Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Dobro jutro, dobro jutro... :zeva:
Ja legla ranije sinoc, umorna od citanja pisama korisnika koji mi se obracaju za savet i pomoc, a vidim da ste se vi lepo zabavljali dok sam ja hrkala i spavala kao top.
Ako !
Samo kad mi niste neku shtetu napravili u objektu. Vidim da je Tot bio medju najveselijima. Lola i vragolan teta Dacin. :giggle:
Dobro jutro, Mars.
Lepo je sto si otvorio objekat, vidi se da si vredan momchic, a kako i ne bi bio, kad sam te ja vaspitavala. :mama:
Idem da skinem viklere, :pms: , pa stizem na kaficu.
Iznesi i ratluk.
:)
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Evo, našao ovaj, neki kao MODERNI. Da probamo, pa ako valja da uzmemo više.

(Teta Daco, ja šapućem, znate kakav nam je komšiluk...Čuju tako malo veselog čavrljanja i odmah im to smeta.)

Takvi su, jednostavno...
Korisnikov avatar
By Modesty
ja volim čavrljat,pit kavicu i grickat slatkiše....jutro Mars i DSaco.
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro, Modesty!

Skroz su mi zanimljivi tvoji avatari, to ti nisam rekao. Ta linije koja je zajednička za sve njih.
Korisnikov avatar
By Modesty
Hvala dragi,našla sam čitav niz sličnih,pa ću sad biti malo u tom fazonu.
Očito se nisam dugo ljubila pa mi stalno usne pred očima ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Mislio sam na kolorit. Pre neki dan su bile one sandale.

Za ljubljenje ti želim da se situacija što pre promeni, što pre...
Korisnikov avatar
By Modesty
Joj,nadam se iskreno......da i meni se sviđaju zbog boja a ne zbog oblika usana:grin:
Korisnikov avatar
By Mars
Ok, važi...

Idem ja da prilegnem malo - ti služi kad neko dođe.

Pa se vidimo posle, ĆAO!
Korisnikov avatar
By Modesty
važi,ja danas ne radim pa ću ordinirati a tebi želim ugodan dan
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Modesty
važi,ja danas ne radim pa ću ordinirati a tebi želim ugodan dan
E pa super. :klap:
Ti preuzmi onda brigu o gostima, a ja idem da citam pisma citalaca i da koncipiram odgovore.
Pun mi je u2u inbox.
Veliki broj njih u pismima insistira da im odgovore ne dajem javno u ovoj temi, vec takodje na u2u, radi potpune diskrecije.
Tvrde da je gay svet veoma uzak i mali i da ce, bez obzira na sifru, ljudi provaliti o kome je rec ako pismo i odgovor objavim, jer se medju pederima i lezbama sve zna.
Uvazila sam tu zelju, tako da ce svi oni koji insistiraju na tome, odgovor dobiti diskretno putem u2u, bez objavljivanja.

Takodje skrecem paznju da u dopisima obavezno naznacite da ne zelite da vam se javno odgovori, jer sva pisma koja mi stignu bez te oznake - objavicu ovde, zajedno sa odgovorom.

Vasa Daca - terapeutkinja.
:doktor:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mars
(Teta Daco, ja šapućem, znate kakav nam je komšiluk...Čuju tako malo veselog čavrljanja i odmah im to smeta.)
Nemoj ti da sapuces, neg` se slobodno razgrlati onako mushki !
Neka crknu ove rospijetine u komshiluku shto sam okruzhena momcima !
:lol:
Korisnikov avatar
By Modesty
Primljeno k znanju teta daco...sve držim pod kontrolom :cool2:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Daliborka
Nemoj ti da sapuces, neg` se slobodno razgrlati onako mushki !
Neka crknu ove rospijetine u komshiluku shto sam okruzhena momcima !
:lol:
Bode im ta moja muškost, al samo oči, teta Daco...
Pričaću vam nekad, kad budete manje zauzeti - nećete verovati!
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja cu da slusam dok budes to pricao...
:eya:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Dobar dan teta Daco!

Evo ja dosao i kao dobra komsinica sam vam umesio kolacice

Slika

Moze li jedna kafica i par aspirincica, posto sam sinoc malo popio?
Korisnikov avatar
By Tot
Gde je ratluk, tu sam i ja; a uz tetka Dacinu kafu, užitak je preobilan!

:kafa:

E pa super. :klap:
Ti preuzmi onda brigu o gostima, a ja idem da citam pisma citalaca i da koncipiram odgovore.
Pun mi je u2u inbox.
Veliki broj njih u pismima insistira da im odgovore ne dajem javno u ovoj temi, vec takodje na u2u, radi potpune diskrecije.
Tvrde da je gay svet veoma uzak i mali i da ce, bez obzira na sifru, ljudi provaliti o kome je rec ako pismo i odgovor objavim, jer se medju pederima i lezbama sve zna.
Uvazila sam tu zelju, tako da ce svi oni koji insistiraju na tome, odgovor dobiti diskretno putem u2u, bez objavljivanja.

Takodje skrecem paznju da u dopisima obavezno naznacite da ne zelite da vam se javno odgovori, jer sva pisma koja mi stignu bez te oznake - objavicu ovde, zajedno sa odgovorom.

Vasa Daca - terapeutkinja.
:doktor:

Teka Daco, iskren da budem, očekivao sam da se nakon tvog poslednjeg, javnog i veoma mudrog odgovora, niko više neće usuditi da ti piše. Ali sam ipak utvrdio, na svoju radost, da su ljudi spremni prihvatiti tvoju razboritu reč čak i kada boli! Čitajući poslednji odgovor "nesrećnom" klijentu, mislim da je, kojim slučajem, uživo došao kod tebe po savet, da bi mu pripalia šamarčinu i da bi odleteo na drugi kraj tvoje narodne kancelarije a da bi polse toga morali da ga reanimiraju.

Moram priznati, u nekim slučajevima, šamarčina je najbolje lekovito sredstvo.

Zdrava mi bila!

By mikka
Je l mogu i ja jedan caj, teta Daco :maji:
Od sipurka, a ako nema- moze od nane
Moram reci da su vasi saveti tim nesretnim ljudima par excellence, odmereni i smireni, kao melem na ranu, bolji i od ovih koji se dice da im je to profesija, a omladina bludi li bludi :nope:
Jeste li razmisljali da se vinete u medijsko nebo, kao svojevrsni comeback u visokom stilu :novinar: tako sto cete raditi kakvu emisiju za pomoc uvek zalutalim mladim narastajima, kojima je potrebna takva istinska dama da ih savetuje ili samo da ih zagrli...cini mi se da bi u toplini vase potpazusne jame svi odmah zaboravili sve svoje brige, i gotovo zapali u zimski san...A znamo da se zima priblizava :ledeni:
I ako moze samo malo secera :)
Korisnikov avatar
By Modesty
teta daca se bavi ozbiljnijim stvarima...kave i čajeve ja spremam...danas kuća časti :camac:
By mikka
oh, pa onda
hvala, Modesty
sedi malo do mene, odmori :hug: :gric:
Korisnikov avatar
By Modesty
jaooo,ukrali su mi sinu bajs, čekam sad da dođe neko iz policije:regan:
Korisnikov avatar
By Daliborka
jaooo,ukrali su mi sinu bajs, čekam sad da dođe neko iz policije:regan:
Kako ? Gde ?
U, majku im jebem lopovsku !
:mad:
Da Bog da im se ruka kojom su krali taj bicikl osushila !!!
:mad:
Ja bih sve te lopuzhe, mamicu im jebem, obelezhila javno zhigom na sred chela. Ko god da ih vidi da zna ko su i shta su !!!
Pa nemamo mi toliko da mozhe da se krade ! Imamo tek toliko da mozhemo da prezhivimo i povezhemo prvi i poslednji u mesecu.
Bash sam se iznervirala i inkomodirala zbog ove vesti, Modesti.
Javi da li su nashli lopuzhe !
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot
...Moram priznati, u nekim slučajevima, šamarčina je najbolje lekovito sredstvo.
Zdrava mi bila!...
Samarcina je u velikom broju slucajeva kod nas najbolje lekovito sredstvo.
Tako se ispostavilo u mojoj kratkoj, ali bogatoj terapeutskoj praksi.
Dodje mi, recimo, nakindjurena dama, obucena kao engleska kraljica, sa bar 1000 evra nakita na sebi i zali mi se na psihicke probleme. Kaze - " Osecam da mi je zivot pust i prazan, u depresiji sam...bla bla bla .. "
Ja je odmah prekinem i dobro je izgrdim :
" Dosadno je tebi, sestro, mnogo ti je dosadno, imas sve pa si pobesnela !
Besnuljo jedna !!!! " A ona me gleda prvo prenerazeno, zatim zabezeknuto, a onda pokajnicki. Shvatila zena da sam u pravu. Onda ti ja njoj iznesem dzak krompira i kazem joj da sve oljusti. I ona ljusti. Posle je posaljem da izriba predsoblje, dam joj prethodno neki radni kombinezon, da ne isprlja damsku toaletu i na kraju je posaljem da izglanca prozore.
Posle tog fizickog posla zena kao da se preporodila. Nisam vise morala nista da joj kazem i savetujem. Shvatila je sama sta joj je ubuduce ciniti u zivotu da predupredi dokonu depresiju. Kod mene na terapiji, dakle, nema izlezavanja na kanabetu i ispovedanja, dok ja mudro klimam glavom i vrtim olovkom, kao kod ovih pomodnih skupih psihoterapeuta. A jak !
Ja sam alternativna, narodna terapeutkinja i kod mene nema dugackih terapija, vec probleme resavam po kratkom, a delotvornom postupku.
Originally posted by Tot
Teka Daco, iskren da budem, očekivao sam da se nakon tvog poslednjeg, javnog i veoma mudrog odgovora, niko više neće usuditi da ti piše. Ali sam ipak utvrdio, na svoju radost, da su ljudi spremni prihvatiti tvoju razboritu reč čak i kada boli! Čitajući poslednji odgovor "nesrećnom" klijentu, mislim da je, kojim slučajem, uživo došao kod tebe po savet, da bi mu pripalia šamarčinu i da bi odleteo na drugi kraj tvoje narodne kancelarije a da bi polse toga morali da ga reanimiraju.
I ja sam bila skepticna prema izgledima da korisnici prihvate moje metode resavanja problema , takodje sam strepela da ce se, posle javno objavljenog ostrog odgovora " Nesrecniku ", ustrucavati da mi pisu.
Ali, ispostavilo se da su ljudi shvatili da je za njih bolje da im saspem u brk golu istinu, ma kakva ona bila, kad ih vec svi ostali u zivotu lazu, nego da ih i ja lazem i mazem kao drugi terapeuti, koji bi samo da im uzmu lovu. Kod mene na terapiji se problemi resavaju stoprocentno, iako nisam uvek najljubaznija prema klijenteli.
( Mnogi klijenti su upravo zbog te preterane ljubaznosti kojom su ih obasipali celog zivota i zavrsili kod mene ! )
Jedino sto se desilo, kazem, je da vrlo mali ( gotovo zanemarljivi ) broj korisnika zeli da im na pisma odgovaram javno, vec traze da, zbog diskrecije, odgovor i resenje problema dobiju od mene na u2u.
Sramezljiv neki narod.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Superstar!
Dobar dan teta Daco!
Evo ja dosao i kao dobra komsinica sam vam umesio kolacice
Slika
Moze li jedna kafica i par aspirincica, posto sam sinoc malo popio?
Dobrodosao, Superstar ! ( Malo ti sitni ovi kolaci, ali lepo upakovani :) )
Kafica moze, aspirine ne drzimo, dobices bokal rasola za glavu.
Bas mi je drago sto si dosao, zna se da si ti na Forumu najpopularnija starleta, pa verujem da ce tvoj dolazak animirati i ostale mladje korisnike da zadju u moj bircuz.
[offtopic]
( Dovuci mi 10 tetaka da im uvaljujemo pivo i votku po 150 dinara, imas 10 posto od onoga sto popiju :giggle: :namig2: )
[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by mikka
...cini mi se da bi u toplini vase potpazusne jame svi odmah zaboravili sve svoje brige, i gotovo zapali u zimski san..
Mene si nasao da zajebavas...
:oklagija:
Izbacite ga napolje.

Sutra dodji, ali kulturno, sa vizitkartom, pa ces dobiti mozda tu kafu.
By mikka
ah, teta Daco
pa nemojte da ste na kraj srca
htedoh vam komplementirati, al dobro...:placko:
Korisnikov avatar
By Daliborka
ah, teta Daco
pa nemojte da ste na kraj srca
Rekla sam ti da izadjes napolje i da dodjes sutra.
Neugladjene goste ne primamo.
Veceras si persona non grata ovde.
htedoh vam komplementirati, al dobro... :placko:
Zar spominjanje moje potpazusne jame i sugestija da korisnici u njoj mogu naci utehu tebi predstavlja kompliment ?
Korisnikov avatar
By Modesty
Joj,prije 20 dana mu je tata kupio,extra bajs,koštao je polovan 170eura.......neznamo još ništa .Baš sam sjebana,taman počeh da se rekreiram i zatežem zmijsko telo:ninja:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Joj,prije 20 dana mu je tata kupio,extra bajs,koštao je polovan 170eura.......neznamo još ništa .Baš sam sjebana,taman počeh da se rekreiram i zatežem zmijsko telo:ninja:
170 evra ?
Bogme, nije mala steta.
Bolje da toj deci, dok su jos neozbiljna i mala, kupujte polovne i jeftinije bicikle, pa da vas i ne boli dusa kad ih izgube, polome, ili im ih ukradu.
:bicikl:
Korisnikov avatar
By Zonche!

[offtopic]
( Dovuci mi 10 tetaka da im uvaljujemo pivo i votku po 150 dinara, imas 10 posto od onoga sto popiju :giggle: :namig2: )
[/offtopic]
[offtopic]Nema problema vec sam angazovao moj strucni tim ljudi za marketing...Napunicemo lokal za cas! Ali zelim bar 25%[/offtopic]

Bas bih mogao da dovedem neko drustvance da popiju po koju kod vas, jako je prijatno ovde.

A rasol je pomogao ko bog!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dogovoreno.
Ali, ako ti je drustvo previse raspojasano i razuzdano, obavesti me da sklonim vilerove goblene na sigurno.
:hekla:
Ne zalim i tepih da mi se isfleka i staklo da pukne, ali za vilerovim goblenima da mi se uniste bih crkla od tuge.
:placko:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!