Da iskoristim bigrl's templejt, muske konsiderujem za druzenje, zenske za brak
dakle ja: ovan riba. mesec u lavu, mars, venera i merkur u ovnu, ostalo u vagi, po nesto jedno u strelcu i shkorpiji, nista u zemljanom znaku, lol.
ovan na kub, a riba me muciiiii.
Ovan muški: ajajaj. samo ako uspem da nadvladam, mada se savim fino razumemo, bilo kakva organizacija moze, pouzdani su. ma super su muski ovnovi, dogovor je dogovor, nikad te ne gnjave, s njima si svoj na svome.
Ovan ženski: ba bila sam samo s jednom, atipicnom, bila ja njanjava i nikakva, inace ih gotivim, pogotovu sto sluti na endless power struggle, eto zabave i izazova. najbolja prijateljica mi je ovan, s ovnovima nikad nije dosadno. i ne moras da ih nagovaras na stvari, ti ponudis one hoce.
Bik muški: pa, mhm, moze, nako povrsno...
Bik ženski: sex ili jaaaako dobar ili katastrofalno los. veza nece da moze. ne mogu ja to, keva mi bik, ma passive agressive tipovi.
Blizanac muški: brat, otac, jedan od najblizih prijatelja i macka su blizanci. beskrajno interesantni, izazivaju, inspirisu, najbolja zabava, divna prijateljstva.
Blizanac ženski: zena mi je blizanac riba, volim je beskrajno, i par raznih poznanica i prijateljica koje drzim za veoma inteligentne i svestrane. ma s blizancima nikad nije dosadno, ma ni kada cutimo. mislim da se s blizancima generalno najbolje slazem.
Rak muški: jao deda.
Rak ženski: jao baba. imam par prijateljica rakova, super su za prijateljstvo, al za vezu jok, pa one nikad ne znaju sta zapravo hoce. i umeju da budu pasivno agresivni do bola.
Lav muški: lepo je imati veceg narcisa od sebe kraj sebe, umeju da budu jako zabavni, kada uspeju da ne budu narcisoidni preko svake mere. mada nema sanse da mi otmu spotlight
Lav ženski: o da, dok god me ne tera na sportske aktivnosti, umeju da budu jako inteligentne i zabavne, lepo se slazemo, a i ja jbg volim izazov. pogotovu ako su jos i cinicne.
Devica muška: imam ortaka dobrog, devica, ko bi rekao.
Devica ženska: nikad nisam probala, dobro za ijenje kafe, ako ne ogovara previse.
Vaga muška: to postoji?
Vaga ženska: privuku me nevidjeno, sex bude odlican, i onda se posle 2 nedelje sve sjebe. dva najgora srcoloma su mi bila s vagama, jebale su mi kevu.
Škorpija muška: jedini decko u koga sam bila zaljubljena, sad mi je jedan od najblizih prijatelja.
Škorpija ženska: prvo, laz je da su nesto preterano strastvene.
sex bude dobar, mada zavisi. bila s dve, mada nekako mashimo se na nekim nivoima, budemo dijametralno suprotne, ali to nekako ide.
izbegavam u sustini.
Strelac muški: jedan ortak, moze, uvek moze.
Strelac ženski: nisam bila, osim nekih random navatavanja, dobro se kontamo, ali mogu da budu previse tvrdoglave na neki neflexibilan nacin, sto ume da smeta i teshke ko crbna zemlja, imam prijateljice strelceve.
Jarac muški: najbolji ortak mi je jarac, valjda samtako naucila da budem iole racionalna.
Jarac ženski: probala, trudila se, mlako u pm, dzabe. sex onako. a nesto se te kozice loze na mene ko blesave, a ih ne pusta.
Vodolija muška: dva bliska prijatelja, super su, umeju da budu picke, mada mozes i da se oslonis, ali jbg treba ih znati dugo da znas do koje mere. uvek ima tema za razgovor, mada mogu da odu u kurac, jer ovi drze kompletan IMDB i discogs.org u glavi. sef mi vodolija, lepo se kontamo.
Vodolija ženska: ni vodolija me nije zabola u smislu veze, mada sam savatavala, naravno. 2 drage prijateljice su vodolije, volim nacin na koji razmisljaju, lepo se slazemo. zenske vodolije su mi super za saradnju, imam 2 na poslu, i super smo tim.
Riba muška: jao nesto ih volim tako lude, koji promiskuitet, a onda se ozeni.
Riba ženska: zabavne, zabavne, muljave, direktne do neprijatnosti a onda cute, ideju nemas sta hoce od tebe, to ko kvantni skokovi, ne da se povatati, valjda je zato i zabavno. s njiam bas moram da pazim da ih ne povedim.
Jbg meni je najbolje sa blizancima, vodolijama, strelcevima i lavovima. sve ostalo djene djene, zavisi od podznaka.