Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^Izgleda da sam ja jedini &*%$&$&*^$&$*$ koji veruje u to...
ne verujem u 'zivecemo srecno od ljubavi u kolibici kraj mora'.
Originally posted by UlixVerovatno se misli na ostavljanje porodice, prijatelja....
Ali to je odlazak, nije ostavljanje svega. Mislim da postoji velika razlika.
Originally posted by tinkerbellGde god da odem prijatelji ostaju moju prijatelji. Isto vazi i za porodicu. Odlazak ne menja nista.Originally posted by UlixVerovatno se misli na ostavljanje porodice, prijatelja....
Ali to je odlazak, nije ostavljanje svega. Mislim da postoji velika razlika.
Originally posted by MomoPotpisujem svaku rec.
Ja bih, cak i u neku zabit.
Nista mi nije bitnije od osobe koju volim. Inace se jako vezujem za ljude pa mi bude zao i kukumavcim i kad moji prijatelji odu preko bare ili se odsele negede malo dalje a kamoli rodjena zena. Racunam ako smo srecni ovde i sad sto ne bi bili i tamo. Svi mi kazu da kenjam al ja sam siguran da ne bi razmisljao ni sekundu.
Uostalom sta je to "sve" sto bih ostavio? Posao? Pa njega mogu da izgubim i sutra kakva su vremena. Materijalne stvari isto. Prijatelji? Najveci prijatelj mi je zena.
Originally posted by Momo
Ja bih, cak i u neku zabit.
Nista mi nije bitnije od osobe koju volim. Inace se jako vezujem za ljude pa mi bude zao i kukumavcim i kad moji prijatelji odu preko bare ili se odsele negede malo dalje a kamoli rodjena zena. Racunam ako smo srecni ovde i sad sto ne bi bili i tamo. Svi mi kazu da kenjam al ja sam siguran da ne bi razmisljao ni sekundu.
Uostalom sta je to "sve" sto bih ostavio? Posao? Pa njega mogu da izgubim i sutra kakva su vremena. Materijalne stvari isto. Prijatelji? Najveci prijatelj mi je zena.
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^Ma u kolibici kraj mora bi pocela da me probada kicma, da se tresem od hladnoce, da mi smetaju bube i eventualne ostale zivuljke, da mi nedostaje udobnost... kakva crna sreca
...
Originally posted by ZwezdicaSlican odgovor...
Da sam svoj chovek i da sam zavrisla fakultet DA, ali ne u neku zabit, vec iskljucivo u veci grad od Beograda.
Sada NE, suvise stvari sam zapocela i suvise stvari imam da zavrsim u ovom periodu zivota, pre svega mislim na fakultet za koji sam zrtvovala poslednje 3 god. zivota. Ne bih mogla to da napustim, nikako.. Toliko razuma imam, nazalost ili na srecu, ne znam..![]()
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^"I jesti ribu. Mnogo ribe. Mogla bih zauvek da jedem ribu."
inace ne.
Originally posted by BellyButtonkod mene se takve stvari uglavnom ne deshavaju...ja bih pre crkla nego osobi koja me voli rekla isto to..."volim te". (kad sam mutava, sta cu)....tako da bih se jos teze odluchila na taj korak ostavljanja svega...ja jedino sto u zivotu ostavljam su osobe koje me vole...a da zbog osobe koja me voli ostavim sve?? pa teshkooo...mislim da me jos uvek niko nije toooliko voleo, a ni ja nisam nikoga toliko volela da bih uopste mogla da uzmem tako nesto "veliko" u razmatranje...
Jako teshko se odluchujem na radikalne promene u svom zivotu... Kod mene se stvari uvek deshavaju postepeno... ili nikako...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!