Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Slazem se sa Delete, mada te i razumem. To moze da smeta.
Mada, nadam se da me necesh sada pogreshno razumeti, koliko sam ja shvatio, ti vodish prilichno slobodan zivot mimo njega. Mozda je to samo njegova reakcija na tvoje ponashanje?
By Swanheart
Originally posted by Lepa Krepa

:doh:

o, bože! ja se izvinjavam na izrazu, ali dal' ste vi svi pri sebi? da mu lupa šamare i skida glavu zbog nekakvog zvona na telefonu? pa nemaju 15 godina, da mere "koja je važnija" prema ringtonovima, omiljenim pesmama i inim budalaštinama.
ako ti već ne znaš koliko si mu važna, onda vi imate problem s bivšom ili bez nje. ja se, npr, družim sa bivšim dečkom i sigurno imamo milion tako nekih gluposti koje su naša "ekskluziva" i sigurno ne komuniciram s njim baš identično kao sa ostalim prijateljima i prijateljicama... i šta je tu drama? to su stvari koje se nekako naslede iz veze i nakon što ona prestane, tj. nakon što prestanu one stvari koje su je činile vezom, a ostane prijateljstvo. i mom dragom sadašnjem nikad na pamet nije palo da zbog toga ljubomoriše, čak ni u periodima kad smo po par stotina km razdvojeni, a bivši je u zgradi do moje i znamo da izblejimo po čitave noći zajedno.
kad bi on meni tako krenuo da ispituje zvona na telefonu, smatrala bih to ili patološkim stanjem, ili uvredljivim nepoverenjem. get a grip. pričaj s čovekom i odluči dal' mu veruješ ili ne.

u potpunosti se slazem sa svakom napisanom reci.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Delete
Hmm...trenutno sam u vezi sa osobom koja mi mnogo znaci i koju mnogo volim, ali i dan-danas postoje pesme koje me podsete na jednu davno zavrsenu vezu sa drugom osobom, toj osobi kad mi je tesko pricam o svemu, nema tu niceg vise od secanja...da smo mogli da funkcionisemo u vezi funkcionisali bismo. Kad god dobijem sms od te osobe ja se (nesvesno) osmehnem, drago mi je kad mi se javi, ali to je sve. Nemoj da unistavas sebe razvijajuci filmove u svojoj glavi i obracajuci paznju na sitnice, ipak je on sa tobom, a ne sa njom, da njih dvoje mogu da imaju nesto vise od onoga za sta ti znas, ti mu ne bi ni bila potrebna. Posmatraj to tako, a veruj mi, znam kako takve stvari znaju da bole, ali ako naucis da apsorbujes i da ti na jedno udje, a na drugo izadje, bice mnogo bolje.
I ja htedoh slicno da napisem. Svako ima neku svoju proslost sa raznim uspomenama i ne mozes ocekivati da se ista izbrise. Proslost je proslost, i kao sto rece Delete, ma koliko znaju takve sitnice da u trenutku zabole, najbolje je da ne mucis sebe raznim pitanjima i nekim verzijama koje ti prolaze kroz glavu dok mislis o tome. Ako se malo zamislis, sigurno i kod tebe postoji neko takav a znas i sama da to ne menja ono sto sad imas jer je samo jedna od uspomena.
Korisnikov avatar
By .L O S T
s vremena na vreme "onaj pogled" kada cuje neku pesmu koja ga podseti na bivsu vezu...
:elektro: :elektro: :elektro:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Swanheart

:doh:

o, bože! ja se izvinjavam na izrazu, ali dal' ste vi svi pri sebi? da mu lupa šamare i skida glavu zbog nekakvog zvona na telefonu? pa nemaju 15 godina, da mere "koja je važnija" prema ringtonovima, omiljenim pesmama i inim budalaštinama.
ako ti već ne znaš koliko si mu važna, onda vi imate problem s bivšom ili bez nje. ja se, npr, družim sa bivšim dečkom i sigurno imamo milion tako nekih gluposti koje su naša "ekskluziva" i sigurno ne komuniciram s njim baš identično kao sa ostalim prijateljima i prijateljicama... i šta je tu drama? to su stvari koje se nekako naslede iz veze i nakon što ona prestane, tj. nakon što prestanu one stvari koje su je činile vezom, a ostane prijateljstvo. i mom dragom sadašnjem nikad na pamet nije palo da zbog toga ljubomoriše, čak ni u periodima kad smo po par stotina km razdvojeni, a bivši je u zgradi do moje i znamo da izblejimo po čitave noći zajedno.
kad bi on meni tako krenuo da ispituje zvona na telefonu, smatrala bih to ili patološkim stanjem, ili uvredljivim nepoverenjem. get a grip. pričaj s čovekom i odluči dal' mu veruješ ili ne.

u potpunosti se slazem sa svakom napisanom reci.

Ja bi se slozila da je postojao kontakt sve vreme. Imam i ja bivseg sa kojim se i dalje druzim, i moj muz ima bivsu devojku sa kojom je ostao u kontaktu jer su postali prijatelji posle veze. Zaboravljate da sa nekima ne ostajemo prijatelji, iz brojnih razloga.
Koliko sam razumela, njih dvoje nisu ostali prijatelji?
A kontakt se nastavlja pod nekim izgovorima umesto normalnog druzenja /kljucevi tralala/?

I pesma koja je "njena" koja je UVEK u kolima?

Jel samo meni to cudno?
Znam da ja sigurno nemam pesmu u kolima za mog bivseg, jel imate vi?

I upravu ste, uvek je u pitanju poverenje, meni da pocne tako da se ponasa partner mislila bih da je shenuo, onda bi bila zbunjena, onda ljuta.
I naravno, razgovarala bih sa njim.

A sto se tice toga znati koliko si vazan, ja bas zbog toga bi bila izuzetno zatecena takvim ponasanjem, da se odjednom pojavi.

I naravno da nista od svega ovoga ne mora ista da znaci, ali ja samo mogu da gledam iz svoje perspektive, a to je da kada bi moj muz poceo odjednom tako da se ponasa u vezi svoje bivse, posle 8 godina, bilo bi jako neobicno.
Korisnikov avatar
By Progenitor
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by Delete
OMG!!!...kako je ovo str8tasenje na forumu...aaaaaa.... :smeh:

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Momo
pa nemaju 15 godina, da mere "koja je važnija" prema ringtonovima, omiljenim pesmama i inim budalaštinama.
Jeste da taj primer izgleda banalno, ali po mom misljenju uopste nije banalan kad se zna cela prica.

aj da ne postavljamo pitanje "koja je vaznija" ali fora je u paznji

Znaci bivsa odjednom JEDINA dobija svoju "melodiju"...
e pa meni je to malo simptomaticno...

evo primer:
moja draga ima isti rington za sve a onda odjednom zamisljam moju dragu kako namesta svom bivsem ili bivsoj poseban rington na telefonu... sta li razmislja ona u tom trenutku pitam se ja :testerica:

PS
trebalo bi porazgovarati o tome posebno aku su u igri i druge "sitnice"
By Swanheart
Originally posted by Momo

evo primer:
moja draga ima isti rington za sve a onda odjednom zamisljam moju dragu kako namesta svom bivsem ili bivsoj poseban rington na telefonu... sta li razmislja ona u tom trenutku pitam se ja :testerica:

mozda o tome kako joj je drago sto je jos uvek prijatelj sa tom bivsom i sto imaju toliko toga zajednickog iza sebe i sto joj veruje bezuslovno jer su posle veze ostali ljubav ( prijateljska ) i obostrano postovanje sto je jako retko.

Zar vezu nije najbolje graditi na poverenju?

i sta fali jednoj pesmi, ja imam u plejeru par pesama koje me podsecaju na par bivsih, u kolima isto tako i u telefonu takodje.
Zar je tesko mirne glave razmisliti o svemu i sesti sa tom osobom i porazgovarati kao covek sa covekom?

joj bouze odoh u off.
mrzim ovakve teme jer se nikad ne slazem sa 80% postova.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Momo
evo primer:
mozda o tome kako joj je drago sto je jos uvek prijatelj sa tom bivsom i sto imaju toliko toga zajednickog iza sebe i sto joj veruje bezuslovno jer su posle veze ostali ljubav ( prijateljska ) i obostrano postovanje sto je jako retko.
Moj primer referira na konkretan slucaj kissqueen...

Ja prvi imam gomilu sitnica nekih proslih ljubavi i nemam nameru da ih bacim ili slicno, al tesko da ce da mi padne na pamet da ih sad stavljam u ramove jer ako vec nisam to do sad uradio onda mi se cini da bi ipak nesto trebalo da me pokrene na to i to nesto mnogo jace od "prijateljske ljubavi i uzajamnog postovanja"...

I nije stvar u poverenju. Kad nesto pocne da puca onda partner tesko da ce odmah da dodje i kaze ti - e gotovo je...
nekad se prosto oseti da on/ona to ne mogu da urade, da kazu u lice a u isto vreme ne mogu ni da prestanu da slusaju "zajednicku bivsu pesmu" i blabla
Korisnikov avatar
By Momo
A plus to sto smo zvi zaboravili akcije te bivse devojke (nebuloza sa kljucevima itd) i njegov odnos prema tim akcijama...

Mene je jedna devojka sa kojom sam prvo bio prijatelj, pa onda nesto vise od prijatelja, nastavila da zove nakon sto sam stupio u vezu i to je ok ali je problem sto je nastavila da mi se obraca "istim onim glasom"...

posto nemam obicaj da brisem ljude iz svog zivota ja sam pokusao da joj dam do znanja da ne mozemo vise da komuniciramo na taj nacin i kad je to skontala malo je iskulirala zivkanje a onda je promenila plocu...
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno da postoje situacije kada ostanu ljudi prijatelji!
Pa sama sam rekla da i muz i ja imamo bivse za prijatelje. Ja govorim o konkretnoj situaciji koja je navedena, kada nije jasno u kakvom su odnosu ljudi-ocigledno da ona ne zna da li i kako se oni druze.
I mislim, odjednom interesovanje za bivsu mi je cudno.

Moje interesovanje za bivseg je hronicno-uvek me zanima kako je, i svaki put mu kazem da ga volim kad ga vidim, jednostavno je iza ljubavi ostala beskrajna neznost i prijateljstvo.
Ali to zna moj muz.
I nema nikakve nedoumice u kom smo odnosu.
Nekako, opet se vracamo na poverenje...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Ja bi se slozila da je postojao kontakt sve vreme. Imam i ja bivseg sa kojim se i dalje druzim, i moj muz ima bivsu devojku sa kojom je ostao u kontaktu jer su postali prijatelji posle veze. Zaboravljate da sa nekima ne ostajemo prijatelji, iz brojnih razloga.
nisam ni ja s ovim bivšim baš "ostala" u prijateljskom odnosu. in fact, raskid nam je bio najgrđi što sam ikad imala, on je jedina osoba s kojom sam raskinula tako što sam ga nazvala, iznapušavala ono pravo kamiondžijski, prekinula vezu, onda zaključila da ga nisam dovoljno napušila, nazvala ga ponovo, izbacila još jednu poplavu psovki i kletvi i ponovo zalupila slušalicu. :roflmao: i'm not proud of it, i nikad u životu se ni prema kome nisam tako ponašala nit' sam mislila da sam u stanju, ali fakat je ispao kreten koji me je iziritirao kao niko u životu. takvo nam je i prijateljstvo - posvađamo se u sekundi, naebemo se majke jedno drugom, pa se ne čujemo po pola godine, pa se oladimo i onda se opet družimo. i kad se tako nešto desi, ja izbitchingujem svom dragom na ovog kako je kreten, on me sasluša u stilu :nope: obično se složi s mojom konstatacijom i doda da ni ja nisam baš sva svoja s tim u vezi i to je to.
poenta masivnog offtopica je bila u tome da nema pravila u određivanju toga kad je nečije ponašanje "čudno" a kad nije. pretpostavljam da bi brdo ljudi dobilo pečate na faci da im tip/riba dođu izvan sebe od besa jer su se posvađali s bivšim/bivšom. mislim, ok, možda je za nekoga čudno to što meće nekakve melodije u telefon, ali to samo po sebi ne znači ništa, kao što ne znači ništa ni moj bes u navedenoj situaciji. da, on ima veze s tim kakva nam je veza bila i da, ja ne besnim tako na ostale ljude, ali to baš ni-ka-kve veze nema s mojim osećanjima prema osobi s kojom sam sada, nekmoli da ih nešto ugrožava. i dotična osoba to zna, jer me dovoljno poznaje da bi to znala. u tome je sva mudrost.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Nekako, opet se vracamo na poverenje...
e pa da, to i ja 'tedoh reći.
:blenta:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Kako sam se ismejala ovome :smeh:

Mislim, nije mi smesna situacija, nego svo ovo lomljenje nogu, samarcine itt :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma posle velike ljubavi nema prijateljstva,posle veze da,ali posle ljubavi ne. ne bi mi smetalo da je to bilo koja bivsa devojka,ali ako je to neka koja jr bila jako znacajna,onda mi to ne bi bas odgovaralo. pricam iz sopstvenog iskustva,jer i ja se povremeno cujem sa jednom ex i kad god se to desi ja zaboravim na bilo koju koja je u tom trenutku aktuelna,i telefon je navijen da zvoni samo na njen rodjendan i ima posebno zvono i sl.prema mom iskustvu ako ti je neko puno znacio nikad ne mozes da ga posmatras iskljucivo kao prijatelja.
Korisnikov avatar
By blenta
a vi lepa krepai dina niste skontale da se salim?

jeeeee :maji:

osim toga kq je jedna smerna osoba blage i povuchene prirode
Korisnikov avatar
By bigirl
Čitam čitavu ovu temu i... Kontam kako sam ja tolerantna bila prema nekima... Ili glupa. :bubblegum:

Sve u svemu... Stvari na čistac. Moram napomenuti da sam par puta bila u situaciji da se nekome "mota bivša oko glave" i isto tako, moram reći da je taj neko uvek raskidao sa mnom iz razloga bivše. Zato, batali ove ti-si-posesivna-i-sujetna komentare i reši to sa njim. Direktno da direktnije ne može biti.

PS Tek posle trećeg tvog posta sam shvatila da si ti sa Njim, a da je ona Ona... Još se čudim, šta ova devojka ovako meša rodove... :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by KissQueen
Da li vam se ikada desila sledeca situacija:

u vezi ste sa nekim koga volite i ko voli vas. Sve je divno, razumete se, volite se, cinite jedno drugo srecnima...

A onda polako pocinje da iskrsava poneka sitnica vezana za njegovu bivsu vezu - stvari koje je bivsi partner zaborvio kod vase sadasnje ljubavi, poneki sms od bivse/g, poneki poziv, s vremena na vreme "onaj pogled" kada cuje neku pesmu koja ga podseti na bivsu vezu...

Te neke sitnice stalno doprinose tome da imate utisak that his ex is floating around.

Sta radite u tim situacijama? :nunchake:

Uh, pa jednom sam se zaljubila u nekog ko nije preboleo bivsu, to je bio pakao (pogotovu kad se ova fizicki pojavila), jos par puta sam naletala, bez nekih ozbiljnijih posledica.

Anyway u slucaju da je to nesto gotovo, zaokruzeno, bez repova, ne smeta mi ni najmanje, svako od nas ima neku istoriju, i ta istorija nas delom cini onakvim kakvim smo, dakle da bi nekog prihvatio i voleo, moras da prhvatis i njegovu proslost, inace se igramo dece.

S druge strane, naravno da bi mi smetalo da budem s nekim ko ima kostura u ormanu koji jos ima i tendenciju da izlazi iz istog. Mislim teshko da bih bila sa nekim ko nije u stanju da dovoljno ispostuje sebe pa da zavrsi sa jednom pricom pre nego sto krene u drugu. Jebiga, te stvari vagam u startu.

Jedna moja bivsa je jos uvek zivela sa bivsim deckom dok smo se zabavljale, medjutim to mi nije smetalo ni najmanje (on je bio krajnje nenametljiv i spavao bi kod svojih roditelja kad bih ja tu dolazila, sto znaci svaki drugi vikend), i generalno mi nije smetalo, nisam se ni najmanje osecala ugrozeno njegovim postojanjem. U toj vezi sam dobijala sve sto mi je bilo potrebno, pa i vise od toga, i stvarno nisam imala razloga da se bunim. Prosto bila sam broj 1.

Nemam pojma sta ti tu tacno smeta.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam sinoc srela bivsu i na par sati mi je sve ostalo bilo potpuno nebitno. nekako,nisam vise zaljubljena u nju ali mi je i dalje draza od bilo koje druge. a zene to mogu da namirisu,tacno osete kad se nesto tako desava.
Korisnikov avatar
By Khons
nisam u kontaktu sa jednom bivsom devojkom koja mi je od sve proslosti najvise znachila, ali smo se i rastale pod poprilicno gadnim uslovima.
neko vreme sam verovala da mozemo da funkcionisemo kao "drugari" ali sam shvatila da mi to ne treba. imala sam novu vezu koju sam gradila, nove ringtonove koje je trebalo podesiti, nove pesme, itd.
nisam zelela da se moja tadasnja (ujedno i sadashnja) devojka oseti imalo zapostavljeno, ne zato sto to tako "ne treba" po ko zna kojim pravilima, nego zato sto kad nesto stavim iza sebe to je tako.
Slazem se da proslost sa nekim ne moze da se izbrise, ali ja to cuvam u uspomenama i secanjima, a sadasnjost zivim. Sada. I ne pada mi na pamet da to remetim nekim uspomenama.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Otkuliras...a ako ti to toliko smeta onda popricas sa njim i tako resis problem:bubbles:
Korisnikov avatar
By Insorcer
svo to "ex" je nekoga uchinilo takvim kakav jeste ..meni interesantnim:deda:

Razgovorom se daAa utvrditi da li je neshto proshla pricha (draga/manje draga uspomena), ili se neko samo ubedjuje u to da jeste
:wink:
Korisnikov avatar
By Calypso
Khm... Poznat mi je taj ex-faktor :evilgiggle: samo to cu reci

:skorpija:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Khons
Slazem se da proslost sa nekim ne moze da se izbrise, ali ja to cuvam u uspomenama i secanjima, a sadasnjost zivim. Sada. I ne pada mi na pamet da to remetim nekim uspomenama.
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!