Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by IriSTaj strah je strah od povrijeđene sujete...sujetna sam užasno a sve ostalo što si napisala je asolutno tačno.Originally posted by allexa37a zašto imaš strah od gubitka, ako si samouverena?
ma ja uopšte nisam nesamouvjerena osoba,vjeruj mi ali sam opet jako ljubomorna..to je neki strah od gubitka a strah sam po sebi je iracionalan.....voljela bih to promjeniti i trudim se uključivati što više raum u tim situacijama ali nije lako.
zašto se javlja ljubomora? zato što mislimo da nekog/nešto posedujemo. trenutnog partnera, uspomene vezane za bivše partnere...xyz primera...
kad shvatiš da nikog i ništa zaista ne poseduješ, do jedino sebe samu, neće biti ni ljubomore.
i da, to je teško dostižno, ali nije teško raditi na tome... ne treba se boriti protiv svoje ljubomore, već je prihvatiti, identifikovati problem (ljubomoru) i saradjivati sa njom. ego ego...
Originally posted by KhonsOriginally posted by hlaefdigee o tome sam pisala u prvom postu
ukapirala sam da me udara po sujeti kada se moj decak dopada nekome ko zna da smo
Originally posted by allexa37a šta je sujeta i zašto su ljudi sujetni? kada u ljudima "proradi sujeta"?
sreća tvoja pa se promjenilo....ja definitivno imam problema sa sujetom i otud moja ljubomora
Originally posted by hlaefdige
ukapirala sam da me udara po sujeti kada se moj decak dopada nekome ko zna da smo zajedno, i taj neko ga muva kao da ja nisam bitan faktor...
..tipa, devojka koju je upoznao pre nedelju dana, a sada ga zove da idu zajedno na more, posto, jel'te, nema ona s kim....
Originally posted by IriS
najbolje rešenje je kada osetimo tu negativnu misao (ljubomoru)... ne širiti dalje priču o njoj (u sopstvenoj glavi, of course), ne dozvoliti joj da se raspline, već reći sam/a sebi: dobro, sad sam ljubomoran/na, ajde da vidim šta to mene (moj ego) ugrožava u ovom momentu. zašto sam nesiguran/na? da li je bilo šta vredno ove moje trenutne opsesije? da li je bilo šta vredno ovog mog trenutnog uznemirujućeg osećaja? zašto sada radim nešto što mi ne prija?
kada se osećamo samopouzdano, tu nema mesta sujeti, i obrnuto. a svi u sebi imamo i jedno i drugo i samo je na nama kako ćemo uspeti da se mic po mic rešimo onog što nas povredjuje - naše sujete.
![]()
Originally posted by SanguineSame here
Pa ne znam,mislim da mala doza ljubomore treba biti prisutna,cisto da manifestuje jedan zdrav odnos izmedju 2 persone...
Posesivnost,manipulacija partnera i pritisak koji se javljaju kao nuspojave te ljubomore nikako ne bih tolerisao.
Bitno mi je da imam slobodu kao i moj partner a opet i da imam poverenja u njega.
Originally posted by KissQueen
ovo mi deluje kao nesto sto bi moglo biti helpful,
mada mi treba to jos malo rasclaniti i objasniti kako odstraniti
ili bar minimizovati ljubomoru (sujetu) (povredjen ego) (nesigurnost).
Originally posted by allexa37a, u situacijama kada se sistem pregreje i nismo u stanju racionalno razmišljati, odlične su vežbe disanja. samo počni da dišeš duboko i polako, i misli na to kako dišeš, oseti vazduh kako ulazi.... i kako polako izlazi... bar 10 puta ponovi, ako ti prija i više. nakon toga ćeš moći ˝razgovarati˝ sama sa sobom.
...objašnjavam sebi kao djetetu: ne možeš izgubiti nekog ko te voli a ako te ne voli,ne možeš zadržati na silu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!