Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
..joj ne znam i ja nekako vishe gotivim Anu..
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ja volim obe,ali vishe Anu. Samo ne znam kako neko moze da kaze da je Jelenin osmeh lep kad deluje totalno tupavo...:mete:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
:lol:
Originally posted by DooFFKe
Izvinjavam se najiskrenije forumashima koji gotive Anu, ali ja nju ne volim.
Jeca mi je uvek bila draza, mozda zbog osmeha.
Ni Maza i ja je ne volimo. Zovemo je Fufa :zvizdi: Navijam kao za nju sem kad igra protiv Jece ali to vise sto bi me ostali ukucani lincovali da navijam za protivnicu ;) Ali bas je antipaticna. Ja pogotovo ne mogu da joj zaboravim kako je bila nadmena kad je bila prva na svetu, pa prema Jeci kao nada se da ce i ona jednom saznati kako je na prvom mestu. A zvucalo je kao Jeca nema sanse. Ali Jeca joj je pokazala ko je prva :tuc:
:lol: Pokazala joj je, nego sta!! JJ :yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Ja volim obe,ali vishe Anu. Samo ne znam kako neko moze da kaze da je Jelenin osmeh lep kad deluje totalno tupavo... :mete:
Zbog ove izjave dobijas dva udarca bicem po guzi :bic: :bic: :bic:

Hmm :misli:

Malo je...Jos dva udarca :bic: :bic:

Korisnikov avatar
By spliff
rekao bih da je ovo bila najbolja igra koju je ana pruzzila josh od rg-a
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by Seaman
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Ja volim obe,ali vishe Anu. Samo ne znam kako neko moze da kaze da je Jelenin osmeh lep kad deluje totalno tupavo... :mete:
Zbog ove izjave dobijas dva udarca bicem po guzi :bic: :bic: :bic:

Hmm :misli:

Malo je...Jos dva udarca :bic: :bic:

spank me :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Ne kaze se SIMON, nego SIMN!! :lol:

Seaman = Semen = Sperm :roflmao:
[poshto se gotovo isto izgovaraju]...

Sorry Mazo, morao sam malo... :giggle:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Lunja
Originally posted by Black Lady
Oh... Ovaj mec sa Serenom i Anom moram gledati
Mislis - sa Venus? :blenta:

Ako nadjes negde live prenos, obavesti me/nas!
da da Venus... jbg-a kada su sestre pa ih pomesam :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Oziris
Sine, al' je Mara dobar frajer!!!! :bale: :bale: :bale:
Pa da, pravi je metroseksualac. :D

Jedva cekam da ozdravi. :yay: :fige:

edit: U Estrogenu je otvorena tema o njoj, tokom tvog odsustva. Tamo imas dosta njenih fotki... Manje teniskih, a vise 'nako.... :blush: ... estrogenskih. :blush:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Black Lady
da da Venus... jbg-a kada su sestre pa ih pomesam :)
I jesi gledala? :trep: Kakvi su utisci? :smug:
By Ulix
Kako je ovo bio lep mec.
Ana se izgleda vratila. Mislim da jos od polufinala sa JJ na RG nije ovako dobro igrala.

Kakav potencijal ona ima... :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Kako je ovo bio lep mec.
Ana se izgleda vratila. Mislim da jos od polufinala sa JJ na RG nije ovako dobro igrala.

Kakav potencijal ona ima... :love: :love: :love: :love: :love:
A ima tek 21 godinu. :hail: Odlicno je igrala na mrezi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni nije jasno zasto neko ko voli Jelenu, obavezno mrzi Anu. :lood: Otkud to misljenje da je Ana bila nadmena kad je bila No.1? Na Sony Ericsson sajtu postoji neko uputstvo o tome sta jedna teniserka treba da radi kako bi napredovala.Citao sam da je jedna od vezbi upravo ponasanje pobednice, dakle vezbanje nadmenog i neustrasivog ponasanja. Setite se samo Martine Navratilove ili Stefi Graf. Takvo ponasanje po meni ima i tasmanijska djavolica Cibulkova :hail: .Tenis je igra i dosta toga je u taktici. Sve je legitimno i van terena: Jelenino cerekanje na prijemu u Kini, uzimanje lekarskih tretmana, pis pauze, menjanje reketa. Po meni, Jelena treba da se oslobodi uticaja kamere, treba da prekine da pozira i da vise razmislja o igri. Tata Vilijams je svoje cerkice snimao od malena oslobadjajuci ih i pripremajuci ih za velike meceve.

P.S. Peneta je, cini mi se, namerno napravila pauzu zbog sociva u mecu sa JJ. Kasnije je izjavila da je i igrala namerno slicnim stilom kako JJ igra.

Kad pomenuh Cibulkovu, jako sam je zavoleo. Ona ce biti cudo, samo gledajte.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Kakav potencijal ona ima...
Odlicno je igrala na mrezi.
Meni deluje da je njen potencijal najveci.
A igra na mrezi... Kako divno skracuje voleje, tako nezno i cedno (ljubi je mama IriS). :mazi: :lol:
Hocu reci, soft touch joj je amazing. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Kakav potencijal ona ima...
Odlicno je igrala na mrezi.
Meni deluje da je njen potencijal najveci.
A igra na mrezi... Kako divno skracuje voleje, tako nezno i cedno (ljubi je mama IriS). :mazi: :lol:
Hocu reci, soft touch joj je amazing. :D
Venus je pred penzijom, Serena i Sarapova ce igrati ali sa povecim pauzama. Mislim da je buducnost tenisa zagarantovano Anina. Sarapova, Safina, Ana i Jelena ce vladati sledecih 5 godina.
By Ulix
@Sunce: Meni nekako nadmenost ne ide uz Anu. Ona se postidi i kad joj neko kaze 'zdravo', tako da ne znam o kakvoj je nadmenosti rec. (I to je jedna od stvari koju mora da promeni, tj. mora da odraste.)

@Lunja: Sve to sto si napisao u poslednjem postu meni deluje veoma erotski. Idem da popijem lekic. :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Po meni, Jelena treba da se oslobodi uticaja kamere, treba da prekine da pozira i da vise razmislja o igri.
Po meni, samo treba da 1) pojaca servis 2) pojaca forhend 3) da cesce igra ofanzivno.

Kamere, sljokice, masnice, sminka, 'aljine, intrige, drama, sex, lazi i video trake - pa ona uziva u tome! Mislim da je to samo deo "rituala", koji svaka teniserka na svoj nacin obavlja na terenu, a koji joj pomaze da se skoncentrise... da bude svoja, i da se oseca prijatno.

Kad JJ ne bi mogla da bude fabulozna - pa bila bi frustrirana! Odma' bi izgubila. Potpisujem. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
@Sunce: Meni nekako nadmenost ne ide uz Anu. Ona se postidi i kad joj neko kaze 'zdravo', tako da ne znam o kakvoj je nadmenosti rec. (I to je jedna od stvari koju mora da promeni, tj. mora da odraste.)
Ja mislim da joj je brzlopletost najveca mana. Mislim da ona mesa dobro kretanje sa brzinom. To nije isto.

Jelena treba da preuzme od Ane intenzitet. Treba ponekad se prodere i ljutito pogleda protivnicu, pa makar bila kucka najveca.

Za mamu Iris:

http://www.youtube.com/watch?v=OWEyPSud ... re=related
Korisnikov avatar
By Lunja
Jeca u poslednje vreme igra pametno. Najpametnije u svojoj karijeri. :D Mislim na samu igru, ne na odabir turnira. Pratim teniske blogove i vec na par mesta, posle trostrukog trijumfa, je porede sa Martinom Hingis (iz najboljih dana, ne u kokainskom periodu) u smislu nacina na koji je svoje protivnice pobedjivala - iskljucivo glavom, nikad na snagu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Po meni, Jelena treba da se oslobodi uticaja kamere, treba da prekine da pozira i da vise razmislja o igri.
Po meni, samo treba da 1) pojaca servis 2) pojaca forhend 3) da cesce igra ofanzivno.

Kamere, sljokice, masnice, sminka, 'aljine, intrige, drama, sex, lazi i video trake - pa ona uziva u tome! Mislim da je to samo deo "rituala", koji svaka teniserka na svoj nacin obavlja na terenu, a koji joj pomaze da se skoncentrise... da bude svoja, i da se oseca prijatno.

Kad JJ ne bi mogla da bude fabulozna - pa bila bi frustrirana! Odma' bi izgubila. Potpisujem. :)
Slazem se za 1) i 2), a za 3) se ne slazem u potpunosti. Jelena na pocetku turnira igra defanzivno, pusta protivnice da napadaju i mislim da na taj nacin uvezbava kretanje, oseca teren i ne baca bisere (ofanzivnu igru) pred svinje. Primer su: Australian open, Majami i US open. Na pocetku turnira je ocajno igrala bas zato sto je igrala defanzivno, a onda kad je trebalo - u 1/4 i 1/2 finalima, ofanziva joj je bila na nivou. Ofanzivno je pocela mec sa Wozniaki na Vimbldonu, zar ne? Onda je videla da takvom igrom ne moze da je dobije, pa je korigovala igru i pobedila. Moje misljenje je da je u Cirihu njen plan bio da igra od pocetka ofanzivno i da mec izgubi ako treba.

Jelena ce tek napredovati. Samo kad bi pojacala SERVIS i jacinu FORHENDA (forhend joj je odlican ali ga igra mekano). U stvari, Jelenina najveca mana je sto gubi dobijene meceve, sto na kraju popusta.

Inace, znam zasto JJ pusta da protivnice prve serviraju. Zato sto kasnije u toku seta pred njen servis sledi pauza. Kad je premorena, njen servis je ocajan.
Korisnikov avatar
By Lunja
a za 3) se ne slazem u potpunosti. Jelena na pocetku turnira igra defanzivno...

a onda kad je trebalo - u 1/4 i 1/2 finalima, ofanziva joj je bila na nivou.
Upravo sam mislio na zavrsnice turnira, posebno zavrsnice GSova, jer je tamo obavezno cekaju azdaje iz top5. A protiv azdaja ne mozes da se boris tako sto ces stalno da bezis i da se krijes (branis), vec u jednom trenutku moras da napadnes i da im odrubis glavudzu.
:giljotina:
Mislim da smo se ipak slozili. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Jeca u poslednje vreme igra pametno. Najpametnije u svojoj karijeri. :D Mislim na samu igru, ne na odabir turnira. Pratim teniske blogove i vec na par mesta, posle trostrukog trijumfa, je porede sa Martinom Hingis (iz najboljih dana, ne u kokainskom periodu) u smislu nacina na koji je svoje protivnice pobedjivala - iskljucivo glavom, nikad na snagu.
Ovde si u pravu. Martina je igrala jako pametno i vladala je godinama.

posmatrajuci "evoluciju" tenisa, moze se primetiti:

Chris Evert - Navratilova (agresivnija, jaca)
Navratilova - Graf (snaznija, jaci forhend, jako brza)
Graf - Seles - Graf (Seles - levoruka, pametna, sa rizikom, savrseno menja dijagonale u paralele i obrnuto)
Martina Hingis (precizna, pametna, tehnicki perfektna)
Devenport (terminatorka servisom i jakim forhendom i bekhendom)
sestre Vilijams (agresivne, brze, samouverene - psihicki i fizicki jake)
Enan - savrsen tajming, savrseno kretanje, pametna igra, ubitacni bekhend)

Jeleni se bas zato divim, zato sto je sve svoje rezultate dobila igrom, a ne snagom. Da je imala bolji servis i snaznije udarce, mnogo bi joj bilo lakse. Ne kazem da druge teniserke igraju glupo i samo na snagu. Ali kad pogledate, Ana jednim jakim forhendom (cak i plicim) zavrsi poen, dok Jelena isti takav udarac plasira mekse i dublje i poen se nastavlja i onda mora jos napora da ulozi kako bi osvojila poen.
Korisnikov avatar
By Berserker
Videtjemo na SECu koliko se Ana izvukla iz govana, a koliko je napredovala Jeca {ne verujem da tje joj shkoditi pauza do SECa}.

Kad pogledam polufinale RGa, mislim da je Jeca sad veoma opasna po Anu. Na RGu nije igrala kao ovih nekoliko nedelja, a ipak se lepo suprotstavila Ani.

Ako se one sretnu na SECu, verujem da tje Jeca izvutji pobedu.
Jer, ako se Ana popravi do SECa, vratitje se na staro.
A Jeca se sad mnogo unapredila u odnosu na RG, tako da tje Ani biti mnogo teze da igra protiv nje. Mozda i dobije Jecu, ali slutim da bi rezultat bio u fazonu 76 67 75 :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
a za 3) se ne slazem u potpunosti. Jelena na pocetku turnira igra defanzivno...

a onda kad je trebalo - u 1/4 i 1/2 finalima, ofanziva joj je bila na nivou.
Upravo sam mislio na zavrsnice turnira, posebno zavrsnice GSova, jer je tamo obavezno cekaju azdaje iz top5. A protiv azdaja ne mozes da se boris tako sto ces stalno da bezis i da se krijes (branis), vec u jednom trenutku moras da napadnes i da im odrubis glavudzu.
:giljotina:
Mislim da smo se ipak slozili. :D
Slozili smo se. Mislim da joj na zavrsnicama gran slamova treba igra koju je pokazivala u finalima Pekinga, u mecu sa Venus u Stutgartu i 1/2 finalu i finalu Moskve. Zapravo, bilo bi dobro da ofanzivu cesce primenjuje kako bi se na nju navikavala. Ali kako je Dementijevu demolirala. :hail: Pocela je mec defanzivno, a onda se naljutila i zablistala.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by DooFFKe
Videtjemo na SECu koliko se Ana izvukla iz govana, a koliko je napredovala Jeca {ne verujem da tje joj shkoditi pauza do SECa}.

Kad pogledam polufinale RGa, mislim da je Jeca sad veoma opasna po Anu. Na RGu nije igrala kao ovih nekoliko nedelja, a ipak se lepo suprotstavila Ani.

Ako se one sretnu na SECu, verujem da tje Jeca izvutji pobedu.
Jer, ako se Ana popravi do SECa, vratitje se na staro.
A Jeca se sad mnogo unapredila u odnosu na RG, tako da tje Ani biti mnogo teze da igra protiv nje. Mozda i dobije Jecu, ali slutim da bi rezultat bio u fazonu 76 67 75 :giggle:
Jelena sa Anom treba da igra ofanzivno od starta, ali ne sa spinom. Potrebno je da igra u uglove terena i da plasira ubitacne ravne forhende i bekhende. Zapravo, potrebna joj je igra Jie Zheng. :obesen:
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!