Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by EscobarJa cu zastraniti...Originally posted by mmikiJao dete, pa ti ces nacisto zastraniti. Ti si luda, ja tebi nista ne verujem! Ocigledno ne pratis moja predavanja i ne slusas moje savete....
Ja sam kao desetogodisnjak bio ludo zaljubljen u jednu Jelenu K., mala, slatka, pricljiva... Jos uvek se secam kako sam jednom igrao sa njom na nekoj decijoj zurci, hteo sam da se onesvestim, bilo je to nezaboravno osecanje... Mala, uska, zelena majcica, moje ruke oko njenog strukica, njene rucice oko mog vrata... Moja prva i jedina do sada str8 ljubav...
Sada prema zenskom polu ne osecam nikakvo uzbudjenje, ali odlicno se secam mojih vrelih decijih mastarija sa njom...
Moracu da zamolim neku od drugarica mi da se pozabavi tobom dok sam odsutna....
A ne, ne, ne, ne, decko, tako se ne postaje tetka.....![]()
![]()
Originally posted by ZibroUpravo to! I sada je tako. I tako ce uvek biti. Ooooo, zasto sam prokleeeeet, ooooo! Njaaaaaaaaa!
dopadanje , da , zaljubljivanje NE
medjutim veoma je doskutabilno koliko su zaista str8 , str8 likovi koji mi se dopadnu jer kada god mi se neko dopadne pocinjem da sumnjam ( citaj prizeljkujem ) da je gay ,
Originally posted by Tristan AdonisJoj,i ja sam se zaljubio u jednog decka iz skole i isto ne smem da mu priđem,da me ne bi nekako provalio....mislim znamo se mi i javljamo se jedan drugom kad se sretnemo i pričamo onako neobavezno,ali nikako ne mogu da uspostavim neku dublju komunikaciju sa njim...sve hocu da mu tražim broj mobilnog ili da ga zovem negde da izađemo,na piće ili na basket pošto je mali sportista,ili tako nešto,ali niti smem niti znam kako...i ovako sam stidljiv još njega kad vidim sav se spetljam...pa ako ima neko ideju kako da ostvarim neki dublji kontakt s njim,ali za početak onako dugarski,da ne bude providno,neka je iznese biću mu zahvalan...i izvinte što sam se ovako raspisao,što vas smaram posebno što mi je ovo prvi post,ali stvarno mi treba pomoć...Originally posted by ZibroUpravo to! I sada je tako. I tako ce uvek biti. Ooooo, zasto sam prokleeeeet, ooooo! Njaaaaaaaaa!
dopadanje , da , zaljubljivanje NE
medjutim veoma je doskutabilno koliko su zaista str8 , str8 likovi koji mi se dopadnu jer kada god mi se neko dopadne pocinjem da sumnjam ( citaj prizeljkujem ) da je gay ,![]()
Ali ima jedan iz moje skolice za koga stvarno mislim da je gay, jer me cesto gleda kada prolazimo jedan pored drugog. Opasan mali. E, ali ja ne znam kako da uspostavim komunikaciju s njim, je l', jer sta ako bude provaljeno?! :o Tipa, uvek sebi zacrtam "do sledece nedelje da si ga upoznao", ali nikad tako ne bude. Nikad nemam herca.![]()
Vidi ti mene, nov, pa se raspis'o k'o da je domaci.
Originally posted by A.F.K.A.OBJa se zaljubila u osobu za koju sam znala da je str8.
Zanima me da li je moguce da se gay/bi decko zaljubi u nekoga ko je str8? Isto pitanje i za devjke, normalno. Da li postoji nesto sto nas odbija od strejtera, ili sto nas privlaci samo seksualno, a ne emotivno? I ne mozete me ubediti da imate gaydar koji nikad ne gresi. To jest, bolje da preformulisem onda pitanje. Da li ste se ikada zaljubili u nekoga za koga mislite je str8?
Originally posted by A.F.K.A.OB
Zanima me da li je moguce da se gay/bi decko zaljubi u nekoga ko je str8? Isto pitanje i za devjke, normalno. Da li postoji nesto sto nas odbija od strejtera, ili sto nas privlaci samo seksualno, a ne emotivno? I ne mozete me ubediti da imate gaydar koji nikad ne gresi. To jest, bolje da preformulisem onda pitanje. Da li ste se ikada zaljubili u nekoga za koga mislite je str8?
Originally posted by KiborgMeni nikada bas nije poslo za rukom, mada uvek ima onih koji .... su radoznali ....
Objasni kako si to izveo, imam jednog na poslu, pretpostavljam da je str8 pa bih da ga smuvam, vidim svima vama to ide od ruke, a ja to nikad nisam ni pomislio da radim.
Originally posted by mladunacA sta ima to u toj jbnj sivoj pamucnoj trenerci pa se i ja svaki put okrecem za tipom koji je nosi, pa makar bio i grob?
mene naprotiv bash strejteri privlache
josh kad su drkazdije ++
homofobicni +
skloni agresiji i obracunavanju +++++
siva pamucna trenerka +++++++++++++++++++++++++++++
itd![]()
Originally posted by SeamanPa to je bilo davno, bio si majiOriginally posted by DinaPricao sam ti, pa znas onog mog odbojkasa kojem sam prisao u Budvi.Originally posted by SeamanAuuuu Mazo pa ovo su novi momenti, nisi mi pricao... Kako to da ti se desi?
Yes oh yes![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBmene to malo previše podseća na Grua... a Gru me podseća na osnovnu školu samo, tako da...Originally posted by mladunacA sta ima to u toj jbnj sivoj pamucnoj trenerci pa se i ja svaki put okrecem za tipom koji je nosi, pa makar bio i grob?
mene naprotiv bash strejteri privlache
josh kad su drkazdije ++
homofobicni +
skloni agresiji i obracunavanju +++++
siva pamucna trenerka +++++++++++++++++++++++++++++
itd![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!