Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Uvazena gospodjo Daliborka !
Imam 38 godine, neudata sam zena sa jednom vanbracnom cerkom koja zivi u Novom Sadu, podstanarke smo i ona i ja. Zaposlena sam u firmi pod stecajem - na poslu koji je kreativan i koji me ispunjava i zadovoljava profesionalno, ali ne i materijalno.. Duzna sam i Bogu i narodu, gazdarica hoce da me istera iz stana, a ni ljubav mi ne cveta.Cerku sam rodila vrlo mlada, sa nepunih 16 godina, kao plod moje veoma velike ljubavi prema coveku, koji je, medjutim, imao necasne namere prema meni i mojoj mladosti, te me je - mladu, neiskusnu, zaljubljenu i naivnu - namamio u svoj stan, obescastio me i otisao bez pozdrava. Ostala sam bremenita i osramocena, jer - tada sam zivela u malom mestu,pa su me roditelji isterali iz kuce, jer sam odbila da abortiram, a za njih je bila nezamisliva bruka da rodim dete nevencana. Odselila sam se za Beograd, trudna radila razne poslove, cerku sam rodila, othranila je i ona je, sunce mamino, kada je napunila 18 godina, otisla u NS da studira. U Novi Sad je otisla iz ljubavi prema jednom coveku, koji je divan i za koga se nadam da ce mi postati zet.
Cerka mi je divno stvorenje, plemenito i odgovorno. Cesto je posecujem i uskoro cu doci do glavnog problema zbog koga Vam i pisem, postovana Daco.
Gore navedeni finansijski i stambeni problemi me toliko ne more, koliko ovaj, koji mi oduzima miran san: Dakle, zaljubila sam se ! Prilikom poslednjeg boravka u NS-u kod cerke i buduceg zeta, upoznala sam jednog muskarca, tacnije decaka, prijatelja moje cerke i buduceg zeta - koji je mladji od mene punih 20 godina.Ubio me gospod Bog da me ne ubije, ne znam kako mi se to desilo?! Posle neprijatnog dogadjaja sa covekom koji me je obescastio u sesnaestoj godini, mislila sam da se nikada vise necu zaljubiti, pogotovo ne na prvi pogled, a najmanje sam ocekivala da ce mi se to dogoditi sa toliko od mene mladjim muskarcem. Nemajuci kud, priznala sam cerki sta mi se dogodilo i ona je posredovala izmedju mene i tog decka, jer je shvatila da sam beznadezno zaljubljena, tako da smo razmenili telefone, pa se sada cujemo svakodnevno. Ja se, medjutim, ne mogu zadovoljiti platonskim odnosom s njim, jer me on kompletno privlaci, telesno, duhovno, intelektualno, seksualno - recju - zelim ga celog.
Sta mi savetujete da radim?
sifra: "Zaljubljena Melanija"
Originally posted by MarsPa kako da se fokusiram na lepe stvari ? Gde su te lepe stvari ?
Ma znam ja to i razumem vas, ali kod svakog moze da se nadje nesto lepo, pa se, eto, fokusirajte na te stvari. Probajte...
Originally posted by Daliborka
Josh sam i birala rechi kad sam joj odgovarala na pismo.
Originally posted by MarsE pa onda, Mars, izvoli pa ti preuzmi pacijente. Moze ?Originally posted by Daliborka
Josh sam i birala rechi kad sam joj odgovarala na pismo.![]()
Teta Daco...ozbiljno. Melanija je u takvom psihickom stanju da joj ponajmanje sada treba iskrenost, prema sebi, i suocavanje sa stvarima koje cine njen zivot. Posto je slabe volje, potreban joj je neko sa strane koji ce mozda nekad da kaze i nesto sto nije cela istina, samo da malo uhvati vazduh i da se podigne. A onda tek, polako, jedna po jedna stvar.
Originally posted by MarsDogovoreno.
Ne znam, moze ponekad. Neki savet, ali kad nije neki komplikovan slucaj...
Originally posted by ModestyTo ja vise zbog unutrasnje dezinfekcije.
zar ranom zorom....ma nema problema draga teta Daco,ja ću fino iznjeti cijelu bocu pa se vi raskomotite i uživajte a možda navrati još neko od naših prijatelja pa nek se slobodno posluži.
Mi smo domaćinska kuća.
Originally posted by TotI rasplakao sam se... Ne znam zasto, eto tako...
... i osećam da mi je potrebna kafa uz Dacinu i moju omiljenu pesmu "Kafu mi draga ispeci", opet u Cunetovoj izvedbi
''
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!