Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
American Beauty
Ice Storm

i onda, kako se ne bih ubio: Dorucak kod Tifanija.

Tri sjajna, sjajna filma.

:love:
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Ulix
American Beauty
Ice Storm

i onda, kako se ne bih ubio: Dorucak kod Tifanija.

Tri sjajna, sjajna filma.

:love:
Pošto mi se tvoj ukus uglavnom dopada, voleo bih da čujem šta je tebi sjajno u vezi "American beauty"? Ja taj film lično smatram mediokritetskim ostvarenjem, izuzev režije, scenografije i muzike.
By Ulix
Originally posted by Beogradjanin18
Pošto mi se tvoj ukus uglavnom dopada, voleo bih da čujem šta je tebi sjajno u vezi "American beauty"? Ja taj film lično smatram mediokritetskim ostvarenjem, izuzev režije, scenografije i muzike.
Tek sam sinoc shvatio da je taj film u stvari iznedrio Bree iz Desperate Housewives. :)

Ice Storm je daleko superiorniji film. Nema sumnje.
American Beauty ima masu mana, ali mi se, recimo, dopada onaj decko sto diluje vutru i sto sve snima kamerom. Tako je neobican.

Rezija je odlicna, slazem se, ali se meni i gluma svidja - Spejsi je OK, ali se meni ponajvise dopala Anet Bening. Pred kraj filma posebno.

Scenario je cudan. Ideja je odlicna, ali je prica tako slozena da bi mozda bilo bolje da je ispricana u tri ili cetiri dela. Suvise toga je zgusnuto u malo prostora i onda ako nismo citali Apdajka ili videli takve ljude u praksi, ili gledali Ice Storm pre toga...tesko ih do kraja mozemo razumeti.
Korisnikov avatar
By Sunce
...i psic koji lice spermu. :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika
Slika

"High school musical 1&2"

I posle loseg prvog dela sam se nagovorio da odgledam drugi...

AMERICAN TEEN BULLSHIT! (a to ima tezinu kada JA kazem)

ima samo par dobrih pesama ostalo je :bljak:

4/10

Bas se pitam da li cu gledati treci deo?
Korisnikov avatar
By decko
@ Zonche - e taj crap ja ne bih gledao ni da mi plate, a gledao sam takve gluposti (citaj: Hollywood Chainsaw Hookers) :lol:

on:

Brat, njegova devojka i ja pravili maraton danas ceo dan :lol:

SlikaSlikaSlika

Halloween Night - ovo sam uvalio da gledamo posto glumi Rebekah Kochan :love:
Prosecan slasher film (nema veze sa "Halloween" nastavcima niti MM) ali nije toliko los za indie produkciju i skroz nepoznate glumce :) Ima par dobrih fora, sve u svemu - moze da se gleda :)

Wedding Daze - lepa komedija sa kjut postavom i ne-toliko-klasicnim zapletom. Isto, nista preterano ali def. dobar film za opustanje i onaj feel-good mood nakon gledanja istog :) Za ove koji vole takve filmice, preporucujem.

The Mist - najzad i ja pogledah ovaj film koji vidm da su mnogi hvalili. Moram priznati, nije zanr koji preterano volim, ali mi se film jako svideo, pogotovo kraj. Vredi dva sata gledanja (iako su se ovi malo smorili :giggle: ).
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Decko: I just wanted to see what all the fuss is about...

Znaci totalna katastrofa :zid:
Korisnikov avatar
By decko
Ma znam, malo je falilo da i ja to uradim ali kad sam video sliku onog gl. glumca Zack-a (ili kako se vec zove) - hell no! :burner:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by decko
The Mist - najzad i ja pogledah ovaj film koji vidm da su mnogi hvalili. Moram priznati, nije zanr koji preterano volim, ali mi se film jako svideo, pogotovo kraj. Vredi dva sata gledanja (iako su se ovi malo smorili :giggle: ).
Film je fenomenalan. Ostala bez daha. Totalno. :hypno:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

:hail: :hail: :hail:
Film je savrsen... od samog pocetka do kraja. Zapravo, sve je u njemu uradjeno savrseno, od price do izraza lica ljudi u publici... Iako su Oskari cesto nezasluzeni i dobijeni po nekim kriterijumima malo drugacijim od onih glumackih, ovaj film ih je apsolutno zasluzio...
I ne, ne radi se o boksu. Radi se o neverovatnoj zelji da, uprkos tome sto imas fucked up porodicu i radis kao konobarica i tome sto svi misle da to ne mozes, ipak ostvarujes svoj san...

Major spoiler ahead...

.... i da postoje ljudi koji ce na kvarno pokusati da ti oduzmu sve...
Korisnikov avatar
By Draco
Od Ramba pre neki dan na TVu u kaficu - nista. :rambo: Ra-ta-ta-ta! :avalon:

Ne stizem od posla, gledam 30 days po epizodu i pokusavam da skrpim sat vremena bleye da opalim South Park Imagination Land.
By polarlicht4.1
L'année dernière à Marienbad (Alain Resnais, 1961) - :wow: . Toliko može da se (po)kaže jer ovaj film jednostavno treba pogledati.

Ni neibian jidian/What Time Is It There (Ming-liang Tsai, 2001) - čini mi se da je nastavak jednog prethodnog čijeg imena ne mogu trenutno da se setim. A čini mi se jer sam prepoznao lonac. :lol: Malo me je razočarao u odnosu na sve koje sam do sada gledao (a odgledah ih dosta), mada je i dalje to vrlo prepoznatljivi i dobar Tsai.
By superfly
perfect hideout,
nemačko smeće od filma. toliko je loš da ga smatram pravim remek delom :lol:

a odgledao i pola filma the mist. božeeeee...... katastrofa na celuloidnoj traci u najavi. :lol:

:merlinka:
By Dragonite
Slika

:lol:

Tri prevaranta-vanzemaljca uspevaju da preko internet šema ukradu sve na Zemlju (i na kraju celu planetu od predsednika Niksona, tj. njegove glave u tegli) zahvaljujući Fraju, na čijoj guzi je istetoviran tajni binarni kod za putovanje u prošlost bez paradoksa...

Evil Santa Robot ima presmešnu pesmu :lol:

10/10

Slika

Direktan nastavak prethodnog filma.

Procep koji je nastao kao rezultat paradoksa je zapravo prolaz u drugi svemir. Ali šta je na drugoj strani?

Rečenica za pamćenje: 'Yevo makes me feel sexy, and I'm asexual!'

8/10
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Juce sam gledala:

Slika

I odusevila se ko kuche u liftu...
Odlican crtani, za sve generacije...

:love: /10
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam plakala u sali...... naravno...

Odusevila me ona ljubavna scena Iv i Wallija u svemiru...

Mislim da je to jedna od najlepsih ljubavnih sekvenci ikada
napravljenih u crtanom filmu...

Mnogo fin crtani..

Jos kad uzmemo u obzir da su roboti bezpolni....
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by ns.happy
sinoc bilo tim burton vece ...
Ne kontam kakve veze ima Monster House sa Burtonom?

Inace, i mene ceka Burton vece/vikend :yay: samo da jos malo zahladni da bi bio veci shmek :)

OT: Smart People. Film je ok, nista spektakularno, ali zato igra Ellen Page sa kojom sam u ljubavi jos od Hard Candy.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by superfly
perfect hideout,
nemačko smeće od filma. toliko je loš da ga smatram pravim remek delom :lol:

a odgledao i pola filma the mist. božeeeee...... katastrofa na celuloidnoj traci u najavi. :lol:

:merlinka:
Perfect hideout samo zbog Zane-a :fuckbed: :namig2:
Mist me je razocarao,koji kraj,jbt..... :wtf:

Odgledao When stranger calls,Untraceable(Diane Lane),Birthday girl(Nicole Kidman)....
Korisnikov avatar
By decko
SlikaSlikaSlika

Penny Dreadful - iako u zadnje dve godine vecina filmova sa AfterDark Horror Fest-a koji su u listi 8 Films To Die For budu glupli ili komicni, ovaj je bio vredan gledanja. Mozda od starta deluje suvise predvidiv, zanimljiva je sama prica oko koje se film vrti. Sve u svemu, interesantan filmic.

Possessed By The Night - ovo verovatno nije film za svakog :) Mesavina horora sa elemtima erotskog trilera :) Ima brdo poznatih glumaca sa one B liste, naravno, predvodi ih divna Shannon Tweed zbog koje svaki niskobudzetni film vredi odgledati :) :love:

The Forgotten - videh da je Mina gledala pa morao i ja da skinem i moram da priznam, bas mi se svideo. Mozda malo lici na neku od boljih epizoda The X Files-a, ali opet, sam kraj moze da se tumaci na vise nacina i svakako je za preporuku svima koji veruju u brojne 'teorije zavere' :)
By polarlicht4.1
Transsexual in Iran (Tanaz Eshaghian, 2008) - gledao sam sinoć i još uvek ne mogu da ga izbacim iz glave. Sve ono što se inače misli kad se kaže Iran ne važi. U stvari, Iran pored Tajlanda ima najviši procenat izvršenih operacija promene pola. Ali tu negde i nastaje problem. Jeste da država finansira operaciju gotovo u celosti, ali oni koji se odlučuju na takvu operaciju imaju poprilično ambivalentan stav. Ispostavilo se da neki/e jednostavno moraju da je obave kako bi vodili bar približan život onom koji bi želeli usled pritiska (porodičnog, zakonskog, poslovnog, itd.). Neki/e ostaju između rodova uz užasno visoki rizik da budu uhapšeni/e jer je zakonski zabranjeno da se nosi odeća suprotnog pola (pa čak i transseksualcima u tranziciji)...Već sam se previše raspisao a samo sam hteo da kažem da je ovaj dokumentarac vredan gledanja.

Parfait amour! (Catherine Breillat, 1996) - konačno sam se dočepao jedinog preostalog filma Breillatove koji je na netu te od silnog očekivanja i nadanja ispadoh još i (polu)razočaran. Vidi se, doduše, da je ovo uvod u Romance ili Anatomie de l'enfer ali još uvek nije stigla dotle. Mada opet film jeste dobar, pre svega poslednja scena.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by polarlicht4.1
Transsexual in Iran (Tanaz Eshaghian, 2008) - gledao sam sinoć i još uvek ne mogu da ga izbacim iz glave. Sve ono što se inače misli kad se kaže Iran ne važi. U stvari, Iran pored Tajlanda ima najviši procenat izvršenih operacija promene pola. Ali tu negde i nastaje problem. Jeste da država finansira operaciju gotovo u celosti, ali oni koji se odlučuju na takvu operaciju imaju poprilično ambivalentan stav. Ispostavilo se da neki/e jednostavno moraju da je obave kako bi vodili bar približan život onom koji bi želeli usled pritiska (porodičnog, zakonskog, poslovnog, itd.). Neki/e ostaju između rodova uz užasno visoki rizik da budu uhapšeni/e jer je zakonski zabranjeno da se nosi odeća suprotnog pola (pa čak i transseksualcima u tranziciji)...Već sam se previše raspisao a samo sam hteo da kažem da je ovaj dokumentarac vredan gledanja.

E to mi treba :hyper:

Ma kod njih ti drzava placa promenu pola koliko sam ja obavesten.

Nego, ponesi i taj film kad budes dolazio.

Ja sam poslednje gledao:
"Tri praseta i beba" :lol:
By polarlicht4.1
Originally posted by Momo
E to mi treba :hyper:

Ma kod njih ti drzava placa promenu pola koliko sam ja obavesten.

Nego, ponesi i taj film kad budes dolazio.
Da, saznah da država plaća, što me je prilično iznenadilo. Ali i to ima svoju cenu. Homoseksualnost je zabranjena i plaća se životom ukoliko uhvate nekog/u te su mnogi primorani da usled nenormativnog ponašanja prođu kroz tranziciju a da to zaista ne žele. U tome je problem.

A nosim i taj i još mnogo, mnogo drugih filmova sa sobom, ništa ne brini Momac. :mazi:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Slika

Ili u nashim krajevima poznatiji kao Legenda o Pijanisti...

Fenomen(t)alna pricha :jerry:
Korisnikov avatar
By *deni*
Upravo sad gledam na RTS1 domaci film " Cao , inspektore ".
:lol:
By biotherm
Raja 1918 (finski film, 2006 ili 7)

Wanted (2008)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Nista spektakularno i nista novo... a kako drugacije kada se radi o rimejku japanskog horora?
Kiefer Sutherland je lepo odradio ulogu, ali on je vec glumio tipa koji mora da spasi svoju porodicu u seriji 24, tako da je to jos jedan dejavu... Ideja jeste interesantna, realizacija solidna, nekoliko BU! momenata, iznadprosecna scenografija i dobra gluma... verovatno b bio jeziv i nov za nekoga ko nije video silne Ringue, Grudgeve, Amitville isl... ovako, 5+/10
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!