Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by CalypsoStrelci NE GLUME nezainteresovanost već su malo pičke kad je muvanje u pitanju.Originally posted by bigirlOriginally posted by CalypsoMoja najbolja veza je bila sa šk/st, što znači da ti preporučujem strelca/lava.
Ja sam skorpija/strelac pa ako neko slucajno zna neku kombinaciju za uspesnu komunikaciju mene i nekog drugog ljudskog bica neka slobodno kaze......![]()
samo nezno
![]()
hahahha, sa lavovima sam u hejtu zbog njihove umisljenosti (ne mora uvek da znaci, ne zelim da generalizujem)
a sa strelcevima, hmmm... Iako sam strelac u podznaku, cini mi se da uglavnom glume nezainteresovanost kako bi sami sebi dali na znacaju![]()
a moja sujeta to ne moze da podnese![]()
![]()
Originally posted by bigirlOriginally posted by CalypsoStrelci NE GLUME nezainteresovanost već su malo pičke kad je muvanje u pitanju.Originally posted by bigirlOriginally posted by CalypsoMoja najbolja veza je bila sa šk/st, što znači da ti preporučujem strelca/lava.
Ja sam skorpija/strelac pa ako neko slucajno zna neku kombinaciju za uspesnu komunikaciju mene i nekog drugog ljudskog bica neka slobodno kaze......![]()
samo nezno
![]()
hahahha, sa lavovima sam u hejtu zbog njihove umisljenosti (ne mora uvek da znaci, ne zelim da generalizujem)
a sa strelcevima, hmmm... Iako sam strelac u podznaku, cini mi se da uglavnom glume nezainteresovanost kako bi sami sebi dali na znacaju![]()
a moja sujeta to ne moze da podnese![]()
![]()
![]()
Btw vidim da ti neko preporučuje Ovna. E oni GLUME da su nešto posebno.
Originally posted by hushjoooooooooooj jesu jesu
men` nije jasno, vodolije su totalno oket hehhe:bye:
Originally posted by foolishJesmo mi direktni i iskreni u svakom aspektu života osim u muvanju. (Gde mi je Gox sad da krenemo u sopstveno pljuvanje...)Originally posted by bigirlja se ne slazem ni sa jednom konstatacijom za strelceve!!!!
Strelci NE GLUME nezainteresovanost već su malo pičke kad je muvanje u pitanju.![]()
ja ih bas volim zbog direktnosti i iskrenosti!
Originally posted by bigirlja mislim da smo samo malo smotani kad je muvanje u pitanu, ali i to se vremenom da popraviti. ja sam ti zivi primerOriginally posted by foolishJesmo mi direktni i iskreni u svakom aspektu života osim u muvanju. (Gde mi je Gox sad da krenemo u sopstveno pljuvanje...)Originally posted by bigirlja se ne slazem ni sa jednom konstatacijom za strelceve!!!!
Strelci NE GLUME nezainteresovanost već su malo pičke kad je muvanje u pitanju.![]()
ja ih bas volim zbog direktnosti i iskrenosti!
Originally posted by Angelina777
Vaga/Rak, stelijum u skorpionu
..
Sa ovnovima imam dobru komunikaciju, ali kratkotrajnu.
bikovi - samo cu se nasmejati.
blizanci- ovo je znak koji mi nikako ne odgovara. ne mogu da sastavim s njima dva telefonska razgovora, nekmoli nesto vise.
rakovi-prokletstvo
lavovi- u principu mi deluju hladno, nismo kompatibilni. no, najbolja prijateljica mi je lav.
device- ne slazemo se. ne podnosim ih. i viceversa.
vage- one su mi ili dosadne ili imam neke totalno frik odnose sa njima.
skorpije- s njima sam ili super ili nikako. najcesce ovo drugo
strelcevi- sa njima uvek imam sjajnu komunikaciju.
jarcevi- interesantno da s njima razvijam dugotrajna prijateljstva, iako smo totalno nekompatibilni. karijeristi su i hladni. jedna jako bliska prijateljica je jarac.
vodolije- povrsna komunikacija. interesantna konverzacija, ali nista odrzivo.
ribe- imam odbojnost prema ovom znaku. deluju mi varljivo, lazno i nestabilno. privlacne, ali uvek se lose zavrsi.
Originally posted by Silvija Platjao, sestrinstvo..
Da, htela sam reci da imamo mnogo toga zajednickog, ali je ruka pre vremena kliknula na salji.
Da nisi ti sestra bliznakinja koju nisam upoznala jer mi niko nije rekao da postoji?![]()
Originally posted by ParisTAko se ija osecam!
ni za vage/skorpije:maska:
Originally posted by mikkaOvnovi svojeglavi/ po svaku cenu?
ja imam po misljenju nekih najgoru, a drugih odlicnu kombinaciju- blizanac/skorpija
da rekapituliram neka svoja iskustva![]()
ovnovi: svojeglavi, ici ce i glavom kroz zid samo da pokazu da su u pravu, neshvatajuci da nije poenta ko je u pravu, jer niko nikad nije u pravu. Veoma impulsivni, sa njima sam cesto imao odlican provod i zabavu, ali veza je tesko uspevala
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!