Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by QDFda nije Notes on a Scandal?
Hm... kako se zove.. onaj film, gde je matora profesorica opsednuta sa onom mladom plavom, gde igra kejt blanset....
e taj film mi je super![]()
Originally posted by polarlicht4.1svankamajer je odlican! treba da vidis alice, varijaciju na alisu u zemlji cuda. u kinoteci su nedavno pustali vise njegovih kratkih filmova, od kojih jedan takodje koristi jednu poemu luisa kerola.
Spiklenci slasti (Jan Švankmajer, 1996) - Švankmajer je pravo otkriće za mene. Koristi se stop motion animacijom i pravi uvrnute nadrealističke priče. Ova je o par fetišista sa isprepletenim životima a pritom čitav film bez ijedne jedine progovorene reči.
Originally posted by gneeeboSamo mi je još Alice ostao da skinem od njegovih dugometražnih. Ove kratke nisam još uvek stigao da dobavim (čeka na red) ali sam video da ima dosta toga zanimljivog, recimo njegova opsesija hranom (što se može primetiti i u ovim dužim).
svankamajer je odlican! treba da vidis alice, varijaciju na alisu u zemlji cuda. u kinoteci su nedavno pustali vise njegovih kratkih filmova, od kojih jedan takodje koristi jednu poemu luisa kerola.
Originally posted by gneeeboSinoć sam pogledao i Julien Donkey-Boy i sviđa mi se mnogo više od Gummo. Ako je ikako moguće, priča je još nelinearnija a bogme i strašnija (ono što se da naslutiti). Meni se ne čini da je bilo neutralan bilo senzacionalista. To bih pre rekao za, recimo, Ulricha Seidla koji baš ima taj hladan stav prema onome što se događa u filmu a osećaj se stiče načinom kadriranja i sličnim postupcima. Takav utisak nisam stekao u Korineovim filmovima, but then again I'm naive and easily shocked.
sto se tice gummo, nije mi se dopao toliko, kao i neki drugi filmovi harmony korine-a, taj njegov neodredjeni, "neutralni" stav mi prerasta u voajerizam, spojen sa senzacionalistickim tretmanom teme, tako da ne uspeva da me pogodi sve to sto bi kao trebalo da bude mnogo intenzivno.
Originally posted by polarlicht4.1pa ja sam pokusavao da gledam julien donkey-boy nekoliko puta i nikako mi nije drzao paznju. ne zbog nelinearnosti, vec bas zbog tog otudjenog tretmana teme, gde sve samo treba da ti bude mnogo "weird"... mada ne znam, morao bih jednom da ga pogledam ljudski da bih imao neku specificniju kritiku.
Originally posted by gneeeboSinoć sam pogledao i Julien Donkey-Boy i sviđa mi se mnogo više od Gummo. Ako je ikako moguće, priča je još nelinearnija a bogme i strašnija (ono što se da naslutiti). Meni se ne čini da je bilo neutralan bilo senzacionalista. To bih pre rekao za, recimo, Ulricha Seidla koji baš ima taj hladan stav prema onome što se događa u filmu a osećaj se stiče načinom kadriranja i sličnim postupcima. Takav utisak nisam stekao u Korineovim filmovima, but then again I'm naive and easily shocked.
sto se tice gummo, nije mi se dopao toliko, kao i neki drugi filmovi harmony korine-a, taj njegov neodredjeni, "neutralni" stav mi prerasta u voajerizam, spojen sa senzacionalistickim tretmanom teme, tako da ne uspeva da me pogodi sve to sto bi kao trebalo da bude mnogo intenzivno.![]()
Originally posted by gneeebo
pa ja sam pokusavao da gledam julien donkey-boy nekoliko puta i nikako mi nije drzao paznju. ne zbog nelinearnosti, vec bas zbog tog otudjenog tretmana teme, gde sve samo treba da ti bude mnogo "weird"... mada ne znam, morao bih jednom da ga pogledam ljudski da bih imao neku specificniju kritiku.
Originally posted by gneeeboNišta njegovo nisam gledao ali zato jedva čekam da skinem Sátántangó. Film traje 7 sati!
the prefab people (1982) od belle tara mi se mnogo dopao, mada njegovi ljubitelji kazu da mu je to jedan od slabijih filmova (tako da se radujem gledanju drugih!).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!