Originally posted by gneeebo
vidi vidi
- decko koji vazda postavlja topike o grupnjacima nasao da moralise nad ljudima koji su promiskuitetni
- decko koji se naziva "deckom iz naroda" i najvecim cecinim fanom, nasao da prosipa elitisticka sranja o fanovima iste i njoj slicnih
- decko koji je samoproklamovani "najpopularniji gej forumas u srbiji" govori nesto o samoprecenjivanju
- ovo za ljubomoru, podlost i ostalo necu ni da komentarisem, to je vec standard kad su u pitanju ovi lamenti nad gej populacijom koje pisu sujetni pojedinci i tetke-svetice
dakle, ovo mora da je zajebancija. jesam li pogodio?
Oduvek me je fascinirala potreba ljudi da ispadnu pametniji nego sto jesu, a iz aviona se vidi da su od onih, sto ne bi znali gde se kaki, da im izmet sam iz anusa ne krene da izlazi....
Moji topici o grupnjacima, duploj penetraciji, kruzingu na Adi, Hiv-u, prevarama, seksa sa jednu noc su stanje svesti gej ljudi.... da sam nesto sto se kod nas u Srbiji ne desava, mogao bih da razumem tvoje cudjenje... ovako ga zaista ne razumem.... ja pisem o hiv-u, grupnjacima, ali to ne znaci da je to nesto sto mene muci, vec da zelim da vidim sta ostali ljudi miste o tome...
Ceca jeste najveca gej ikona i to ne moze niko da ospori ma koliko se trudili "urbanisti '' , sisli sa planine, dosli u Beograd, pustili B 92 i glume elitu....
To da li sam samoproklamovani NAJPOPULARNIJI SRPSKI FORUMAS je opet pitanje tvoje procene... ako mi navedes forumasa cije su teme posecenije od mojih (pod uslovom da znas da brojis broj poseta i odgovora u nekoj temi), ako mi navedes nekoga ko izaziva vise paznje od mene, ja nikada necu upotrebiti taj izraz Najpopularniji srpski gej forumas.... ali taj kojeg navedes, mora osnovano i dokazato to da bude...
Gej svet je najpodliji i u njemu vlada toliko zavisti i ljuborome.... pa to ni Dunav ne bi mogao da ponese sa sobom...
I ne primajte sve zdravo za gotovo....
ljubi vas Status, najpopularniji srpski gej forumas u nas