Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by abcdBice karata, nece proci tom brzinom.Sto se tice ostalih zemalja u Evropi karte su rasprodate za samo 4 zemlje.Tako da ne brigas.Originally posted by Htonti se zajebavas tako ?
![]()
predpostavljam da ce biti dostupne taj ceo dan kada se pojave(11.)
ali je ipak bolje da ih za svaki slucaj sto pre narucis.
Originally posted by HtonStrašno.
KRALJICA popa u Budvu dovodi i svoju sobaricu, koja je svuda prati i koja će jedina imati prava da uđe u njenu sobu, odnosno predsednički apartman hotela "Splendid".
- Tokom boravka u Budvi Madona uopšte neće napuštati hotel, do koga će stići helikopterom, a helikopterom će i od hotela do plaže Jaz i nazad. Predložili smo joj da do plaže ide čamcem, jer je brže - kaže Maksa Ćatović.
PS: ipak je ona svesna gde ide:lol:
Originally posted by gorilicaTo je prvo!
Prvenstveno shto ce se sjatiti ljudi iz cele bivshe Juge
Originally posted by abcdSta ce ti neko?
Zato sto ne znam sa kime cu da idem ?
Zato sto mozda nemam para ?
...
Originally posted by Hton
KRALJICA popa u Budvu dovodi i svoju sobaricu, koja je svuda prati i koja će jedina imati prava da uđe u njenu sobu, odnosno predsednički apartman hotela "Splendid".
- Tokom boravka u Budvi Madona uopšte neće napuštati hotel, do koga će stići helikopterom, a helikopterom će i od hotela do plaže Jaz i nazad. Predložili smo joj da do plaže ide čamcem, jer je brže - kaže Maksa Ćatović.
PS: ipak je ona svesna gde ide:lol:
Originally posted by Htonna proshloj turneji kada je takodje predstavljala novi album pevala je i LIVE TO TELL (koju je kasnije pratio skandal).... meni omiljena pesma....pa se ja sve nekako nadam da ce se to i sada desiti...
Zaista se nadam da je sve ovo tacno:
Madonna's Sticky & Sweet tour opens with Candy Shop (very similar to the promo tour version) followed by a version of Beat Goes On very similar to the album version. Both Pharrell Williams and Kanye West will appear on video during the song. The third song in the setlist is the first GREAT surprise. It's the one and only Human Nature, from Bedtime Stories (and we'll not be sorry!!). The song will be presented in an original and UNIQUE way, but that's a surprise we don't want to spoil for the moment. We're sure the inclusion of this song will make lots of people very happy.![]()
Originally posted by colonia_boyJa sam za
here's a crazy idea, zasto se lepo ne dogovorimo da idemo zajedno??? Skupimo se svi sa foruma koji idemo, upoznaju se oni koji josh nisu i pravac CG![]()
Originally posted by abcdOriginally posted by colonia_boyJa sam za
here's a crazy idea, zasto se lepo ne dogovorimo da idemo zajedno??? Skupimo se svi sa foruma koji idemo, upoznaju se oni koji josh nisu i pravac CG![]()
![]()
i ista stvar mi je pala na pamet![]()
treba samo da ustanovimo ko sve ide i ko pijeda znamo da li da nosimo alkohol tokom puta u vozu/busu
![]()
+XerYuS hoce![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!