Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by dooffey
What?! What Auu?!
Da mozda treba neshto da dodam??![]()
Originally posted by XerYuSSame here...ako nemam telefon citam nesto drugo ili opazam gde stoji koja stvar i kako bi bilo da je premestena negde drugde....budalashtine neke.Originally posted by Zaljubljenaisto tako. ali bas tako
Chachkam telefon..ili citam sta pise na deterdzentima i tako tome (kad mi telefon ostane u sobi..)...![]()
![]()
Originally posted by dooffeybas tako
ja niti kopam nos, niti levitiram u strahu da tje me poprskati obichna voda, vetj sednem, napnem se jedno 2-3 puta, ochistim, pustim vodu i u miru napustim prostoriju...
Originally posted by EYAOvo se meni desilo sa jednim omeksivacem za ves..
i onda mi rekao da je naucio napamet text sa baby ulja, uvezenog iz neke skandinavske zemlje![]()
Originally posted by EYAPonekad zaista odem samo sa namerom da obavim npr. veliku nuzdu, pa mi treba malo vremena da se skoncentrisem
da li neko moze da mi pojasni sledece:
idete u wc onda kada osetite potrebu za praznjenem, ili idete sa namerom da to obavite pa vam treba vremena dok se to desi i dotle citate novine (ili sta god vec moze sve da se radi tamo) ?
Originally posted by vanillapuffJa sam jednom tako sa tri-četiri godine došao do zaključka da smo moja mama i ja jedna zajednička osoba jer sam ja njen mali odvojeni deo koji radi ono što ona kaže.
Ja sam, dok sam bila sasvim mala, vreme provedeno na wc solji redovno trosila mozgajuci o ontoloskim pitanjima tipa: "Evo, pokrecem prst. Ali ko je to JA ko pokrece moj prst??? Odnosno, da li smo moj prst i JA dva razlicita bica ili je to jedno te isto? Da li je samo JA Bice? A u kakvoj je vezi sa prstom? Odakle onda JA u mom telu i sta ce biti sa njim? A sta kada komuniciram sa nekim, da li to komuniciraju tela ili neka brojna JA ili to moje JA izmislja sva ta ostala JA i ovo jedno, moje JA???![]()
Originally posted by EYAPa kad sam bio mali često nije htelo da izlazi pa je trebalo da se čeka i čeka*, i onda sam razvio običaj za čitanjem na wcu... Sada ponekad postoje dve ture vremenski razdvojene pa je bolje sačekati nego izlaziti i opet se vraćati posle pet minuta
idete u wc onda kada osetite potrebu za praznjenem, ili idete sa namerom da to obavite pa vam treba vremena dok se to desi i dotle citate novine (ili sta god vec moze sve da se radi tamo) ?
Originally posted by ZaljubljenaAham, ili igram sudoku na telefonu ili manijacki citam deklaracije na svim mogucim proizvodima, i redovno uporedjujem ex ju prevode i kako se ljudi trude da to izgleda drugacija, lmao.
Chachkam telefon..ili citam sta pise na deterdzentima i tako tome (kad mi telefon ostane u sobi..)...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!