Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sky123
hmmm... once i think... :zid:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Escobar
Originally posted by mmiki
Ja sam kao desetogodisnjak bio ludo zaljubljen u jednu Jelenu K., mala, slatka, pricljiva... Jos uvek se secam kako sam jednom igrao sa njom na nekoj decijoj zurci, hteo sam da se onesvestim, bilo je to nezaboravno osecanje... Mala, uska, zelena majcica, moje ruke oko njenog strukica, njene rucice oko mog vrata... Moja prva i jedina do sada str8 ljubav...
Sada prema zenskom polu ne osecam nikakvo uzbudjenje, ali odlicno se secam mojih vrelih decijih mastarija sa njom...
Jao dete, pa ti ces nacisto zastraniti. Ti si luda, ja tebi nista ne verujem! Ocigledno ne pratis moja predavanja i ne slusas moje savete....

Moracu da zamolim neku od drugarica mi da se pozabavi tobom dok sam odsutna....

A ne, ne, ne, ne, decko, tako se ne postaje tetka..... :plavuso: :fist:
Ja cu zastraniti... :lol:

Samo sam bio iskren. :)

Tako se ne postaje tetka, izvinite moja uciteljice Esco... Nece se ponoviti... :smeh:
Korisnikov avatar
By Error
Originally posted by Zibro
dopadanje , da , zaljubljivanje NE
medjutim veoma je doskutabilno koliko su zaista str8 , str8 likovi koji mi se dopadnu jer kada god mi se neko dopadne pocinjem da sumnjam ( citaj prizeljkujem ) da je gay ,
Upravo to! I sada je tako. I tako ce uvek biti. Ooooo, zasto sam prokleeeeet, ooooo! Njaaaaaaaaa! :D

Ali ima jedan iz moje skolice za koga stvarno mislim da je gay, jer me cesto gleda kada prolazimo jedan pored drugog. Opasan mali. E, ali ja ne znam kako da uspostavim komunikaciju s njim, je l', jer sta ako bude provaljeno?! :o Tipa, uvek sebi zacrtam "do sledece nedelje da si ga upoznao", ali nikad tako ne bude. Nikad nemam herca. :sise:

Vidi ti mene, nov, pa se raspis'o k'o da je domaci.
Korisnikov avatar
By zombie
Originally posted by Tristan Adonis
Originally posted by Zibro
dopadanje , da , zaljubljivanje NE
medjutim veoma je doskutabilno koliko su zaista str8 , str8 likovi koji mi se dopadnu jer kada god mi se neko dopadne pocinjem da sumnjam ( citaj prizeljkujem ) da je gay ,
Upravo to! I sada je tako. I tako ce uvek biti. Ooooo, zasto sam prokleeeeet, ooooo! Njaaaaaaaaa! :D

Ali ima jedan iz moje skolice za koga stvarno mislim da je gay, jer me cesto gleda kada prolazimo jedan pored drugog. Opasan mali. E, ali ja ne znam kako da uspostavim komunikaciju s njim, je l', jer sta ako bude provaljeno?! :o Tipa, uvek sebi zacrtam "do sledece nedelje da si ga upoznao", ali nikad tako ne bude. Nikad nemam herca. :sise:

Vidi ti mene, nov, pa se raspis'o k'o da je domaci.
Joj,i ja sam se zaljubio u jednog decka iz skole i isto ne smem da mu priđem,da me ne bi nekako provalio....mislim znamo se mi i javljamo se jedan drugom kad se sretnemo i pričamo onako neobavezno,ali nikako ne mogu da uspostavim neku dublju komunikaciju sa njim...sve hocu da mu tražim broj mobilnog ili da ga zovem negde da izađemo,na piće ili na basket pošto je mali sportista,ili tako nešto,ali niti smem niti znam kako...i ovako sam stidljiv još njega kad vidim sav se spetljam...pa ako ima neko ideju kako da ostvarim neki dublji kontakt s njim,ali za početak onako dugarski,da ne bude providno,neka je iznese biću mu zahvalan...i izvinte što sam se ovako raspisao,što vas smaram posebno što mi je ovo prvi post,ali stvarno mi treba pomoć...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by A.F.K.A.OB
Zanima me da li je moguce da se gay/bi decko zaljubi u nekoga ko je str8? Isto pitanje i za devjke, normalno. Da li postoji nesto sto nas odbija od strejtera, ili sto nas privlaci samo seksualno, a ne emotivno? I ne mozete me ubediti da imate gaydar koji nikad ne gresi. To jest, bolje da preformulisem onda pitanje. Da li ste se ikada zaljubili u nekoga za koga mislite je str8?
Ja se zaljubila u osobu za koju sam znala da je str8. :) I na kraju smo bile u vezi skoro godinu dana, dok ona nije shvatila da ipak treba da ostane uz svoju porodicu, jer zaboga, shta ce reci komshije...zena s bebom otishla s drugom zenom, ostavila muza i sve to...
Jbg, da ona nije otishla, ja sada ne bih bila udata i srecna zena. :D
Korisnikov avatar
By Sundjer Boban
Ja se ne zaljubljujem tako lako, ali cim se ja zaljubim u nekog taj neko sigurno nije bas toliko str8 koliko on misli, jer da bih se ja zaljubio potrebno je da imam neku fluidnu povratnu informaciju od druge strane.

A da mi se dopadnu fizički str8 momci, to se dešava stalno...

:misici:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Yes oh yes :D
Auuuu Mazo pa ovo su novi momenti, nisi mi pricao... Kako to da ti se desi? :lukavi: :wink:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
da vise buta sam bio zaljubljen u str8 decka. Jedan je ostao u secanju. Moram priznati da je to veoma strasno. To me jos vise privlaci i ne mogu da ga izbacim iz glave. Bas pre neko vece sam sedeo i bio poprilicno tuzan upravo zbog ove teme

Strasno
Korisnikov avatar
By Pele
Ne znam nijednog gay momka, vrlo je zatvorena sredina ovde, tako da ne znam...

Ali ja se vodim onom: "Svaki momak je gay, dok se ne dokaže suprotno". To me je koštalo više puta...
By deepthroat
da, dosta puta u str8 ribe... mogucce da neke nisu bile str8, ali nisam znao, kao ni one za mene da sam bi...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Auuuu Mazo pa ovo su novi momenti, nisi mi pricao... Kako to da ti se desi? :lukavi: :wink:
Pricao sam ti, pa znas onog mog odbojkasa kojem sam prisao u Budvi.:D
Korisnikov avatar
By blenta
Zanima me da li je moguce da se gay/bi decko zaljubi u nekoga ko je str8? Isto pitanje i za devjke, normalno. Da li postoji nesto sto nas odbija od strejtera, ili sto nas privlaci samo seksualno, a ne emotivno? I ne mozete me ubediti da imate gaydar koji nikad ne gresi. To jest, bolje da preformulisem onda pitanje. Da li ste se ikada zaljubili u nekoga za koga mislite je str8?

mene naprotiv bash strejteri privlache

josh kad su drkazdije ++
homofobicni +
skloni agresiji i obracunavanju +++++
siva pamucna trenerka +++++++++++++++++++++++++++++

itd :zmija:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by Kiborg
Objasni kako si to izveo, imam jednog na poslu, pretpostavljam da je str8 pa bih da ga smuvam, vidim svima vama to ide od ruke, a ja to nikad nisam ni pomislio da radim.
Meni nikada bas nije poslo za rukom, mada uvek ima onih koji .... su radoznali ....

Ima jedan koji me je provalio (a ja to nisam znao), i koji mi se svidjao, onako, mnogo.... (ali, naravno, nikada nismo pricali o tome) ..... druzili se, silom prilika, jedno 10 meseci .... vojska ....(Sta vise, bio mi je pretpostavljeni oficir) nakon vojske mi je slao SMS jedno godinu dana (suvo drugarski fazon) .........i ................ na kraju je poslao .........(nicim izazvan) ........VOLIM TE NAJVISE NA SVETU CELOM ....(dva puta !!) ..... Posle toga smo se malo "pravili" da se nista nije desilo. Ubrzo se vise nismo culi.............(mislim,covek je ozenjen, ima dvoje dece) ....... nikada vise. Najgore je bilo to sto sam sve vreme to znao ALI NISAM BIO SIGURAN. Zapravo sam bio siguran da ja to zelim da je tacno pa mi zato sve tako i izgleda, kad ono ...... medjutim!

Sada je najgore to sto znam da je to zaista i mislio i sada razumem sve "silne nesporazume i napetosti" i moram da kazem da mi je zao sto ...... nije drugacije .... DA SMO SE DRUGACIJE SRELI, SVE BI BILO RANIJE..... Elem, za njega je ovako i najbolje.

By the way - otkidam na Zvezdane Staze :hekla:
Korisnikov avatar
By anchez
ja jesam, cak sam i bila skoro godinu dana u vezisa tim deckom.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
da, oooo da!
platonske ljubavi, odnoso zaljubeljnosti moje povremene UGLAVNOM i jesu sa str8erima...
naravno , tuzno je sto ce to uvek i ostajati platonske...
al lepo je sto me polako nekako uvek to i prodje...

ali i najcesce se zaljubljujem u njihov UM+Izgled... nikad nije samo izgled...

smatram to svojim prokletstvom...

:sigh:

(off: Precesto koristim ovaj smajli u poslednje vreme...)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by mladunac

josh kad su drkazdije ++
homofobicni +

A sta ima to u toj jbnj sivoj pamucnoj trenerci pa se i ja svaki put okrecem za tipom koji je nosi, pa makar bio i grob?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Pricao sam ti, pa znas onog mog odbojkasa kojem sam prisao u Budvi. :D
Pa to je bilo davno, bio si maji :mini: to jeste romanticna i skroz dirljiva prica :(

Ali inace se Maza sad skroz promenio - zaljubljuje se samo onda kada je to realno, ima perspektivu i sl. Sto izmedju ostalog znaci - nikako u str8ere. Sve to za razliku od Dine kojoj pamet u ljubavi nije jaca strana :lol: I onda Maza ne da me spusti na zemlju, nego me pokopa ispod zemlje... sta mi sve ne kaze... Taman sam mislila da malo uzvratim kad, opet nista, Maza uvek pametnica :sigh:
Korisnikov avatar
By marvuk
По мени, девојка је девојка, била она стр8 или лез или би, каква год да је. Уосталом, све је питање хемије - ради ли или не ради.
Korisnikov avatar
By Glasonosha
By the way.. sinoc, nakon zurke, poljubio sam se sa jednim tipom za koga sam (bio) siguran da je str8. Mislim, ima curu 3-4 godine, a on je... mmm... prelijep :P

I, sta sad? :)
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by mladunac

josh kad su drkazdije ++
homofobicni +

A sta ima to u toj jbnj sivoj pamucnoj trenerci pa se i ja svaki put okrecem za tipom koji je nosi, pa makar bio i grob?
mene to malo previše podseća na Grua... a Gru me podseća na osnovnu školu samo, tako da... :sigh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Desi se, naravno :yes:

I to nikakav problem nije kad je čovek str8. Poštuješ tuđu strejtnost i nastaviš dalje.

Ali kad ni on sam ne zna šta je... pa šalje signale pomešane... e to je užas :zid:
Korisnikov avatar
By anche
jeste. jednom je bilo dovoljno. :cut:

imala sam vrlo neznih sesnaest i isle smo zajedno na :tenis: i u istu zgradu gimnazije. i bilo je mnogo lepo dok joj nisam rekla :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam imao takvih problema do sada...

Meni su str8 muskarci odbojni cim otvore usta... gluposti i detinjarije o kojima pricaju... no comment!

Mada ni gay/bi nisu cesto bolji, ali makar mozemo da se jebemo!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da, naravno. Bilo je i obrnutih slucajeva simpatije ili erotiyovane naklonosti ili zelje za posedovanjem.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Eh, da je jednom....
Jednom je to trajlo dve godine, otkinuo sam. Sledece nedelje tom liku idem da cestitam veridbu.

Znao je sve vreme. Zelim da mu vidim lice, pre nego ozeni nju. A to ce biti prepad. Nema pojma da dolazim. Samo cu da banem tamo gde radi. :lukavi:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Prosle dve godine, a ja i dalje imam identicne probleme... :D
By mikka
I zaljubio se i bio u vezi sa strejt
devojkama :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!