Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^

ne verujem u 'zivecemo srecno od ljubavi u kolibici kraj mora'.
Izgleda da sam ja jedini &*%$&$&*^$&$*$ koji veruje u to...

:usamljen:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Eh,,

ja treba sebe da naucim i platim veliku cenu za ovo verovanje......

... i kad budem platila, i dalje cu da verujem..

sta cu.. ne vredi jednom da udarim u stablo glavom, moram do kraja....

:cobanica:
By Ulix
Decko i ja planiramo da odemo.
Ali to je odlazak, nije ostavljanje svega. Mislim da postoji velika razlika.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Ulix

Verovatno se misli na ostavljanje porodice, prijatelja....
By Ulix
Originally posted by tinkerbell

Verovatno se misli na ostavljanje porodice, prijatelja....
Gde god da odem prijatelji ostaju moju prijatelji. Isto vazi i za porodicu. Odlazak ne menja nista.
Korisnikov avatar
By Momo
Ja bih, cak i u neku zabit.
Nista mi nije bitnije od osobe koju volim. Inace se jako vezujem za ljude pa mi bude zao i kukumavcim i kad moji prijatelji odu preko bare ili se odsele negede malo dalje a kamoli rodjena zena. Racunam ako smo srecni ovde i sad sto ne bi bili i tamo. Svi mi kazu da kenjam al ja sam siguran da ne bi razmisljao ni sekundu.

Uostalom sta je to "sve" sto bih ostavio? Posao? Pa njega mogu da izgubim i sutra kakva su vremena. Materijalne stvari isto. Prijatelji? Najveci prijatelj mi je zena.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bih ako smo pre toga bili u duzoj vezi i ako ujutru kad se probudim prvo pomislim na njega :D
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by Momo
Nista mi nije bitnije od osobe koju volim. Inace se jako vezujem za ljude pa mi bude zao i kukumavcim i kad moji prijatelji odu preko bare ili se odsele negede malo dalje a kamoli rodjena zena. Racunam ako smo srecni ovde i sad sto ne bi bili i tamo. Svi mi kazu da kenjam al ja sam siguran da ne bi razmisljao ni sekundu.

Uostalom sta je to "sve" sto bih ostavio? Posao? Pa njega mogu da izgubim i sutra kakva su vremena. Materijalne stvari isto. Prijatelji? Najveci prijatelj mi je zena.
Potpisujem svaku rec.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
koliko ste dugo zajedno?
By жњ
ojha, generalizacija... maaashala!

u nekom crno-belom romanticnom filmu, iz kojeg verovatno i potice prainspiracija pisca teme ovog vecitog pitanja - DA! otisla bih za Njom bez ikakve nedoumice, u strastvenom zagrljaju, sa sve slow motionom, haljinom koja leprsa na talasima iz ventilatora i andjeoskom muzickom podlogom u pozadini... hmmmm Léo Delibes - Lakmé, da, da, definitivno... :drama:

a onda pada zastor i vraca se realnost, ni crna ni bela. nazalost, ne toliko jednostavna. izlazimo iz bioskopa i zapocinjemo temu - ko sta gde kad koliko i tako to....

:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Minie
I na kraj sveta samo sa njom.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Momo

Dobro je, pomislila sam da cu ja jedina da napisem da bih otisla.

Da, bih, i to bez problema.

Fax sam zavrsila, imam posao koji je super i radim ga preko neta, i mogu da ga radim sa bilo kog mesta na planeti, samo da ima net.

Inace, pre nekoliko godina sam imala slicnu situaciju, u pitanju je bio odlazak u Burkinu Faso ili Azerbejdzan, i ja sam prihvatila.

Nismo otisli iz nekih drugih razloga, ali sam bila spremna, without a second thought.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Mislim da je velika razlika izmedju: devojka/decko, dugogodisnji partner(ka) i "ljubav mog/cijeg god zivota".
Mozda neko ko ne bi otisao sa osobom sa kojom trenutno jeste bi to uradio sa nekim drugim, samo jos toga nije svestan.

U jednom od prethodnih brojeva Cosmoa (ili je Joy bio u pitanju, ali mislim da je ipak Cosmo) je bila prica sa nekoliko parova koji su to prosli: jedan od partnera je morao da zauvek promeni prebivaliste. I bile su ba snjihove price o tome kako su se na to odlucili (slucajevi su dosta razliciti, neki su bili zjaendo vise godina, a neki samo par meseci), kroz sta su sve morali da prodju, kako se snalaze, da li se kaju, sta planiraju dalje i tako to... Jeste da ke rec o str8 parovima, a njima je u neku ruku zakonski lakse da to prodju (zbog vencanja, dobijanja drzavljanstva i toga), ali ljubav je ljubav... Posle je islo i misljenje psihologa, ovih, onih i bas je onako izanalizirana i realno prikazana situacija...
By Ulix
Originally posted by Mr Dee
koliko ste dugo zajedno?
dve i po godine... sto? :zastava:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne sa svakom osobom koju sam volela...govoreci do sada.....

...zavisi od mnogo stvari....tako da...verovatno mi je odgovor - ne
Korisnikov avatar
By Dina
...
Ma u kolibici kraj mora bi pocela da me probada kicma, da se tresem od hladnoce, da mi smetaju bube i eventualne ostale zivuljke, da mi nedostaje udobnost... kakva crna sreca ;)

Ne bih.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ni ja ne bih...na izlete bih sa njim isao, ali sto da bezim iz sredine u kojoj smo se upoznali. Menjati tek tako stanista koja su bila idealna za klijanje carolije nije dobro. Salim se, ne znam, nisam dosao do toga. :closet:
By Snow_Crystal
Originally posted by Zwezdica
Da sam svoj chovek i da sam zavrisla fakultet DA, ali ne u neku zabit, vec iskljucivo u veci grad od Beograda.
Sada NE, suvise stvari sam zapocela i suvise stvari imam da zavrsim u ovom periodu zivota, pre svega mislim na fakultet za koji sam zrtvovala poslednje 3 god. zivota. Ne bih mogla to da napustim, nikako.. Toliko razuma imam, nazalost ili na srecu, ne znam.. :hvala:
Slican odgovor...
Korisnikov avatar
By jukie
inace ne.
"I jesti ribu. Mnogo ribe. Mogla bih zauvek da jedem ribu."

To je bilo u Kasandri... moja mama je šiznula kada je videla da će da žive u daščarici pored mora...
sirota stara mama :potapsava: ona u takvim situacijama uvek zamišlja neku jahtu i krstarenja po predivnim tropskim ostrvima (iako mislim da kada bi otišla na krstarenje ne bi znala šta da radi tamo, to joj je kao neka nerazvijena želja iz mladosti)
Korisnikov avatar
By Khons
sada, u trenutnoj situaciji bih. jbg ne sad ovog momenta, ali mesec-dva-tri, da se srede papiri itd.
fax uvek moze da se promeni, posao, zivot. neko rece da mu nije nikakva garancija da ce ta veza da opstane. a ko garantuje da ce da opstane bilo gde, pa i na trenutnoj adresi? ziv se covek na sve navikne. ako je u pitanju neka pizda materina unutar srbije, snasla bih se nekako za fax u beogradu. o inostranstvu i da ne pricam. nisam neka mutava curica, daj sta das pa cu videti sta je od toga najbolje napraviti. sve ovo naravno vazi iskljucivo u slucaju da sam sa nekim duze vreme, dovoljno dugo (po mojim merilima) da znam kakva je u kojoj situaciji, kakva je kad provodimo dosta vremena zajedno, da budem sigurna u njena osecanja i naravno svoja ako je iskljucivo ona razlog zbog kog odlazim.
Korisnikov avatar
By horus.
nekada sam bio spreman na sve... sada, nikako... mislim da to nekako ide sa godinama...
Korisnikov avatar
By Dzi
..mmmm, evo, I'm thinking :misli: ...otisla :)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by BellyButton
Jako teshko se odluchujem na radikalne promene u svom zivotu... Kod mene se stvari uvek deshavaju postepeno... ili nikako...
kod mene se takve stvari uglavnom ne deshavaju...ja bih pre crkla nego osobi koja me voli rekla isto to..."volim te". (kad sam mutava, sta cu)....tako da bih se jos teze odluchila na taj korak ostavljanja svega...ja jedino sto u zivotu ostavljam su osobe koje me vole...a da zbog osobe koja me voli ostavim sve?? pa teshkooo...mislim da me jos uvek niko nije toooliko voleo, a ni ja nisam nikoga toliko volela da bih uopste mogla da uzmem tako nesto "veliko" u razmatranje...

....a i ja spadam u onu malu grupu ljudi koji ne veruju u vechnu ljubav.
Korisnikov avatar
By Tomek
Paa ne bih se nikada nicega odrekao, a verovatno bih otisao...
Ali pre toga moraju biti ispunjeni neki uslovi... Ne dolazi u obzir da ja sedim sam u stanu, dok doticna osoba radi od 8 do 18...

A ljubav se podrazumeva, i to veeelika ljubav...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!