Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by polarlicht4.1Originally posted by biotherm
da ce srpski biti u izumiranju... za nekih 200 god...![]()
Originally posted by J...To sto tebi smeta vise govori o tvom nepoznavanju srpske fonetike. Ć je nastalo jotovanjem slova T ( T+J=Ć) a ako neko nije po defaultu podesio tastaturu za yu fontove bolje da stavi i tj nego c umesto ć.
S obzirom da citam onako kako je napisano, najvise mi smeta kada se w koristi umesto r i tj umesto ć.
E sad zasto mi smeta. Smeta mi jer mi je taj tekst automatski necitljiv i kako neko rece, kao da taj koji pise ima neku govornu manu.
Originally posted by colonia_boyNaravno da znam kako je slovo Ć nastalo ali mi je vizuelno, slovo C slicnije slovu Ć nego sto je to kombinacija slova TJ.
To sto tebi smeta vise govori o tvom nepoznavanju srpske fonetike. Ć je nastalo jotovanjem slova T ( T+J=Ć) a ako neko nije po defaultu podesio tastaturu za yu fontove bolje da stavi i tj nego c umesto ć.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!