Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by uoQUEERen
onda me gledaju onako O.o pa im ja jednostavno kazem da ako oni misle da imaju prave mene da ispituju sta ja imam u gacama da valjda mogu i ja njih. onda napravim takve scene da napravim takvu osobu idiotom ako mi se ne izvini uljudno i iskreno. par ljudi je tak dobilo otkaz zbog mene ,jer bi zvao poslovodju i insistirao da nebi u protivnom po novinama i radiju bilo kako su me vredjali u tom lokalu![]()
Originally posted by ZoeMolim te reci mi gde u NS?
Zonche, Hlaefdige je kupila bas prave zenske cice-cizmice u nekoj valjda radnji u kojoj bas prodaju zensku obucu velikih brojeva......ako to ima u NS, i to u drugoj ulici do moje (nisam imala pojma), onda ima i u Bg...
Originally posted by Niki
Na kraju, mala uteha za M2F kada su stopala u pitanju. Nije redak slučaj, čujem da se to desilo solidnom broju devojaka, da se nakon nekoliko meseci hormonske terapije dešava smanjenje stopala: Više devojaka mi je reklo da sada nose cipele u proseku 2 do 3 broja manje nego pre terapije. Vredna informacija, zar ne? I istinita je.
ljubi vas
niki
Originally posted by GaiaNaravno Gaia, vrlo rado bih išla.
Joj FF blago ti se sa tom nogicom![]()
E, ajde ako bude vremena sada kada dođem u srijedu u BG da odemo u taj Milenium i razgledamo malo tu obuću, može?![]()
Originally posted by Superstar!ja nisam nikada imala problema s kupovinom zenske odjece, mozda koji mrki pogled ili slicno ali nije to nista..
Joj ja bih tako rado kupio zenske cizme ali sam nesto u frci...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!