Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Čime prekraćujete vreme na WC šolji?

Čitam novine
23
18%
Dopisujem se mobilnim
25
20%
Rešavam ukrštene reči
4
3%
Lakiram nokte
1
1%
Čačkam nos
10
8%
Razmišljam o prolaznosti života
17
13%
Pravim spisak namirnica za nabavku na pijaci
2
2%
Šaram po zidovima
1
1%
Drugo...
43
34%
Korisnikov avatar
By Berserker
What?! What Auu?!
Da mozda treba neshto da dodam?? :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by dooffey
What?! What Auu?!
Da mozda treba neshto da dodam?? :D

To "auuu" je bilo u fazonu, "leb ti jebem cime sam danas oprala kosu :iskolacen: "

:uplasen:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by Zaljubljena
Chachkam telefon..ili citam sta pise na deterdzentima i tako tome (kad mi telefon ostane u sobi..)... :cul:
isto tako. ali bas tako :lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by XerYuS
Chachkam telefon..ili citam sta pise na deterdzentima i tako tome (kad mi telefon ostane u sobi..)... :cul:
isto tako. ali bas tako :lol:
Same here...ako nemam telefon citam nesto drugo ili opazam gde stoji koja stvar i kako bi bilo da je premestena negde drugde....budalashtine neke.
Korisnikov avatar
By Khons
uvek imamo neke novine/casopise/knjige u wc-u pa se time zabavljam
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Hahhhaha.. :lol:

Ja sam, dok sam bila sasvim mala, vreme provedeno na wc solji redovno trosila mozgajuci o ontoloskim pitanjima tipa: "Evo, pokrecem prst. Ali ko je to JA ko pokrece moj prst??? Odnosno, da li smo moj prst i JA dva razlicita bica ili je to jedno te isto? Da li je samo JA Bice? A u kakvoj je vezi sa prstom? Odakle onda JA u mom telu i sta ce biti sa njim? A sta kada komuniciram sa nekim, da li to komuniciraju tela ili neka brojna JA ili to moje JA izmislja sva ta ostala JA i ovo jedno, moje JA??? :puzzle: :alikako: "..........

I tako dalje... :lol:

Sada najcesce tipkam poruke na telefonu ili sredjujem svoje lakove za nokte i sminku... :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja obichno razmishljam, valjda jedna radna povlachi drugu. :smeh:
I neke vrlo pametne stvari sam skontao na istoj. Ehh, uspomene. :sigh:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by dooffey
ja niti kopam nos, niti levitiram u strahu da tje me poprskati obichna voda, vetj sednem, napnem se jedno 2-3 puta, ochistim, pustim vodu i u miru napustim prostoriju...
bas tako :yes:

zapravo mi nikad nije bilo jasno cemu sluzi citanje u wc-u, iako je moj ex muz uvek nosio novine sa sobom, ili citao sa sampona i deterdzenata, ako je novine vec procitao :puzzle:
jednom je dosao pravo iz wc-a i izrecitovao mi nesto sto je zvucalo:

eskuto motor hud, beskutar... (bila je poduza ˝pesmica˝al ja ne zapamtih :lol: )

i onda mi rekao da je naucio napamet text sa baby ulja, uvezenog iz neke skandinavske zemlje :D

da li neko moze da mi pojasni sledece:

idete u wc onda kada osetite potrebu za praznjenem, ili idete sa namerom da to obavite pa vam treba vremena dok se to desi i dotle citate novine (ili sta god vec moze sve da se radi tamo) ?
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by EYA

i onda mi rekao da je naucio napamet text sa baby ulja, uvezenog iz neke skandinavske zemlje :D
Ovo se meni desilo sa jednim omeksivacem za ves.. :lol:

Originally posted by EYA
da li neko moze da mi pojasni sledece:

idete u wc onda kada osetite potrebu za praznjenem, ili idete sa namerom da to obavite pa vam treba vremena dok se to desi i dotle citate novine (ili sta god vec moze sve da se radi tamo) ?
Ponekad zaista odem samo sa namerom da obavim npr. veliku nuzdu, pa mi treba malo vremena da se skoncentrisem :doh: , i onda zabavljam mozak raznim mislima... :iskusenje:

A ponekad jednostavno odem, obavim nuzdu, pustim vodu, a onda uzmem jos malo pauze tj. ukradem malo od svog radnog/svakodnevnog vremena i poobavljam neke poslove (pustim sms porukice cije kuckanje, tj, trajanje tog kuckanja, bi verovatno smorilo ljude i u krajnjem slucaju delovalo nepristojno, te je bolje da to obavim u wc-u).. A dobro dodje i malo slobodnog vremena, tj "lufta" za razmisljanje... :misli:

A gde bi drugo do u dovoljno osamljenoj prostoriji... :wcsolja: :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by vanillapuff
Ja sam, dok sam bila sasvim mala, vreme provedeno na wc solji redovno trosila mozgajuci o ontoloskim pitanjima tipa: "Evo, pokrecem prst. Ali ko je to JA ko pokrece moj prst??? Odnosno, da li smo moj prst i JA dva razlicita bica ili je to jedno te isto? Da li je samo JA Bice? A u kakvoj je vezi sa prstom? Odakle onda JA u mom telu i sta ce biti sa njim? A sta kada komuniciram sa nekim, da li to komuniciraju tela ili neka brojna JA ili to moje JA izmislja sva ta ostala JA i ovo jedno, moje JA??? :puzzle:
Ja sam jednom tako sa tri-četiri godine došao do zaključka da smo moja mama i ja jedna zajednička osoba jer sam ja njen mali odvojeni deo koji radi ono što ona kaže.
A bilo je i napola ontoloških - napola wc zaključaka, npr. ako krenem da razmišljam o određenom delu stomaka u tom delu će stvarno početi da grguće, i ako iznutra vizualizuješ pražnjenje creva (i ono ide desno, pa kreće levo, pa na dole... itd) ono će stvarno i da se desi ubrzo umesto da čekaš... i da u glavi unutra postoji rezervoar sa različitim vrstama slina pa kako koja vrsta krene da izlazi, a ponekad tvrdi slinci iz nosa mogu da se ušmrkaju i iskašlju na usta; e oni su mi bili najveća misterija odakle dolaze.
:nope:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by EYA
Pa kad sam bio mali često nije htelo da izlazi pa je trebalo da se čeka i čeka*, i onda sam razvio običaj za čitanjem na wcu... Sada ponekad postoje dve ture vremenski razdvojene pa je bolje sačekati nego izlaziti i opet se vraćati posle pet minuta
[size=-1]*videti epizodu Čime me je mama hranila kad sam bio mali sa naglaskom na kuvani slatki kupus i ostale bljakosti[/size]
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
U kanalu ispod sahta plovi moja braon jahta
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Čitam novine, svet kompjutera uglavnom :)
Korisnikov avatar
By Minie
moram uvek nesto da citam...ako slucajno ne ponesem novine onda obavezno zgrabim sampon,kutiju od sapuna,krema i citam sve sto vidim...po 100 puta :lol:
Korisnikov avatar
By reveal
Citam sve sampone i sta god... igram igrice na mobilnom.... chistim nokte....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
jedino igram igrice na mobilnom... i to ne uvek :seronjo:
Korisnikov avatar
By Val
Imam katetAr!

Ali mi svejedno nije jasno zashto ljudi nose mob sa sobom ako idu da k***aju? :nerd:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja mobilni nosim i kad idem da se tushiram... Uvek mi je na dohvat ruke. :psiholog:
By Çâðê_DUP
Citam novine,ili dohvatim neku knjigu koju je cale smestio u wc-u...Bas sam juce malo citao Ljubavni zivota papa .I nisam mogao da verujem kakvi su to perverznjaci bili... :lol:

Mada generalno ne volim dugo da sedim u klonji :merlinka:
Korisnikov avatar
By KiWi

na dnu korpe za veš imam par magazina ... kada potraje posao, da se ne smorim. Evo baš sam saznao danas da je pH vrednost CocaCole 2 i da ne bi trebala da se pije sama, već isključivo uz neku 'ranu. Takođe sam pročitao da ljudsko telo bolje iskoristi voćni šećer od rafinisanog, a voćni manje šteti ... šta sve nema u MHu :D
Korisnikov avatar
By Frey
Kako genijalna tema...
Uglavnom traje dovoljno kratko da nemam potrebe da ga prekraćujem.
A ako ima, obično sečem nokte.
Korisnikov avatar
By m..
Aham, ili igram sudoku na telefonu ili manijacki citam deklaracije na svim mogucim proizvodima, i redovno uporedjujem ex ju prevode i kako se ljudi trude da to izgleda drugacija, lmao.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Pa obicno paketic izadje za koji secund ali...kad se oduzi drndam mob i citam deklaracije razno raznih proizvoda :wcsolja:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by ljubav91
ni sa cim posto obavim to za 5 sekundi :minibounce:
me too:duh:

al sad mi zao, koliko samo zanimljivih stvari propustam :vudu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!