Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Evo, ja sam bik, pa nešto lav, pa nešto strelac. Ili obrnuto? Ima i neki uran nemam pojma šta. Astrolog mi je rekao da postoji opasnost da me krajem 2007, početkom 2008. godine ubiju četnici. 'Oće neko da se slaže sa mnom?
Korisnikov avatar
By anche
@calypso
moja zivotna ljubav je skorpija/strelac. ja sam ovan/vaga. enjoy :hvala:
Korisnikov avatar
By Calypso
vidis, ovnove nikada nisam razmatrala, hahaha

hvala :wink:
Korisnikov avatar
By Draco
Riba/Skorpija ja

blizance najbolje obozavam i najmanje podnosim, sa bikonjama mi je super sex, sa lavovima ok, rakovi su mi ok za vezu ali umeju da smore svojim 'love me, love me' tripom, sa skorpijom sam prvi put (mislim) a inace su kao ortaci super.

To je to. Vage, strelceve i jarceve zaobilazim u sirokom luku (kad su veze u pitanju). Device - neutralno, moze a ne mora, kao i vodolije i ovnovi :)

Sa ribom jos nisam bila i ne znam stvarno kako bi to izgledalo. Eeeee, stani, jesam :) Jednom. I bas sam se bila zatelebala, ali je veza bila mental murderation. Sad ne znam jel zbog znaka ili zato sto je riba bila str8 :lol:

Statisticki (veze vredne pomena):

blizanac x 3
lav x 2
bik x 2
rak x 1
riba x 1
strelac x 1
skorpija x 1
Korisnikov avatar
By VANGEL
Hm...JA sam blizanac/skorpija i sa svima se lepo slazem u svakom ali bas svakom smislu tako ta nemam neki poseban znak koji bi mogo da citiram na neki poseban nacin...:bubbles:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Calypso
Originally posted by bigirl
Ja sam skorpija/strelac pa ako neko slucajno zna neku kombinaciju za uspesnu komunikaciju mene i nekog drugog ljudskog bica neka slobodno kaze...... :D

:vruce: samo nezno

:sweet:
Moja najbolja veza je bila sa šk/st, što znači da ti preporučujem strelca/lava.

hahahha, sa lavovima sam u hejtu zbog njihove umisljenosti (ne mora uvek da znaci, ne zelim da generalizujem)
a sa strelcevima, hmmm... Iako sam strelac u podznaku, cini mi se da uglavnom glume nezainteresovanost kako bi sami sebi dali na znacaju :shrug:
a moja sujeta to ne moze da podnese :ugriz:

:spin:
Strelci NE GLUME nezainteresovanost već su malo pičke kad je muvanje u pitanju. :smilegrin:

Btw vidim da ti neko preporučuje Ovna. E oni GLUME da su nešto posebno.
By Snow_Crystal
blizanci su zakon... :D :smilegrin:

a najvise ima odgovaraju vodolije...:up:
Korisnikov avatar
By zboO
blizanac/rak

privlace me sitnije osobe..... + plave ochi (onako kao dodatna oprema)...ne moraju biti ali su pozeljne..

:sesir:
Korisnikov avatar
By starsailor
blizanci ruleZ ... kakvi god da su sa njihovim manama, volim ih :trep:
Korisnikov avatar
By anchez
za duple skorpije ovde nema mesta koliko ja vidim :obesen:
By Paris
ni za vage/skorpije:maska:
Korisnikov avatar
By Calypso
Ja sam skorpija/strelac pa ako neko slucajno zna neku kombinaciju za uspesnu komunikaciju mene i nekog drugog ljudskog bica neka slobodno kaze...... :D

:vruce: samo nezno

:sweet:
Moja najbolja veza je bila sa šk/st, što znači da ti preporučujem strelca/lava.

hahahha, sa lavovima sam u hejtu zbog njihove umisljenosti (ne mora uvek da znaci, ne zelim da generalizujem)
a sa strelcevima, hmmm... Iako sam strelac u podznaku, cini mi se da uglavnom glume nezainteresovanost kako bi sami sebi dali na znacaju :shrug:
a moja sujeta to ne moze da podnese :ugriz:

:spin:
Strelci NE GLUME nezainteresovanost već su malo pičke kad je muvanje u pitanju. :smilegrin:

Btw vidim da ti neko preporučuje Ovna. E oni GLUME da su nešto posebno.

:cigareta: ma opusteno

Prema raznim astroloskim tumacenjima ja se slazem sa vodenim znacima a naidjoh pre par meseci na jednu slatku ribu, te planiram da je zadrzim neko vreme.
Cisto radi istrazivanja nase kompatibilnosti ;)

A sto se strelceva tice, njih znam kao ortake i stvarno samo nesto glumataju, jbg, moje iskustvo :D

ali hvala u svakom slucaju
:wink:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by anchez
niki ni nece :neznam: :D
Korisnikov avatar
By foolish

ja se ne slazem ni sa jednom konstatacijom za strelceve!!!!

ja ih bas volim zbog direktnosti i iskrenosti!
Korisnikov avatar
By hush
men` nije jasno, vodolije su totalno oket hehhe:bye:
By Snow_Crystal
Originally posted by hush
men` nije jasno, vodolije su totalno oket hehhe:bye:
joooooooooooj jesu jesu :dancingfever:
Korisnikov avatar
By anchez
Originally posted by Hton
Originally posted by anchez
niki ni nece :neznam: :D
jbga..... :mazi:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Swanheart
Iako sam dupli rak,najbolje sam se slagala sa:
-ribama
-rakovima
-vagama
što je i očekivano :)

ja sam rak/devica

i najbolje sam se slagao sa :

vodolijom duplom
rakom duplim
skorpijom duplom
i gle čuda devicom duplom :) :obesen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by foolish

Jesmo mi direktni i iskreni u svakom aspektu života osim u muvanju. (Gde mi je Gox sad da krenemo u sopstveno pljuvanje...)
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by foolish

Jesmo mi direktni i iskreni u svakom aspektu života osim u muvanju. (Gde mi je Gox sad da krenemo u sopstveno pljuvanje...)
ja mislim da smo samo malo smotani kad je muvanje u pitanu, ali i to se vremenom da popraviti. ja sam ti zivi primer :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam ovan/lav, kao i zena mi, ali smo posve razlicite.
Slabo se razumem u horoskop, ali neko pravilo je da kada se volimo, onda smo u stanju da se unjanjavimo do krajnjih granica, a kada se svadjamo to je cist rat. :indijanac:
Doduse, uvek ja ispadnem Indijanac...
Ona je fina. :)
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Originally posted by Angelina777
Vaga/Rak, stelijum u skorpionu
..

Sa ovnovima imam dobru komunikaciju, ali kratkotrajnu.
bikovi - samo cu se nasmejati.
blizanci- ovo je znak koji mi nikako ne odgovara. ne mogu da sastavim s njima dva telefonska razgovora, nekmoli nesto vise.
rakovi-prokletstvo
lavovi- u principu mi deluju hladno, nismo kompatibilni. no, najbolja prijateljica mi je lav.
device- ne slazemo se. ne podnosim ih. i viceversa.
vage- one su mi ili dosadne ili imam neke totalno frik odnose sa njima.
skorpije- s njima sam ili super ili nikako. najcesce ovo drugo
strelcevi- sa njima uvek imam sjajnu komunikaciju.
jarcevi- interesantno da s njima razvijam dugotrajna prijateljstva, iako smo totalno nekompatibilni. karijeristi su i hladni. jedna jako bliska prijateljica je jarac.
vodolije- povrsna komunikacija. interesantna konverzacija, ali nista odrzivo.
ribe- imam odbojnost prema ovom znaku. deluju mi varljivo, lazno i nestabilno. privlacne, ali uvek se lose zavrsi.
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Da, htela sam reci da imamo mnogo toga zajednickog, ali je ruka pre vremena kliknula na salji.

Da nisi ti sestra bliznakinja koju nisam upoznala jer mi niko nije rekao da postoji?:doh:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Silvija Plat
Da, htela sam reci da imamo mnogo toga zajednickog, ali je ruka pre vremena kliknula na salji.

Da nisi ti sestra bliznakinja koju nisam upoznala jer mi niko nije rekao da postoji? :doh:
jao, sestrinstvo.. :sweet:

ja imam 5 godina mladju sestru, u Tripoliju je. kazu da jako lici na mene. sad si me na nju podsetila. Medžida, ti si?
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Ne zivim u Tripoliju i nisam 5 godina mladja od tebe. :nerd: Ili mozda jesam?
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Originally posted by Paris
ni za vage/skorpije:maska:
TAko se ija osecam!
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja se najbolje slazem sa shkorpijama.. sa lavovima, posto sam i sAm lav, ili ne mozemo da se podnesemo (tu mach ega) ili se skroz skapiramo..

Bikovi mi leze, blizanci..

..

Ma, svi znaci su kul na svoj nacin, ali u mojoj okolini & medju prijateljima ima najvise skorpija & riba..

Te sam na osnovu toga zakljucio da se sa njima, ocigledno, najvise kapiram.

pS. A sto se tice ljubavi - dve najvece - Ovan (tri godine bejasmo zajedno) & blizanci (oko god dana).

Male veze & vezice su uglavnom, opet, bile skorpije & ribe.

EDIT - sada sam primetio da sam vec dao odgovor na ovu temu, skoro identican, na prvoj strani.. jbg, eto dokaza da ne lazem ;)
By mikka
ja imam po misljenju nekih najgoru, a drugih odlicnu kombinaciju- blizanac/skorpija
da rekapituliram neka svoja iskustva :)
ovnovi: svojeglavi, ici ce i glavom kroz zid samo da pokazu da su u pravu, neshvatajuci da nije poenta ko je u pravu, jer niko nikad nije u pravu. Veoma impulsivni, sa njima sam cesto imao odlican provod i zabavu, ali veza je tesko uspevala
bikovi: hedonisti, ali i racionalisti, retko razumeju neke moje "umetnicke" momente i prizemljuju, no ipak umeju da vole, samo sto mi se generalno ne svidja njihovo manifestovanje ljubavi (obicno kroz neke materijalne stvari)
blizanci: istina je da ih ima puno dvolicnih i prevrtljivih, ali takve odmah prozrem(proradi mi podznak :skorpija: ), odlicni za zabavu, cesto duhoviti, nekad preteruju u ogovaranju. Sa njima nikad nisam imao stabilnu vezu.
rakovi: Ovo je moj omiljeni znak u horoskopu! :) Divna, pitoma, topla bica kao sto sam vec jednom rekao. Kucni su tipovi, privrzeni i veoma emotivni. Uvek racunam na jednu racicu kada me svi iznevere :) Ako jednog dana budem imao porodicu, nadam se da ce to biti sa nekim rakom
lavovi: hrane se tudjom paznjom, egocentrici(what’s new), sto ih vise odbijas-vise se napaljuju, ali umeju da budu veoma zabavni u tome (lavovi su se oduvek lozili na blizance :P ), sa njima sam imao burne slatke kratke veze
devica: uh, ovaj znak ne podnosim! :ua: Jedine pozitivne osobine koje im pripisujem su pedantnost i marljivost. Obicno su sracunate osobe, prijatne samo iz manira, ali potpuno hladnog srca, vise pridaju formi nego sustini, konvencionalisti, racionalisti i smaraci. Problem sa njima mi je sto mi se uvek na pocetku cine kao osobe sa kojima bih se slagao na duze staze (kao emotivno stabilne), ali ispostavi se da su nisu stabilne- nego prazne
vaga: iz mog iskustva- obicno fine i pravdoljubive osobe koje su ljubitelji umetnosti, dobro se slazemo. U velikom broju slucajeva veoma zenstvene. Nazalost, prilicno im je stalo do misljenja drugih ljudi, sto im onemogucava da razumeju neke moje “ispade”
skorpija: veoma intenzivne i posesivne, lako im dopadnem kandzi ali se tesko iskobeljam :) njihova dubina i rentgenski pogled moze nekad da zastrasi, ali nije mi to toliko nepoznato, s obzirom da sam u podznaku skorpija
strelac: oni su obicno duhoviti, svestrani, easygoing, optimisti, ali i kao sto rekoh jednom, opsednuti mnome, sto naravno, nije uvek lose :D no nista sa njima meni ne uspeva na duze vreme :(
jarac: nisam imao previse iskustva sa njima, zato sto me nikad nisu ni privukli. Po mom iskustvu, hladni, distancirani, racionalisti, operisani od emocija, sto je sve za mene turn off, no, ipak, veoma pouzdani prijatelji.
vodolija: jedan od mojih omiljenih znakova, sa njima sam se mislim najbolje slagao, zato sto su interesantne, nekonvencionalne, duhovite (obozavam duhovite ljude), dobri prijatelji, pa potom sve drugo. Pravi “uranisti”.
ribe: jedini znak kojeg ja moram da spustam na zemlju :) . Kao retko ko, razumeju neke moje artisticke momente, ali cesto znaju da budu autisticno zatvoreni u svoj svet “sa ljubicastom aurom”, sto meni kiao blizancu ne odgovara. Cesto su mi nedefinisane, najbolje komuniciramo neverbalno.
p.s ovo su iskustva najvise sa osobama suprotnog pola
p.p.s. naravno da je tacna generalizacija nemoguca, ovo je samo bio pokusaj da izvucem neke zajednicke osobine, uvek ima izuzetaka
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by mikka
ja imam po misljenju nekih najgoru, a drugih odlicnu kombinaciju- blizanac/skorpija
da rekapituliram neka svoja iskustva :)
ovnovi: svojeglavi, ici ce i glavom kroz zid samo da pokazu da su u pravu, neshvatajuci da nije poenta ko je u pravu, jer niko nikad nije u pravu. Veoma impulsivni, sa njima sam cesto imao odlican provod i zabavu, ali veza je tesko uspevala
Ovnovi svojeglavi/ po svaku cenu?
Nisi u rpavu :D
lol.

Ja vec pola godine u vezi sa blizancem/ribom, pa se ne buni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!