Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Rad na sebi, u svakom pogledu, kljuc je uspeha, po meni.
Korisnikov avatar
By Dina
Jednom je Gaia rekla na nekom topicu da mi ljude dozivljavamo u paketu - psiha i fizicki izgled. Ne mogu da kazem da mi osobe koje su me privlacile nisu lepe subjektivno a mozda ponekad i po nekim uobicajenim kriterijumima. Ali odmah posle prvog trenutka dolazi zracenje i utisak o osobi. Tako da je to vrlo brzo osoba "u paketu", i ne mogu da kazem da sam se nesto razocaravala. Jedino o nekim poznanicima mogu da imam utisak "lep-a a glup-a", moj dozivljaj je da je to nekako smesno. Inace ja jako malo razmisljam o izgledu i svom sopstvenom a i od drugih pa sa osobama koje se mnogo time bave nemam bas mnogo tema za razgovor. Mislim razmisljam tek toliko koliko sam rekla da to ide u paketu sa onim psihickim, pa da izgled i moj i privlacnih mi osoba nije neprijatan, ali nije mi to neka tema za posebno bavljenje.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Machkodlak
Evo, nemoj ni ti da se stidis sto nisi znao da je pravilno "preThodno", "napreTku" i sl. primeri jednacenja po zvucnosti. Nista licno, delujes kao obrazovana osoba, pa je voo moja mala sugestija da takve sitnice ne pokvare (lep) opsti utisak.

@Dina
I ja sam primetila koliko ja malo paznje obracam na izgled ljudi sa kojima se druzim. Nekako posmatram ih kao aseksualna bica. Cak i one drugarice koje su (objektivno) extra ribe.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by J...
Sta mislite o ljudima koji su lepi spolja (ili bar misle da su lepi) a ruzni iznutra?

To su oni koji nas fasciniraju svojom pojavom, atraktivnim izgledom, drzanjem i oblacenjem. Uvek u fensi krpicama, uvek na fensi mestima, nikad uz drugu osobu, nikad sa mislima u glavi.

Onda ih bolje upoznamo i vrlo brzo vidimo da su iznutra u najboljem slucaju - prazni, mada vrlo cesto znaju biti i ruzni.

Ja ih nekako dozivljavam kao lepe i prazne kutije, kao privlacno pakovanje ali bez sadrzaja, kao da su upravo sishli sa pokretne trake za serijsku proizvodnju atraktivnih ali praznih ambalaza.

Da li ste se nekad razocarali u ovakve osobe kada ste shvatili njihovu sustinu?

Da li su vam dosadni?

Da li preterana briga o spoljasnjem izgledu znaci prikrivanje unutrasnjih slabosti i praznine?

Da li ste nekad u zivotu i sami bili takvi, lepi spolja a prazni ili ruzni iznutra?
Pa retko.. desilo mi se da mi osoba bude simpaticna i odjedanput skapiram da je uzasno prazna iznutra.. i da nema neku harizmu, cak i kao da nema dusu...
Jesam, razocarala sam se u takve osobe...
Ne mogu da kazem da su mi dosadni, cim mi privlace paznju, pa makar i kao pojava... zabavlja me..
Ne znaci.... ja volim da izgledam lepo, ali isto tako radim na unutrasnjoj sebi....
Mislim da nisam.. imam mozak i nesto unutar tela, koje ispoljavam na sve moguce nacine...
By Çâðê_DUP
Originally posted by Tresh-grl
Ja sam lepa spolja a raspadam se iznutra :evilgiggle:
joj, i ja isto :kosa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sta mislite o ljudima koji su lepi spolja (ili bar misle da su lepi) a ruzni iznutra?

-O ljudima koji mnogo misle da su lepi ne mislim.

To su oni koji nas fasciniraju svojom pojavom, atraktivnim izgledom, drzanjem i oblacenjem. Uvek u fensi krpicama, uvek na fensi mestima, nikad uz drugu osobu, nikad sa mislima u glavi.

-sem kd lang niko me fascinira pojavom, moze da me privuce samo dok ne cujem sta ima da kaze. Atraktivno oblacenje + fensi krpice i + fensi mesta i sve ovo ostalo moze samo da me odbije.

Onda ih bolje upoznamo i vrlo brzo vidimo da su iznutra u najboljem slucaju - prazni, mada vrlo cesto znaju biti i ruzni.

Posle pola sata spike to moze da se provali.

Ja ih nekako dozivljavam kao lepe i prazne kutije, kao privlacno pakovanje ali bez sadrzaja, kao da su upravo sishli sa pokretne trake za serijsku proizvodnju atraktivnih ali praznih ambalaza.

Nisam do sada upoznala osobu koja me je privukla izgledom/stavom (moram da korigujem ono fensi tralala i stalno izlazenje sa drugim likovima meni nije ni ich privlacno) da se ispostavilo da je prazna kutija.

O to da. Ali to ne znaci da su prazni/e.
Da li su vam dosadni?

Razumemo se da osoba nije prazna (zaista, ne gajim take', nit su me ikad privukle na duze od minut i pol) ali ako je recimo zlobna, ili ima dijametralno razlicita interesovanja od mene, onda moz biti. Al to nema veze sa razlogom koji ti pretpostavljas.
Da li preterana briga o spoljasnjem izgledu znaci prikrivanje unutrasnjih slabosti i praznine?

Moze a i ne mora da bude. Ima pametnih dubokih ljudi koji pate od zestokih nesigurnosti kad je upitanju izgled. Naravno, sve je to iz dubljih razloga, jel.
Da li ste nekad u zivotu i sami bili takvi, lepi spolja a prazni ili ruzni iznutra?

Taman htedoh da napisem, da, kad sam u pms-u, al' tad nisam nikako privlacna ni spolja :naduvena+bubuljice: Znaci, desava se jednom mesecno da mogu postati najgorom rospijom i rugobom. ( :sigh: ).
Korisnikov avatar
By m..
Nesto se ne secam da sam naletela na nekog lepog a supljoglavog lately, valjda se automstski sklanjam posle dve recenice.
Ok, sa jednim izuzetkom. Znam jednog jako lepog decka, stvarno je lep ko lutka, medjutim takodje je i nekako priglup (ne zato sto nece da radi na sebi, on stvarno deluje kao neko ko se trudi), sto nekako ne mogu da mu uzmem za zlo jer je jako fin i lepo vaspitan i dobar da mozes na leba da ga mazes. Ni traga nekoj sujeti ni mediokritetskoj malicioznosti, nego mica jedna, samo sto nemamo bas mnogo o cemu da pricamo, pa onda djuskamo kad se sretnemo. Ali stavrno je toliko mio, da mi je prosto zao sto ima ta neka ogranicenja.

Inace me ne brinu te supljoglave barbike, to prepoznas, mislim cujes o cemu i kako pricaju pa ti je ubrzo jasno. Ako ti nije jasno iz same pojave, sto je jos cesci slucaj.

Ono na sta sam cesce naletala je naizgled normalna, obrazovana osoba, a ne ispunjava minimum 'karakternih' kriterijuma. Znaci lepa, obrazovana a unutra sve bug do buga, patologija na patologiji, malicioznost na malicioznosti, hroncno nezadovoljstvo koje izbija na sve pore, otrov.
Korisnikov avatar
By password
Kako starimo, karakter se bolje oslikava ali samo u smislu da se urezuju bore-ko je namcor, ko se mrstio vidi mu se na licu, na celu, ko je vedre naravi vide mu se lepe bore oko usana, smejalice, i ima tu istine, naravno, ali za to je potrebno mnogo vise od 30 godina.

Mada, danas ko vodi racuna o svom izgledu, plus malo hijalurona, malo botoksa, i nista od karaktera!

*** post izmenjen od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Znate ono "lepota dolazi iznutra" ?
E pa to je tacno, ja zgotivim ljude tek kad ih malo bolje upoznam...i skoro nikad se nisam razocarala, osim u neke nebitne likove, a to ni ne brojim kao razocarenje... :)
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Val

Jok vala! Nikad lepa spolja, a bogUmi ni iznutra! A? Shta tek kazhesh na takvu kombinaciju? :ninja:

Nije pravilo da spolja lepi nemaju i lepu unutrashnjost! :nope: Ali, ti/te koje tvoje pravilo potvrdjuju nisu materija za razmatranje. Idem dalje...
Korisnikov avatar
By Val
Nego, znate shta me zanima? Devojke koje su lepe a priglupe...uspevaju li da vas odvuku na ONS? Pod uslovom da ovde bilo ko prizna da se kreshe jednom i nikada vishe... Dakle, da li vam se ikada desilo da vam se svidi devojka, porazgovarate s njom, skontate da je gluplja od krishke hleba, a da je ipak odvuchete u krevet?
Korisnikov avatar
By Khons
hm, ne znam da li bih se usudila da takvu odvucem u krevet, ne znam da li bi shvatila da je to samo ONS pa da ne krene da smara ili sta vec...
By mikka
Originally posted by Val
Nego, znate shta me zanima? Devojke koje su lepe a priglupe...uspevaju li da vas odvuku na ONS? Pod uslovom da ovde bilo ko prizna da se kreshe jednom i nikada vishe... Dakle, da li vam se ikada desilo da vam se svidi devojka, porazgovarate s njom, skontate da je gluplja od krishke hleba, a da je ipak odvuchete u krevet?
been there, done that :nokti:
ali kod mene je dozivljaj srazmeran mentalnoj povezanosti, tako da bas i ne preporucujem :neto:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Val
ne bash. mislim ja to ne umem bas da smuvam, mislim - umem, nego ne znam kako bih hendlovala posle i ne mogu, to mi je sve nekako previse.
moze da mi bude fizicki privlacna, ali znam iz iskustva da ce se negde tokom ma i najbanalnije i najkrace konverzacije u meni roditi ta zelja da prosto pobegnem, nestanem, i da cu u najboljem mogucem slucaju to ishendlati nekim izvinjenjem i pronalazenjem biko kog drugog sagovornika pod hitno. meni ume da postane krajnje nepodnosljivo da sa nekom vodim razgovor, tako bez nekog odredjenog triggera, nego samo od sebe, krene da me gusi neka klaustrofobija i moram da pobegnem, ume da krene i ka panici ako ne mogu da se iscupam, ako me neko gurne u cosak, ili jos gore uhvati za ruke i mrcvari i ne da da odem na neki dostojanstven nacin,\ nego na kraju bukvalno moram da se otimam.
uh, skrenula sa teme.
u svakom slucaju ne, ne mogu. mogu da se savatam i da to vozim dok god nije potrebno da komuniciramo na verbalnom nivou, nego tako bez reci.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Khons
hm, ne znam da li bih se usudila da takvu odvucem u krevet, ne znam da li bi shvatila da je to samo ONS pa da ne krene da smara ili sta vec...
ja uvek imam taj problem, ma koliko mi neko inteligentno delovao. osim kada osoba bas izgleda kao da bi se samo zabaljala na taj nacin, ili ako je par godina starija pa ubedim sebe da joj nije ni prvi ni poslednji put i da ima nacin da joj to ne predstavlja problem na nivou ega. tj da to (cinjenicu da ne zelim nista vise) nece shvatiti kao nesto licno (tipa da mi se ne dopada, ili da je sex ne daj boze bio los ili sta god), nego tako kako jeste. mada mi u principu nikad nije uspelo da spavam s nekim pa da taj neko potpuno nestane. i to nema nikave veze sa mojim ljubavnim iskustvom ili necim, nego devojke ocigledno uglavnom to ne mogu da ishendlaju na nacin na koji mi odgovara.
Korisnikov avatar
By .L O S T
trudim se da kod mene ne postoji kategorija lep spolja, samo lep unutra:prst2:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by mikka
Originally posted by Val
been there, done that :nokti:
ali kod mene je dozivljaj srazmeran mentalnoj povezanosti, tako da bas i ne preporucujem :neto:
:up: A vidish, meni se nekocj nasmejashe kad rekoh da me pali mozak. :vruce:

Nekako mi je onaj bosanski hotlajn najbolji primer za ONS sa praznoglavcima! Drpaj me ba za s´su! I onda nekom´ treba da se "digne"?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Originally posted by Val
ne bash. mislim ja to ne umem bas da smuvam, mislim - umem, nego ne znam kako bih hendlovala posle i ne mogu, to mi je sve nekako previse.
moze da mi bude fizicki privlacna, ali znam iz iskustva da ce se negde tokom ma i najbanalnije i najkrace konverzacije u meni roditi ta zelja da prosto pobegnem, nestanem, i da cu u najboljem mogucem slucaju to ishendlati nekim izvinjenjem i pronalazenjem biko kog drugog sagovornika pod hitno. meni ume da postane krajnje nepodnosljivo da sa nekom vodim razgovor, tako bez nekog odredjenog triggera, nego samo od sebe, krene da me gusi neka klaustrofobija i moram da pobegnem, ume da krene i ka panici ako ne mogu da se iscupam, ako me neko gurne u cosak, ili jos gore uhvati za ruke i mrcvari i ne da da odem na neki dostojanstven nacin,\ nego na kraju bukvalno moram da se otimam.
uh, skrenula sa teme.
u svakom slucaju ne, ne mogu. mogu da se savatam i da to vozim dok god nije potrebno da komuniciramo na verbalnom nivou, nego tako bez reci.
Da, da...dok mudro cjute najpozheljnije su! :lol:
By Speculum Columbae
Dugo dugo dugo već razmišljam o ovoj temi.
Najprecenjenija osobina ljudi, životinja i predmeta, bazirana na posmatračevom osećaju za prostu simetriju je lepota. Dokaz da je to tako mozemo naći metodom odstranjivanja jednog dela lica sa bilo koje manekenke ili foto modela jer ih posle toga niko više neće smatrati lepim, a da nije tako, pola lica bi uvek bilo lepo kao i celo lice.l
Korisnikov avatar
By AngraMaina

Da li su vam dosadni?

Ja to zovem ružna duša. Nekad sam se razočaravao, sad ih lako prepoznam i izbegavam u širokom luku.
Korisnikov avatar
By elektron84
Ja priznajem da cu imati predrasude ako vidim da je neko bas bas lep.
To je bas ruzno sa moje strane, ali... :kesa:
Onda cu popricati sa tim nekim i ako shvatim da je ok, fenomenalno, predrasude ce nestati.

Iskreno, vise mi se svidja kombinacija ruznjikav spolja, a kvalitetan iznutra :D

Nisam jos naletela na osobu koja je lepa spolja a bas toliko ruzna iznutra da mi to smeta.
Probala bih da poradim na tome, da joj ukazem da tu nesto ne valja, pa ako prihvati da radi na sebi dobro. Ako ne zeli, opet dobro, onda cu se ja skloniti.

Ja spadam u ruzne spolja, solidne iznutra :shmi:
Korisnikov avatar
By IriS
^ dete ne bulazni.

ti nisi ružno spolja, lagali su te. :smug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!