Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by J...Pa retko.. desilo mi se da mi osoba bude simpaticna i odjedanput skapiram da je uzasno prazna iznutra.. i da nema neku harizmu, cak i kao da nema dusu...
Sta mislite o ljudima koji su lepi spolja (ili bar misle da su lepi) a ruzni iznutra?
To su oni koji nas fasciniraju svojom pojavom, atraktivnim izgledom, drzanjem i oblacenjem. Uvek u fensi krpicama, uvek na fensi mestima, nikad uz drugu osobu, nikad sa mislima u glavi.
Onda ih bolje upoznamo i vrlo brzo vidimo da su iznutra u najboljem slucaju - prazni, mada vrlo cesto znaju biti i ruzni.
Ja ih nekako dozivljavam kao lepe i prazne kutije, kao privlacno pakovanje ali bez sadrzaja, kao da su upravo sishli sa pokretne trake za serijsku proizvodnju atraktivnih ali praznih ambalaza.
Da li ste se nekad razocarali u ovakve osobe kada ste shvatili njihovu sustinu?
Da li su vam dosadni?
Da li preterana briga o spoljasnjem izgledu znaci prikrivanje unutrasnjih slabosti i praznine?
Da li ste nekad u zivotu i sami bili takvi, lepi spolja a prazni ili ruzni iznutra?
Originally posted by Tresh-grljoj, i ja isto
Ja sam lepa spolja a raspadam se iznutra![]()
Originally posted by J...
Sta mislite o ljudima koji su lepi spolja (ili bar misle da su lepi) a ruzni iznutra?
-O ljudima koji mnogo misle da su lepi ne mislim.
To su oni koji nas fasciniraju svojom pojavom, atraktivnim izgledom, drzanjem i oblacenjem. Uvek u fensi krpicama, uvek na fensi mestima, nikad uz drugu osobu, nikad sa mislima u glavi.
-sem kd lang niko me fascinira pojavom, moze da me privuce samo dok ne cujem sta ima da kaze. Atraktivno oblacenje + fensi krpice i + fensi mesta i sve ovo ostalo moze samo da me odbije.
Onda ih bolje upoznamo i vrlo brzo vidimo da su iznutra u najboljem slucaju - prazni, mada vrlo cesto znaju biti i ruzni.
Posle pola sata spike to moze da se provali.
Ja ih nekako dozivljavam kao lepe i prazne kutije, kao privlacno pakovanje ali bez sadrzaja, kao da su upravo sishli sa pokretne trake za serijsku proizvodnju atraktivnih ali praznih ambalaza.
Nisam do sada upoznala osobu koja me je privukla izgledom/stavom (moram da korigujem ono fensi tralala i stalno izlazenje sa drugim likovima meni nije ni ich privlacno) da se ispostavilo da je prazna kutija.
O to da. Ali to ne znaci da su prazni/e.
Da li su vam dosadni?
Razumemo se da osoba nije prazna (zaista, ne gajim take', nit su me ikad privukle na duze od minut i pol) ali ako je recimo zlobna, ili ima dijametralno razlicita interesovanja od mene, onda moz biti. Al to nema veze sa razlogom koji ti pretpostavljas.
Da li preterana briga o spoljasnjem izgledu znaci prikrivanje unutrasnjih slabosti i praznine?
Moze a i ne mora da bude. Ima pametnih dubokih ljudi koji pate od zestokih nesigurnosti kad je upitanju izgled. Naravno, sve je to iz dubljih razloga, jel.
Da li ste nekad u zivotu i sami bili takvi, lepi spolja a prazni ili ruzni iznutra?
Taman htedoh da napisem, da, kad sam u pms-u, al' tad nisam nikako privlacna ni spolja :naduvena+bubuljice: Znaci, desava se jednom mesecno da mogu postati najgorom rospijom i rugobom. ().
Originally posted by J...
Originally posted by Valbeen there, done that
Nego, znate shta me zanima? Devojke koje su lepe a priglupe...uspevaju li da vas odvuku na ONS? Pod uslovom da ovde bilo ko prizna da se kreshe jednom i nikada vishe... Dakle, da li vam se ikada desilo da vam se svidi devojka, porazgovarate s njom, skontate da je gluplja od krishke hleba, a da je ipak odvuchete u krevet?
Originally posted by Valne bash. mislim ja to ne umem bas da smuvam, mislim - umem, nego ne znam kako bih hendlovala posle i ne mogu, to mi je sve nekako previse.
Nego, znate shta me zanima? Devojke koje su lepe a priglupe...uspevaju li da vas odvuku na ONS? Pod uslovom da ovde bilo ko prizna da se kreshe jednom i nikada vishe... Dakle, da li vam se ikada desilo da vam se svidi devojka, porazgovarate s njom, skontate da je gluplja od krishke hleba, a da je ipak odvuchete u krevet?
Originally posted by Khonsja uvek imam taj problem, ma koliko mi neko inteligentno delovao. osim kada osoba bas izgleda kao da bi se samo zabaljala na taj nacin, ili ako je par godina starija pa ubedim sebe da joj nije ni prvi ni poslednji put i da ima nacin da joj to ne predstavlja problem na nivou ega. tj da to (cinjenicu da ne zelim nista vise) nece shvatiti kao nesto licno (tipa da mi se ne dopada, ili da je sex ne daj boze bio los ili sta god), nego tako kako jeste. mada mi u principu nikad nije uspelo da spavam s nekim pa da taj neko potpuno nestane. i to nema nikave veze sa mojim ljubavnim iskustvom ili necim, nego devojke ocigledno uglavnom to ne mogu da ishendlaju na nacin na koji mi odgovara.
hm, ne znam da li bih se usudila da takvu odvucem u krevet, ne znam da li bi shvatila da je to samo ONS pa da ne krene da smara ili sta vec...
Originally posted by mikkaOriginally posted by Valbeen there, done that
Nego, znate shta me zanima? Devojke koje su lepe a priglupe...uspevaju li da vas odvuku na ONS? Pod uslovom da ovde bilo ko prizna da se kreshe jednom i nikada vishe... Dakle, da li vam se ikada desilo da vam se svidi devojka, porazgovarate s njom, skontate da je gluplja od krishke hleba, a da je ipak odvuchete u krevet?![]()
ali kod mene je dozivljaj srazmeran mentalnoj povezanosti, tako da bas i ne preporucujem![]()
Originally posted by m..Da, da...dok mudro cjute najpozheljnije su!Originally posted by Valne bash. mislim ja to ne umem bas da smuvam, mislim - umem, nego ne znam kako bih hendlovala posle i ne mogu, to mi je sve nekako previse.
moze da mi bude fizicki privlacna, ali znam iz iskustva da ce se negde tokom ma i najbanalnije i najkrace konverzacije u meni roditi ta zelja da prosto pobegnem, nestanem, i da cu u najboljem mogucem slucaju to ishendlati nekim izvinjenjem i pronalazenjem biko kog drugog sagovornika pod hitno. meni ume da postane krajnje nepodnosljivo da sa nekom vodim razgovor, tako bez nekog odredjenog triggera, nego samo od sebe, krene da me gusi neka klaustrofobija i moram da pobegnem, ume da krene i ka panici ako ne mogu da se iscupam, ako me neko gurne u cosak, ili jos gore uhvati za ruke i mrcvari i ne da da odem na neki dostojanstven nacin,\ nego na kraju bukvalno moram da se otimam.
uh, skrenula sa teme.
u svakom slucaju ne, ne mogu. mogu da se savatam i da to vozim dok god nije potrebno da komuniciramo na verbalnom nivou, nego tako bez reci.
Originally posted by J...Ja to zovem ružna duša. Nekad sam se razočaravao, sad ih lako prepoznam i izbegavam u širokom luku.
Da li su vam dosadni?
Originally posted by Nullosh' da kazes da si lip?
ja sam i gadan i prazan!![]()
Originally posted by horus.jok, pa gadan - ružan, isti kuwac
![]()
Originally posted by NullZašto ovde niko nikog ne sluša, tj. čita?
Originally posted by horus.jok, pa gadan - ružan, isti kuwac
![]()
Originally posted by elektron84Stvarno lazes! Otkud ti to da si solidna iznutra?
Ja spadam u ruzne spolja, solidne iznutra![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!