prema samom sebi.
Prema beskrupuloznim kalkulatorima i osobama koje iskoriscavaju druge na najgori nacin se moze ophoditi sama na nacin na koji ce sami razumeti a to je GIVE THEM A TASTE OF THEIR OWN MEDICINE :peace:
Korisnikov avatar
By Val
Zashto se svetiti nekome koga smo sami novcem "drzhali"? Kazni svoju glupost. Ne tudju "lukavost"! Pod USLOVOM da je zaista bilo neiskreno! :misli:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by XanaX
Da sam pametan, pa jebiga, tužio bih ga. Strgao mi je anlaser na autu (1300 kn popravak) i još razbio retrovizor.
„Da gospodine, ali vi ste mu dali voziti vaš auto!“..
Ne vidim da imash osnov bash da ga tuzhish, ali da mu nalupash par shamara i shutnesh ga u guzicu, to josh uvek mozhesh. :yes:
Za to nikad nije kasno.
:nono:
Korisnikov avatar
By Tot
Moraš hitno prekinuti tu stvar budući da posledice svega toga već debelo psihički osećaš i sada se radi o tome da ih preveniraš koliko je moguće. Svo to iskustvo može te psihički razlabaviti na duži rok i to može biti trauma koju ćeš dosta dugo vući, dalje narušiti tvoje poverenje u ljude, ljubav i mogućnost neke buduće ljubavne veze. Potkrepiću ovo komentarima onoga što si rekao. Naročito važne delove ću boldovati.

Savet koji tražiš : Prekinuti na što jednostavniji način. Ne treba da misliš da ti je za taj potez potrebna tona objašnjenja. Kažem, što jednostavnije. Ti sad moraš potpuno da se distanciraš od njega za neko (duže) vreme. Bilo bi dobro da mu što uljudnije, bez srdžbe, kažeš da vaš odnos ne vidiš kao ljubavni, da u tom modusu u kome ste bili ne možeš da funkcionišeš a da zbog prirode svoje emotivne uključenosti u sve to moraš potpuno da prekineš odnos na neko vreme da bi nakon toga na nekim drugim osnovama izgradili prijateljski odnos. Smatram da ne možeš sada s njim da uđeš u normalan, neutralan prijateljski odnos, da bi to bilo mrcvarenje za tebe. Što manje rasprava! Imaš posla sa demagogom koji zna tvoje slabe tačke i koji će svaku tvoju primedbu preobratiti u svoju korist a ti ćeš nastaviti da patiš u svemu tome. Pri tome, moraš biti svestan da ćeš kada prekineš tu priču sve to jedno vreme "iskijavati". Nakon tog raskida sledi ti jedan teži period ali ja te ohrabrujem da se osmeliš na tako nešto. Taj period jake utučenosti nakon raskida će potrajati ali biće mnogo bolnije i sa mnogo težim posledicama ako u odnosu u kome si ostaneš. To je produžavanje agonije nakon koje opet sledi agonija kada usledi prekid koji je neminovan. Olakšaj sebi stvar! Jasno mi je da ti to nije lako, ali to je jedino rešenje pa te ohrabrujem da tako i odlučiš.

Nije se on prodao, ja sam se prodao, sve svoje emocije, dao sam mu sve, samo zato da ne bih bio sam , za njegovu mladenačku luckavost (ipak sam 32 y.o.)

ja sam cijelo vrijeme sumnjao, ali očigledno sam debelo naivan jer na ovako nešto još nikad nisam naletio.
I jedno i drugo što sam boldovao su tvoje slabosti koje je uočio, s tim što je samoća stanje koje ćeš naučiti da prevladavaš, da bi se osećao ispunjeno i kada nemaš nikoga i da to tvoje svojstvo ne bi više bilo predmet nečije emotivne ucene.

A, naivnost ti je vrlina.
u početku sam mislio da sam se zaljubio. bilo mi ga je strašno žao, i sad shvaćam, možda (ljutnja me je prošla) da mi ga je još uvijek žao i da sam nesretan zbog njega.
Pa to jeste, čini mi se, "zaljubljenost na prvi pogled" ali to jako malo znači; kasnije tek dolazi prava ljubav ako se oba partnera trude. On jeste za žaljenje u jednom ljudskom smislu i treba mu pomoć koji mu ti ne možeš pružiti upravo zbog načina svoje emotivne upletenosti u priču. Da je vaš ljubavni odnos bio simetričan to bi za tebe isto bila teža pozicija ali sa mnogo boljim perspektivama i izgledima da mu stvarno pomogneš.
- ja nekako držim, kad ti netko uđe u život, i ako ima problema, da mu trebaš pomoći . pustio sam ga da se naspava i sljedećeg dana počeo "otkrivati čari" spozoriranja...

ja sam, nažalost uvijek takav - ne mogu odoljeti kad mi netko, ispriča sve tako i traži pomoć. Ali, ipak mislim da je ovo prešlo granice.
De facto to je jedan odnos iskorišćavanja a svaki takav odnos kad tad pređe granice. U tom smislu tvoj altruizam je tretiran kao slabost.
I da bit ću snob, priznajem; na kraju se svelo da sam slušao nekakve čudne pjesmuljke od njega od pjevača za koje nikad nisam čuo, gledao Red Carpet (po prvi puta gledao tv , valjda u god. dana) zbog njega...

ne znam, vjerovao sam da će se sve to ispraviti i nije on loš dečko, ali... odem u grad i (opet, snobovski mod) pričam s frendom o indie grupama, zagreb gueer predstavama, raspravljamo o politici, o referendumu u Kaliforniji... i onda se vratim doma, a ovaj mali vrti neke festivalske ('rvacke) naravno pjesme...
Potrebna je duhovna sličnost u partnerstvu. No, ne mora da bude presudno; mislim da to što navodiš sve ne bi bilo problem da je postojao simetričan ljubavni odnos jer bi i prilagođavanje bilo uzajamno pa bi i on možda bio motivisan da se bavi tvojim interesovanjima umesto što si samo ti slušao "rvacke" pesme.

i, valjda zaista nisam parvi "sponzor" jer sam toliko često odbijao seks - želio sam se prvo emocionalno vezatti (bolje da nisam) , no na kraju smo ipak krenuli i - ah, sex je sex, pogotovo sa zgodnim dečkom tako divnog lica,no nisam osjetio ono pravo... tako da me uveo iu dilemu hoću li ikada uopće moći potpuno uživati u seksu.
Upravo ovo je urgentni razlog zašto moraš prekinuti taj odnos. Ne dozvoli sebi da to u šta suštinski veruješ bude takvom jednom pričom dalje narušeno ili potpuno uništeno. Ovo se zaista tiče tvog duševnog zdravlja!
U svakom slučaju, vrlo dobra škola i hvala na savjetima, ljudi. Ostala mu je torba i pogledao sam (eto, jesam, što sad) - žilet i Maverick after shave...
Nagore je to što ne znam kako da mu kažem jer on će i dalje tražititi - ma prijateljstvo, ma poznanstvo, ma da samo prespava katkad kad mu promakne bus ...
Ponavljam, ovo je vrlo važan deo saveta koji sam ti dao. Mislim da je jedino ispravan radikalan prekid. Sve drugo je nastavak mrcvarenja za tebe u ma kojoj formi se nastavilo. Trebalo bi da mu kažeš, uljudno, da jedno vreme ne možeš uopšte da se viđaš i kontaktiraš sa njim. To jedno vreme je, po meni, minimum nekoliko meseci.
sad, kad znam da je sve gotovo, tj. da slijedi finale, ne znam što mi je činiti, ne znam kako odbiti ljude, kako reći ne;čim posumnjam da govori iz srca i istinu, u meni odmah nekakva empatija i mislim si - propovjedaš o moralnosti, etici, pomaganju; a u praksi si bjednikkoji zatvara vrata drugome pred nosom.
Naveo te je ciljano na tu matricu razmišljanja i upravo zato što si emotivno upleten u priču teško ti je da rasuđuješ kako treba. Radi se o instrumentalizaciji tvojih osećanja; deo odnosa iskorišćavanja.
ne znam zaista,on je stalno govorio o ljubavi, govorio je kako mu je prekrasno naći nekoga tko da ga ne poševi odmah i tko ga ne tjera van u grad svake noći i "pokazuje" kao trofej....
ali, bojim se da smo ipak dva razl. svijeta. Ja sam završio u minusu na skoro svim karticama zbog njega, nisam ni sam znao zašto to činim. Vjerovatno ljubav, ali prije neka zaljubljenost... Ja bih mu pomogao, kolikko mogu, ali i ja sam zapetljan u svakakve kombinacije i nisam sasvim samostalan.
Ako mu dozvoliš da ti i dalje priča o ljubavi, tj. nastaviš tu priču sa njim, zaista postoji opasnost da ne budeš sposoban više ni za kakvu ljubav.

Oko pomaganja, učinio si koliko si mogao. Nemaš se tu zbog čega loše osećati. Savetovao bih te da mu nikako ne prebacuješ za one troškove koje si do sada s njim imao. To si dao široka srca ali moraš staviti tačku.
Originally posted by XanaX I ovo "ne miriše 100%" je najgore. Što ako se usprkos svemu na, neki, sebi svojstveni način , zaljubio u mene...
Nemoj se zavaravati.

Osim toga, povrijdio me je, iako vjerojatno u afektu kad je spomenuo moju "čifutsku krv" pa sam ja , jeli, škrt i bezobziran. ...
A znaš zašto mislim da te je uvredila ta izjava o "čifutskoj krvi"? Ne zato što je povredio tvoja nacionalna osećanja, već što si u tom primeru, bolje nego u bilo kom drugom, nasliutio koliko te ne voli.

Uh, nemoj samo i to; moram ga promijeniti... Skinuo sam se s alprazolazam pri 3 i pol mjeseca... Užas. I naravno, nedostaje mi svaki dan. Sad kad sve zbrojim, gotenyu, ja sam u dubokom shitu i s njim, i sedativima i svim sranjima. Predodređen da si uništim život, pogotovo ako nastavim ovako... Majke mi, sve crno oko mene
Kao što sam rekao ranije; ovde se radi o tvom duševnom zdravlju.

Ali te njegove jebeno lijepe oči i nos, malo jači, kakav volim, i kako je poželjno (ok, ispravno rečeno: izvježbano) sve to radio...
Pokazalo se da je lepota nosa i očiju u ovom slučaju bila jedino valjana da se od toga napravi kres šema.
Ok, probat ću naučiti živjti sam. A baš kad se pojavio , pomislio sam ono: „ljubav dođe kad najmanje misliš na nju“.
I to je često tačno. Ali to je samo početak posle koga treba da usledi obostrano ulaganje u ljubavni odnos.
Originally posted by XanaXMeni te 32 god. Predstavljaju veliki problem. Gledam facu u ogledalu i shvaćam da sam „odrastao“. A u mislima, nisam. Sve neke neizživljene želje i sl.
Čini mi se da je i ovaj tvoj osećaj glede uzrasne dobi upotrebio u svoju korist. Naravno da osećaj nije ispravan i da na svaki način smanjuješ svoju samoprocenu zbog stanja u kome se nalaziš.

Dakle, savetovao sam ti radikalni raskid i znam da ti to neće biti lako. Sledi ti jedan teži period nakon toga ali preživećeš. Kako god bilo teško, učini to jer će biti i puno teže ako nastaviš da razvlačiš taj odnos.

Sve najbolje! :)
By mikka
Originally posted by Lakiboy_ns
^
Da ali to mi zvuci malo previse idealisticno u ovoj situaciji.
Ja sam licno nakon momenata u kojima sam bio tesko povredjen pokusavao da isto tako racionalizujem situaciju ali losa secanja ostaju i kasnije se cesto kada se sve slegne pretvore u bes i prema toj osobi koja me povredila i prema samom sebi.
Prema beskrupuloznim kalkulatorima i osobama koje iskoriscavaju druge na najgori nacin se moze ophoditi sama na nacin na koji ce sami razumeti a to je GIVE THEM A TASTE OF THEIR OWN MEDICINE :peace:
opet
osobi koja me je brutalno povredila ne bih dozvolio ni dodir, kamoli nesto vise...
to bi bila kazna za mene, a za nju pre nagrada
bar u mom slucaju
sexualno praznjenje kao vid osvete mi je dno dna
time bi pokazao kako nije nista bolji od njega(ako je ovaj imao motive iskljucivo finansijske prirode)
osim ako bi xanax zapravo precutno pristao da celu tu situaciju razmatra kao odnos sponzor-sponzorusha (verovatno otuda i insinuacije da na ovoj temi nesto "smrdi"), i potpuno izolovao sexualne nagone u svrhu kaznjavanja (opet isuvise nisko za moj ukus, covek treba da ima neki nivo, ako drzi do sebe)
ali to sam samo ja :peace:

i ukoliko je xanax utvrdio da je decko s njim bio iskljucivo iz materijalnih razloga, a on zeleo emotivnu vezu, moj savet je, kao i totov, radikalni raskid, i pomenuto uzdizanje nad situacijom :smug: :sudija:
Korisnikov avatar
By Val
Chek´ bre, chovek "skontao" da ga dete zajebavalo? Chemu sad dalje kukanje? Valjda tako "odrastao" sam zna shtO mu je chinit´? :zakljucano:
By XanaX
Sori svima, ali evo me opet – nije loše ovakovo riješavanje vlast. problema postovanjem na forumu... Ispadne lakše, a i korisno, donekle.

U ove postove koji su očigledno interne rasprave tipa: „kako šutnut', seksualno iskoristit' i sl. bivšeg / odlazećeg komada“ neću se uplitati. Vidim da se zezate, al least someone's having a ball...

@*deni*

Ma, ono je bila gorka šala - da bih ga „tužio“ zbog auta. U to se još petljat' – nema šanse, samo želim što prije zaboraviti. Anlaser je zamjenjen, auto vozi, još trebam novi retrovizor...

@ Val

Bez obzira što misliš o meni, ali ipak tvoja je spika (o ovoj, mojoj putešestviji) malo iskrivljena. Ja vidim da polako počinje lupanje (o meni) tipa: „on je šonja“, „tako mu i treba“, „platio – dobio – što se tuži“, ali meni je ovo (bilo) prvi puta da uopće naiđem na osobu koja se, je li „spozorira“. Iskreno, nemaju veliko „S“ istetovirano na čelu, zabavni su, ljubazni i vrlo, vrlo dovitljivi.
I ja, iako nisam više mlad, nisam baš niti neki „starac“ s 32 godine, a ni on s 23 god. nije neko dijete... Ja sam bio spreman poštovati sve što takva dobna granica nosi (osim ovoga); ali ipak nisam pederast sijede brade koji bira „učenika“ u gymnasiumu...

Što se tiče čitavog threada, ja sam postao iz dva razloga: prvo, zato što sam se na neki način riješio malo frustracija i boli od svega toga, a drugo – zanimalo me je kako vi gledate na sve to i što mislite kako bih trebao postupiti...
Nisam ja kriv što mi se on svidio, i što sam ubrzo pomislio da bismo mogli nešto iz toga zajednički i napraviti, kriv jesam što nisam skužio signale i iskreno, 'ajmo do krajnje patetike, ako ste čitali „Kockara“ – (ne pada mi na pamet uspoređivati se s klasicima), ali na kraju to je pomalo kao kada Aleksej Ivanonič nastavlja i nastavlja svoje kockarske turneje, već bez strasti za novcem, nego samo onda dok se rulet vrti, i svaki put vraća se svojoj madame u Pariz i predaje novce...

@ Tot

Puno hvala na savjetima i svemu što si napisao! Ti si valjda jedini skužio zašto sam u sve to ušao (ah i *deni*, i on, također) no, ti si napravio pravu „analizu“  Problem je dakako, velikim dijelom i u tome što sam prošao kroz tu „džanki“ –fazu i sad nemam nikoga, sam sam, tražim neku pozitivnost, neko uporište da bih nastavio...
Već sam napisao, ali ponovit ću (tiče se tvog komentara o „mom altruizmu“ kao slabosti) – zapravo, to je bio osjećaj (i još uvijek je) osjećaj licemjerja jer toliko volim „popovati“ naokolo kako trebamo jedni drugima pomagati, kako nikada neću ostaviti nekoga na cjedilu, a onda, eto, sada, doslovce bježim... To je ono što me, naravno uz još uvijek postojeću emocionalnu privrženost spram njega, najviše muči.
Ne smatram ja sebe nekim teškim intelektualcom i sl., ali i ta je komponenta bila „u igri“. Kao da je gledanje nekih show-programa mjerilo ičega, ali tu bih očekivao barem malo reciprociteta, ne samo da ja slušam „njegovu“ glazbu i „njegove“ priče i iskreno rečeno, stupidnosti opće kategorije koje sam sažvakao godinama prije, već i da on sasluša malo mene, ne bih ga gnjavio s ne znam čim, ali zašto mi (doslovce) nije dopuštao da uopće ispričam nešto do kraja – pa zavraga, to je način upoznavanja, pričaš o sebi, o stvarima koje ti se sviđaju i sl. – ako je meni smiješno, još uvijek, kako Adrian Mole nije mogao premazati u crnu boju pajace na tapetama svoje sobe, pa nek' me barem posluša – pa moram mu reći tko je Adrian, junak mog djetinjstva...

No, eto, jutros je nazvao. Naravno, odmah je tražio da ga nazovem na mob jer nema bonova. Nazvao sam. Užasno glupa situacija. Matirao me je odmah pričom o tome kako je pogreb i sve što sad slijedi užas, kako se grozno osjeća (umro mu je djed) i sl. Onda je prebacio na sve dugove u koje su pali on i njegova obitelj, i na kraju, zamolio me za novac – malu pomoć, do sljedeće plaće itd...
Ja sam okvirno znao što ću mu odgovoriti, ali se naravno nisam snašao. Mucao sam o tome kako bi trebalo „malo prekinuti“, „odustati“ i sl. Jedino što sam utilizirao je bilo „Ne, žao mi je, ne mogu ti pomoći (na pitanje oko novca)“. Pokušao sam dotjerati stvar do kraja, navesti ga da dođe i uzme stvari koje su mu ostale, ali njegov ton glasa se naglo promijenio – rekao je nešto poput „ne želim više ovako razgovarati, bok“. Za sada je završilo na tome.
Da mu bar znam adresu, poslao bih tu stvari fucking paketom.
Korisnikov avatar
By Tot
Ovo što si rekao o tome kako se osećaš: sasvim mi je jasno da je to krajnje neprijatna situacija kroz koju moraš da prođeš kao što će ti ostati i gorak ukus u ustima polse toga neko vreme. Međutim, ako negde znaš da to stvarno ne može fercerati i kakve rizike nosi, onda znaš zašto daješ prednost racionalnom u odnosu na emocije koje prema njemu svakako imaš.

I ja, iako nisam više mlad, nisam baš niti neki „starac“ s 32 godine, a ni on s 23 god. nije neko dijete... Ja sam bio spreman poštovati sve što takva dobna granica nosi (osim ovoga); ali ipak nisam pederast sijede brade koji bira „učenika“ u gymnasiumu...

Nisam ja kriv što mi se on svidio, i što sam ubrzo pomislio da bismo mogli nešto iz toga zajednički i napraviti, kriv jesam što nisam skužio signale
Pazi, kao neko ko sve sa strane to sluša mogu da imam prema tom momku saosećanje. Njegova lična i porodična istorija je može biti jako teška i svakako mu nije lako; a to što on upotrebljava neke veštine "da bi preživeo" donekle mogu da shvatim, ali u jednome se preračunao: ljubav se ne može glumiti; odnos je počeo kao ljubavni i tu te doveo u zabunu i konfuziju. Imajući u vidu tvoj altruizam, veruejm, da se to kretalo u nekoj formi prijateljstva, da bi mu pomogao; a to što je upletena emotivna ravan nije tvoja krivica i nemoj na to tako gledati. Upravo time što si emotivno involviran sad si prinuđen da se povučeš a možda ne bi da je išlo linijom nekog prijateljstva. I još nešto, kad smo već kod odgovornosti, to što je u teškom stanju, vidi, mu ne daje alibi da se poigrava ciljano nečijim osećanjima; i to je nešto što će morati da nauči kad tad. Dakle nije izuzet od vlastite odgovornosti prema drugim ljudima činjenicom svog stanja, položaja itd.

sad nemam nikoga, sam sam, tražim neku pozitivnost, neko uporište da bih nastavio...
Savršeno razumljivo; bio si prosto predisponiran da upadneš u tu situaciju; nisi pri tome imao tu vrstu iskustva i ne vidim u svemu tome neku tvoju krivicu; pogotovo ono oko godina tj. uzrasne razlike nema veze. Ni on sa svoje 23 godine nije više mala beba.
Već sam napisao, ali ponovit ću (tiče se tvog komentara o „mom altruizmu“ kao slabosti) – zapravo, to je bio osjećaj (i još uvijek je) osjećaj licemjerja jer toliko volim „popovati“ naokolo kako trebamo jedni drugima pomagati, kako nikada neću ostaviti nekoga na cjedilu, a onda, eto, sada, doslovce bježim... To je ono što me, naravno uz još uvijek postojeću emocionalnu privrženost spram njega, najviše muči.

Rekao sam da je tvoj altruizam tretiran kao slabost; tako vidim stvar. Nisam rekao da je tvoj altruizam kao takav slabost.

Ako je neko u problemu, prirodna reakcija altruistične osobe je da pritekne u pomoć ( ova pojava se, uzgred, ne viđa na svakom koraku). I često je problemska situacija kako nekome pomoći ali onaj ko hoće da pomogne iznađe neko rešenje.

Ali, mislim, da tebe upravo situacija u kojoj se nalaziš sprečava da pomogneš na pravi način. Ne možeš objektivno da pomogneš jer si uključio ljubavna osećanja u vrlo problematičnoj relaciji. Situacija je napeta sa priličnim destruktivnim potencijalom, ili autodestruktivnim ukoliko si u nečemu što te jako povređuje. I pitanje je koliko bi taj odnos bio pod kontrolom ako bi u tome nastavio; mislim da bi jedan drugoga mogli još više da povredite nastavljajući igru "kao ljubavnog odnosa".
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by *deni*
Taj bi kod mene nogu u dupe dobio jos kod prvog ( dobro, mozda tek kod drugog ) pokusaja da mi izmuze novac.
Folirante i klosare namirisem na vreme, hvala Bogu.
Imam dobar skener za tu vrstu ljudi.
Same here
Korisnikov avatar
By erkondisn

ja sam se zapravo bojao d će te me popljuvati kao škrtog bolesnika koji iskorištava dečka.
taman posla. nisi lud da te netko uspije dovesti u minus radi kava u sheratonu. :qqlele:
pa to ni vlatka pokos ne radi, imas bome posla s osobom koja puca i vise od modnog macka.

(i da, što se tiče pishanja, da i to objasnim - ne znam, ali probaj ti izvesti to u "grmlju", okružen samo betonskim zgradama i to jednog predivnog sunčanog prijepodneva dok ljudi cijelo vrijeme hodaju okolo)

:nosi bedz s natpisom samo me pitaj kako: :smug:

doduse, cuo sam za osobu koja je usred madonninog koncerta u budvi to uspjela obaviti u pivsku bocu :smeh:
Korisnikov avatar
By EnRage
Ovako, nisam citao bas sve postove, ali sam procitao cijelu pricu koja je bitna. Covjek se moze zaljubiti, lako i brzo...i jednako tako brzo se razocarati u nekoga, ali da i dalje osjeti "ono nesto" prema toj osobi.

A ono sto ja imam reci o tom malom jest da je jedna obicna pederska sponzorusa kakvih po Zagrebu ima na tone, ne znam je li iz sahtova izlaze ili sto vec. Takvi nemaju ni prebite lipe u dzepu, ali glume da su fancy, a snobizam im curi iz nosa. Cinjenica da je posudjeni novac potrosio na kavu i to kavu u Sheratonu vec dovoljno govori.

I jos je drama queen, ja suosjecam i zao mi je kad netko izgubi bliskog clana obitelji...ali nisam bas vidio da netko za djedom u tolikoj mjeri pada u trans, jos pogotovo ako je bio dugo bolestan i takav razvoj dogadjaja se mogao ocekivati. Traziti novac za pogreb od nekoga koga prakticki jos ne poznajes je zaista suludo, pa kakav je to karakter pobogu...

Ono s obrezivanjem i o tome sto mu smeta, a sto ne, necu niti komentirati, od mene bi valjda nakon te recenice dobio izgon kroz prozor...pretpostavljam...iako, lako je reci, ali sigurno mu pogotovo nakon toga vise ni lipe ne bi dao.

Uglavnom, osvijesti se, doci ce netko drugi...tudje razlike treba prihvatiti, ali vi ste dva svijeta...a i on te jos iskoristava. Baci to u smece, nek si on nadje nekog mafijasa, takvih ima po gradu ko u prici.

Jos jednom ponavljam, razumijem zaljubljenost, ali ova prica zvuci uzasno. Mislim da si se zaljubio samo u njegovu lijepu facu, ali vjeruj, takva fascinacija brzo prodje. Ako zelis, ti mu i dalje nastavi kupovati bonove za mobitel i trositi svoj telefon za pozive na njegov mobitel, to bi bio kratki opis onoga sto bi te cekalo u buducnosti.

Pretpostavljam da na gay.hr ovo nisi stavio jer bi se barem 30 posto tamosnjih forumasa u prici moglo prepoznati :lol:
By XanaX
ok, kasno je, moram se rano ustati i sve mi je jebeno ravno. osim jedne stvari.

Tot mi to pokušava racionalizirati i ja na tren shvatim, pa opet ne... Koju vražiju fiksaciju imam za njega? Zašto ga nisam otpilio i, ne znam, dao rok "danas do 21h, dođi po stvari, inače ih bacam na ulicu".

u skladu s laganijim notama, sad kad se stvari slažu, sad kad se sjetim kako smo se upoznali, pa to je laganini mafija, mreža operatera koja radi po gradu. naravno da me boli što me je lagao oko toga da mu se sviđam, ljut sam na samog sebe, tužan također, kako ću sad ikada moći zaista znati...

inače, kad se kava u sheratonu provlači kroz svaki drugi post, da samo pojasnim, to jutro sam ispraznio, ali ispraznio novčanik, jer je "išao na dogovor za posao", zatim proveo dan bez kune u džepu, da bi mi on, sasvim nonšalantno , navečer, objavio kako je "radio nešto drugo" i međuostalim, popio kavu u Sheratonu i vidio tamo tog i tog...

a lova je uvijek išla "za pomoć mami", "koja duguje tome i tome", pa struju ne mogu platiti... ah, da, htio je i kaput - tu sam bio krajnje zbunjen, na što me je utješio da mu mogu posuditi i svoj, samo "platim za kem. čišćenje i sve ok". i tako dalje, dalje...

i da, tema nije na gay.hr-u iz prethodno spomenutog razloga. mislim da bi postotak onih koji bi ga prepoznali bio i veći... najbolje od svega (ovo za zg-dio čitatelja) u džanki-fazi imao sam nešto pomalo slično s zloglasnim V.K., ali on bar nije tražio novce, pitaj boga što je on tražio...

i da, za kraj, još jedan detaljčić... vezano uz seks, pred kraj mi je rekao kako on to s kondomom radi samo ako drugi zahtjeva. dakle, testiranje, here I come...

ali, fuck, još uvijek ga promatram u QaF fazonu, k'o što je Ben vidio potencijale u Hunteru...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
Krenuvshi stopama Dostojevskog mladi XanaX na forum GS dospe. Al´ muke njegove niko ne prekrati. Nastavicje da s´ kocka, a mi da chekamo sledecju epizodu... :povez:
Korisnikov avatar
By erkondisn
najbolje od svega (ovo za zg-dio čitatelja) u džanki-fazi imao sam nešto pomalo slično s zloglasnim V.K., ali on bar nije tražio novce, pitaj boga što je on tražio...
nije trazio novce, jerbo bi te kasnije isao ucjenjivati kad skupi materijala ;)
By XanaX
Originally posted by Val
Originally posted by Val
Krenuvshi stopama Dostojevskog mladi XanaX na forum GS dospe. Al´ muke njegove niko ne prekrati. Nastavicje da s´ kocka, a mi da chekamo sledecju epizodu... :povez:

da, da.... imao sam živč. slom danas, baš lijepo.
upravo me je zvao. ali, hemebem i mreže i mobitele, kvragu, pa imam fiksni, nek' me nazove na fiksni i kaže što već želi.
u stvari, znam što želi, želi da budem njegov "utchitel (da budem u duhu Dostojevskog)...
Tot je tako sve razložio, ali ne mogu, propadam, ovo je hebena katastrofa! nikada nisam osjećao nešto vako izmješano za nekoga....
nema tu budućnosti, i ja sam sad u bedaku, a tako, tako, teško, sa svakim danom postaje reći "ne".
ovo je ozbiljna gabula. ali, novce neću više davati. možda krene s time, možda me to ohladi i možda, ...možda se sve prekine....

naravno, ja sam opet ruina. nabavio sam pillse i alkohol. ta životinja-čovjek me uništava...
By XanaX
Originally posted by erkondisn

nije trazio novce, jerbo bi te kasnije isao ucjenjivati kad skupi materijala ;)
daaa... to sam ija skužio. samo, ja sam ga lagano odhebao u stilu - piši, šiši, zovi i razglasuj - meni je svejedno - tako da je odustao... bože, kod njega je bilo k'o u neko franc. noir filmu....

imam čak i fotke i posvete.... KOJI SAM JA JEBENI IDIjjjOT (Mishkin) !!!

sori, zboozao sam se sad, i .... pišem shit....

ali, mora li zaista biti tako, jesu li svi takvi, jesam li ja jednak, samo još nisam prepoznao svoju pravu narav?

u krajnjem očaj , ja (100% gay) pitam: je li lakše sa curama?

sorrie, it's the booze&pills mix talking
Korisnikov avatar
By Manon
nisam bas sve postove procitala ali iz onoga sto jesam kapiram da si napravio zajednicki zivot u svojoj kuci sa dosta mladom osobom koja pritom nije materijalno situirana. Moguce da je on skapirao da je u redu da ga ti izdrzavas na neki nacin. Mozda je to i u redu ako tebi licno prija i uzivas u davanju. Verovatno ti u pocetku i nije smetalo ili ti je prijalo da ga obasipas paznjom i ulivas materijalnu sigurnost.
Ako ti je stalo do nekog ko te pritom nasmeje, zabavi i cini te srecnim ili tvoj zivot ipunjava nekom lepotom onda mislim da nije vazno sto ti to placas. Ti nisi sa njim zbog njega, nego zbog sebe. Mozda bi se on drugacije ponasao kada bi mu to materijalna situacija dozvolila.
Ako ti je ipak mucno da placas, a placas i osecas se lose, onda sta reci sem da si sam usao u pricu sa predumisljajem
Korisnikov avatar
By EnRage

ali, mora li zaista biti tako, jesu li svi takvi, jesam li ja jednak, samo još nisam prepoznao svoju pravu narav?

sorrie, it's the booze&pills mix talking
Hahaha, nisu svi losi, ali bofl robe na "ZG gay trzistu" ima 60-70 posto :D Previse si u bedu zbog necega sto je odmah na pocetku bilo osudjeno na neuspjeh. Uostalom, Manon je rekla nesto s cim bih se slozio....iako nisam bas najbolje skuzio je li on zivio kod tebe ili samo provodio vrijeme. Cak i da je samo provodio vrijeme, ocito se predobro udomacio, a nikako ne smijes nekoga koga jedva poznajes pustiti da ti tako upadne u zivot i okupira zivotni prostor.
By XanaX
Da, Val, bedak, bedak...

Dakle, prodajući i zadnju „kap“ časti javnom mljevenj vlastitih ostataka, pišem opet, naravno, o njemu i meni...

@ Manon & EnRage

Situacija nije bilo totalni moving in; on zapravo niti nema svoje „mjesto“; njemu je bilo ugodno provoditi noći kod mene (iako je krevet užasno cvilio, tako da sam svako jutro prolazio uz podozrive poglede stanara i istodobno, što je u svemu najbolje, smijuljio se poput šiparice, čak i pred onom bakicom koja nas je uhvatila making out u liftu, kad sam ga stisnuo uz gumbe...).

@ EnRage

Siguran sam da tih spozoruša zaista ima, no sad... sve se promijenilo. On očigledno dobro zna koju taktiku primjeniti jer je sam sad „na ledu“, očigledno funkcionira jer počinjem selektivno brisati sjećanja, sad se sjećaj vožnje starom karlovačkom, kad sam usporio uz skupinu biciklista, a on bacao komentare (jedan tip se čak uživio u priču i objašnjavao kako mu je nakon dugih treninga guza poput drveta i sl.), „igranje“ s mojim „drugim mjenjačem“ dok smo se vozili, anlaser sjeban na ležećim policajcima na Jarunu dok je pokazivao sve varijacije i cijene pojedinih štajgi i sl...
(I nismo nšta ilegalna napravili, kvragu, s Vanjom sam skoro zapalio KIC, da Trbovićka nije reagirala...)

Ipak, pokušajte me shvatiti, najsigurnije mi je doći ovamo i čitati ono što je postao Tot.

JOŠ JEDNOM – HVALA TOT(e)!

Ali, ne znam - opet ništa; baca me emocionalno lijevo-desno, i sad je naravno došla i nova priča... Obavili smo prvi, službeni razgovor nakon pogreba. I šta da raaadim?!

Pa, rekao mi je kako je taj preminuli djed zapravo njegov otac, kako je usvojen s 2 godine, kako je sat, poklon od djeda / oca (sat kojeg je ostavio kod mene)... Opet me je, ok, ne matirao totalno, ali u šehu sam; ako je zaista tako, pa ne mogu biti nečovjek, moram mu nekako pomoći...

Ovo je već paranoja, znam, ali pokušat ću osigurati lovu, tako da nikako ne mogu do nje, bez obzira što rekao, razmišljat ću o tome cijele noći, kao što ono Miškin sa svojim „bratom“ probdje cijelu noć uz leš njihove, zajedničke ljubljene (Rusi su totalno zauzeli moje misli).

A nešto moram napraviti, zaboga, ja jesam tvrd, pogotovo kad je riječ o lovi (nemam zavraga ni prababu kalvinku ni djeda Židova), ali ne mogu ga samo tako pustiti, svatko valjda zavrijeđuje neku šansu... Pa i on, makar da je iz šahta ispuzao...
So, I guess he'll drop by any time now...

"Ljubav se ne trži!"
Korisnikov avatar
By EnRage
Zivio je on i prije tebe, zivjet ce i nakon tebe...nek se zaposli i nek se snadje u zivotu, ti mu mozes pomoci, ali ga ne smijes financirati. Tone je tuznih i teskih prica oko nas, jos gorih od ove koja je mozda istina, a mozda i ne.
Korisnikov avatar
By Tot
JOŠ JEDNOM – HVALA TOT(e)!
;)

Verujem da to nema veze sa "cura ili dečko", ali kada je nešto gurnuto na društvenu marginu, u kojoj samo neki dobro funkcionišu, onda su i pojave o kojima pričaš zastupljenije.

Ti si bio predisponiran da se nađeš u takvoj situaciji zbog nedovoljnog iskustva, niskog self esteema, teškog snalaženja sa samoćom i problema sa lošim kvalitetom raspoloženja koje te povremeno ili često obuzima: mračne misli, jak pesimizam itd. I to nije tvoja krivica! Za neku buduću i, jako se nadam, bolju priču sa patrtnerom kojega ćeš jednom naći je zato važno da se prvo snađeš u situaciji u kojoj jesi, ma kako teška, bila i da ne tražiš Deus ex machina rešenje kome si u ovoj priči pribegao. To znači malo više snalaženja u toj samoći u kojoj jesi, naći način da ispuniš svoje vreme nekim intelektualnim i duhovnim sadržajima i način da se taj očaj koji te obuzima kako - tako prevlada; pospešiti vlastitu samoprocenu i samopoštovanje pa ćeš se bolje snaći u narednoj prilici.

Ovo je priča koja te, po mom mišljemju, vuče u suprotnom smeru: daljem smanjenju samopoštovanja i sigurnosti u mogućnost ljubavi što sam negde gore već rekao.

Ali, ne znam - opet ništa; baca me emocionalno lijevo-desno, i sad je naravno došla i nova priča... Obavili smo prvi, službeni razgovor nakon pogreba. I šta da raaadim?!

Pa, rekao mi je kako je taj preminuli djed zapravo njegov otac, kako je usvojen s 2 godine, kako je sat, poklon od djeda / oca (sat kojeg je ostavio kod mene)... Opet me je, ok, ne matirao totalno, ali u šehu sam; ako je zaista tako, pa ne mogu biti nečovjek, moram mu nekako pomoći...

Ovo je već paranoja, znam, ali pokušat ću osigurati lovu, tako da nikako ne mogu do nje, bez obzira što rekao, razmišljat ću o tome cijele noći, kao što ono Miškin sa svojim „bratom“ probdje cijelu noć uz leš njihove, zajedničke ljubljene (Rusi su totalno zauzeli moje misli).

A nešto moram napraviti, zaboga, ja jesam tvrd, pogotovo kad je riječ o lovi (nemam zavraga ni prababu kalvinku ni djeda Židova), ali ne mogu ga samo tako pustiti, svatko valjda zavrijeđuje neku šansu... Pa i on, makar da je iz šahta ispuzao...
So, I guess he'll drop by any time now...
Čini mi se da ima nekoliko mogućnosti: (1) Da sve ostane kako jeste: daješ mu novac i nadaš se nečemu trpeći razočaranja. To ne vodi nikuda. (2) Da mu ne daješ novac i nadaš se nečemu pri čemu ni to ne vodi nikuda jer on dobro barata tvojom slabošću, manipulišući tvojim sentimentalnim osećanjima spram njega, pa će produžavati tu priču ako to odgovara njegovom interesu ali ne iz razloga što te voli; tako da će te u jednom trenutku vratiti na prvu situaciju. (3) Da učiniš kompromisno rešenje: daš mu novac i zamoliš ga da se potpuno rastante. (4) Da radikalno prekineš bez ikakvih objašnjenja što ti je,razumem, teško.

Pošto svako snosi posledice svojih grešaka tako je i tvom slučaju. Načinio si pogrešan izbor, uleteo u pogrešnu priču i trebaće ti vremena da se psihički distanciraš od svega toga. Ja ti predlažem da učiniš pametan korak, da što bezbolnije iz svega toga izađeš a ne da nastaviš nekakvo kockanje rizikujući da cena tvoje nenamerne greške (dakako, sada ne mislim na novac) bude mnogo veća: da tvoje samopouzdanje i vera u autentične međuljudske odnose budu potpuno urušeni a rok izvlačenja iz bedaka mnogo duži.

Zato i dalje mislim da to treba da prekineš. Treba nekako pokušati ne biti grub, ali prekinuti što pre. Možda je bolje dati mu sad neki novac i zamoliti ga da prekinete odnos nego da ideš u ma koju vrstu produženja tog odnosa. Znam da ti nije lako prekinuti, ali ćeš jednom, gledajući sa distance, shvatiti da je to bio pametan korak.
By XanaX
ovaj da... novac - znam, stavio sam "novce" i u naslov threada, ali njih neće dobiti... to bi tek bio poraz za mene, plaćati mu da ostane ili da ode, svejedno - mogu i ja malo pokazati zube...
radije ću da ih sunem u (nepostojeći) plamen kamina, k'o Nastasja Filipovna, nego njemu išta da dam!!!

Toliko, a sad, svi koji još čitate o o ovome, wish me luck, dolazi do mene u pola deset, večeras...

(makinalno sam skočio u kupatilo i počeo pospremati i onda shvatim... eh, nema, nikakav doček, samo hladno o i dostojanstveno! oy, helf mir G'tenyu, oy, helf mir G't in himl...)

EDIT: zašto sam baš u međuvremenu kupio plazmu... sad će reći da se kupam u lovi, a njemu ništa ne dam... bi li neki lik (barem kakav bezvrijedni petrogradski činovnik) Dostojevskog sakrio plazmu iz sobe? - dileme, dileme...

i da, zašto sam morao večerati paštašutu, sav sam... uh... Valij! - yes, toga barem imam...

i da opcije su: traži novce - ne dam jer nemam; zatim... želi prijevoz - ne mogu, anlaser još nije gotov, auto ne vozi... i ono najgore "mogu li onda barem prespavati?" - - ne želim ga ovdje, ali kakav izgovor, da dam, pa tolike je noći ovdje proveo...

ovo je emergency, bilo kakav savjet, dajte... (uh, imam malo speeda, možda bih ga lakše otpilio na tome, ali sam već popio valij, grrrrrrrrr - alkohol, samo još to osaje, pijan lakše odjebe nego trijezan, zar ne, samo da mi ne složi onu facicu i.... moram ga prekidati) - Ajme, ja sam paranoičan... (idem ipak maknuti tu plazmu)....

EDIT2: ok, pitty me, ali maknuo sam plazmu, jedva je stala u ormar u predosoblju... nisam uzeo seed, mislim da toliko miješanja ne bi bilo dobro.... zahebao sam stvar mičući njegovu torbu s ormara, jebena cologne bočica mu je bila poluotvorena , pa se pola izlilo po meni... sad sve miriše na njegov after shave... ok, špricao sam svojim deodoransom i našao sam Oust u kupatilu... sve je pod kontrolom... hladno i dostojanstveno - mantra je: "Žao mi je, ali ne, ne možeš prespavati..." ovo je pathetique double... excuzes-moi... idem se ipak presvući....
Korisnikov avatar
By Marvin
Bože bože koliko drame...

Šta bi bilo da imovinu, decu i kućne ljubimce imate da delite?
By XanaX
Pa, ništa posebno. Zapravo, još ništa. Spava, ja ne mogu više niti spavati uz njega.

Došao je, među ostalim, i gladan. Gladnog gladnim ne ostavljaš niti izbacuješ, barem mene tako naučiše. Nije tražio novac. Čak me je i častio, iako mi ona paštašuta još stoji u grlu.

Zatim je malo plakao. I nekako, skoro iskreno, za svojim ocem / poočimom. A kad netko tako pusti suzu, onda ga i tješiš.

Ta je uvodna ceremonija potrajala, dok se nije pribrao. Pomislio sam da bih, u tom trenutku, mogao i porazgovarati s njim, no on je već s youtubea skidao klipove Nede Ukraden i pričao mi novosti o Simoni...

Moram priznati da zavidno poznaje opus spomenute dame, ali nakon umalo sat vremena Nedinih hitova već sam pomišljao da ga zadavim kablom od miša i strpam u onaj plakar u predsoblju, zajedno s plazmom.

Onda je nabacio svojih par muvsa, pretpostavljam onih saunskih, ja mu htjedoh reći da će mu to biti proigrana investicija - ali zašto ne ostati na prezentaciji i pripadajućem domjenku do kraja, iako si već odustao od daljnjeg poslovanja...

Ujutro ga budim u cik zore i špedicija. Sad je i meni jasno, nema smisla. Neću napisati baš sve, ali znate one male nezgode, ceduljice koje padaju iz džepova i sl. ili ... ehm da. Nadam se samo da i boomerang nešto može naučiti; da se ne vraća. A prijateljstvo i ručak kod mame (na kojeg sam službeno pozvan) -no, suzdržat ću se.

Uglanom, reći ću mu da me više ne naziva, niti dolazi, neka pažljivo pokupi sve svoje stvarčice i odleprša u vidu magle. A za sve ostalo, pa znam ja i broj od Nehajske, i onaj još kraći - 92.

Stay tuned...Zo vayter get's nit, veder er, aber ikh...

@Marvin: Az ikh vel zeyn vi yener, ver vet zeyn vi ikh? - Tako zvučio ova iz tvojeg potpisa u originalu, samo se može i drugačije prevesti, pa onda čak i donekle paše kao retoričko pitanje na tvoj komentar...
By XanaX
ok, napravljeno je, rekao sam mu da ga, praktički ne želim više vidjeti niti čuti, postavio je neka pitanja na koja nisam odgovorio, obukao se i izašao s jednim "ok, sam ti si taj koji gubiš prijatelje i ostat ćeš sam".

a sad, usprkos svoj onoj patvorenoj ironiji, iskreno me boli, uz prave, vruće suze, to što je otišao i što sam ga, vjerovatno, vidio zadnji put, jer, usprkos svemu, očigledno je da ga volim...

hvala svima, uz naklon...
Korisnikov avatar
By Daliborka
ok, napravljeno je, rekao sam mu da ga, praktički ne želim više vidjeti niti čuti, postavio je neka pitanja na koja nisam odgovorio, obukao se i izašao s jednim "ok, sam ti si taj koji gubiš prijatelje i ostat ćeš sam".
No, samo kad se sve konacno zavrsilo.
Sad mozes da odahnes.
:vruce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!