Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Gaia
Originally posted by andjelat
Treba da dolaze i ostali.. tu .... mislim.. samo ako nisu str8..
Anđo, kako misliš samo ako nisu str8??
to se i ja pitam:wtf:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Jao, Andjo, pa ti ni mene ne bi primila???? :puzzle: :lol: ;) :sweet:
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Ma, neka je Andja....
Dobra je ona, nego izgleda vec zauzeta fantaziranjem o silnim kolachima!

KISS

:hug:
By ~ Le Saint X ~
ja ponekad kupujem majce/majcice na zenskom ili decijem odeljenju kako bi mi bile uz telo i istakle grudi
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Joj, stiže plata za neki dan, imam baš spisak šta bih sve kupila... Moram da skoknem u taj Metro da vidim šta ima tamo, (ej djavole Momo što pomenu Metro...).
Korisnikov avatar
By venom
Originally posted by Niki

Kakva su vaša iskustva sa kupovinom odeće suprotnog pola
Kupim ono sto mi se svidja. Nemam frku sa prodavcima. Njima je bitno da prodaju
Korisnikov avatar
By James11
Za sada je sve bilo ok...
Ali me uzasno nervira kada pocnu sa onim "To je muski duks..."
Uh... :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ej, ne obaziri se na to..

To su trgovci, i umesto da se bave i trude da prodaju
stvari oni se uvek bave glupostima.

Sta njih briga za sta ce meni duks, pantalone, hulahopke,
gacice, majice... ?

Mozda cu da brisem prozore sa njima,
mozda hocu da se slikam tako..
Mozda mi jednostavno prija..

Oni su u matrixu... mi nismo..
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
jooooj :avalon:
sve bi ih pobio, moraju svuda da zabadaju nos. :avalon:

najvise me nerviraju konobari ono odem sa prijatlejima da se opustim i onda njima to bude ful zabavno pa me pitaju "sta sam"...kazem musko oddje opet kad donese pice i kaze "ma nema sanse". ja kazem "ok, onda sam zensko, jel tako bolje?"...onda se vrati opet i kaze "nema sanse da si zensko" i sve tkao u krug dok mi ne pukne film i odem ejr mi se neda da slusam takva sranja kad hocu da popijem kafu.

ali naso sam bolju foru ;) uvek kad me neko ko bi trebao da mi stoj na usluzi i kome je to posao tkao nesto ispituje, ako me pta tako nesto kazem, ako je tip "izvini a koliki je tebi kurac? jesi obrezan? koje boje su ti dlake dole? jesu kovrdzave?" i tak ohrpu pitanja koja god mi padnu napamet. onda me gledaju onako O.o pa im ja jednostavno kazem da ako oni misle da imaju prave mene da ispituju sta ja imam u gacama da valjda mogu i ja njih. onda napravim takve scene da napravim takvu osobu idiotom ako mi se ne izvini uljudno i iskreno. par ljudi je tak dobilo otkaz zbog mene ,jer bi zvao poslovodju i insistirao da nebi u protivnom po novinama i radiju bilo kako su me vredjali u tom lokalu :domino:

treba dam im se skrate ti dugi nosevi koje zabadaju svuda :avalon:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by uoQUEERen
onda me gledaju onako O.o pa im ja jednostavno kazem da ako oni misle da imaju prave mene da ispituju sta ja imam u gacama da valjda mogu i ja njih. onda napravim takve scene da napravim takvu osobu idiotom ako mi se ne izvini uljudno i iskreno. par ljudi je tak dobilo otkaz zbog mene ,jer bi zvao poslovodju i insistirao da nebi u protivnom po novinama i radiju bilo kako su me vredjali u tom lokalu :domino:
:smeh:

ahahahahahaa
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Danas sam kupila prve ženske cipelice.... wow. Do sada sam uvek pokušavala da tražim modele koji su unisex ili tako nešto, to je bio kao neki kompromis, ali sada je došlo vreme da i to prevaziđem. Danas sam kupila prve moje ženske cipelice, i bila sam uzbuđena kao devojčica koja kupuje svoj prvi brus. Prodavačica se ponašala kao da sam samo još jedna devojka koja kupuje cipele... Možda sam kod nje jednostavno "prošla", i to je to. Primetila sam da u zadnje vreme ljudi mnogo manje obraćaju pažnju na mene, verovatno zato što mnogo bolje "prolazim". Well, još jedna devojka na ulici...
Korisnikov avatar
By one of the people
(ovo mozda i nije bas skroz po temi al ajde da i ja kazem koju)
moja dva prijatelja koji se povremeno oblace u zensku odecu, zabave radi, odu u radnju polovne odece i jedan prisloni haljinu na ramena onog drugog i onda kaze:
so how tall is your wife again?

haljina prodata bez probe .... ;-)
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
ja mislim da cu ja da budem mnogo veca zena nakon gornje operacije nego sto bi mi ikada palo napamet :D oduvek sam hteo da nosim one zenske topiće, ali kao muskarac :alexis:

...suknje isto
By makins
Originally posted by Zoe
Zonche, Hlaefdige je kupila bas prave zenske cice-cizmice u nekoj valjda radnji u kojoj bas prodaju zensku obucu velikih brojeva......ako to ima u NS, i to u drugoj ulici do moje (nisam imala pojma), onda ima i u Bg...
Molim te reci mi gde u NS? :okret:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
vidi, ja nosim 43 i imam vrlo usku nogu...tamo nemas neki veliki izbor, ali mozes da nadjes sasvim super klasicne cizme i cipele. Prodavnica se zove VISA i nalazi se u Mise Dimitrijevica 43...prave obucu od 33 do 46 zensku i od 37 do 50 musku..
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Što se mene tiče, ja bih mogla i da zatvorim ovu temu. Sada je ispalo da mi odgovara 40 i 41 broj ženskih cipelica, tako da mi se Bog osmehnuo kada je ovaj problem u pitanju. Pored toga, na mene skoro više niko ne obraća pažnju, mislim ne u problematičnom smislu, mada vidim da me muškarci merkaju, a i jedna leza mi se nabacivala u liftu nedavno... Mislim ok je to, ali ja se uplašila jer je bilo onako iznenada... Well, drame sa prodavcima nema više oko kupovanja bilo čega. Mislim, jedna od milion cura koja kupuje nešto... ništa neobično.

E, sad, ako hoćete, možemo ovo da pretvorimo i u mesto za infromacije o trans frendly radnjama, što da ne. Biće onih kojima će to trebati. Kada se sakupi dovoljno preporuka, ja ili neko drugi, to može da sakupi, pa da se stavi na www.transserbia.com, nekome bi moglo zatrebati.

U tom svetlu pomenuću obućarsku radnju koja proizvodi žensku obuću do 43,5, ili nešto više, ne sećam se tačno, modeli su sasvim ok, a i cene. Nalazi se na Zelenom vencu pored ulaza u podzemni prolaz. Tu sam kupila jedan par, kupiću bar još jedan.

Na kraju, mala uteha za M2F kada su stopala u pitanju. Nije redak slučaj, čujem da se to desilo solidnom broju devojaka, da se nakon nekoliko meseci hormonske terapije dešava smanjenje stopala: Više devojaka mi je reklo da sada nose cipele u proseku 2 do 3 broja manje nego pre terapije. Vredna informacija, zar ne? I istinita je.

ljubi vas
niki
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Niki
Na kraju, mala uteha za M2F kada su stopala u pitanju. Nije redak slučaj, čujem da se to desilo solidnom broju devojaka, da se nakon nekoliko meseci hormonske terapije dešava smanjenje stopala: Više devojaka mi je reklo da sada nose cipele u proseku 2 do 3 broja manje nego pre terapije. Vredna informacija, zar ne? I istinita je.

ljubi vas
niki

E ovo me bas zanima... gde si procitala?

Nesto sumnjam da kosti mogu da se smanje ili bilo sta
da se desi sa njima tokom hormonalne terapije...

Jeste lepo, ako je moguce.... ali mislim da nije,
osim operativno..

Meni su pred pocetak hormonske terapije radili
rentgen saka, razlog ne znam, ali to je ostalo
u mom kartonu...

mozda uradim za jedno 5 godina ponovo, pa provalim
da su mi i sake manje :D onda su sigurno i stopala

:grouphug:
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
rengen saka ti je da se proveri rizik od osteoporoze, to ja isto idem da radim sutra verovatno ;)

inace i ja sam cuo da postoji neka jako mala sansa da porastem par cm ako pocnem sa terapijom pre 25, sto bi bilo ful super, cisto da stignem curu, da ne izgledamo ko tom cruise i katie holmes :D uvek se zezamo kako ce ona mene da prenese preko praga kad se vencamo :smeh:

a vi cure se bezveze brinete zbog velicine stopala, samo si navatajte nekoga sa foot fetishom i volece vas za nekoliko brojeva vise nego sto bi ijednu drugu! :D
By makins
Heh ja imam veliki shoes fetish :bic:
I u skladu sa time zelela bih da vas pitam da li znate ima li bilo gde u Srbiji (najbolje u Novom Sadu) da se nadju one predivne cipelice tj. sandalice sa platformom i viiiisokom tankom stiklom?Broj nevazan.
Korisnikov avatar
By femme_fatale
To o smanjenju stopala sam direktno saznala od devojaka kojima se to dešavalo i dešava. Neke su imale cipelice koje su kupile pre terapije, a posle ih prodavale jer su im bile velike. To se definitivno dešava, sada, kome i koliko, i da li uopšte svima, je druga priča. Ali to se dešava. Primećeno je.
Korisnikov avatar
By Zvonce87
jbt meni treba 45.......mozda cak i 46.......... ane znam gdeeeeeeeeeeeee
Mislim, pominjali ste neku radnju u NS, ali da li postoji tako nesto u bg, jel neko nesto saznao?Treba mi sto pre da bih konacno mogla bar malo da izadjem obucena u skladu sa svojim rodom.........
ljubim vas sve!
:trans: :andjelak:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Zvonce:
Andjela je pomenula da negde iznad Crvenog krsta ima jedna radnja sa velikim brojevima, nisam išla, jer mogu da nađem u većini radnji ono što želim. Probaj da pogledaš u prodavnici preko puta Doma omladine, čini mi se da sam tamo videla neke brojeve ženskih čizama za koje sam bila iznenađena koliko su bile velike...
Moguće da imaju i drugo... Ali znam, teško je u početku, kasnije kada te vide kao ženu nije nikakav problem... Joj bože što je to divan osećaj... bez ikakve drame ulaziš u toalet, kupuješ gaćice, šminku... niko ne pravi grimase više... čak ne obraća pažnju.

Budi malo hrabra, ulazi u radnje i pitaj. Nikada ne znaš gde bi mogli držati veće brojeve, mada su to uglavnom opremljenije prodavnice. Ima dosta rođenih devojaka koje nose preko 40...

BTW: Kada ćemo na kaficu da ogovaramo frajere...
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by Renoir
ja ponekad kupujem majce/majcice na zenskom ili decijem odeljenju kako bi mi bile uz telo i istakle grudi
et toq!
:snob:
Zamisli kako zvuci: bio je u plavoj majci. Pored plave majke, znaci, ima jos majki u drugim bojcama :muva:
:muva: :muva:
By Trans osoba
Nazalost da , mene strah kupovat zensku odjecu jer neznam kako ce osobe u okolini reagirat
Zapravo osim pudera , i jednom neceg za brijanje nogu , nikada nisam kupila nista zensko u nekoj prodavaonici
Mozda jednom maskaru ali je tad mater bila samnom
U tržnom centru Milenijum, suteren, lokal 1, Knez Mihajlova 21a, može se kupiti italijanska i španska ženska obuća od 40 do 45. Nisam još bila, pošto nešto nemam potrebu da sada kupujem, ali da znate...
Definitovno znači da ima i rođenih cura koje su nogate... Sa mojim 41 ne moram da se stidim...
Korisnikov avatar
By Gaia
Joj FF blago ti se sa tom nogicom :(

E, ajde ako bude vremena sada kada dođem u srijedu u BG da odemo u taj Milenium i razgledamo malo tu obuću, može? :)
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by Gaia
Joj FF blago ti se sa tom nogicom :(

E, ajde ako bude vremena sada kada dođem u srijedu u BG da odemo u taj Milenium i razgledamo malo tu obuću, može? :)
Naravno Gaia, vrlo rado bih išla.
Korisnikov avatar
By Modesty
Kupujem žensku odječu ali patike su mi skoro sve muške....crne kožne nike,adidas crne kožne nike...obožavam muške cipele ali to baš i ne mogu da nosim;)
Oooo kako želim da si kubim kaubojski šešir...to je prva sledeća stvarćica koju ću kupiti
Korisnikov avatar
By escudo
Originally posted by Superstar!
Joj ja bih tako rado kupio zenske cizme ali sam nesto u frci... :uplasen:
ja nisam nikada imala problema s kupovinom zenske odjece, mozda koji mrki pogled ili slicno ali nije to nista..

reci da je za poklon i sve je reseno...

jos ces ispasti dobar! :angel:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!