Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DeleteOvo je i za mene vest. Ja sam mala riba u tom moru plavom.Originally posted by UlixEh,mora da nisu culi da i u kradji knjiga na sajmu postoji organizovani kriminal
Bice, navodno, dvestotinak ljudi iz obezbedjenja u civilu koji ce da love lopove.![]()
![]()
Originally posted by biothermDakle, ulaznice su cepali na ulazu u Halu a ne dole kod kapije. Nisam bio na japanskom štandu jer su tamo bila razna gospoda koja su pravila gužvu.
Poceo je Sajam knjiga, Japan je gost... Bio sam na njihovom standu, i ima nekih zanimljivih knjiga, ali nazalost, ne mogu se kupiti - a da ne govorim o mogucnosti kupnje kod nas... Cena ulaznice je 220 din, nije bas jeftino, mozete kupiti pola knjige... Bilo bi lepo da svakom posetiocu poklone po jednu knjigu u znak paznje sto su odvojili vreme za posetu sajmu![]()
Knjiga ima dosta... Jeste li bili?
Kupio sam 5 knjiga,. Jeste li sta kupili?
Uzivajte na Sajmu!
Originally posted by жњDa, ali ja mislim da sto sajam vise odmice, cene knjiga su nize.
pojede mi post...
rekoh svasta...
sve u svemu, na sajam treba ici prvog dana. najmanja je guzva i najugodnije se moze razgledati.
napisala sam i sta sam kupila i utiske, ali.... ne da mi se pisati iznova![]()
ionako cu opet ici opet prekosutra
Originally posted by MarsOriginally posted by KiWiSrećniče.
idem u subotu da mi se Gorica potpiše na moj primerak knjihe "Priči nikad kraja" i da je konačno upoznam![]()
Ja bih se doduše bačio na Dragančeta.
Originally posted by Mars
Ideja: na po 10 minuta dolazimo, kupujemo knjigu, i kažemo: "Ne, ne morate da potpisujete. Nestalo je papira u WC-u.Hvala. Dovidjenja." Pa opet. Pa opet.
Oni najodvažniji mogu da iskažu svoje divljenje prema spisateljici i njenoj litaraturi na licu mesta.
I varijacije.
Za nas opravdano odsutne, veza video linkom...
Ideja...ne znam da li ima parova sa decom ovde.... RENTIRAMO neko dete - bratanca, sestričinu i sl. I onda "Evo, mi smo porodično došli da vas upoznamo..."
Originally posted by ValJedna budala je bila ubedjena da na sajmu NE MOZES da kupis knjige.
Kad spomenuste sajam...Ovde takodje bio. I niko nam na ulazu nije rekao da se izlozhene knjige placjaju! Tek sinocj na vestima saznah...kada rekoshe da je preko 40000 knjiga ukradeno! Gotovo je sad...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!