Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Don`t Look
U vaseg decka je zaljubljen njegov najbolji drug.Njegova ljubomora postaje "kreativna".
Osmislila je epizodu u kojoj vi varate decka.
Na kraju i vi saznajete da ga varate.

Sta mislite o tome?
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa kad se ve? pri?a onda... :smilegrin:

Šalu na stranu... Tom divnom najboljem drugu bih objasnila par stvari u 4 oka...

Anyway, moj naj drug je zaljubljen u mene ve? godinama. Izmišlja on svakakve pri?e ne bi li me odvojio od onoga s kim sam. Ne verujem mu, ignorišem ga, jbg nije objektivan.
Korisnikov avatar
By bigirl
Zaboravih još... Mom bivšem de?ku je naj drugarica njegova bivša devojka koja je (naravno) smrtno zaljubljena u njega i želi da joj se on vrati... Šta sam uradila? Pa...nisu se više družili kad sam ja umešala svoje prste i objasnila njemu neke stvari ("ili ona ili ja") :evil: :evil: :evil:
Korisnikov avatar
By spark
nista novo... :no: sta drugo da kazem... a tek da mislim...
By Paris
bezveze je kad imas momka koji nije u stanju da proceni ko su mu pravi prijatelji...i kad dozvoljava da mu se drugi mesaju u zivot.
treba u svakom slucaju razjasniti:tuc: njegovom "prijatelju" kako stoje stvari i na fin nacin ga udaljiti od veze.:boxer:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije li to do njega da odlu?i? mislim, ako on sam ne zna šta ?e, onda jebi ga. svako ?e vam se mešati u vezu...
By Бреее!!!
razgovaraj s deckom, kazi mu istinu ... :)

na zalost takvih situacija u nasem, ze samo gay vec i str8 zivotu, ima na pretek ! :(

nema uspesne veze bez iskrenosti i poverenja, bar je takvo moje iskustvo ! :yes:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Ctatyc
Vremenom shvatam da reci gube na tezini i da treba sa reci preci na dela....

pojedini moralisti i dusebrizici sve vise vremena provode brinuci se o zivotima drugih....

za pocetak lepa rec i razgovor mogu da pomognu, a ako to ne uspe, pesnica u glavu je precica do urazumljivanja.....

:teg:
Korisnikov avatar
By Mars
"Ne padne sneg da pokrije breg vec da svaka zverka ostavi trag" :ledeni:

Posle te epizode znaces mnogo bolje i kakav ti je decko i kakav je taj njegov/tvoj drug.

I nista nije strasno od svega toga.

:soping::
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Ma kresnite se bre uzajamno. Zatim ponovite. Pa onda opet. To ce vam se svideti i bicete jedini tripl "par" na svetu.:drama:
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by Ctatyc
Vremenom shvatam da reci gube na tezini i da treba sa reci preci na dela....

pojedini moralisti i dusebrizici sve vise vremena provode brinuci se o zivotima drugih....

za pocetak lepa rec i razgovor mogu da pomognu, a ako to ne uspe, pesnica u glavu je precica do urazumljivanja.....

:teg:

A sta ako mu je drug u Mazo :bic: fazonu? :zacepi:
a jos mu se i dopadne ta pesnica :boxer: :die:
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by Don`t Look
U vaseg decka je zaljubljen njegov najbolji drug.Njegova ljubomora postaje "kreativna".
Osmislila je epizodu u kojoj vi varate decka.
Na kraju i vi saznajete da ga varate.

Sta mislite o tome?

hmmm...tu nesto smrdi :smirk:
Korisnikov avatar
By gaylove
Nisam baš najbolje razumeo. Može li malo pojašnjenje.
Korisnikov avatar
By Mocna Beba
Taman pomislih da sam jedini koji nije razumeo poentu, sva sreca na poslednja dva posta, inace bih se dobro zamislio da li je sve u redu samnom. :angel:

Ajde stvarno, intrigiran sam, kako ti to prvo prevarish decka, pa onda saznas da si ga prevario? Podeljena licnost? :pickme: I da li si ga to prevario sa njegovim najboljim drugom?

i jos nesto..... ako je sve izmishljena situacija, i ne moras da objashnjavash..... "varati" - pih, kako bolesna rec. Ako je taj glagol glavni u prici, prica ti je stvarno dosadna

:kada:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Liwjatan
treba to sve prvo doziveti... :wcsolja:
mein lieber die die hier rumzicken würden nie was wissen was ne multipartner beziehung angeht. wir waren schon da.:vestica:
Korisnikov avatar
By Ashanti
Dugo chitam ovaj forum, ali nekako me je strah da pishem. Zapravo, nikada nisam pronashla temu u kojoj bih osetila svrsishodnost pisanja.

Ipak, sluchaj korisnice/a dont look potsetio me je na period u kojem josh uvek nisam definisala svoju seksualnost.

Moja najbolja drugarica je bila zaljubljena u iskompleksiranog momka koji je usled seoskog vaspitanja, te svesti o (psiho fizichkom) nistavilu pokushao da izgradi Sado-Mazo odnos u vezi.
I dok je drugarica (njegova devojka) manje (ili vishe) bila nezadovoljna, pravila koja je nametnuo partnerki, za njega povremeno nisu vazhila, jer ipak je on mushakrac .!

Pokushala sam da joj objasnim da ce sa njim patiti, ali na kraju sam "podigla ruke" jer zaljubljena devojka je najchesche slepa.

Tako da....... moj savet bi bio- pazi koga birash za drugare/ice, jer su chesto, usled emotivne neispunjenosti, sklone bavljenju tudjim zhivotima, te raskidaju i ovako labave vezice.
Tuzno je kada shkripi u komunikaciji partner-partner, tada uvek neka draga/"dobronamerna" saveta uskoci u "pomoch".

Ukoliko si nesposoban da sa njim rascistis nedoumice, onda ti svo kukanje pada u vodu, jer krivica je makar 50% tvoja. Treba razmisliti i o svojoj krivici, naravno ukoliko ego dozvoli.

Bash sam se raspisala.
:hekla:
Korisnikov avatar
By zboO
bezveze je kad imas momka koji nije u stanju da proceni ko su mu pravi prijatelji...i kad dozvoljava da mu se drugi mesaju u zivot.
josh gore je kada taj prijatelj menja strane, pa ono sto je prichao PRVOM prijatelju, sada pricha ovom DRUGOM.....i ko kome tu sada veruje???

Prava dilema, koju treba reshavati u 4 oka,ako si ti dovoljno zreo resicesh problem sam sa deckom,bez obzira na to kome se on svidja, nisi ti jedini koji ima pravo da se zaljubi, ali si zato jedini koji je sa NJIM, to bi trebalo da ti bude podstrek da reshish problem......a sve ostale ljude ( i njihove priche) ostavi po strani (sto tvoje, sto njegove prijatelje)!
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by zbunjena
josh gore je kada taj prijatelj menja strane, pa ono sto je prichao PRVOM prijatelju, sada pricha ovom DRUGOM.....i ko kome tu sada veruje???

Prava dilema, koju treba reshavati u 4 oka,ako si ti dovoljno zreo resicesh problem sam sa deckom,bez obzira na to kome se on svidja, nisi ti jedini koji ima pravo da se zaljubi, ali si zato jedini koji je sa NJIM, to bi trebalo da ti bude podstrek da reshish problem......a sve ostale ljude ( i njihove priche) ostavi po strani (sto tvoje, sto njegove prijatelje)!

Pa,zar je to problem!?
Tema nije postavljena kao problem vec kao ,verujem uobicajena stranica u zivotu i ljubavi, konstatacija..

Uzgred,ne delujes mi ,uopste, zbunjeno..
:klap:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Don`t Look
Pa,zar je to problem!?
Tema nije postavljena kao problem vec kao ,verujem uobicajena stranica u zivotu i ljubavi, konstatacija..

Uzgred,ne delujes mi ,uopste, zbunjeno..
:klap:
:lol: ma ok, problem, konstatacija....sta god da je? Ispadne na isto, ko kog se nadje u toj situaciji, naishao je (naishla) na problem koji treba reshiti zar ne? Sve se da reshiti, ako za to postoji dobra volja,i ako uopste ima svrhe reshavati....

i odakle ti to da sam ja zbunjena?? :lol: nemam ja pojma o chemu ti to.... (salim se, naravno)

:bye:
By Paris
Originally posted by zbunjena
Pravi prijatelji nikada ne menjaju stranu....

Ali prava prijateljstva ne nastaju preko noci...
Za to je potrebno vreme...
Kada shvatimo da smo bili izmanipulisani i slagani i kada nekoga vidimo u pravom svetlu imamo prava da promenimo misljenje...no hard feelings

Neko nam jednostavno ne odgovara...i odlucimo da ga supstituishemo nekom boljom alternativom...
Chesto se desava da supstituisani subjekat, ne prihvati chinjenicu da je zamenjen...onda u napadu mrznje i ljubomore u stanju je da unisti svaki trag onoga sto je bilo lepo...( ako je uopste nesto bilo lepo...)

Neko promeni misljenje nakon detaljne analize celokupne licnosti ...a neko menja misljenje iz minuta u minut...
...i misli da je da je to moralnije...
Apsurdno je sto o "chojstvu i junastvu" na ovom forumu pricaju oni koji najmanje imaju prava na to.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by ParisH.
Neko promeni misljenje nakon detaljne analize celokupne licnosti ...a neko menja misljenje iz minuta u minut...
:lol: kako ovo cool zvuchi (i to bash iz tvojih usta)
Apsurdno je sto o "chojstvu i junastvu" na ovom forumu pricaju oni koji najmanje imaju prava na to.
"IZBOR" uvek postoji!!!!! I na njega SVAKO ima pravo!!! Chini mi se da si se ti malo zbunila!!!
Korisnikov avatar
By Don`t Look
Originally posted by Ashanti
Dugo chitam ovaj forum, ali nekako me je strah da pishem. Zapravo, nikada nisam pronashla temu u kojoj bih osetila svrsishodnost pisanja.
Drago mi je da si sada osetila.. :klap:

Ipak, sluchaj korisnice/a dont look potsetio me je na period u kojem josh uvek nisam definisala svoju seksualnost.

Moja najbolja drugarica je bila zaljubljena u iskompleksiranog momka koji je usled seoskog vaspitanja, te svesti o (psiho fizichkom) nistavilu pokushao da izgradi Sado-Mazo odnos u vezi.
Moram da ti priznam da poznajem neke devojke koje nisu odrasle na selu i nemaju svest o psihofizickom nistavilu al obozavaju SM :bic: :domino:

I dok je drugarica (njegova devojka) manje (ili vishe) bila nezadovoljna, pravila koja je nametnuo partnerki, za njega povremeno nisu vazhila, jer ipak je on mushakrac .!

Ako je bila nezadovoljna zasto nije raskinula?
Ili joj je ,ipak, sve to odgovaralo jer je po prirodi mazohista!?

:sekirica:

Pokushala sam da joj objasnim da ce sa njim patiti, ali na kraju sam "podigla ruke" jer zaljubljena devojka je najchesche slepa.

Pa ona je ,onda,totalni mazohista.. :wow: :zid:

Tako da....... moj savet bi bio- pazi koga birash za drugare/ice, jer su chesto, usled emotivne neispunjenosti, sklone bavljenju tudjim zhivotima, te raskidaju i ovako labave vezice.
Tuzno je kada shkripi u komunikaciji partner-partner, tada uvek neka draga/"dobronamerna" saveta uskoci u "pomoch".
Ma takvih je na svakom koraku.. :maljkovic:

Ukoliko si nesposoban da sa njim rascistis nedoumice, onda ti svo kukanje pada u vodu, jer krivica je makar 50% tvoja. Treba razmisliti i o svojoj krivici, naravno ukoliko ego dozvoli.

50%
hmm..Dobra prolaznost.. :klap:

Bash sam se raspisala.
:hekla:

Ma,nisi... :opacupa: :kiss:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Podigao si temu staru 3 godine kako bi napisao qq?
Korisnikov avatar
By Delete
qqlele ova tema je nastala cak i pre mog ergistrovanja na forum, a ti je sad "dizes" :zavera:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!