Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Swanheart
dupli rak

blizanci i ribe su big no no od sada :giljotina:
Korisnikov avatar
By scout_finch
meni valjda odgovaraju device,a ja sam bik,al' nemam pojma koji mi je podznak.ok su mi i vage.
Korisnikov avatar
By Sanguine
Ja sam se za sad najbolje slagao sa vagama i blizancima.
Skorpije i ribe nikako :vulkanac:
By J...
Znak vaga, podznak strelac.

Sa vodolijama, devicama i jarcima imam dobru intelektualnu komunikaciju.

Emotivno se najbolje razumem s vagama, rakovima i bikovima, s tim sto mi temperament ovih poslednjih nikako ne odgovara.

Volim iskrenost strelaca i skorpija ako ne preteraju.

Blizanci su mi ok za razgovor ali se previse ne oslanjam na njih

Lavovi su mi zanimljivi ako sam raspolozena, ali ako nisam, idu mi na zivce.

:cigareta:
Korisnikov avatar
By Dzi
..Jel' zna neko kako funkcionishu vodolija i vaga? :fige:
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno, znak i podznak kazu samo maaaaaajiiii dejiiiic....
Treba lepo uporedni chart :lukavi:

Ovako, da nalupetam generalno:

devica-vodolija

Uglavnom se lepo slazem sa vazdusnim znacima, posebno zenskim vagama, imam tendenciju da padnem na njih /a ranije su mi bile njaa mozda jer sam upoznavala femme i strejt vage? ove butch i kvir su :mljac: /

Od muskih, Lavovi :love:
Korisnikov avatar
By m..
Da iskoristim bigrl's templejt, muske konsiderujem za druzenje, zenske za brak :D

dakle ja: ovan riba. mesec u lavu, mars, venera i merkur u ovnu, ostalo u vagi, po nesto jedno u strelcu i shkorpiji, nista u zemljanom znaku, lol.
ovan na kub, a riba me muciiiii.

Ovan muški: ajajaj. samo ako uspem da nadvladam, mada se savim fino razumemo, bilo kakva organizacija moze, pouzdani su. ma super su muski ovnovi, dogovor je dogovor, nikad te ne gnjave, s njima si svoj na svome.
Ovan ženski: ba bila sam samo s jednom, atipicnom, bila ja njanjava i nikakva, inace ih gotivim, pogotovu sto sluti na endless power struggle, eto zabave i izazova. najbolja prijateljica mi je ovan, s ovnovima nikad nije dosadno. i ne moras da ih nagovaras na stvari, ti ponudis one hoce.

Bik muški: pa, mhm, moze, nako povrsno...
Bik ženski: sex ili jaaaako dobar ili katastrofalno los. veza nece da moze. ne mogu ja to, keva mi bik, ma passive agressive tipovi.

Blizanac muški: brat, otac, jedan od najblizih prijatelja i macka su blizanci. beskrajno interesantni, izazivaju, inspirisu, najbolja zabava, divna prijateljstva.
Blizanac ženski: zena mi je blizanac riba, volim je beskrajno, i par raznih poznanica i prijateljica koje drzim za veoma inteligentne i svestrane. ma s blizancima nikad nije dosadno, ma ni kada cutimo. mislim da se s blizancima generalno najbolje slazem.

Rak muški: jao deda.
Rak ženski: jao baba. imam par prijateljica rakova, super su za prijateljstvo, al za vezu jok, pa one nikad ne znaju sta zapravo hoce. i umeju da budu pasivno agresivni do bola.

Lav muški: lepo je imati veceg narcisa od sebe kraj sebe, umeju da budu jako zabavni, kada uspeju da ne budu narcisoidni preko svake mere. mada nema sanse da mi otmu spotlight :D
Lav ženski: o da, dok god me ne tera na sportske aktivnosti, umeju da budu jako inteligentne i zabavne, lepo se slazemo, a i ja jbg volim izazov. pogotovu ako su jos i cinicne.

Devica muška: imam ortaka dobrog, devica, ko bi rekao.
Devica ženska: nikad nisam probala, dobro za ijenje kafe, ako ne ogovara previse.

Vaga muška: to postoji?
Vaga ženska: privuku me nevidjeno, sex bude odlican, i onda se posle 2 nedelje sve sjebe. dva najgora srcoloma su mi bila s vagama, jebale su mi kevu.

Škorpija muška: jedini decko u koga sam bila zaljubljena, sad mi je jedan od najblizih prijatelja.
Škorpija ženska: prvo, laz je da su nesto preterano strastvene.
sex bude dobar, mada zavisi. bila s dve, mada nekako mashimo se na nekim nivoima, budemo dijametralno suprotne, ali to nekako ide.
izbegavam u sustini.

Strelac muški: jedan ortak, moze, uvek moze.
Strelac ženski: nisam bila, osim nekih random navatavanja, dobro se kontamo, ali mogu da budu previse tvrdoglave na neki neflexibilan nacin, sto ume da smeta i teshke ko crbna zemlja, imam prijateljice strelceve.

Jarac muški: najbolji ortak mi je jarac, valjda samtako naucila da budem iole racionalna.
Jarac ženski: probala, trudila se, mlako u pm, dzabe. sex onako. a nesto se te kozice loze na mene ko blesave, a ih ne pusta.

Vodolija muška: dva bliska prijatelja, super su, umeju da budu picke, mada mozes i da se oslonis, ali jbg treba ih znati dugo da znas do koje mere. uvek ima tema za razgovor, mada mogu da odu u kurac, jer ovi drze kompletan IMDB i discogs.org u glavi. sef mi vodolija, lepo se kontamo.
Vodolija ženska: ni vodolija me nije zabola u smislu veze, mada sam savatavala, naravno. 2 drage prijateljice su vodolije, volim nacin na koji razmisljaju, lepo se slazemo. zenske vodolije su mi super za saradnju, imam 2 na poslu, i super smo tim.

Riba muška: jao nesto ih volim tako lude, koji promiskuitet, a onda se ozeni.
Riba ženska: zabavne, zabavne, muljave, direktne do neprijatnosti a onda cute, ideju nemas sta hoce od tebe, to ko kvantni skokovi, ne da se povatati, valjda je zato i zabavno. s njiam bas moram da pazim da ih ne povedim.

Jbg meni je najbolje sa blizancima, vodolijama, strelcevima i lavovima. sve ostalo djene djene, zavisi od podznaka.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by spiritska
trebalo bi da funkcionisu najbolje moguce, posle vodolije i lava.
By ~ Le Saint X ~
devica/lav
sam

uglavnom me privlace
lavovi

iz dosadasnjeg iskustva
Korisnikov avatar
By Hton
ja ne znam kako idu slaganja i ne slaganja astro.znakova... Koji znaci odgovaraju shkorpijama?-mada po ovome sto vidim niko ih nece:durenje: :D
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Hmmm.. Ja sam ribice-rakcic :sweet:
Sa Venerom i Marsom u Ovnu :eviltrep:
I mesecom u Vodoliji :drama:

I tako svasta jos ponesto imam u natalnoj karti :D

Moja ljubav je vaga-jarac, a pre njega nekako nisam pomisljala da bi me privukao neko ko je vaga... Ili vaga-jarac... Ali eto. :setnja:

Ali sto rece Nanny, treba uporediti obe natalne karte, pa videti! :hvala:

Inace, Skorpije su mi uvek bile nekako fatalne :nesiguran:

A na Rakove sam, izgleda, slaba. :sweet:

(to ja sve iz a posteriori ugla... :giggle: )
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ja Lav - shkorpija iliti manticora :D

Ko da sam birao,najbolji prijatelj i prijateljica su shkorpije,rodjeni dan za danom,i josh par drugova u istom znaku... Imam josh jednog strelca i ribu sa kojima se intenzivno druzhim...

Shto se veze tiche, najbolje sam proshao sa strelcem i bikom, najgore sa rakom... A pozitiva je shto se josh jedan bik upisuje na listu polako ali sigurno
Korisnikov avatar
By foolish
ja sam strelac/lav i primetih da mi su ljudi sa kojima se druzim i dobro slazem skorpije,lavovi,vodolije i strelcevi,dok sa jarcevevima,blizancima i ovnovima tesko da mogu da boravim u istoj prostoriji,a da se ne pokoljemo.
kad su veze u pitanju slab sam na vage,ali opet te veze nemaju buducnost.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Chuo sam razne spekulacije,ali moze li neko ko se malo vishe razume u ovu egzaktnu nauku da mi kazhe koji znakovi su kompatibilni sa lavom? thanx in advance...:D
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by m..
Originally posted by spiritska
trebalo bi da funkcionisu najbolje moguce, posle vodolije i lava.
..thanks :cvetduga:
Korisnikov avatar
By scout_finch
saznala sam da sam u podznaku blizanac,sad mi bilo dosadno pa sam blejala po netu i gledala te za'ebancije.
i pise da se dobro slazem sa devicama,sto sam i primetila,sa jarcevima,to nisam primetila,vagama i ostalo nisam bas zapamtila.

nikad nisam dosad citala osobine mog znaka,i boje je bilo da to nisam ni sad uradila,bas je bzvz sto sam bik.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Marvin
Jarčeve ne podnosim
umrećeš u neznanju

:smiling: :smiling:
Korisnikov avatar
By Calypso
Ja sam skorpija/strelac pa ako neko slucajno zna neku kombinaciju za uspesnu komunikaciju mene i nekog drugog ljudskog bica neka slobodno kaze...... :D

:vruce: samo nezno

:sweet:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Calypso
Ja sam skorpija/strelac
takodje :D

a i moja draga isto :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja sam skorpija/strelac pa ako neko slucajno zna neku kombinaciju za uspesnu komunikaciju mene i nekog drugog ljudskog bica neka slobodno kaze...... :D

Moja najbolja veza je bila sa šk/st, što znači da ti preporučujem strelca/lava.
Korisnikov avatar
By starsailor
rak ,podznak bik, mesec u skorpiji :adiktusha:
venera u raku :placko:
najbolje se slazem sa blizancima jer su vecita deca...i uvek padam na njih :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor
najbolje se slazem sa blizancima jer su vecita deca...i uvek padam na njih :drama:
Sta fali veneri u raku :P

Emotivna i dobra kuHarica :D :trep:
Korisnikov avatar
By Modesty
Volim bikove,škorpije,vage,ovnove
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by starsailor
Sta fali veneri u raku :P

Emotivna i dobra kuHarica :D :trep:
fale krila pa da bude ovo :angel: :P

sada za ovo drugo nisam bas sigurna :lol: :meda:
Korisnikov avatar
By IriS
moja Venera je u Biku... neka teta astrolog mi je rekla da sam savršena za sebi bliske ljude... i do sad se niko nije žalio :lol:

inače, iz mog iskustva, najbolje kuvarice su žene ovnovi :yes:
Korisnikov avatar
By deželaš
Devica-Devica, Mars i Venera u Lavu

Rak: pleasure, little treasure :leviathan:

sa Bikovima najspontanije funkcionišem (brat, par drugova i drugarica..). Odnos "komšija".

Škorpije: zanimljiva mi je ta živost, ali brate.. :nope:

sa Devicama: perverzno prepoznatljivi. E tu počinje homoseksualnost :lol:

Blizanci ženski i više nego zanimljivi, muški podnošljivi no ne na duže staze..

Vodolija: odveć bahati.

Jarac: :durenje: Ženski je ok.

Ovnovi: u ženskom obliku i u poslovnom žanru, o svakako.

Lavovi: štagod.

Vaga: ?

Strelac: postanem mazohista

Ribe: postanem sadista :evilwait:
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by Khons
Ja sam skorpija/strelac
takodje :D

a i moja draga isto :D
Kako??? :uplasen:
Ja samu sebe ne mogu ponekad da podnesem.... :shocked:

sad kontam onaj post na drugoj temi da ljubomora ne mora uvek da bude losa stvar :roll: zato i ne simpatisem toliko svoj horoskopski znak :blenta:

svaka vam cast :kokice:
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by bigirl

Moja najbolja veza je bila sa šk/st, što znači da ti preporučujem strelca/lava.

hahahha, sa lavovima sam u hejtu zbog njihove umisljenosti (ne mora uvek da znaci, ne zelim da generalizujem)
a sa strelcevima, hmmm... Iako sam strelac u podznaku, cini mi se da uglavnom glume nezainteresovanost kako bi sami sebi dali na znacaju :shrug:
a moja sujeta to ne moze da podnese :ugriz:

:spin:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!