Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li uopste postoji GEJ ljubav ?

DA
80
91%
NE
8
9%
Korisnikov avatar
By foolish
Ja verujem u ljubav,ne gej ljubav,vec u samu,cistu ljubav! E sad,da li je ona izmedju 2 osobe istog ili razlicitog pola, obostrana ili neuzvracena nije vazno.
Ona postoji i tesko ju je naci,a i kad se nadje zahteva mnogo truda,paznje,zrtvovanja,kompromisa,ali je vredna svega ulozenog.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Znam da postoji, jer sam je osetila dva puta. Za prvi put mislim da nikada sa sigurnoscu necu mocu da kazem da li mi je bila uzvracena ili nije, a za ovaj drugi slucaj sam skoro sigurna da jeste.

Meni je partnerka najvaznija osoba u zivotu i apsolutno nista sto radim i sto mi se desava u zivotu nema smisla ukoliko nisam emotivno ispunjena (mislim tu pre svega na partnerski odnos) i ukoliko bi neko sa sigurnoscu mogao da dokaze da gay ljubav ne postoji, moj zivot bi u tom tretnutku izgubio smisao.
Korisnikov avatar
By Dirrty
1. Glupog li pitanja!

2. Previse rasprave zbog tako jednostavnog odgovora.

Iako ja nisam za to, smatram DA postoji!

P.S. Meni je tako debilno sto vecina smatra i radi... a to jeste da trazi ljubav!
Kako se to radi?!
Sex se mozda trazi... a ljubav se desi!

:zacepi:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Simor

Objašnjenje: uvodni post zvuči kao da ga je pisala Marna Tucaković. I to u trenucima trezvenosti.

:uplasen:
:smeh:

donji, pa moze se reci, stihovi bi mislim sjajno isli uz brenin glas, a pozeljno da bude balada uz disko refren: "da li ce njih neko hteti, KO" x10 :giggle:

(namerno prelazim preko ponudjene ideje da je imucna porodica ikako vezana za 'osnovnu kulturu' :mete: )
Originally posted by *STATUS*

Ipak nisu svi iz imucnih porodica, nisu svi imali uslove da se skoluju, da se u sopstvenoj kuci nauce osnovnu kulturu... Sta preostaje tim ljudima... da li ce njih hteti neko.. i ko ?

@kravica

GEJ ljubav. ne lezbejska. :slika:
Korisnikov avatar
By V25
Ja ljubav uopšte ne vezujem za seksualnost. U prirodi svakog čoveka je da voli i da bude voljen. Opet, nešto mi se čini da danas sve manje ljudi obraća pažnju na sve to, što opet ne znači da ljubav ne postoji niti da su ljudi bezosećajni. Velike ljubavi, obično, nose sa sobom i ozbiljne probleme i velike patnje. Kad jednom prođeš kroz sve to kreneš drugačije da gledaš na stvari.
Korisnikov avatar
By Blady
Postoji... sto ne bi postojala?
Osetila.. i ne gubim nadu u istu... :)
Korisnikov avatar
By m..
gay ljubav i te kako postoji, i moguce ju je naci.
oni koji misle da ne postoji, i da ne mogu da nadju ono sto traze i gledaju svet u kategorijama, bolje da preispitaju svoje misljenje, te kategorije i rese se kojakakvih zabluda pre nego sto bude kasno.
na kraju krajeva svi uvek dobijemo ono sto smo trazili, tako da nije problem u onome sto smo dobili, nego u onome sto smo trazili.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by foolish
Ja verujem u ljubav,ne gej ljubav,vec u samu,cistu ljubav! E sad,da li je ona izmedju 2 osobe istog ili razlicitog pola, obostrana ili neuzvracena nije vazno.
Ona postoji i tesko ju je naci,a i kad se nadje zahteva mnogo truda,paznje,zrtvovanja,kompromisa,ali je vredna svega ulozenog.
upravo.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ljubav ne zna za pol, rod, godine, rasu....

Postala je uzasno retka.. i treba je prepoznati...

I stvarno, kao sto kaze Foolish... zahteva mnogo truda,
paznje, kompromisa...

... ali kad se okrenete iza sebe.. vidite da to vredi...

Ljubav je davanje bez ocekivanja.....

I ja u to verujem.. svim svojim bicem..

Verujem u ljubav..
By Çâðê_DUP
Ok ,sad smo krenuli u patetiku....:nokti:
By Çâðê_DUP
Originally posted by A.F.K.A.OB
Jebem ti izgovor "To rade svi, pa mogu i ja"
Pa ako moze 300000 ljudi ,sto ne bi mogao i on ... :durenje:

''

(jebote,nikad nece izaci iz mode :smeh: )
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by gneeebo

vidi vidi
- decko koji vazda postavlja topike o grupnjacima nasao da moralise nad ljudima koji su promiskuitetni
- decko koji se naziva "deckom iz naroda" i najvecim cecinim fanom, nasao da prosipa elitisticka sranja o fanovima iste i njoj slicnih
- decko koji je samoproklamovani "najpopularniji gej forumas u srbiji" govori nesto o samoprecenjivanju
- ovo za ljubomoru, podlost i ostalo necu ni da komentarisem, to je vec standard kad su u pitanju ovi lamenti nad gej populacijom koje pisu sujetni pojedinci i tetke-svetice

dakle, ovo mora da je zajebancija. jesam li pogodio? :nerd:
Oduvek me je fascinirala potreba ljudi da ispadnu pametniji nego sto jesu, a iz aviona se vidi da su od onih, sto ne bi znali gde se kaki, da im izmet sam iz anusa ne krene da izlazi....

Moji topici o grupnjacima, duploj penetraciji, kruzingu na Adi, Hiv-u, prevarama, seksa sa jednu noc su stanje svesti gej ljudi.... da sam nesto sto se kod nas u Srbiji ne desava, mogao bih da razumem tvoje cudjenje... ovako ga zaista ne razumem.... ja pisem o hiv-u, grupnjacima, ali to ne znaci da je to nesto sto mene muci, vec da zelim da vidim sta ostali ljudi miste o tome...

Ceca jeste najveca gej ikona i to ne moze niko da ospori ma koliko se trudili "urbanisti '' , sisli sa planine, dosli u Beograd, pustili B 92 i glume elitu....

To da li sam samoproklamovani NAJPOPULARNIJI SRPSKI FORUMAS je opet pitanje tvoje procene... ako mi navedes forumasa cije su teme posecenije od mojih (pod uslovom da znas da brojis broj poseta i odgovora u nekoj temi), ako mi navedes nekoga ko izaziva vise paznje od mene, ja nikada necu upotrebiti taj izraz Najpopularniji srpski gej forumas.... ali taj kojeg navedes, mora osnovano i dokazato to da bude...

Gej svet je najpodliji i u njemu vlada toliko zavisti i ljuborome.... pa to ni Dunav ne bi mogao da ponese sa sobom...

I ne primajte sve zdravo za gotovo....

ljubi vas Status, najpopularniji srpski gej forumas u nas :)
Korisnikov avatar
By foolish
statuse, a da ti postanes str8 i izadjes iz ovog surovog, okrutnog sveta u kom ne mozes da nadjes nekog ko bi te voleo?
Korisnikov avatar
By Dina
Foolish,
ne teraj nam ljude sa foruma :bic: ;) Eno Statusa vec ugovara sastanke sa Val na drugom topicu...
Korisnikov avatar
By foolish
ma ja to sa najboljom namerom, za njegovo dobro :andjelak:
Korisnikov avatar
By gneeebo

Moji topici o grupnjacima, duploj penetraciji, kruzingu na Adi, Hiv-u, prevarama, seksa sa jednu noc su stanje svesti gej ljudi.... da sam nesto sto se kod nas u Srbiji ne desava, mogao bih da razumem tvoje cudjenje... ovako ga zaista ne razumem.... ja pisem o hiv-u, grupnjacima, ali to ne znaci da je to nesto sto mene muci, vec da zelim da vidim sta ostali ljudi miste o tome...
gde sam se ja cudio? jesam li sporio negde to kako si okarakterisao "stanje svesti" gej ljudi u srbiji?
ono sto bi eventualno bilo za cudjenje, jeste tvoj okret za 180 stepeni gde, dok sa jedne strane pravis teme o grupnjacima, seksu sa nepoznatima i sl. i govoris pozitivno o svojim iskustvima (izmisljenim ili ne) i zameras drugima na moralisanju i foliranju, sa druge strane u ovom topiku upravo ti jadikujes i moralises nad promiskuitetom.
Ceca jeste najveca gej ikona i to ne moze niko da ospori ma koliko se trudili "urbanisti '' , sisli sa planine, dosli u Beograd, pustili B 92 i glume elitu....
a gde sam ja to sporio? malo je van pameti da to napominjes s obzirom na to na sta je to odgovor, ali necu te terati da citas opet - prosto mi nije jasno otkud to da ti, kao neko ko cesto izjavljuje ovako nesto, odjednom prisvajas isti taj elitisticki stav, kako ti kazes, "urbanista", i odjednom imas problem sa "svescu gej ljudi" koji se identifikuju sa istom tom cecom, jk i sekom.

no, nedoslednosti ove vrste samo doprinose ovom pateticnom i moralistickom "jedini bambi u sumi" tonu, posto stvaraju utisak nekakvog koprcanja i izgubljenosti, bas kao sto bi jedna tetka-svetica i trebalo da izgleda osudjena da zivi na jednom djubristu emocionalnog otpada kao sto je gej srbija, ali iskreno se nadam da je ovo samo faza i da ce ovo tinejdzersko glorifikovanje sopstvene izdvojenosti brzo prestati, i da ce se vratiti *STATUS* koji astronomsku posecenost svojih tema zaradjuje tako sto se bori protiv moralizma i licemerja. :peace: :maca:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
gneeebo, ti i ja se ocigledno nismo najbolje razumeli...

da, ja pisem o grupnjacima, bla bla...ali to je nesto sto se desava i deo je gej populacije...

to sto govorim da nema ljubavi u ovom svetu je isto tako nazalost tacno....

analizirajte svoje veze... sve su pukle jer se pojavio bolji, mladji.. bla bla...a mi smo to etiketirali uglavnom kao "zasicenje" "prestanak emocija" jer je tako bezbolnije....

:doktor:
Korisnikov avatar
By gneeebo
e statuse statuse... :zacepi:
da, ja pisem o grupnjacima, bla bla...ali to je nesto sto se desava i deo je gej populacije...
jesam li ja negde rekao da se ne slazem sa time? citaj statuse, citaj, vezba dovodi do savrsenstva. :deda:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Dina
Foolish,
ne teraj nam ljude sa foruma :bic: ;) Eno Statusa vec ugovara sastanke sa Val na drugom topicu...
:smug:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ne postoji. To su smislili domišljati aktivci kako bi došli do one muške stvari (guze)
Korisnikov avatar
By Val

mislim da sam u svom zivotu za 6 godina gej aktivnosti, upoznamo samo 5-6 normalnih gay ljudi, koji nemaju zavist, ljubomoru, kao crtu licnosti... koji bi sve uradili da ponognu ljudima.....
A shta ja da kazhem nakon 18 godina? Pa ipak...nije sve tako crno. Niti su svi sishli sa brda pa "povilenili". Veruj mi, nije ovo karakteristichno iskljuchivo za gay-svet. Niti je cela Srbija Beograd! Srecjom...

U globalu gledano...istina. Zapne za oko sva ta igra umova, ceo taj skup loshih osobina. Ali, meni se sve nekako chini da to ljudi trazhe. Niko se ne druzhi sa onim stidljivim dechkom iz komshiluka niti im je "hit" da ga smuvaju. Uvek se nekako zalepimo za one druge...k´o taxene markice! Ne znam zashto, ali tako je. Kada se osvrnem na svoju mladost, lagala bih kada bih rekla da su me mirni i povucheni ikada zaintrigirali. Sada...razmishljajucji malkice zrelije...ne privlache me dezhurne budale grada!

Ali da gay ljubav postoji...DA, postoji! Vremenski se ne ogranichavam, ali da!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Elem, a sad malo ja :D Nisam citao bas sve tako da se unapred izvinjavam ako cu se ponoviti.

Da li postoji ljubav, oh da postoji i zasto vezujemo ljubav za ovaj, onaj, ovakav ili onakav svet. Eh sada, druga je stvar sto vise od 2/3 covecanstva izjednacava ljubav sa afektiranjem prema drugoj osobi. Kad nam se neko svidja to nije ljubav, to je potreba da ga/je odvucemo u krevet i jezikom isisamo sve zivotne radosti iz nje/njega!
Da li je gay populacija ovakva, onakva i uklapali se u moralne i eticke norme to su gluposti. Kao sto je i velika glupost biti toliko liberalan i hvaliti se time kao vrlinom na sva usta. A iskreno, srpska gay populacija se ne razlikuje u sustini mnogo od bilo koje druge u Evropi ...

STATUSE, ljubav je pre svega postovanje prema toj drugoj osobi. Sex u pravoj ljubavi igra jednu od epizodnih uloga. A na tvoju konstataciju da bi svi izabrali bogatog a ne lepog i sirotog, citiracu Nikol Kidman iz Moulen Rouge-a: "Girl have to eat, she'll end up on the street!" "Volim te" i blejanje tupim pogledom u nekog drugog ti nece doneti 'leba na sto ... Shit happens, life sucks and then you die!

A kada budes imao nekoga za koga ces biti na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji u najgorim govnima i najlepsim trenucima i obrnuto znaces da si voljen i da nekog volis ... neces morati da to izrazavas recima.
Ovo mozda zvuci malo pateticno (Mr.Ja, ne zelim tvoj komentar na ovo :smeh: ), ali je istinito ... oprobano u praksi, potvrdjujem!
Korisnikov avatar
By leobg
Alo bre ljudi, znam da nada umire poslednja, ali u gay svetu, bar kod nas, a mislim i globalno, ljubav traje koliko i vase dobro raspolozenje, prvi zivotni problem kad niste raspolozeni, kad imate minus fazu, decko vas ostavlja. Taj sam scenario prosao xxx puta.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Naravno da postoji...

Ljubav postoji u svakom svetu.... ne samo u gay, ili ne gay.....

Samo je treba naci..

I nije za kukavice!
By Ulix
Originally posted by leobg
Alo bre ljudi, znam da nada umire poslednja, ali u gay svetu, bar kod nas, a mislim i globalno, ljubav traje koliko i vase dobro raspolozenje, prvi zivotni problem kad niste raspolozeni, kad imate minus fazu, decko vas ostavlja. Taj sam scenario prosao xxx puta.
Leo, sudeci po onome sto pises na forumu, mene zapanjuje i to da neko uopste zeli da provede sa tobom i minut, a kamoli da bude u vezi.

Bio sam uz mog decka u teskim trenucima i nikada mi nije palo na pamet da ga ostavim. U takvim trenucima se zapravo i vidi koliko je ljubav jaka. I ja znam da od njega uvek mogu dao cekujem bezrezervnu podrsku.

I znam (a to je najvaznije) da ima jos dosta parova poput nas. Tvoj problem je isti kao i Statusov - na osnovu sebe i svojih iskustava izvlacis generalizovane zakljucke koji (naravno) nisu tacni.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Andjelika

I nije za kukavice!
Ne, no za budale. :giggle:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!