Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
E, a koliki je hajp za te karte ? koliko treba biti brz ?
Korisnikov avatar
By Hton
:neznam:

predpostavljam da ce biti dostupne taj ceo dan kada se pojave(11.)

ali je ipak bolje da ih za svaki slucaj sto pre narucis.
Korisnikov avatar
By Hton
nadam se da je ovo tacno za britney i madonnu:dance:
Korisnikov avatar
By Hton
Kako MadonnaTribe prenosi, Madonna je zaista pitala Britney za saradnju, i zaista bi trebalo da spot za pozadinske ekrane bude snimljen sutra! Video bi trebalo da bude upotrebljen za novu verziju pesme HUMAN NATURE koja je treća pesma na turneji. Spot će režirati fenomenalni Steven Klein, koji će se brinuti o dva spota: za jednu staru pesmu i za jednu pesmu sa albuma "Hard Candy".
Koncept pesme "Human Nature" 2008 se zasniva na novoj preradi pesme, koja će pričati baš o tome: problematici mladih holivudskih zvezda, koje su tretirane 'loše' od strane medija i svetske javnosti. Slično se dogodilo Madonni 1992. godine, kada je bila jedina meta svetskoj štampi zbog svojih postupaka.
Ali, sada će Britney biti glavna zvezda spota, dok će sama melodija "Human Nature" sadržati semplove pesme "Gimme More", od Britney, njenog prvog singla sa albuma "Blackout". Međutim, Madonnin hit je dobio još malo Britney-Gimme More zvuka, pa se slobodno može reći da će to biti Human Nature-Gimme More mash up!
:yay:
Korisnikov avatar
By maww
Slika

More reports of an alleged Britney-Madonna rendezvous have surfaced, and in more detail. According to Madonnatribe.com, "the video is for the exciting new live version of Human Nature; it's the third song on the Sticky & Sweet tour setlist."

As first reported by The Sun, Madonna asked Britney to "record a video" together, which "will be broadcast on huge screens as part of Madge's [Madonna's] Sticky and Sweet tour, which kicks off on August 23." In addition, The Sun reports that "Madonna has invited Britney to appear in person on some of the world tour dates."

The director of the supposed video is Steven Klein, who photographed Britney for her 2001 self-titled CD "Britney."

"The original idea behind Human Nature 2008 was to give out an updated version of the song by showing the artists, mainly troubled young Hollywood stars, that are being treated as "bitches" by the world press and media, in a similar way they did with Madonna back in 1992 when she the main target of such media attentions," says the site. "But Britney is now the main star of the screen video, and while musically Human Nature 2008 originally contained spoken samples of Gimme More, now the concept has been expanded even more with samples of the track, making it longer and cooler and it can easily be described as a sort Human Nature/Gimme More mash up."

"There's no doubt that her and Britney together will spell fireworks again," a source said to The Sun. "Appearing with Madonna would really kickstart her career again. She's been there and done it so could provide some great guidance. If anyone can mastermind a Britney comeback, it's Madonna."
Korisnikov avatar
By Hton
KRALJICA popa u Budvu dovodi i svoju sobaricu, koja je svuda prati i koja će jedina imati prava da uđe u njenu sobu, odnosno predsednički apartman hotela "Splendid".
- Tokom boravka u Budvi Madona uopšte neće napuštati hotel, do koga će stići helikopterom, a helikopterom će i od hotela do plaže Jaz i nazad. Predložili smo joj da do plaže ide čamcem, jer je brže - kaže Maksa Ćatović.

PS: ipak je ona svesna gde ide:lol:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Hton

ti se zajebavas tako ?
Korisnikov avatar
By Hton
sto se zajebavam? Pa ujutru 11. odmah naruci...mozda i budu dostupne par dana, ali ne mogu da ti garantujem koliko dugo.
Korisnikov avatar
By Seaman
sto se zajebavam? Pa ujutru 11. odmah naruci...mozda i budu dostupne par dana, ali ne mogu da ti garantujem koliko dugo.
Nadam se da ces ti ostati bez karte. :lol:

Kad toliko pljujes po Cg zasto ides na koncert?
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by abcd

ti se zajebavas tako ?
Bice karata, nece proci tom brzinom.Sto se tice ostalih zemalja u Evropi karte su rasprodate za samo 4 zemlje.Tako da ne brigas. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja se ne bih zezao sa tim kartama, i uopshteno se slazem sa Htonom.
Ubedjen sam da ce karte planuti za jedan dan.
Prvenstveno shto ce se sjatiti ljudi iz cele bivshe Juge, a sa druge strane su tu i tapkaroshi kojima je ovo idealna prilika da zarade, i to mnogo.
By Storm
KRALJICA popa u Budvu dovodi i svoju sobaricu, koja je svuda prati i koja će jedina imati prava da uđe u njenu sobu, odnosno predsednički apartman hotela "Splendid".
- Tokom boravka u Budvi Madona uopšte neće napuštati hotel, do koga će stići helikopterom, a helikopterom će i od hotela do plaže Jaz i nazad. Predložili smo joj da do plaže ide čamcem, jer je brže - kaže Maksa Ćatović.

Strašno.
Korisnikov avatar
By bakalar
Jest' a tih tapkarosa uopste nema inace u EU ... :ua:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Seaman
Bice karata, nece proci tom brzinom.Sto se tice ostalih zemalja u Evropi karte su rasprodate za samo 4 zemlje.Tako da ne brigas. :)
To sam zeleo da cujem :kiss:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by gorilica

Prvenstveno shto ce se sjatiti ljudi iz cele bivshe Juge
To je prvo!
Drugo: u CG su karte najjeftinije.

A da CG ne volim - tacno je. I ocigledno cu zbog madonne morati drugi put da pogazim rec da moja noga tamo vise nikada nece krociti:D ali sta da radim-necu da rizikujem da je sada ne vidim, posto sumnjam da ce posle CG ponovo pozeleti da dodje na Balkan:lizalica:

@abcd - a sto je toliki problem naruciti 11.karte, ako sve jedno planiras to da uradis?
Korisnikov avatar
By bakalar
Zato sto ne znam sa kime cu da idem ?
Zato sto mozda nemam para ?
...
Korisnikov avatar
By Hton
placa se tek posto ti je dostave na kucnu adresu. a cak i da na kraju krenes sam na koncert, upoznaces nekog na putu do tamo ili tamo ili ce se do septembra pojaviti jos 5 opcija...
Korisnikov avatar
By Seaman
Zato sto ne znam sa kime cu da idem ?
Zato sto mozda nemam para ?
...
Sta ce ti neko? :D Ja idem sam, rekao sam drustvu da mi niko ne treba jer u slucaju da nekome pozli od guzve, vrucine ili sta ja znam od cega, nemam namjeru da propustam koncert. :smeh:
Dakle sam, pa cu da uzivam za svoju dusu.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by gorilica

Prvenstveno shto ce se sjatiti ljudi iz cele bivshe Juge

A da CG ne volim - tacno je.
Ne moras da volis, ali ne naduvavaj stvari.
Glup ti humor.
Korisnikov avatar
By XerYuS
ni ja nemam skim da idem. nece niko :loodisu:
ako nekome treba drustvo neka mi se slobodno javi :D
Korisnikov avatar
By Hton
Britney's manager Larry Rudolph has confirmed Britney is doing a video piece for Madonna's new show but denied the singer will appear live on stage with Madonna. Part of the video has already been shot yesterday, Sunday, said Madonna's rep Liz Rosenberg.
:cheer:

PS: da podsetim- 11. je za 3 dana :dance: :njami:
Korisnikov avatar
By Blady

:smeh:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
here's a crazy idea, zasto se lepo ne dogovorimo da idemo zajedno??? Skupimo se svi sa foruma koji idemo, upoznaju se oni koji josh nisu i pravac CG :D
By Paris
Zasto jos ni na jednom sajtu nema informacija o kartama ?
Korisnikov avatar
By zboO
ja bas ne verujem da ce karte planuti istog dana...nema teorije...

nas narod je lenj tako da nece svi pohitati istog dana...a i stampace se 65.000 ulaznica sto je i vise nego dovoljno za ove prostore...

(ako ne dodjem do karte, kaznicu samu sebe zbog ovoga sto sam rekla)
Korisnikov avatar
By zboO
da ne citiram sve..ali i ja se nadam da je ovo tachno :love:
Zaista se nadam da je sve ovo tacno:

Madonna's Sticky & Sweet tour opens with Candy Shop (very similar to the promo tour version) followed by a version of Beat Goes On very similar to the album version. Both Pharrell Williams and Kanye West will appear on video during the song. The third song in the setlist is the first GREAT surprise. It's the one and only Human Nature, from Bedtime Stories (and we'll not be sorry!!). The song will be presented in an original and UNIQUE way, but that's a surprise we don't want to spoil for the moment. We're sure the inclusion of this song will make lots of people very happy. :yay:
na proshloj turneji kada je takodje predstavljala novi album pevala je i LIVE TO TELL (koju je kasnije pratio skandal).... meni omiljena pesma....pa se ja sve nekako nadam da ce se to i sada desiti... :molise:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by colonia_boy
here's a crazy idea, zasto se lepo ne dogovorimo da idemo zajedno??? Skupimo se svi sa foruma koji idemo, upoznaju se oni koji josh nisu i pravac CG :D
Ja sam za :)

i ista stvar mi je pala na pamet :D

treba samo da ustanovimo ko sve ide i ko pije :lol: da znamo da li da nosimo alkohol tokom puta u vozu/busu :beba:

+XerYuS hoce :)
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by colonia_boy
Ja sam za :)

i ista stvar mi je pala na pamet :D

treba samo da ustanovimo ko sve ide i ko pije :lol: da znamo da li da nosimo alkohol tokom puta u vozu/busu :beba:

+XerYuS hoce :)
:up: :stopdrogi:
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!