Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by TheNewOne
Stvarno mi nije jasno da u 2008-oj godini josh uvek ima lezbejki/biseksualki koje imaju GROZNE PREDRASUDE I KOJE DISKRIMINISHU BUTCH ZENE!!!!!
Nije stvar ukusa napisati sve te grozne stvari o butchicama, necu cak ni da citiram!
To shto su u Srbiji lezbejke/biseksualke generalno homofobichne i pune predrasuda i shto su se predozirale serijom The L Word je generalno veliki problem NAMA BUTCICAMA.
Butch zene jesu i sexy i pametne i obrazovane i kulturne i zenstvene- ja ne moram i nemam potrebu da imam kosu koja mi se vuche po podu, ne trebaju mi stikle, suknje ili shminka da bih bila sexy i zenstvena, pogotovu mi nije potrebno da izgledam kao kurva iz Playboy-a da bi me drugi dozivljavali zenstvenom.
Iako ima puno butchica koje izgledaju zapushteno, to nije zato sto su butch-vidjam i femme koje su zapushtene i nikakve. Iako ima puno glupih i primitivnih butchica-isto tako ima takvih femme.
Butchice nisu trans osobe, ne, mi ne zelimo da budemo muskarci, ne mi se ne takmicimo sa muskarcima i mnoge od nas ne zele sisatu jeftinu plavusu za devojku. Takodje, mnoge od nas piju pivo, a to cine i mnoge femme; mnoge od nas igraju fudbal a i mnoge femme igraju fudbal( da ne navodim ime kluba ovde) i osecaju se jako zenstveno u dresu.
Nadam se da neke shvataju da nisu sve butchice body-builderke, fudbalerke i kamiondzijke i da od tih silnih i glupih predrasuda mi trpimo diskriminaciju i to u lezbejskom "svetu" najvise.
jeza...
Originally posted by KhonsPa, iako se nadam da si u pravu, neshto nisam primetila visok stepen neposrednosti kod butch devojaka... Mada, koliko se u zadnje vreme potencira nekakva "zenstvenost" ( koju ja by the way dozivljavam kao direktno preslikavanje heteroseksualnog principa koji zenama ne daje dovoljno prostora da same procene sta im je "zenstveno") i vec gore pomenuta, maltene pa mrznja, prema svemu sto je "butch" nije ni chudo da puknemo pa postanemo "jako neposredne"
meni su "butch" devojke takodje mnogo neposrednije, sto na um to na drum i to je nesto sto mi se generalno dopada.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxMOLIM TE ODVEDI ME U KLUB U BEOGRADU GDE JE BAREM 30 POSTO DEVOJAKA BUTCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E, mnogo, bre, dramite... Kao vi butchice ugrozena vrsta... Vazi... KAd iazdjes u klub 70 posto devojaka je butch,
Originally posted by TheNewOneNi ja ne visim svaki dan, meni to refresh uz fuka
Nanny, nisi me oterala, samo ne volim da visim po forumima bas svaki dan (osim ako me nesto ne isprovocira:boxer:)
Originally posted by TheNewOne
nije ni chudo da puknemo pa postanemo "jako neposredne"![]()
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxI je ih slično doživljavam i sa takvom djevojkom bih mogla biti samo ako je izrazito lijepa ili ima nešto posebno u sebi,tipa,intelekt,sposobnost zavođenja......ali u biti ne volim krajnosti...može ona imati i jako kratku kosu u muške hlače i što znam već ali ipak volim da po pokretima vidim da je žensko.
Mislim na gay klubove.
Ja bila u Alliance dok je radila i u Toxic-u.
Pa, verovatno su nam kriterijumi razliciti.
Moj kriterijum je: kratka kosa, izgled koji nije uobicajen za heteronormativno shvatanje zene (aka muskobanjast) i ista takva odeca i pokreti.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxPa i ja sam mislila na gay mesta, ali ja u Bgu vrlo retko vidim butchice
Mislim na gay klubove.
Moj kriterijum je: kratka kosa, izgled koji nije uobicajen za heteronormativno shvatanje zene (aka muskobanjast) i ista takva odeca i pokreti.
Originally posted by Nanny OggAjde mi Nanny molim te opiši onda te prave kako izgledaju,zbilja neznam.Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxPa i ja sam mislila na gay mesta, ali ja u Bgu vrlo retko vidim butchice
Mislim na gay klubove.
Moj kriterijum je: kratka kosa, izgled koji nije uobicajen za heteronormativno shvatanje zene (aka muskobanjast) i ista takva odeca i pokreti.Mozda ono sto je tebi butch meni je pre andro:neznam:
Originally posted by allexa37Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxI je ih slično doživljavam i sa takvom djevojkom bih mogla biti samo ako je izrazito lijepa ili ima nešto posebno u sebi,tipa,intelekt,sposobnost zavođenja......ali u biti ne volim krajnosti...može ona imati i jako kratku kosu u muške hlače i što znam već ali ipak volim da po pokretima vidim da je žensko.
Mislim na gay klubove.
pogotovu mi nije potrebno da izgledam kao kurva iz Playboy-a da bi me drugi dozivljavali zenstvenom.femme look je look kurve iz Plejboja? wow!
Originally posted by ValSječam se draga,kako nebih kad am više od pola života bila kako momčić a jesi me vidjela sadOriginally posted by allexa37Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxI je ih slično doživljavam i sa takvom djevojkom bih mogla biti samo ako je izrazito lijepa ili ima nešto posebno u sebi,tipa,intelekt,sposobnost zavođenja......ali u biti ne volim krajnosti...može ona imati i jako kratku kosu u muške hlače i što znam već ali ipak volim da po pokretima vidim da je žensko.
Mislim na gay klubove.
Secjash li se sebe u onim "radnichkim" lonama?A sada tako femme...
![]()
Originally posted by allexa37Originally posted by ValSječam se draga,kako nebih kad am više od pola života bila kako momčić a jesi me vidjela sad
Secjash li se sebe u onim "radnichkim" lonama?A sada tako femme...
![]()
![]()
Originally posted by Mystica_lady
svidja mi se sto su totalno hladnokrvne prema ostalim ljudima tipa sta ce ko da kaze![]()
Takodje mi se dopada to sto su jako posvecene i verne u vecini slucajeva:mazi:
Svidja mi se to sto su jake psihicki a bogme i fizicki,tako da su zastitnicki nastrojene:avalon:
Obicno su veoma duhovite:D
I zrelije su nekako za svoje godine:odrasti:
Divlje su i nemaju predrasuda![]()
I slusaju dooooobru mjuzu!![]()
(To je ono sto znam o njima,na osnovu par primera koje sam upoznala)![]()
Originally posted by mirthlepo receno..& so true
Da, i meni se jako svidja to nesto 'pedersko' sto butchice imaju. I imam utisak da mnogo vise paznje svom izgledu i stajlingu posvecuju nego fem cice, in general.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!