Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by bananica
kao sto rece neko gore, zasto bi me iritirao nacin na koji neko pise?
osim naravno neznam, nemogu i sl.
Eh, da...ali i to me ne iritira, samo...blah.. dobijem zelju da skrecem tim ljudima paznju na to, no odustanem na vreme ;)
By Paranoid Androgynoid
W umesto V

Posle sh,ch,lol,omg i ostalih pulena prve faze kretenizacije srpske klinčurije,na vrata nam kuca druga fraza promovisana preko Brava,Kul Grla,Rebeldea i ostalih govana.Ovaj fenomen uglavnom upražnjavaju sjatke maje buduće ziljavuše koje svojim 25-to godišnjim polu-retardiranim frajerima vlasnicima Jamaha i Hondi kucaju poruke: *Woji te twoja mawena* i sl.
Pogled na w umesto v u inboksu u normalnim ljudima budi želju sa eksperimentima koji će uključivati kašike za patike i nečije očne duplje.

credits go to Vukajlija :hail:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Shto se tiche "sh" i "ch", ja zapravo i ne znam gde se latinichna slova za te foneme nalaze na tastaturi i mrzi me da pamtim...
W umesto v ne koristim ali mi i ne smeta kada neko drugi koristi...
Osim ako bi ih neko koristio u temi "Pravopis"... To bi mi vec bilo bez veze...
Korisnikov avatar
By pthalo
kontam "sh" i "ch", a w umesto v mi je tesko da procitam jer (bar kod mene) to je potpuno drugaciji slova.
Korisnikov avatar
By pthalo
Osim ako bi ih neko koristio u temi "Pravopis"... To bi mi vec bilo bez veze...
to bi bilo smesno :) jedan od mojih omiljenih recenice je: "i like korekt speelign adn gramer" (wolim prawopis i gramatiq)
By J...
sh i ch mi ne smetaju i cesto su potrebni da neke reci ne bi bile dvosmisleno protumacene i to mi je ok ako je povremeno upotrebljavano.

S obzirom da citam onako kako je napisano, najvise mi smeta kada se w koristi umesto r i tj umesto ć.

E sad zasto mi smeta. Smeta mi jer mi je taj tekst automatski necitljiv i kako neko rece, kao da taj koji pise ima neku govornu manu.

Mada upravo konstatujem kako sam vremenom navikla da c po potrebi citam kao ć ili č i da mi nije necitljivo.

Ipak, ako ne moraju ne znam zasto vole dodatne komplikacije da prave sa slovima.
Korisnikov avatar
By decko
Ne smeta mi kad neko pise, nije mi slatko, vise mi je smesno i malo glupavo, ali ono...ja ne pisem a ko to voli, sto se mene tice, moze da pise kako god hoce.

Skoro mi je neko na spejsu poslao poruku u kojoj pored toga sto je jedno slovo bilo veliko a drugo malo i svaka treca rec bila meni nepoznata, kad sam video i to v u w, nisam se ni trudio da procitam do kraja vec odgovorio da ne mogu da desifrujem poruku :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Joj kakva glupost, sitnicavost do krajnjih granica!

Nervira vas W jbt, to je samo jebeno slovo ! :zavera:

I kada neko koristi W umesto v automastki je glupava klinka i sponzorusa bla bla bla?! :kakodane:
Korisnikov avatar
By pthalo
nije da mislim da su ljudi glupi koji koriste w umesto v ... samo tesko mi je da procitam jer nije mi maternji jezik i ucim sedam meseca.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pthalo, dusho, tebi je opravdano tesko da citas tako, ali ne znam sta ovi kojima je srpski maternji jezik zanovetaju!

W mi je ok, ali kretensko bebece pisanje, e to me dovodi do ludila! To je nerazumljivo! :nerd:
By J...
Originally posted by Zwezdica

I kada neko koristi W umesto v automastki je glupava klinka i sponzorusa bla bla bla?! :kakodane:
Nije. Mozda je samo "moderna". :jbg:
Korisnikov avatar
By Tomek
Na jednoj gimnaziji je pisalo:

Pishi kao shto goworish, a chitaj kako je napisano. Wolf
By J...
IN ! J.. :sladoled:
Meni je to OUT! :lizalica:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni je kako god! :nokti:

Nervira me bebeci razgovor, kao sto rekoh!

Ali nema razloga da se od slova W ne napravi tragedija i drama! :drama:

Nastavite.. :vruce:
By J...

Ali nema razloga da se od slova W ne napravi tragedija i drama! :drama:
Slazem se. :P
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mene iritira...jako....jako....jako....jako....jako.....

i sve je to meni jasno...to sa tim razlicitostima...e pa dragi moji, drage moje....NERVIRA ME!!!!......to je jedna razlicitost koja me duboko iritira!!!

to ne znaci da cu da im zabranim da pisu.....sve i da sam u mogucnosti da to uradim....ne znaci cak ni da cu automatski da se ne slazem sa tim sto su napisali...

ali da cu da imam u ustima ukus moronstine kada vidim w gde mu mesto nije....e pa hocu!!!!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
uzasno me nervira to w...

inache, ja koristim jedino ch i sh .... vec 'tj' umesto c mi je bzvz....

a w ..... katastrofa... ali stvarno katastrofa!

p.s. ja do skora nisam ni koristila 'ch' i 'sh' ... ali kad sam jednom napisala 'idem na sisanje' ... malo mi je bilo glupo... :lol: ... pa sam pochela da pishem 'shishanje' ... ipak da se pravi razlika izmedju s i sh ;)
Korisnikov avatar
By starky
gadi mi se i povraca od tog W...narocito kad neko napise reci kao sto su: maWena,sWatko...itd.

to mi dodje kao recnik Teletabisa... :teletabisi:

:bljak:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by biotherm
da ce srpski biti u izumiranju... za nekih 200 god...
:molise:
:wtf: koji je tvoj problem?
Korisnikov avatar
By Val
Ä shta vi imate prötiv prömene srpskög jezikä?

Misliiim...ne da je glupo, nego smrdi sve do Bangladesha! Ali, pusti decu da se igraju. Kad mi za oko zapne W, preskachem post po difaultu. :crveni:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by J...
S obzirom da citam onako kako je napisano, najvise mi smeta kada se w koristi umesto r i tj umesto ć.

E sad zasto mi smeta. Smeta mi jer mi je taj tekst automatski necitljiv i kako neko rece, kao da taj koji pise ima neku govornu manu.
To sto tebi smeta vise govori o tvom nepoznavanju srpske fonetike. Ć je nastalo jotovanjem slova T ( T+J=Ć) a ako neko nije po defaultu podesio tastaturu za yu fontove bolje da stavi i tj nego c umesto ć.
By J...
Originally posted by colonia_boy

To sto tebi smeta vise govori o tvom nepoznavanju srpske fonetike. Ć je nastalo jotovanjem slova T ( T+J=Ć) a ako neko nije po defaultu podesio tastaturu za yu fontove bolje da stavi i tj nego c umesto ć.
Naravno da znam kako je slovo Ć nastalo ali mi je vizuelno, slovo C slicnije slovu Ć nego sto je to kombinacija slova TJ.

A kad citam onda mi je bitniji vizuelni nego audio stimulans, i ne "jotuje" mi se nego bih da me slovo vizuelno sto vise podseti na Ć.

A oni koji se secaju perioda kada su dokumenti vise nego danas kucani na masinama znaju i odakle potice ta zamena slova Ć slovom C.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja ne znam, a baš me zanima.

Elem, ne podnosim w umesto v. O takvim forumašima odmah imam utisak da su infantilni i tupavi.

Mene bebeći jezik više nervira i od spojenih negacija, pre bih progutao "neznam" nego wwwwwwwwwww. Stvar navike, možda.
Korisnikov avatar
By Kiborg
:lol:

Treba da bude u rečenici da bih se zadavio:

Na wh bwda, wba mwda :)

v,r,vr=w
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma sta Wam je dufice mawne, fto se nerWiWate oko gWupaWih sWoWa umefto da uzifkate u ziWotiTJu?!?!?! :klap: :giggle: :giggle: :giggle:
By J...
Zwezdice, jel to :sladoled: ili :lizalica: ?

By J...
Originally posted by colonia_boy
J..., cuti i gutaj :lol:
A da gutas ti malo, a? :bj:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!