Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dina
![]()
Originally posted by DooFFKeNi Maza i ja je ne volimo. Zovemo je Fufa
Izvinjavam se najiskrenije forumashima koji gotive Anu, ali ja nju ne volim.
Jeca mi je uvek bila draza, mozda zbog osmeha.Navijam kao za nju sem kad igra protiv Jece ali to vise sto bi me ostali ukucani lincovali da navijam za protivnicu
Ali bas je antipaticna. Ja pogotovo ne mogu da joj zaboravim kako je bila nadmena kad je bila prva na svetu, pa prema Jeci kao nada se da ce i ona jednom saznati kako je na prvom mestu. A zvucalo je kao Jeca nema sanse. Ali Jeca joj je pokazala ko je prva
![]()
Originally posted by Seamanspank meOriginally posted by Savrsheno_nesavrshenZbog ove izjave dobijas dva udarca bicem po guzi
Ja volim obe,ali vishe Anu. Samo ne znam kako neko moze da kaze da je Jelenin osmeh lep kad deluje totalno tupavo...![]()
![]()
![]()
![]()
Hmm![]()
Malo je...Jos dva udarca![]()
![]()
![]()
Originally posted by LunjaSine, al' je Mara dobar frajer!!!!
Masha na treningu:
http://kthanxbye.files.wordpress.com/20 ... 041bs9.jpg
cross you legz!![]()
![]()
http://kthanxbye.wordpress.com/2008/10/ ... -on-court/
Originally posted by OzirisPa da, pravi je metroseksualac.
Sine, al' je Mara dobar frajer!!!!![]()
![]()
![]()
Originally posted by SunceMeni deluje da je njen potencijal najveci.Originally posted by UlixOdlicno je igrala na mrezi.
Kakav potencijal ona ima...
Originally posted by LunjaVenus je pred penzijom, Serena i Sarapova ce igrati ali sa povecim pauzama. Mislim da je buducnost tenisa zagarantovano Anina. Sarapova, Safina, Ana i Jelena ce vladati sledecih 5 godina.Originally posted by SunceMeni deluje da je njen potencijal najveci.Originally posted by UlixOdlicno je igrala na mrezi.
Kakav potencijal ona ima...
A igra na mrezi... Kako divno skracuje voleje, tako nezno i cedno (ljubi je mama IriS).![]()
![]()
Hocu reci, soft touch joj je amazing.![]()
Originally posted by SuncePo meni, samo treba da 1) pojaca servis 2) pojaca forhend 3) da cesce igra ofanzivno.
Po meni, Jelena treba da se oslobodi uticaja kamere, treba da prekine da pozira i da vise razmislja o igri.
Originally posted by UlixJa mislim da joj je brzlopletost najveca mana. Mislim da ona mesa dobro kretanje sa brzinom. To nije isto.
@Sunce: Meni nekako nadmenost ne ide uz Anu. Ona se postidi i kad joj neko kaze 'zdravo', tako da ne znam o kakvoj je nadmenosti rec. (I to je jedna od stvari koju mora da promeni, tj. mora da odraste.)
Originally posted by LunjaSlazem se za 1) i 2), a za 3) se ne slazem u potpunosti. Jelena na pocetku turnira igra defanzivno, pusta protivnice da napadaju i mislim da na taj nacin uvezbava kretanje, oseca teren i ne baca bisere (ofanzivnu igru) pred svinje. Primer su: Australian open, Majami i US open. Na pocetku turnira je ocajno igrala bas zato sto je igrala defanzivno, a onda kad je trebalo - u 1/4 i 1/2 finalima, ofanziva joj je bila na nivou. Ofanzivno je pocela mec sa Wozniaki na Vimbldonu, zar ne? Onda je videla da takvom igrom ne moze da je dobije, pa je korigovala igru i pobedila. Moje misljenje je da je u Cirihu njen plan bio da igra od pocetka ofanzivno i da mec izgubi ako treba.Originally posted by SuncePo meni, samo treba da 1) pojaca servis 2) pojaca forhend 3) da cesce igra ofanzivno.
Po meni, Jelena treba da se oslobodi uticaja kamere, treba da prekine da pozira i da vise razmislja o igri.
Kamere, sljokice, masnice, sminka, 'aljine, intrige, drama, sex, lazi i video trake - pa ona uziva u tome! Mislim da je to samo deo "rituala", koji svaka teniserka na svoj nacin obavlja na terenu, a koji joj pomaze da se skoncentrise... da bude svoja, i da se oseca prijatno.
Kad JJ ne bi mogla da bude fabulozna - pa bila bi frustrirana! Odma' bi izgubila. Potpisujem.![]()
Originally posted by SunceUpravo sam mislio na zavrsnice turnira, posebno zavrsnice GSova, jer je tamo obavezno cekaju azdaje iz top5. A protiv azdaja ne mozes da se boris tako sto ces stalno da bezis i da se krijes (branis), vec u jednom trenutku moras da napadnes i da im odrubis glavudzu.
a za 3) se ne slazem u potpunosti. Jelena na pocetku turnira igra defanzivno...
a onda kad je trebalo - u 1/4 i 1/2 finalima, ofanziva joj je bila na nivou.
Originally posted by LunjaOvde si u pravu. Martina je igrala jako pametno i vladala je godinama.
Jeca u poslednje vreme igra pametno. Najpametnije u svojoj karijeri.Mislim na samu igru, ne na odabir turnira. Pratim teniske blogove i vec na par mesta, posle trostrukog trijumfa, je porede sa Martinom Hingis (iz najboljih dana, ne u kokainskom periodu) u smislu nacina na koji je svoje protivnice pobedjivala - iskljucivo glavom, nikad na snagu.
Originally posted by LunjaSlozili smo se. Mislim da joj na zavrsnicama gran slamova treba igra koju je pokazivala u finalima Pekinga, u mecu sa Venus u Stutgartu i 1/2 finalu i finalu Moskve. Zapravo, bilo bi dobro da ofanzivu cesce primenjuje kako bi se na nju navikavala. Ali kako je Dementijevu demolirala.Originally posted by SunceUpravo sam mislio na zavrsnice turnira, posebno zavrsnice GSova, jer je tamo obavezno cekaju azdaje iz top5. A protiv azdaja ne mozes da se boris tako sto ces stalno da bezis i da se krijes (branis), vec u jednom trenutku moras da napadnes i da im odrubis glavudzu.
a za 3) se ne slazem u potpunosti. Jelena na pocetku turnira igra defanzivno...
a onda kad je trebalo - u 1/4 i 1/2 finalima, ofanziva joj je bila na nivou.
![]()
Mislim da smo se ipak slozili.![]()
Originally posted by DooFFKeJelena sa Anom treba da igra ofanzivno od starta, ali ne sa spinom. Potrebno je da igra u uglove terena i da plasira ubitacne ravne forhende i bekhende. Zapravo, potrebna joj je igra Jie Zheng.
Videtjemo na SECu koliko se Ana izvukla iz govana, a koliko je napredovala Jeca {ne verujem da tje joj shkoditi pauza do SECa}.
Kad pogledam polufinale RGa, mislim da je Jeca sad veoma opasna po Anu. Na RGu nije igrala kao ovih nekoliko nedelja, a ipak se lepo suprotstavila Ani.
Ako se one sretnu na SECu, verujem da tje Jeca izvutji pobedu.
Jer, ako se Ana popravi do SECa, vratitje se na staro.
A Jeca se sad mnogo unapredila u odnosu na RG, tako da tje Ani biti mnogo teze da igra protiv nje. Mozda i dobije Jecu, ali slutim da bi rezultat bio u fazonu 76 67 75![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!