Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by Lunja
Top10 teniserke su stvarno neverovatne. Koja od njih zasluzuje da bude #1, ali ne samo zbirom poena, nego stvarno kvalitetom, rezultatima...? Posle Henin ostade haos i javasluk. I sve su povredjene!
  1. Ana - :cut: povredjen palac, "preemotivna", psihicki krhka, posle RG-a ima ukupno 3 pobede i 2 poraza
  2. Jelena - :deda: povreda kolena (inace, hronicno povredjena), konstantno dobri rezultati, ali nikako oni najbitniji (osvajanje GSa), 4 propustene prilike za #1
  3. MaSha - :invalid: povreda ramena, suska se da ce odustati od US Opena :(
  4. Ceca - :cupakosu: mentalno nestabilna, nesposobna da pobedi u finalu
  5. Serena - :invalid: povreda kolena
  6. Dementieva - :merlinka: nikad se ne zna kad ce ustati na levu
  7. Venus - :soping:: vec je odradila svoj posao (Wimbledon) za ovu godinu, zasto bi se trudila na ostalim turnirima
  8. DINARA - :superheroj: TRENUTNO NAJBOLJA TENISERKA, zar ne?
  9. Chakvetadze - :psiholog: posrnula
  10. RADWANSKA - :misici: njeno vreme samo sto nije doslo, odlicna je
    [/list=1]
Na duze staze, ja tipujem na Radvansku i Anu. Radvanska je vanserijski talenat, i moze biti samo bolja. Ana me podseca na gdju Devenport, ali stvarno mora da odraste, tj. da ima makar malo stabilnosti (psihicke); shvatam da je dete, ali ne mora tako da se ponasa, bar ne ako zeli da bude br. 1.

Jelena ce postati Dementijeva, to je bar jasno. :lol:

Sarapova kad je u elementu, odlicna je, ali je ove sezone retko bila u elementu. A sestre Vilijams su odvec matore.

Safina je meni mnogo draga i igra lepo, ali imam utisak da ce prestati da igra dobro, isto tako naglo kao sto je i pocela. Ona je tip osobe koja naprosto sagori. :)

Cakvetadze me nervira. :tuc:
Korisnikov avatar
By foolish
ne mogu da verujem!!!! celo vece se smaram u sobi, ne znam sta cu od sebe i skroz sam zaboravio da nole igra!!! :cupakosu:

ne verujem da nisam gledao!!!! :glupan:
Korisnikov avatar
By Lunja
Konacno Novak na svom nivou. :klap:
Bio je lep mec.
Odusevljen sam Novakovom igrom u 1. setu.

@ Ulix
preskocio si Kuznjecovu (ne sumnjam da je namerno) :giggle:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Ulix
Svaka cast Djokovicu. Podsetio me je zasto sam voleo da gledam njegove meceve. :hail:
Indeed.

Ponovo je poceo da razmislja.

Odlicna igra.

..

O lopti, ne o sebi, protivniku etc. (poceo da razmislja - smirio se, verujem da su mu isli na 'psiholosk itrening', tipa - vreme je da nauci, nije vise mali)

Odlicno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by IriS
ako ćemo baš sa Anom da je poredimo (i da se razumemo, Ana ZASLUŽENO gubi prvo mesto, s obzirom kako igra u poslednje vreme), Ana je osvojola GS titulu i time zaslužila no.1.

a meni se ne svidja taj Jelenin ritam... da igra mnogo veliki broj turnira i na svakom stiže bar do 1/4 finala. bolje da se fokusira na kvalitet a ne kvantitet, bolje bi joj bilo u svakom smislu, a ponajpre zbog zdravlja.
Jaoj, Iris, nemoj da mi diras Popajku. Ona ima svoj nacin, a izjavila je da ne zasluzuje prvo mesto:

"It doesn't matter, the first ranking. I want to be healthy," Jankovic said. "I don't really think about number one.

"If it's going to happen, it will happen but at the moment I don't deserve that spot. I am not in the best shape."

Devojka je igrala i igrala, a 1. mesto joj nije slucajno palo. Samo kad pomislim koliko putuje, zaboli me glava. Prva je i na race listi (zasluzeno) i na WTA listi.

Ana je npr. osvojila Indijan Vels, a Jelena je dosla do polufinala; Ana ne ucestvuje u Majamiju, Jelena ucestvuje i dolazi do finala; Ana u Berlinu do polufinala, Jelena do 1/4 finala; Ana u Rimu gubi u 2. kolu, Jelena osvaja turnir...

Trebalo je sve to odigrati. Ko nema u kvalitetu, ima u kvantitetu!

Ana je trebala da odigra bar jedan turnir u Americi, ali joj je verovatno plan da dobro odigra na Olimpijadi i US openu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Top10 teniserke su stvarno neverovatne. Koja od njih zasluzuje da bude #1, ali ne samo zbirom poena, nego stvarno kvalitetom, rezultatima...? Posle Henin ostade haos i javasluk. I sve su povredjene!
  1. Ana - :cut: povredjen palac, "preemotivna", psihicki krhka, posle RG-a ima ukupno 3 pobede i 2 poraza
  2. Jelena - :deda: povreda kolena (inace, hronicno povredjena), konstantno dobri rezultati, ali nikako oni najbitniji (osvajanje GSa), 4 propustene prilike za #1
  3. MaSha - :invalid: povreda ramena, suska se da ce odustati od US Opena :(
  4. Ceca - :cupakosu: mentalno nestabilna, nesposobna da pobedi u finalu
  5. Serena - :invalid: povreda kolena
  6. Dementieva - :merlinka: nikad se ne zna kad ce ustati na levu
  7. Venus - :soping:: vec je odradila svoj posao (Wimbledon) za ovu godinu, zasto bi se trudila na ostalim turnirima
  8. DINARA - :superheroj: TRENUTNO NAJBOLJA TENISERKA, zar ne?
  9. Chakvetadze - :psiholog: posrnula
  10. RADWANSKA - :misici: njeno vreme samo sto nije doslo, odlicna je
    [/list=1]
Na duze staze, ja tipujem na Radvansku i Anu. Radvanska je vanserijski talenat, i moze biti samo bolja. Ana me podseca na gdju Devenport, ali stvarno mora da odraste, tj. da ima makar malo stabilnosti (psihicke); shvatam da je dete, ali ne mora tako da se ponasa, bar ne ako zeli da bude br. 1.

Jelena ce postati Dementijeva, to je bar jasno. :lol:

Sarapova kad je u elementu, odlicna je, ali je ove sezone retko bila u elementu. A sestre Vilijams su odvec matore.

Safina je meni mnogo draga i igra lepo, ali imam utisak da ce prestati da igra dobro, isto tako naglo kao sto je i pocela. Ona je tip osobe koja naprosto sagori. :)

Cakvetadze me nervira. :tuc:

Jaoj, sve strucnjak do strucnjaka! Ma daaajte! :smeh:

Ana - finalistkinja Australian Opena, pobednica Indian Wellsa i RG. Malo li je? Preemotivna jeste, ali to je ono mini ludilo koje ima. Mislim da je za osvajanje RG ulozila mnogo, mnogo zivaca. Cuva zdravlje, kolena itd. Monika posle osvajanja RG nije igrala jedne godine na Vimldonu. Mislim da joj je povreda prsta dobar scenario.

Jelena - ona je ROCK LADY, ako ko moze da igra, to je ona. Njena parola je "Kad nisam najkvalitetnija, onda sam najkvantitetnija!" Salim se, mislim da je jedina ove godine dobila obe sestre Vilijams, a to mnogo govori. Mislim da ona kvantitetom vezba kvalitet, ako se tako moze reci. Dakle, ne moze se reci da nije napredovala u igri (primeri su Australian open i Majami). Mislim da je poslednji mec mogla da dobije ali je namerno odustala da bi sacuvala snagu

Kod Jelene se vidi da uziva dok igra tenis za razliku od Marije, a u poslednje vreme i od Ane. Ovo sam negde procitao i cuo, a sasvim se slazem. Kad vidim Anu i Mariju, ucini mi se u trenutku da na silu igraju, kao da im je mrsko i da mrze ceo svet zbog toga sto igraju. Donekle mogu da razumem njihove razloge (perfekcionizam), ali mi se cini da ce morati vremenom da nauce da prevazidju sebe i da opustenije igraju i pobedjuju i na slabijim turnirima.

Marija - trebalo je odigrati onako Australian open :superheroj: :hail: Mada, to sa ramenom i nije slucajno buduci da svoju igru bazira na onolikoj jacini. Sve ima svoju cenu.

Ceca - pa dopustite lezi da uziva u lezi fazi. Prosto pozelim da osvoji titulu jer ne mogu da gledam ono tuzno lice koje gubi u finalima. Kuku, a tek sto brani finale US opena. :sarana:

Serena - ona je boginja u odnosu na ostale teniserke. Kad je bila mladja igrala je kao luda, sada lepo planira sta ce i gde ce. Njena parola je: "Na mladjima svet ostaje, samo kad ja to odlucim. Kontrolisem sve i cini mi se da Nanny Ogg vlazi na mene!" A mozda pise :love: poeziju. :giggle: Deco, pa osvojite Majami i Carlston, dodjite u finale Vimbldona, pa se javite. :superheroj:

Dementieva - napredovala je ova dugovratna caplja, sprema se da brani ruske boje na Olimpijadi. Kad pomislim koliko dugo igra, dodje mi da joj na terasi izvajam spomenik. I napokon da se skinula sa zute...Ali kako je u Berlinu pobedila i Anu i Jelenu, skidam joj kapu. "Teretana me je odrzala, njojzi hvala!"

Nego Anofili, kada ce Ana da pobedi Dementievu i Serenu?

:zacepi:

Venus - travofilka se odmara posle travotretmana, to bar spliff razume. Njena parola je: "Stedi se, ima se, zelena je trava!" Da li ste videli novu modnu kolekciju kreativne crne Venere?

Dinara - sada je odlicna! Kobinacija Marijine agresivnosti i Jelenine izdrzljivosti, sa dodatkom Cekvetadze zacina. A gde je bila na Australian openu, a na Vimbldonu...? Govorimo o celoj sezoni, ne? U svakom slucaju, ona je :superheroj: i sahranjivacica Henin.

Cekvetadze - pustite dete da se isplace i da je Heninov terminator od trenera uzme pod svoje. A mozda ne moze da se oporavi od pljacke?

Radvanska - ta ovcica lepo seta svoje protivnice, a Jelenu na RG nije mogla. Toliko...

Salim se, :hail: napredovace ona ali plasim se da joj je sudbina poput Jelenine.

@Ulix: Dementieva ti u gacama! :giggle: Ne diraj mi Popajku! Ona je sada No. 1 :njanjanja: A i da nije No. 1, njene predstave od teniskih meceva su najkvalitetnije.

:sunce: "strucnjak"

Nego, koga li ce snaci na Olimpijadi ono kinesce - kineskinja sto na Vimbldonu dodje do 1/2 finala? Anu ili Jelenu? :uplasen:

A mogu da se kadim da ce na US openu biti zreb da istoj polovini budu: JJ, Serena i Safina.
By Ulix
@Lunja: A sta kazati o Svetlani, a da se covek ne rasplace? :sweet:

@Sunce: Ana i Serena su igrale samo na US Openu pre dve godine, i tada je Serena glatko pobedila. Ne secam se drugog meca. Ali to je bilo pre dve godine. Svasta se od tad promenilo. Pravo pitanje je kada ce Ana konacno pobedili Dementijevu... :drama:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Cibulkova i Safina u finalu... Šta mislite, koja pobeđuje? Navijam za nadrogiranog buldoga (Cibulju).
Korisnikov avatar
By Marvin
TOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

MONTREAL (Reuters) -Jelena Jankovic will replace fellow Serb Ana Ivanovic as world number one on August 11, the WTA said on Saturday.

With no tournaments taking place next week ahead of the Beijing Olympics, Jankovic will end Ivanovic's nine-week reign when the WTA governing body's computer drops the points from the events played in the same week one year ago.

Jankovic is projected to total 3,620 points on August 11 with Ivanovic on 3,612.

"Since I was a young girl it has been my dream to become number one in the world," Jankovic told the WTA's website (www.sonyericssonwtatour.com).

"When you get older at least one day you can say you were number one and no one can take that away from you."
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sava_Savanovic
Cibulkova i Safina u finalu... Šta mislite, koja pobeđuje? Navijam za nadrogiranog buldoga (Cibulju).
Mislim da ce pobediti Safina, a i navijam za nju. :fige:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Njena parola je "Kad nisam najkvalitetnija, onda sam najkvantitetnija!"
:lol:

Salim se, mislim da je jedina ove godine dobila obe sestre Vilijams, a to mnogo govori. Mislim da ona kvantitetom vezba kvalitet, ako se tako moze reci. Dakle, ne moze se reci da nije napredovala u igri (primeri su Australian open i Majami). Mislim da je poslednji mec mogla da dobije ali je namerno odustala da bi sacuvala snagu
Super je Jeca :love: , ali:
1) Kad ce ponovo da pobedi Anu?
2) Kad ce da osvoji GS?
3) Kad ce biti zdrava?
Korisnikov avatar
By Lunja
kada ce Ana da pobedi Dementievu i Serenu?
Ana pobedila Venus u Australiji. A zna se da ko pobedi Venus, uskoro moze da pobedi i Serenu. :D :alexis:

Dementievu ce pobediti .....
..... :nesiguran: ....
kad Dementieva ustane na levu. :D
By Ulix
Originally posted by Sava_Savanovic
Mislim da ce pobediti Safina, a i navijam za nju. :fige:
Slazem se. Cibulkova je super, ali ovo je Dinarina sezona. Ili bar deo sezone, videcemo. :)
By Ulix
Malo tuznih vesti:

RUSKI dnevnik Sport Express objavio je informaciju da je sezona za najbolju rusku tenisačicu gotova. Napuknuća dvaju mišića u ramenu očito su ozbiljnija no što se mislilo.

Navodno, do Australian Opena sledece godine, nema Marije na turnirima. :(

http://www.index.hr/sport/clanak/za-sar ... 97147.aspx
Korisnikov avatar
By Sunce
Salim se, mislim da je jedina ove godine dobila obe sestre Vilijams, a to mnogo govori. Mislim da ona kvantitetom vezba kvalitet, ako se tako moze reci. Dakle, ne moze se reci da nije napredovala u igri (primeri su Australian open i Majami). Mislim da je poslednji mec mogla da dobije ali je namerno odustala da bi sacuvala snagu
Super je Jeca :love: , ali:
1) Kad ce ponovo da pobedi Anu?
2) Kad ce da osvoji GS?
3) Kad ce biti zdrava?
[/quote] Cuj, zdrava? Pa ti mislis da bi tako dobro smlatila Petrovu u LA da joj nije dobro? A onda posle toga putuje u Montreal sva bolesna i dolazi do 1/4 finala? Rock lady, nema sta! Doduse, i ja se plasim da ce se izblamirati na zavrsnom turniru u Dohi.
A Petrova je posle meca sa JJ izjavila:

Petrova: "She's not just running on the baseline anymore, she's serving better and taking the ball earlier and coming forward."

Pogledajte tu figuru i liniju:

Slika
Slika

Anu ce pobediti kad izdrzi mec do kraja, kada se naoruza snaznijim udarcima. Grand Slam ce osvojiti, polako...pa ima te 23. :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Svaka cast Novaku! Nisam bio kod kuce kad je igrao sa Nadalom...Sada ide repriza na Sportklubu! :yay:

To je njegova podloga!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by tinkerbell
A sto je Kuznjecova Ceca? :puzzle:
Svetlana - Ceca
Korisnikov avatar
By Lunja
Cuj, zdrava? Pa ti mislis da bi tako dobro smlatila Petrovu u LA da joj nije dobro?
S obzirom na Nadjinu sezonu, da, mislim. Ove godine nikakav problem savladati Petrovu.

I da, zanima me kad ce reci "sad sam skroz fit i spremna za osvajanje GS-a".
A ne "drhtale mi noge" ili posle meca sa Cibulkovom "jednostavno, nisam vise mogla da se krecem".
Korisnikov avatar
By Sunce
Cuj, zdrava? Pa ti mislis da bi tako dobro smlatila Petrovu u LA da joj nije dobro?
S obzirom na Nadjinu sezonu, da, mislim. Ove godine nikakav problem savladati Petrovu.

I da, zanima me kad ce reci "sad sam skroz fit i spremna za osvajanje GS-a".
A ne "drhtale mi noge" ili posle meca sa Cibulkovom "jednostavno, nisam vise mogla da se krecem".
Znajuci kako Cibulkova koristi torpedo u nogama, verujem da su JJ drhtale noge. Tasmanijski djavo bi isao do poslednjeg atoma snage samo da bi pobedio Popajku, a to JJ nije odgovaralo. Petrova je dobro igrala na Vimbldonu, nije za bacanje!
Korisnikov avatar
By Lunja
:fige: da Safina neutralise tasmanijsku djavolicu. :egzorcist:
Inace, meni je Cibuljkova bas antipaticna, a ne znam zasto.
Korisnikov avatar
By Sunce
I meni je antipaticna. Ima nesto sirovo u izgledu usana i u ocima. A da samouvereno igra, to je tacno. Sada ce Ulix da je brani jer lici na njegovu drugaricu!

Nego, nema nam divokoze Hantuhove. :wow: Da li se oporavila? A Golovinka?
By Ulix
I meni je antipaticna. Ima nesto sirovo u izgledu usana i u ocima. A da samouvereno igra, to je tacno. Sada ce Ulix da je brani jer lici na njegovu drugaricu!
:lol:

Ne brini, necu.

Napao bih te da diras Anu, Venus, Dinaru ili Agnjesku. :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tinkerbell
A sto je Kuznjecova Ceca? :puzzle:
Svetlana - Ceca
A joj da! :smeh:

Na trenutak sam zaboravila kako se zove :P :P :P :P
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by untouchable
:qqlele:
sta je ovom 'srbinu'?! :klap:
Pre nekih dva-tri sata bio je potpuno stegnut. :cut:
A najbolje je pokazao na 4 mec lopte. Ponadao sam se da ce prepisivati od Safine*, ali ne, opet se stegao. Koji mu je?
preko 50 gresaka!
Marej je dobro igrao, odlicno se branio, ali bez mnogo napada.
Bilo je prostora za manevrisanje.
Zbunjen sam, posebno sto je pre 24h igrao perfektno.

? ?

but what makes this interesting is that Jelena has never ever reached a Slam final and yet she’s going to be No. 1. Ha!

So fair or foul? A little bit of both. First, it’s not Jelena’s fault. In fact, she’s been doing her best lately NOT to get No. 1! To avoid it! ( :smeh: ) But the system right now is set up in her favor because she’s really the only top girl that plays week-in, week-out whereas the other girls like Serena, Venus and Maria only seem to show up at the Slams. So credit to Jelena for at least playing and committing to the circuit.
:fancyklap: (sto bi sunce reklo "kvanitativna umesto kvalitetna")

If you’re the WTA you can tweak the system all you want, but if you have three different Slam champions through three events who really is the No. 1? I have no idea, but in a way I like it and now I’m rooting for her to stay No. 1.

So in a perfect storm I guess I’d like to see Dinara Safina win the US Open, Jelena reach the semifinals again and Ana lose early ( :lol: ). With Maria Sharapova already sidelined for a few months and the Williams sisters likely shutting things down after NY, that would really put Jelena in the driver’s seat to finish the year No. 1, and do so without having reached even a Slam final. Ha. What a disaster that would be. I don’t watch much WTA tennis, but hell, I’ll tune in to see that mess.

by Sean Randall
Dakle, sve ovo stoji, samo da se Jelena ne "predozira" kao krajem prosle godine.
By Ulix
Djokovic je igrao kao da mu je to prvo finale u zivotu. Ne razumem. :maji:
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!