Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Jao, teta Daco...Kako ste to lepo odabrali. Jako mi se svidja.
Ne znam samo da li bih mogao da zapamtim pa da svima pricam danas.

Da ne pomesam nesto...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Evo jednog pisma koje sam primila na u2u i dobila dozvolu da ga objavim..
Uvazena gospodjo Daliborka !
Imam 38 godine, neudata sam zena sa jednom vanbracnom cerkom koja zivi u Novom Sadu, podstanarke smo i ona i ja. Zaposlena sam u firmi pod stecajem - na poslu koji je kreativan i koji me ispunjava i zadovoljava profesionalno, ali ne i materijalno.. Duzna sam i Bogu i narodu, gazdarica hoce da me istera iz stana, a ni ljubav mi ne cveta.Cerku sam rodila vrlo mlada, sa nepunih 16 godina, kao plod moje veoma velike ljubavi prema coveku, koji je, medjutim, imao necasne namere prema meni i mojoj mladosti, te me je - mladu, neiskusnu, zaljubljenu i naivnu - namamio u svoj stan, obescastio me i otisao bez pozdrava. Ostala sam bremenita i osramocena, jer - tada sam zivela u malom mestu,pa su me roditelji isterali iz kuce, jer sam odbila da abortiram, a za njih je bila nezamisliva bruka da rodim dete nevencana. Odselila sam se za Beograd, trudna radila razne poslove, cerku sam rodila, othranila je i ona je, sunce mamino, kada je napunila 18 godina, otisla u NS da studira. U Novi Sad je otisla iz ljubavi prema jednom coveku, koji je divan i za koga se nadam da ce mi postati zet.
Cerka mi je divno stvorenje, plemenito i odgovorno. Cesto je posecujem i uskoro cu doci do glavnog problema zbog koga Vam i pisem, postovana Daco.
Gore navedeni finansijski i stambeni problemi me toliko ne more, koliko ovaj, koji mi oduzima miran san: Dakle, zaljubila sam se ! Prilikom poslednjeg boravka u NS-u kod cerke i buduceg zeta, upoznala sam jednog muskarca, tacnije decaka, prijatelja moje cerke i buduceg zeta - koji je mladji od mene punih 20 godina.Ubio me gospod Bog da me ne ubije, ne znam kako mi se to desilo?! Posle neprijatnog dogadjaja sa covekom koji me je obescastio u sesnaestoj godini, mislila sam da se nikada vise necu zaljubiti, pogotovo ne na prvi pogled, a najmanje sam ocekivala da ce mi se to dogoditi sa toliko od mene mladjim muskarcem. Nemajuci kud, priznala sam cerki sta mi se dogodilo i ona je posredovala izmedju mene i tog decka, jer je shvatila da sam beznadezno zaljubljena, tako da smo razmenili telefone, pa se sada cujemo svakodnevno. Ja se, medjutim, ne mogu zadovoljiti platonskim odnosom s njim, jer me on kompletno privlaci, telesno, duhovno, intelektualno, seksualno - recju - zelim ga celog.
Sta mi savetujete da radim?
sifra: "Zaljubljena Melanija"

Draga Melanija, zivot Vas nije mazio, to se vidi i niste bili miljenica sudbine. Vasa zivotna storija me, na casak ( ali samo na casak ) , podsetila na veliku mucenicu Petriju i njenu ispovest. U nekim delovima me je podsetila i na moju zivotnu storiju. Borac ste i optimista,no u odsudnim momentima - umesto razuma, osluskivali ste sta Vam srce i drugi organi kazu i upravo je to ono sto Vam je najvecim delom zivot ucinilo teskim. Vidim da jako volite seks, zato vas je taj otac vaseg deteta pre toliko godina tako lako i namamio u svoj stan da vas obljubi i obescasti. No, kako kod bilo, jedna stvar je jasna - Mladalacka ljubav koju ste opisali i izdaja voljenog muskarca, ostavili su Vam oziljke na srcu i nekako Vam zatvorili dusu. Posvetili ste zivot odgajanju cerke, utrnuli ste u dusevnom smislu i mislili ste da taj Berlinski zid niko nece srusiti.
Gvozdena zavesa je pala kad ste to najmanje ocekivali i to zahvaljujuci ruci jednog, bukvalno, tinejdzera i njegovim svezim sokovima punim vitamina. Iako razlika u godinama ne obecava neku blistavu perspektivu za mogucu vezu,po mojim vizijama, ipak postoji nada da izmedju Vas i tog momka dodje do seksa, jer vidim da on ima tu perverziju da voli matorke da kreshe. On zeli samo avanturu, nemojte se zavaravati i davati sebi laznu nadu - zrela ste zena. Uz sto ste, nemojmo se lagati, i matora orgijashica, shto nije nelegitimno, ali valja reci radi znanja i ravnanja - pa vam jednokratni seks sa mladicem nece tesko pasti, samo ce vam prijati.
Sto se posla tice, vidim da se stanje u Vasoj firmi nece skoro popraviti, Vi cete biti proglaseni za visak i dobiti otkaz, pa ne bi bilo lose da vec sada, umesto sto mastate o romanticnoj ljubavi sa mladjim muskarcem, krenete da listate oglase i trazite nov posao. Za buduceg zeta uopste niste u pravu - vidim da uopste nije divan kako se lazno predstavlja. To je jedan tezak narkoman, parazit i vucibatina, po mojim vizijama, upropastice vam cerku i bolje bi bilo da joj kazete da ga sto pre ostavi.
Zao mi je, nemate srece, draga Melanija !
Ali sve ce se to, uz malo srece i Boziju pomoc - promeniti na bolje... jednog dana... mozda...
:zen:
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, bre, teta Daco!

Ajde od sad samo LEPE stvari da vam se javljaju!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mars, u moju terapeutsku ordinaciju dolaze ljudi sa velikim problemima, sa zapustenim socijalno - drustvenim malignitetima.
Godinama zatvaraju oci pred problemima, a oni samo rastu...
I onda dodju kod mene da im sve to raschivijam i razmrsim.
Ne mogu da im pricam bajke i da im dajem laznu nadu, ako za nju nema mesta.
Ja im kazem kako stvari stoje, a svako na kraju krajeva - sam mora da resi svoj problem.
:)
Korisnikov avatar
By Mars
Ma znam ja to i razumem vas, ali kod svakog moze da se nadje nesto lepo, pa se, eto, fokusirajte na te stvari. Probajte...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mars
Ma znam ja to i razumem vas, ali kod svakog moze da se nadje nesto lepo, pa se, eto, fokusirajte na te stvari. Probajte...
Pa kako da se fokusiram na lepe stvari ? Gde su te lepe stvari ?
Recimo, ova Melanija iz pisma gore. Nimfomanka i orgijashica par eksalans, uz to voli i da pije, zato je isterana sa desetine poslova do sada, cerka joj se drogira sa onom vucibatinom u Novom Sadu, ni jedan ispit na fakultetu nije dala, a Melaniji je glavna preokupacija kako da povali onog mladica, cerkinog druga.... To nju najvise sad interesuje, kao da drugih briga nema.
Tuga i chemer.
:(
Josh sam i birala rechi kad sam joj odgovarala na pismo.
Napisala sam joj da savetuje cerku da ostavi tu vucibatinu koju Melanija naziva buducim zetom, a precutala sam da joj se i cerka uveliko drogira.
Nisam srca imala to da joj kazem.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Daliborka
:smeh:

Teta Daco...ozbiljno. Melanija je u takvom psihickom stanju da joj ponajmanje sada treba iskrenost, prema sebi, i suocavanje sa stvarima koje cine njen zivot. Posto je slabe volje, potreban joj je neko sa strane koji ce mozda nekad da kaze i nesto sto nije cela istina, samo da malo uhvati vazduh i da se podigne. A onda tek, polako, jedna po jedna stvar.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Daliborka
:smeh:

Teta Daco...ozbiljno. Melanija je u takvom psihickom stanju da joj ponajmanje sada treba iskrenost, prema sebi, i suocavanje sa stvarima koje cine njen zivot. Posto je slabe volje, potreban joj je neko sa strane koji ce mozda nekad da kaze i nesto sto nije cela istina, samo da malo uhvati vazduh i da se podigne. A onda tek, polako, jedna po jedna stvar.
E pa onda, Mars, izvoli pa ti preuzmi pacijente. Moze ?
:doktor:
Ja cu lepo da posluzujem goste, brinem o shanku, da trebujem namirnice i ostalo, a ti se bakci sa pacijentima.
I onako me vec glava boli od njih. Da ih moje oci vise ne vide.
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, teta Daco, samo zbog vas, da vas ne bole glava i oci.
Ali ja mislim da ljudi ipak hoce da cuju od vas.

Ne znam, moze ponekad. Neki savet, ali kad nije neki komplikovan slucaj...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne znam, moze ponekad. Neki savet, ali kad nije neki komplikovan slucaj...
Dogovoreno. :shake:
Od danas cu sve lakse pacijente sa tinejdzerskim problemima tipa " Kako da se jebem, a da mi ne udje ? " upucivati tebi ( nalupaj im samo par shamara i prepishi im bromazepam od 3 mg - 2 tablete dnevno i resen problem ), a ja cu se baviti pacijentima sa komplikovanijom psihopatologijom.
:doktor:
Korisnikov avatar
By Mars
Vazi, teta Daco!
Samo necu ja sa tim lekovima da radim, ja cu biranim recima sa njima.

A vi sa tim tezim.

Dogovoreno!
Korisnikov avatar
By Modesty
Dobro jutro,nadam se da ne kasnim....evo palim aparat,puštam muziku..... :joint:
i očekujem goste :grouphug:

Teta Daco,slobodno se oslonite na Marsa i mene.
Korisnikov avatar
By Mars
O, prijatnog li pojacanja!
Pa tek sada svi zdravi i pravi ima da izlaze odavde!!!

Dobro jutro, kako si?
Korisnikov avatar
By Modesty
Ej,ex muž mi je pronašao biciklo :dancing: odmah je javio svim taksistima i sl. ekipi koja kupuje ukradene stvari i tip sutra ujkutro dođe jednom da proda bajs...heheheheheheh..
Korisnikov avatar
By Mars
MA SJAJNO!!!!!!

Fantazija.

:jump:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Modesty
Ej,ex muž mi je pronašao biciklo :dancing: odmah je javio svim taksistima i sl. ekipi koja kupuje ukradene stvari i tip sutra ujkutro dođe jednom da proda bajs...heheheheheheh..
:klap:
Da li ste lopuzhi nalupali makar nekoliko shamara ?
Korisnikov avatar
By Modesty
:wink: baš sam sretna.......šta pijete,danas ja častim
Korisnikov avatar
By Modesty
nije dobio šamar jer je punoljetan i predan je policiji,za to može odležati i mjesec dana.....nisam osvetoljubive prirode....jesam vrlo impulzivna ali me to jako brzo prođe.

Evo vinjačić iz najljepše čaše što imam:sunce:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Evo vinjačić iz najljepše čaše što imam:sunce:
Dupli vinjačić, draga, dupli !
:pivce:
Korisnikov avatar
By Modesty
zar ranom zorom....ma nema problema draga teta Daco,ja ću fino iznjeti cijelu bocu pa se vi raskomotite i uživajte a možda navrati još neko od naših prijatelja pa nek se slobodno posluži.
Mi smo domaćinska kuća.
Korisnikov avatar
By Daliborka
zar ranom zorom....ma nema problema draga teta Daco,ja ću fino iznjeti cijelu bocu pa se vi raskomotite i uživajte a možda navrati još neko od naših prijatelja pa nek se slobodno posluži.
Mi smo domaćinska kuća.
To ja vise zbog unutrasnje dezinfekcije.
:)
Korisnikov avatar
By Modesty
naravno,nisam drugačije mislila...pa ova zagađenja,...uh strašno..šta bi da nije alkohola,poumirali bi otrovani ;)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma voda i da je najcistija, ne valja ni u cipele, a kamoli u gushu.
Vinjak je zakon, ali da se pije umereno. Ne vise od pola litre do litar dnevno.
:) :zen:
Korisnikov avatar
By Modesty
:zen:

( ja toliko ne popijem alkohola u 5 godina)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Jao, primetila sam da se u ovom bircuzu slabo ko hvata metle i dzogera. Nuzhnik zapushen, podovi prljavi, niko nishta ne sprema...
Samo ja radim ! :oklagija:

''
Korisnikov avatar
By EYA
evo ja ponela metlu, od kuce. ajd dok pocistim skuvajte mi kaficu :mete:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hocu, kako da ne. :)
Ako ti shta od kucne hemije treba, sve je u kupatilu u cosku.
:tepih:
Korisnikov avatar
By Modesty
Sorry teta daco na kašnjenju...preuzimam šank,i sve čoškove našeg dražesnog,boemsko-akademskog kluba.
Dozvolite da počastim vas i gospođicu EYU.
Korisnikov avatar
By ...
Jao sto je ovde veselo...

A ja sam upravo slusao Tot-ovu omiljenu "Kafu mi draga ispeci".
Originally posted by Tot
... i osećam da mi je potrebna kafa uz Dacinu i moju omiljenu pesmu "Kafu mi draga ispeci", opet u Cunetovoj izvedbi

''
I rasplakao sam se... Ne znam zasto, eto tako...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!