Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Ulix
Ako i kazem da sam ateista, kazem to jer me je neko pitao ili zato sto ima direktne veze sa onim o cemu razgovaramo, a ne zato sto mi je dosadno pa ne znam sta drugo da radim, niti to kazem zato sto zelim da preobratim nekog; mrzi me nekad i da zivim, a ne da se bavim misionarskim radom.![]()
U principu, to je isto kao kad bi mene vredjalo sto neko veruje u boga ili sto neko ne voli filmove Ksistofa Kislovskog, a on je moj omiljeni reziser. Meni je tolika preosetljivost na te teme pomalo debilna, da izvinete.
Originally posted by J...Nachin na koji razmishljash dok pishesh to shto pishesh je LJUDSKI... Ne mozesh razmishljati drugachije nego ljudski jer si chovek... Chovek ima sposobnost da zamisli ne samo ono shto realno postoji vec i ono shto potencijalno postoji i u ljudskoj je prirodi da takvo neshto trazi... Dokins kaze: Chovek moze (u stanju je i to chini) da zamisli roze svinju sa krilima, ali je malo verovatno da takvo neshto negde postoji... Ono o chemu ti govorish mene podseca na tu Dokinsovu roze svinju sa krilima...Originally posted by BellyButtonOK, mozda mi imamo "ljudski" um koji na svet oko sebe "gleda" samo kroz 5 cula koja imamo. A zamisli sada neki "nadljudski" um koji umesto tih 5 ima 55 cula kojima sagleda svet oko sebe. Zbog toga moze da spozna sve ono sto mi ne mozemo ali u svojoj sustini je ipak um jer sagleda, razume, stvara, menja, pamti...
Da, mislim da smo mi jedini vlasnici uma u vasioni i pridavanje te tipichno ljudske osobine nechemu neljudsom je homocentrichno...
Originally posted by ModestyZnam da je Dokins mislio na samoga Boga kada je govorio o ovoj roze svinji sa krilima, u smislu da je Bog neshto shto je chovek sposoban da zamisli ali je malo verovatno da to postoji... Ja sam hteo da napravim nekakvu paralelu i kazem da je isti sluchaj i sa ovim o chemu govori J... Ona je u stanju da zamisli ovo o chemu pishe, ali je malo verovatno da takvo neshto postoji, zato shto je to o chemu ona govori potpuno u sklopu njenog LJUDSKOG razmishljanja i van njene kognicije ne postoji... To je moj stav...
mislim da ti je primjer krajnje ne adekvatan
Originally posted by untouchableKako bi tebi bilo lepo međ' Amišima.
i mislim da treba uvesti nesto tipa "krstenje posle puberteta"
Originally posted by Amadeo
Takodje mislim da tje u neka doba biti meriv nekim mernim instrumentom. Ako ne ceo "bog" onda makar neki od njegovih delova.
dobro, ne bas ovako.. kazem "mozda i postoji za nekog od vas, ali ja u boga ne verujem"Upravo tako!
ne osecam se prijatno sto su me nesvesnu i neupucenu krstili na prvom rodjendanu, tada to ne moze da se bira jel, biraju drugi. i mislim da treba uvesti nesto tipa "krstenje posle puberteta"..kad postanemo iole svesni, lepo sami odlucimo hocemo li se i u kojoj (cijoj) crkvi krstiti a ne tako, donesu te na svet i zalepe etiketu 'pravoslavca'
![]()
ne volim.
Originally posted by AndjelikaMozda da bi obavljali manji deo posla?
Bog kao takav, ako nas je i stvorio, je po tome nesavrsenija forma od nas samih,
jer zasto bi neko kreirao bilo sta sto je losije i sti ne ispunjava samog stvoritelja?
Originally posted by Dirrty
Ali da li nam je objasnila gde se taj prasak dogodio, i zbog cega i kada, i sta je od toga nastalo?
P.S. Nastao je univerzum (o kome ne znamo gotovo nista), koji je pritom potpuno neogranicen prostor sto je u suprotnosti sa nasim umom.
I mi to verovatno nikada necemo nazalost shvatiti niti objasniti.
Originally posted by ModestyDa, to je sigurno. Nastala si iz tatinih spermatozoida.Originally posted by Dina
Glasala za drugo. Mada ja verujem vise u BoginjuSalim se, ne verujem u nekom propisanom smislu odlazaka u crkvu i tome slicno. Ali se nikad ne izjasnjavam kao ateista. Ne smeta mi izjasnjavanje drugih ljudi dok to ne pocnu da namecu drugima.
Otprilike bih se slošila sa Dinom...vjerujem i damo nek me niko ne ubjeđuje u suprotno,ja ću biti mirna.....u Čista ateizam ne vjerujem iz naučno daokazanih razloga.....neću vas gnjavit kojih.
Jedno je sigurno,niti sam nastala od majmuna,niti od planktona...ne smeta mi ako neko misli da je.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!