Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Modesty
Nije mi žao nikog osim mene kada sam par puta spustila kriterije i posle toga se osječala kao probušen balon(prazno)
By ~ Le Saint X ~
u stvari...ponekad se pitam sta bi bilo da je bilo...

ali
ne
nije mi zao
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Seaman
Kao i vecina, tako sam i ja imao svog zamisljenog princa kojeg sam cekao.
Kasno sam se upustio u ove "vode" pa sam propustio neke stvari. Medjutim, eto imao sam ubrzani kurs, usponi, padovi.. sl. Princ iz snova se nije pojavljivao. Upoznao sam mnoge likove, ali nisu bili ni primaci Mr Right-u.
Posle odredjenog vremena, stvari su se promijenile, da ne kazem da sam spustio kriterijume. :D
E da, sad me zanima da li se nekad sjetite svih onih likova koje ste odbili?
Da li vam je sad zao sto niste bili sa nekim od njih?
Ja se cesto sjetim i mislim da sam propustio neke dobre prilike. Medjutim tad oni za mene nisu bili pravi.
Ne zalim ni za onim sto sam propustila, ni za onim sto nisam propustila, a mozda je trebalo.

Nisam nikad imala jasnu sliku Ms Right, imala sam samo neke obrise i generalne smernice, koje su se vremenom izostravale i dopunjavale, kako sam sticala iskustvo.

Naravno da sam imala kriterijume, koje bih onekad spustala a nekad ne bih, znala sam sta ne zelim i sta mi nikako ne odgovara, ali sam tek morala da sazman sta je ono sto mi potpuno odgovara.

I onda sam prosto nasla to sto mi je trebalo.

I drago mi je sto sam imala sva ta iskustva pre toga, da nije njih, ne bih umela ni da prepoznam ni da cenim ono sto sada imam.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne zalim ni za jednim tipom koga sam odbio jer mi se nije dopao... Zalim za onima koje sam odbio a to nisam zeleo... Moju stidljivost ljudi chesto tumache kao aroganciju i to ih odbije... Recimo da je to najveci problem koji imam u uspostavljanju kontakta sa drugom osobom...
Bilo je vishe osoba koje sam na taj nachin "odbio" i za njim zalim, vrlo...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dirrty19g
Zaista lepa tema.
I zaista ne mogu da verujem da sam pohvalio neku temu :D

:lol:

Moja tema iz 2005 :shocked: Nisam ni znao da postoji.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Renoir
u stvari...ponekad se pitam sta bi bilo da je bilo...

ali
ne
nije mi zao
:lol:

Jao, ja tek sada zalim. :D

Mada zalim i sto sam neke upoznao.:D
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste ovo što reče Simor (prosuto mleko) pametna stvar vrlo, i treba je se držati...
ali :)
Ja 1/3 vremena prebiram po prošlosti i krive drine (Drine?) ispravljam... (šta li će tek biti za 20ak godina :zid: )

Tako da... jeste... žao mi je. U 2,3,4 slučaja :lol:
By Simor
Mavine, honey boney, to što sam ja napisao ne znači da se i držim toga. Ja sam majstor da izanaliziram situaciju, da pronađem adekvatna rešenja iste i onda da nastavim da postupam u skladu sa mojim negativnim premisama, znači u suprotnosti sa adekvatnim rešenjima.

Dakle, moj mali mentalni obrazac funkcioniše na sledeći način:

problemska situacija -> alternativna pozitivna rešenja -> ponašanje u suprotnosti alternativnim pozitivnim rešenjima -> vajkanje zašto sam se tako poneo kada sam trebao drugačije -> griža savesti

Iliti, pošto ne treba žaliti za prosutim mlekom neophodno je sesti i očajavati zbog prosutog mleka.

:kada:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ooooo daaaaa.... žaliti žaliti, pa ako nekako može i griža savesti da se umetne u žalopojku- to je prava stvar :zid:
By Simor
Dakako, u svakoj situaciji je neophodno naći razloga da bi se osetila griža savesti, to je neophodno uveličati žalopojkom i postepeno (ali ne previše sporo) upadati u očajanje i samoprezir.

Samo tako čovek može da kaže da je kvalitetno i dostojanstveno proživeo svoj život.

:teg2:
Korisnikov avatar
By svejedno
Hmm.. Prvo, stvarno dobra tema ;)

..

Drugo, nemam kriterijume.. ..imam samo osobe koje su mi se svidele i one koje nisu... kriterijumi.. ..bi zahtevale iste stvari od razlicitih osoba, a to tako ne ide.

Jedini kriterijum je privlacnost.

..

I trece.. prosuto mleko, da.

..

Ipak, ima 2 slucaja koja zbog kojih mi nije preterano drago sto se to mleko prosulo..

..

Prvi slucaj - nebitno, moji neki tripovi.. ..uradio sam ono sto nikada ne radim - pustio da se stvari NE DOGODE.

Drugi slucaj - hmm.. ..pa sa drugim slucajem je cudan trip - zao mi je ali mislilm da je tako trebalo.

Zao mi je mleka, bese ukusno, jel, ali morao je taj krcag da se razbije, svakako.

..

Tako da ima trenutaka sete, i to je to.. .. moglo biti, nije bilo, uglavnom moji glupi tripovi, moja krivica - no, tip sam osobe koja vise voli da gleda u sadasnjost & buducnost - a stvari kojih se secam sa setom mi cesto nabace i osmeh na lice ;)

..

Tako da - ne, u sushtini ne zalim ni za cim.

Ono sto je 'kao' moglo (ne verujem da jeste, iskreno) biti drugacije, a lepo, ostaje samo divno secanje, a i u toj seti zna da se uziva, na svoj nacin ;)
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by svejedno
Drugo, nemam kriterijume.. ..imam samo osobe koje su mi se svidele i one koje nisu... kriterijumi.. ..bi zahtevale iste stvari od razlicitih osoba, a to tako ne ide.

Jedini kriterijum je privlacnost.
:up: jes, sto rekoh, ljudi nisu automobili. :auto:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Seaman
Kao i vecina, tako sam i ja imao svog zamisljenog princa kojeg sam cekao.
Kasno sam se upustio u ove "vode" pa sam propustio neke stvari. Medjutim, eto imao sam ubrzani kurs, usponi, padovi.. sl. Princ iz snova se nije pojavljivao. Upoznao sam mnoge likove, ali nisu bili ni primaci Mr Right-u.
Posle odredjenog vremena, stvari su se promijenile, da ne kazem da sam spustio kriterijume. :D
E da, sad me zanima da li se nekad sjetite svih onih likova koje ste odbili?
Da li vam je sad zao sto niste bili sa nekim od njih?
Ja se cesto sjetim i mislim da sam propustio neke dobre prilike. Medjutim tad oni za mene nisu bili pravi.
To znaci da nije bilo ni vreme a ni mesto ili jednostavno od sudbine se ne bezi pa ti taj ili ti nneki nisu bili sudjeni kao sto ni ti nekom nisi sudjen a mozda bi neko hteo nesto . . .

Sto se mene tice ja nisam imao takvih problema i ne tugujem za onim sto mi i ne pripada ali u mom zivotu se desilo nesto drugo te sam izgubio decka zauvek ali tesim se time te sto znam da me gleda negde gde cemo jednog dana opet biti zajedno . . .
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Posle tri godine od mog zadnjeg posta i dalje se slazem sam sa sobom. :glupan: Nije mi zao, razlozi i dalje stoje, iliti ne verujem da sam ista propustio :happy:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by avalon

Psiholozi kazu da je potrebno da prodje polovina vremena od vremena trajanja neke veze da bi se "preboleo" partner. Ja to zovem "period dekontaminacija" :D
Period polu-raspada....
Korisnikov avatar
By starky
vise mi je zao mene,i toga sto sam nekima poklonila svoje vreme a to

nisu zasluzili...

:lizalica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!