Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by SeamanNe zalim ni za onim sto sam propustila, ni za onim sto nisam propustila, a mozda je trebalo.
Kao i vecina, tako sam i ja imao svog zamisljenog princa kojeg sam cekao.
Kasno sam se upustio u ove "vode" pa sam propustio neke stvari. Medjutim, eto imao sam ubrzani kurs, usponi, padovi.. sl. Princ iz snova se nije pojavljivao. Upoznao sam mnoge likove, ali nisu bili ni primaci Mr Right-u.
Posle odredjenog vremena, stvari su se promijenile, da ne kazem da sam spustio kriterijume.![]()
E da, sad me zanima da li se nekad sjetite svih onih likova koje ste odbili?
Da li vam je sad zao sto niste bili sa nekim od njih?
Ja se cesto sjetim i mislim da sam propustio neke dobre prilike. Medjutim tad oni za mene nisu bili pravi.
Originally posted by svejedno
Drugo, nemam kriterijume.. ..imam samo osobe koje su mi se svidele i one koje nisu... kriterijumi.. ..bi zahtevale iste stvari od razlicitih osoba, a to tako ne ide.
Jedini kriterijum je privlacnost.
Originally posted by SeamanTo znaci da nije bilo ni vreme a ni mesto ili jednostavno od sudbine se ne bezi pa ti taj ili ti nneki nisu bili sudjeni kao sto ni ti nekom nisi sudjen a mozda bi neko hteo nesto . . .
Kao i vecina, tako sam i ja imao svog zamisljenog princa kojeg sam cekao.
Kasno sam se upustio u ove "vode" pa sam propustio neke stvari. Medjutim, eto imao sam ubrzani kurs, usponi, padovi.. sl. Princ iz snova se nije pojavljivao. Upoznao sam mnoge likove, ali nisu bili ni primaci Mr Right-u.
Posle odredjenog vremena, stvari su se promijenile, da ne kazem da sam spustio kriterijume.![]()
E da, sad me zanima da li se nekad sjetite svih onih likova koje ste odbili?
Da li vam je sad zao sto niste bili sa nekim od njih?
Ja se cesto sjetim i mislim da sam propustio neke dobre prilike. Medjutim tad oni za mene nisu bili pravi.
Originally posted by avalonPeriod polu-raspada....
Psiholozi kazu da je potrebno da prodje polovina vremena od vremena trajanja neke veze da bi se "preboleo" partner. Ja to zovem "period dekontaminacija"![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!