Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By Ulix
Originally posted by Niki
Ja sam bar ovde negde na forumu pisala konkretno šta mi je sve pomenuta gospođa govorila, a mislim da je i Andre imao nešto na tu temu, pa potraži i pročitaj.
Pisala si i procitao sam to sto si pisala, ali meni to govori da vas dve niste nasle zajednicki jezik, tj. da je ona mozda previse gruba i direktna (mozda provocira?), dok si ti i previse osetljiva i (ocigledno) nesposobna da joj se suprotstavis. Hocu reci - ne sporim da ste ti i Andre imali losa iskustva sa njom, kao i da su drugi ljudi mogli imati takva iskustva, ali tvrdnje koje Andre iznosi - da prepisuje lekove van opticaja - treba potkrepiti necim konkretnim. Rekla-kazala nije dovoljno.

Sto se tice njenog odnosa prema vama - mozete traziti drugo misljenje ako vam njeno ne odgovara, to je bar jasno. Ne znam kakve su njene metode, ne poznajem ni tebe, ali znam sebe, pa mogu govoriti u svoje ime: ako bi se neko tako ophodio prema meni, moze biti kakav god hoces strucnjak, otisao bih kod drugog lekara. Narocito jer je u pitanju psihijatar, i tu je odnos izmedju lekara i pacijenta od presudnog znacaja.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja nisam bila u slicnoj situaciji, ali su mi rekli da je postavljanje pitanja tog tipa nekako 'praksa' kod psihijatara, cisto da vide koliko si ti sigurna u sebe i svoju odluku.
Ja sam menjala psihologa sa kojim sam pocela da radim, zbog toga sto mi je rekla da ne izgledam kao lezbejka. Onda sam stigla do zene koja mi je dala na zadatak da napisem deset stvari o sebi u formi Ja sam... Stala sam iza druge stavke, ne znajuci da nastavim. Kako onda mogu da znam kuda idem i sta me ceka u zivotu, ako ne znam ni ko sam? A opet, sredicu stvari jednu po jednu, pa cu naknadno da ispunim listu.
I opet, naterala te je da razmislis sta bi bilo AKO ne bi dobila zeleno svetlo za transformaciju. I dobro je da si reagovala tako kako jesi, jer to je ono sto zelis, to si ti... a opet, kako da zna, ako ne pita?
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Predpostavljam da me je procenila kao stabilnu i jaku, pa je išla do kraja, da mi nađe limit. Nadam se da je tako, inače, stvarno se pitam šta bih mogla da mislim o njoj. Ipak, mislim da joj nedostaje neko dublje razumevanje, čini mi se da suviše sve posmatra samo kroz neke strogo definisane norme.
Zamolila me je da dođem kod nje za nekoliko meseci, radi neko istraživanje. Obećala sam da hoću, bar u nadi da će joj to pomoći da malo bolje shvati osobe sa kojima radi, da bi drugima kasnije bilo lakše.
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Bila sam na kontroli kod psihijatrice kojoj je praktično posvećena ova tema...
Sada je sve bilo jako lepo, i nakon razgovora sa njom koji je bio opušten i prijatan, ceo dan sam bila u divnom raspoloženju. Rekla je nešto otprilike da vidi na meni značajne promene, potvrdila dijagnozu koju mi je prvi psihijatar odavno dao... i rekla da dođem kod nje, opušteno, nakon što se oporavim posle operacije. Dobila sam od nje i izveštaj, koji ako sam dobro shvatila, bi trebao da potvrdi da nema prepreka za operaciju.
Zaključak donesite sami. Posebno ako ste čitali/čitale predhodne delove ove teme.
By dennyboy
@femme fatale

eto, draga, doceka ti i to!
eh, a kako si samo tuzno uzdisala kao da to nikada nece doci kada smo prvi put uzivo pricali na sastanku grupe, secas li se?

ja se secam i kako mi nisi verovala tada kada ti se cinilo da je sve to nemoguce, hi, hi!

eto, bas mi je drago zbog tebe, i uzivam citajuci kako si sada samouverena, i jaka, i niko ti nista ne moze, cak ni da te rastuzi toliko da bi se rasplakala.

ljubim te puuuuuuuuuno, i jedva cekam da te vidim, kako si se jos promenila za ovo vreme koliko sam ja na oporavku. pozdrav i od moje drage. kiss!
Korisnikov avatar
By bakalar
Ja nisam razumeo iz pocetnog posta, zasto psihijatar ne zeli da ti odobri operaciju ?
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by dennyboy
@femme fatale

eto, draga, doceka ti i to!
eh, a kako si samo tuzno uzdisala kao da to nikada nece doci kada smo prvi put uzivo pricali na sastanku grupe, secas li se?

ja se secam i kako mi nisi verovala tada kada ti se cinilo da je sve to nemoguce, hi, hi!

eto, bas mi je drago zbog tebe, i uzivam citajuci kako si sada samouverena, i jaka, i niko ti nista ne moze, cak ni da te rastuzi toliko da bi se rasplakala.

ljubim te puuuuuuuuuno, i jedva cekam da te vidim, kako si se jos promenila za ovo vreme koliko sam ja na oporavku. pozdrav i od moje drage. kiss!
Valjda ćemo se videti uskoro, da konačno dobijem taj kiss uživo koji mi virtuelno obećavaš...
By dennyboy
od svega sto sam ti napisao ti si se uhvatila za taj kiss, pa dobro de, naravno i ja jedva cekam i da se vidimo i da, ja ne obecavam nista sto necu ispuniti, daklem, dobices eto i taj kiss.hi,hi,hi!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!