Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Phoenix
Oduvek sam želeo da posetim Island.![]()
Originally posted by MarsZena zivi veci deo godine u Londonu ali je cesto i u Reykjavíku i tamo provodi isto jedan deo godine...Ima i kucu... prosao sam vise puta pored te kuce a nju sam video 2 puta na ulicama Reykjavíka kad sam tamo ziveo...
Mislim da bih stalno gledao unaokolo u nadi da ću negde da spazim Bjork. Ako žena uopšte živi tamo...
![]()
Originally posted by bojandjonaravno...ne mozes da promasis...ipak je o grad sa samo 180-tak hiljada stanovnika...a i sam poslovno-trzni centar grad nije jako rasprostranjen...tako da su sanse da u gradu vidis nekog koga zelis (a taj/ta se nalazi u 101-ci u isto vreme kad i ti) dosta dobre.
a da sedi u rejkjaviku, sigurno bi je sreo![]()
Originally posted by bojandjoEurope in a nutshell bez posete Barceloni, Londonu, Kopenhagenu/Stockholmu, Rimu i Reykjavíku i nije bas Europe in a nutshell...Originally posted by miki28da... u stvari ako hoces evropu in a nutshell onda probaj ovako:
BERLIN!!!!!!
istanbul - beč/ili pariz/ ili prag - berlin/ili amsterdam - lisabon
bon voajaž![]()
Originally posted by bojandjo
dragi kolega, ovo je moje mišljenje, a nutshel znaci to što znacikao što sam predložio da beč može da bude zamenjen parizom ili pragom, tako recimo i lisabon moze da bude zamenjen barcelonom ili rimom.... eto...
moj ekonomični predlog![]()
... a za azijski deo istanbula se ne slažeš? a muzej florens najtingejl, a bagdad čaršija, a hajdar pašina ž stanica(translplant nemačke u sred orijenta)?
Originally posted by M M and Ito je vec stvar lične definicije i rastegljivosti tih granica.... ono - kultura vs geografijaOriginally posted by bojandjo
dragi kolega, ovo je moje mišljenje, a nutshel znaci to što znacikao što sam predložio da beč može da bude zamenjen parizom ili pragom, tako recimo i lisabon moze da bude zamenjen barcelonom ili rimom.... eto...
... a za azijski deo istanbula se ne slažeš? a muzej florens najtingejl, a bagdad čaršija, a hajdar pašina ž stanica(translplant nemačke u sred orijenta)?
Naturalmente...![]()
o.k. je i azijski deo Istanbula...ali ima jedna mala formalna zackoljica -> ne pripada Evropi...cisto tehnicki...
Originally posted by bojandjoOriginally posted by M M and Ito je vec stvar lične definicije i rastegljivosti tih granica.... ono - kultura vs geografijaOriginally posted by bojandjo
Naturalmente...![]()
o.k. je i azijski deo Istanbula...ali ima jedna mala formalna zackoljica -> ne pripada Evropi...cisto tehnicki...![]()
Originally posted by VixDa, izmedžu Poljske i Belorusije.
U Poljskoj ima bizona?
![]()
Originally posted by LoniOtprilike su ovo destinacije koje bih i ja obisla, s tim da bih dodala gradove Pariz, Barselonu i Amsterdam
Od onog što sam ja video najlepša je Španija. Užasno mi se dopao grad San Sebastijan, koji se nalazi u pokrajini ,,Baskija''.
Svidela mi se i obala Italije u pokrajini Liguriji (gradovi Đenova, Savona i San Remo)
Sa autoputa jako je lepa i francuska obala (nisam silazio iz autobusa) zajedno sa Nicom, Marsejom, Monpeljeom i Montekarlom, koji duduše pripada nezavisnoj državi ,,Monako''.
Originally posted by Mars
Sve. Sve treba obići, svuda može da se vidi nešto lepo.
A redosled i prioriteti, kao i broj vraćanja na neko mesto - zavisi od ličnih sklonosti.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!