- 05 Mar 2008, 17:26
Sto se tice njenog odnosa prema vama - mozete traziti drugo misljenje ako vam njeno ne odgovara, to je bar jasno. Ne znam kakve su njene metode, ne poznajem ni tebe, ali znam sebe, pa mogu govoriti u svoje ime: ako bi se neko tako ophodio prema meni, moze biti kakav god hoces strucnjak, otisao bih kod drugog lekara. Narocito jer je u pitanju psihijatar, i tu je odnos izmedju lekara i pacijenta od presudnog znacaja.
Originally posted by NikiPisala si i procitao sam to sto si pisala, ali meni to govori da vas dve niste nasle zajednicki jezik, tj. da je ona mozda previse gruba i direktna (mozda provocira?), dok si ti i previse osetljiva i (ocigledno) nesposobna da joj se suprotstavis. Hocu reci - ne sporim da ste ti i Andre imali losa iskustva sa njom, kao i da su drugi ljudi mogli imati takva iskustva, ali tvrdnje koje Andre iznosi - da prepisuje lekove van opticaja - treba potkrepiti necim konkretnim. Rekla-kazala nije dovoljno.
Ja sam bar ovde negde na forumu pisala konkretno šta mi je sve pomenuta gospođa govorila, a mislim da je i Andre imao nešto na tu temu, pa potraži i pročitaj.
Sto se tice njenog odnosa prema vama - mozete traziti drugo misljenje ako vam njeno ne odgovara, to je bar jasno. Ne znam kakve su njene metode, ne poznajem ni tebe, ali znam sebe, pa mogu govoriti u svoje ime: ako bi se neko tako ophodio prema meni, moze biti kakav god hoces strucnjak, otisao bih kod drugog lekara. Narocito jer je u pitanju psihijatar, i tu je odnos izmedju lekara i pacijenta od presudnog znacaja.