Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Khons
meni su "butch" devojke takodje mnogo neposrednije, sto na um to na drum i to je nesto sto mi se generalno dopada.
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
nemam nista protiv njih..meni se svidjaju..
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by TheNewOne
Stvarno mi nije jasno da u 2008-oj godini josh uvek ima lezbejki/biseksualki koje imaju GROZNE PREDRASUDE I KOJE DISKRIMINISHU BUTCH ZENE!!!!!
Nije stvar ukusa napisati sve te grozne stvari o butchicama, necu cak ni da citiram!
To shto su u Srbiji lezbejke/biseksualke generalno homofobichne i pune predrasuda i shto su se predozirale serijom The L Word je generalno veliki problem NAMA BUTCICAMA.
Butch zene jesu i sexy i pametne i obrazovane i kulturne i zenstvene- ja ne moram i nemam potrebu da imam kosu koja mi se vuche po podu, ne trebaju mi stikle, suknje ili shminka da bih bila sexy i zenstvena, pogotovu mi nije potrebno da izgledam kao kurva iz Playboy-a da bi me drugi dozivljavali zenstvenom.
Iako ima puno butchica koje izgledaju zapushteno, to nije zato sto su butch-vidjam i femme koje su zapushtene i nikakve. Iako ima puno glupih i primitivnih butchica-isto tako ima takvih femme.
Butchice nisu trans osobe, ne, mi ne zelimo da budemo muskarci, ne mi se ne takmicimo sa muskarcima i mnoge od nas ne zele sisatu jeftinu plavusu za devojku. Takodje, mnoge od nas piju pivo, a to cine i mnoge femme; mnoge od nas igraju fudbal a i mnoge femme igraju fudbal( da ne navodim ime kluba ovde) i osecaju se jako zenstveno u dresu.
Nadam se da neke shvataju da nisu sve butchice body-builderke, fudbalerke i kamiondzijke i da od tih silnih i glupih predrasuda mi trpimo diskriminaciju i to u lezbejskom "svetu" najvise.
jeza...

:up: :up: :up:
By TheNewOne
Originally posted by Khons
meni su "butch" devojke takodje mnogo neposrednije, sto na um to na drum i to je nesto sto mi se generalno dopada.
Pa, iako se nadam da si u pravu, neshto nisam primetila visok stepen neposrednosti kod butch devojaka... Mada, koliko se u zadnje vreme potencira nekakva "zenstvenost" ( koju ja by the way dozivljavam kao direktno preslikavanje heteroseksualnog principa koji zenama ne daje dovoljno prostora da same procene sta im je "zenstveno") i vec gore pomenuta, maltene pa mrznja, prema svemu sto je "butch" nije ni chudo da puknemo pa postanemo "jako neposredne" :avalon: ( barem one koje, kao i ja, josh uvek sa ljubavlju "neguju" svoje pravo na dostojanstven zivot i samostalno donosenje odluka/izbora)

Nanny, nisi me oterala, samo ne volim da visim po forumima bas svaki dan (osim ako me nesto ne isprovocira:boxer:)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
E, mnogo, bre, dramite... Kao vi butchice ugrozena vrsta... Vazi... KAd iazdjes u klub 70 posto devojaka je butch, 10 posto str8, 10 posto fem i 10 posto andro ili neka od prelaznih varijanti.... Vas ne smaraju str8 tipovi... Vi ne dozivljavate diskriminaciju od strane drugih lezbejki koju mi femice dozivljavamo (cim vide dugu kosu, kratku suknju i sminku, odmah si glupaca i ovo i ono i nisi "prava lezbejka"), vi ne slsuate od str8 muskaraca na svakom koraku kako "ali ti ne izgledas kao lezbejka, ti si sasvim normalna, zasto ne probas"... i slicno...
Ok, nije vam lak zivot, ali nije ni nama...

No hard feelings, ali da dramite, dramite bzvz....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
E, mnogo, bre, dramite... Kao vi butchice ugrozena vrsta... Vazi... KAd iazdjes u klub 70 posto devojaka je butch,
MOLIM TE ODVEDI ME U KLUB U BEOGRADU GDE JE BAREM 30 POSTO DEVOJAKA BUTCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaista!

Ja kad izadjem, na svakih 30 vidim JEDNU koja je butch! (a i ta verovatno gotivi butch devojke a ne femme)

Gde su?????????????????????

Ili mi mozda imamo drugaciji "kriterijum" za to sta/ko je butch.

Ozbiljna sam, ja ovde u UK vidim MNOGO vise butch zena. U Beogradu na zurci recimo LQ vidim dve. Maksimum.
Korisnikov avatar
By Hys.

Nanny, nisi me oterala, samo ne volim da visim po forumima bas svaki dan (osim ako me nesto ne isprovocira:boxer:)
Ni ja ne visim svaki dan, meni to refresh uz fuka :P

Znaci visim svaki dan, al po kratkim intervalima :D

Ajme blam, jos jedna izvlaka: radim preko neta :drama:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Mislim na gay klubove.
Ja bila u Alliance dok je radila i u Toxic-u.

Pa, verovatno su nam kriterijumi razliciti.
Moj kriterijum je: kratka kosa, izgled koji nije uobicajen za heteronormativno shvatanje zene (aka muskobanjast) i ista takva odeca i pokreti.
Korisnikov avatar
By anche
nije ni chudo da puknemo pa postanemo "jako neposredne" :avalon:
:smeh:

istina. ja umem da popizdim kad vidim da neka napise: "'ultra-femme-tjurka-pevaljka-ime' je ideal kome SVE mi tezimo" :drama:

@nanny

pravo kazes. ja nisam skoro izlazila ali cujem od bivse, koja ima slican ukus za butchice kao ti, da je ponuda vise nego siromasna :gotika:
Korisnikov avatar
By Modesty
Mislim na gay klubove.

Moj kriterijum je: kratka kosa, izgled koji nije uobicajen za heteronormativno shvatanje zene (aka muskobanjast) i ista takva odeca i pokreti.
I je ih slično doživljavam i sa takvom djevojkom bih mogla biti samo ako je izrazito lijepa ili ima nešto posebno u sebi,tipa,intelekt,sposobnost zavođenja......ali u biti ne volim krajnosti...može ona imati i jako kratku kosu u muške hlače i što znam već ali ipak volim da po pokretima vidim da je žensko.
Korisnikov avatar
By Khons
more, na kraju svih krajeva, kak'e god da smo, volEmo zene, i to je superishka :hiphip:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim na gay klubove.

Pa i ja sam mislila na gay mesta, ali ja u Bgu vrlo retko vidim butchice :shrug: Mozda ono sto je tebi butch meni je pre andro:neznam:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Nanny Ogg
Mislim na gay klubove.

Pa i ja sam mislila na gay mesta, ali ja u Bgu vrlo retko vidim butchice :shrug: Mozda ono sto je tebi butch meni je pre andro:neznam:
Ajde mi Nanny molim te opiši onda te prave kako izgledaju,zbilja neznam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisu one "prave" nego one koje mene privlace. To ne znaci da su prave ili neprave :namig2:

I ne znam kako bih ih opisala, kada vidim prepoznam.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by allexa37
Mislim na gay klubove.

I je ih slično doživljavam i sa takvom djevojkom bih mogla biti samo ako je izrazito lijepa ili ima nešto posebno u sebi,tipa,intelekt,sposobnost zavođenja......ali u biti ne volim krajnosti...može ona imati i jako kratku kosu u muške hlače i što znam već ali ipak volim da po pokretima vidim da je žensko.

Secjash li se sebe u onim "radnichkim" lonama? :D A sada tako femme... :drama:
By Çâðê_DUP
pogotovu mi nije potrebno da izgledam kao kurva iz Playboy-a da bi me drugi dozivljavali zenstvenom.
femme look je look kurve iz Plejboja? wow!
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Val
Mislim na gay klubove.

Sječam se draga,kako nebih kad am više od pola života bila kako momčić a jesi me vidjela sad ;)
Korisnikov avatar
By Modesty
kad ćeš vamo da kafenišemo...nism izašla 100 godina osim na moru kad sam bila?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Sječam se draga,kako nebih kad am više od pola života bila kako momčić a jesi me vidjela sad ;)

Jesam vala, videla. (Da, da...jedva skontah da si to ti!) Nije loshe to shto videh, al´ mi u secjanju ipak ostade moja prva "ljubav". Ona prema radnichkim lonama! :D

Veruj mi da pojma nemam kada cju u BC. U septembru dolazim za BG, pa dalje na Jaz, jelte. :) Ali, chim stignem u tvoje krajeve prva si na spisku. BacHi broj na U2U!
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
svidja mi se sto su totalno hladnokrvne prema ostalim ljudima tipa sta ce ko da kaze :prst2:

Takodje mi se dopada to sto su jako posvecene i verne u vecini slucajeva:mazi:
Svidja mi se to sto su jake psihicki a bogme i fizicki,tako da su zastitnicki nastrojene:avalon:
Obicno su veoma duhovite:D
I zrelije su nekako za svoje godine:odrasti:
Divlje su i nemaju predrasuda :joint:
I slusaju dooooobru mjuzu! :gitara:

(To je ono sto znam o njima,na osnovu par primera koje sam upoznala):hyper:
Korisnikov avatar
By Blady
Kada skontam sta mi se svidja na njima.. napisacu.. ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mystica_lady
svidja mi se sto su totalno hladnokrvne prema ostalim ljudima tipa sta ce ko da kaze :prst2:

Takodje mi se dopada to sto su jako posvecene i verne u vecini slucajeva:mazi:
Svidja mi se to sto su jake psihicki a bogme i fizicki,tako da su zastitnicki nastrojene:avalon:
Obicno su veoma duhovite:D
I zrelije su nekako za svoje godine:odrasti:
Divlje su i nemaju predrasuda :joint:
I slusaju dooooobru mjuzu! :gitara:

(To je ono sto znam o njima,na osnovu par primera koje sam upoznala) :hyper:

Samo da podvuchem! :D

I je l´ da da ne kasne na Date?
Korisnikov avatar
By Minie
Ne volim butchice....neka niko ne zameri :kosa:
Korisnikov avatar
By anche
i sta onda trazis u ovoj temi? :serlok:

@val

istina to da ne kasne na dejtove. cela istina :yes:
Korisnikov avatar
By Modesty
Definitivno nemam predrasude u životu a generalisanje mi je jedna od glupljih izraza.
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
nista

ne privlaci me taj tip djevojaka

ali su super prijateljice :)
Korisnikov avatar
By V25
Na butch devojkama mi se najčešće dopadaju patike i trenerke jer uvek nađu neke koje bih ja rado sebi uzeo. To je to kad se tetka u meni i muškarac u njima nađu na pola puta :)
Korisnikov avatar
By mirth
Da, i meni se jako svidja to nesto 'pedersko' sto butchice imaju. I imam utisak da mnogo vise paznje svom izgledu i stajlingu posvecuju nego fem cice, in general. Iako sama "montaza" mnogo krace traje.

Svidja mi se kod butch zena sto su obicno jako krhke, ranjive i nezne. A ja volim da budem snazni veliki baja kroz svaki od svojih 20 femme kilograma. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by mirth
Da, i meni se jako svidja to nesto 'pedersko' sto butchice imaju. I imam utisak da mnogo vise paznje svom izgledu i stajlingu posvecuju nego fem cice, in general.
lepo receno..& so true :trep:
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
ako butchice posvecuju vise vremena na stajling,izgled itd onda sam ja s marsa..hebiga
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!