- 22 Okt 2008, 06:13
To ti je...kako bih ti to objasnio...Recimo kao VIŠEBOJ u atletici ili gimnastici. Pa u njemu pobedjuje ne onaj ko je najbolji u svakoj disciplini, NEGO onaj ko je ujednačen u svim disciplinama, svim spravama. On uzme zlato. A kad posle (ili pre) budu pojedinačne discipline, on bude prvi u nekoj od njih, u ostalima ga nema. Drugi, treći...
Ja hoću ono najbolje od svakoga, i u tome je poenta.
Originally posted by ModestyPa zato što stvarno ima raznih vrsta ljubavi. A šta ja da radim kad stvarno do sada to nisam našao u jednoj osobi.
Diskusija je za mene počela,kada je moj drug Mars napisao da ne možeš naći sve u jednoj osobi,da ti je neko draži da snjm jedeš,neko da sa njim pričaš itd......swanka se složila sa tim e SAD,meni nije jasno(ponavljam se) kako može biti da nekome nije najdraže jesti ,pričati,šetati sa osobom koju voli???
To ti je...kako bih ti to objasnio...Recimo kao VIŠEBOJ u atletici ili gimnastici. Pa u njemu pobedjuje ne onaj ko je najbolji u svakoj disciplini, NEGO onaj ko je ujednačen u svim disciplinama, svim spravama. On uzme zlato. A kad posle (ili pre) budu pojedinačne discipline, on bude prvi u nekoj od njih, u ostalima ga nema. Drugi, treći...
Ja hoću ono najbolje od svakoga, i u tome je poenta.