Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by UlixPošto mi se tvoj ukus uglavnom dopada, voleo bih da čujem šta je tebi sjajno u vezi "American beauty"? Ja taj film lično smatram mediokritetskim ostvarenjem, izuzev režije, scenografije i muzike.
American Beauty
Ice Storm
i onda, kako se ne bih ubio: Dorucak kod Tifanija.
Tri sjajna, sjajna filma.
![]()
Originally posted by Beogradjanin18Tek sam sinoc shvatio da je taj film u stvari iznedrio Bree iz Desperate Housewives.
Pošto mi se tvoj ukus uglavnom dopada, voleo bih da čujem šta je tebi sjajno u vezi "American beauty"? Ja taj film lično smatram mediokritetskim ostvarenjem, izuzev režije, scenografije i muzike.
Originally posted by deckoFilm je fenomenalan. Ostala bez daha. Totalno.
The Mist - najzad i ja pogledah ovaj film koji vidm da su mnogi hvalili. Moram priznati, nije zanr koji preterano volim, ali mi se film jako svideo, pogotovo kraj. Vredi dva sata gledanja (iako su se ovi malo smorili).
Originally posted by ns.happyNe kontam kakve veze ima Monster House sa Burtonom?
sinoc bilo tim burton vece ...
Originally posted by superflyPerfect hideout samo zbog Zane-a
perfect hideout,
nemačko smeće od filma. toliko je loš da ga smatram pravim remek delom![]()
a odgledao i pola filma the mist. božeeeee...... katastrofa na celuloidnoj traci u najavi.![]()
![]()
Originally posted by polarlicht4.1E to mi treba
Transsexual in Iran (Tanaz Eshaghian, 2008) - gledao sam sinoć i još uvek ne mogu da ga izbacim iz glave. Sve ono što se inače misli kad se kaže Iran ne važi. U stvari, Iran pored Tajlanda ima najviši procenat izvršenih operacija promene pola. Ali tu negde i nastaje problem. Jeste da država finansira operaciju gotovo u celosti, ali oni koji se odlučuju na takvu operaciju imaju poprilično ambivalentan stav. Ispostavilo se da neki/e jednostavno moraju da je obave kako bi vodili bar približan život onom koji bi želeli usled pritiska (porodičnog, zakonskog, poslovnog, itd.). Neki/e ostaju između rodova uz užasno visoki rizik da budu uhapšeni/e jer je zakonski zabranjeno da se nosi odeća suprotnog pola (pa čak i transseksualcima u tranziciji)...Već sam se previše raspisao a samo sam hteo da kažem da je ovaj dokumentarac vredan gledanja.
Originally posted by MomoDa, saznah da država plaća, što me je prilično iznenadilo. Ali i to ima svoju cenu. Homoseksualnost je zabranjena i plaća se životom ukoliko uhvate nekog/u te su mnogi primorani da usled nenormativnog ponašanja prođu kroz tranziciju a da to zaista ne žele. U tome je problem.
E to mi treba![]()
Ma kod njih ti drzava placa promenu pola koliko sam ja obavesten.
Nego, ponesi i taj film kad budes dolazio.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!