- 03 Avg 2008, 03:04
Jelena ce postati Dementijeva, to je bar jasno.
Sarapova kad je u elementu, odlicna je, ali je ove sezone retko bila u elementu. A sestre Vilijams su odvec matore.
Safina je meni mnogo draga i igra lepo, ali imam utisak da ce prestati da igra dobro, isto tako naglo kao sto je i pocela. Ona je tip osobe koja naprosto sagori.
Cakvetadze me nervira.
Originally posted by LunjaNa duze staze, ja tipujem na Radvansku i Anu. Radvanska je vanserijski talenat, i moze biti samo bolja. Ana me podseca na gdju Devenport, ali stvarno mora da odraste, tj. da ima makar malo stabilnosti (psihicke); shvatam da je dete, ali ne mora tako da se ponasa, bar ne ako zeli da bude br. 1.
Top10 teniserke su stvarno neverovatne. Koja od njih zasluzuje da bude #1, ali ne samo zbirom poena, nego stvarno kvalitetom, rezultatima...? Posle Henin ostade haos i javasluk. I sve su povredjene!
- Ana -
povredjen palac, "preemotivna", psihicki krhka, posle RG-a ima ukupno 3 pobede i 2 poraza
- Jelena -
povreda kolena (inace, hronicno povredjena), konstantno dobri rezultati, ali nikako oni najbitniji (osvajanje GSa), 4 propustene prilike za #1
- MaSha -
povreda ramena, suska se da ce odustati od US Opena
- Ceca -
mentalno nestabilna, nesposobna da pobedi u finalu
- Serena -
povreda kolena
- Dementieva -
nikad se ne zna kad ce ustati na levu
- Venus -
vec je odradila svoj posao (Wimbledon) za ovu godinu, zasto bi se trudila na ostalim turnirima
- DINARA -
TRENUTNO NAJBOLJA TENISERKA, zar ne?
- Chakvetadze -
posrnula
- RADWANSKA -
njeno vreme samo sto nije doslo, odlicna je
[/list=1]
Jelena ce postati Dementijeva, to je bar jasno.

Sarapova kad je u elementu, odlicna je, ali je ove sezone retko bila u elementu. A sestre Vilijams su odvec matore.
Safina je meni mnogo draga i igra lepo, ali imam utisak da ce prestati da igra dobro, isto tako naglo kao sto je i pocela. Ona je tip osobe koja naprosto sagori.

Cakvetadze me nervira.