Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Lepa Krepa
![]()
o, bože! ja se izvinjavam na izrazu, ali dal' ste vi svi pri sebi? da mu lupa šamare i skida glavu zbog nekakvog zvona na telefonu? pa nemaju 15 godina, da mere "koja je važnija" prema ringtonovima, omiljenim pesmama i inim budalaštinama.
ako ti već ne znaš koliko si mu važna, onda vi imate problem s bivšom ili bez nje. ja se, npr, družim sa bivšim dečkom i sigurno imamo milion tako nekih gluposti koje su naša "ekskluziva" i sigurno ne komuniciram s njim baš identično kao sa ostalim prijateljima i prijateljicama... i šta je tu drama? to su stvari koje se nekako naslede iz veze i nakon što ona prestane, tj. nakon što prestanu one stvari koje su je činile vezom, a ostane prijateljstvo. i mom dragom sadašnjem nikad na pamet nije palo da zbog toga ljubomoriše, čak ni u periodima kad smo po par stotina km razdvojeni, a bivši je u zgradi do moje i znamo da izblejimo po čitave noći zajedno.
kad bi on meni tako krenuo da ispituje zvona na telefonu, smatrala bih to ili patološkim stanjem, ili uvredljivim nepoverenjem. get a grip. pričaj s čovekom i odluči dal' mu veruješ ili ne.
Originally posted by DeleteI ja htedoh slicno da napisem. Svako ima neku svoju proslost sa raznim uspomenama i ne mozes ocekivati da se ista izbrise. Proslost je proslost, i kao sto rece Delete, ma koliko znaju takve sitnice da u trenutku zabole, najbolje je da ne mucis sebe raznim pitanjima i nekim verzijama koje ti prolaze kroz glavu dok mislis o tome. Ako se malo zamislis, sigurno i kod tebe postoji neko takav a znas i sama da to ne menja ono sto sad imas jer je samo jedna od uspomena.
Hmm...trenutno sam u vezi sa osobom koja mi mnogo znaci i koju mnogo volim, ali i dan-danas postoje pesme koje me podsete na jednu davno zavrsenu vezu sa drugom osobom, toj osobi kad mi je tesko pricam o svemu, nema tu niceg vise od secanja...da smo mogli da funkcionisemo u vezi funkcionisali bismo. Kad god dobijem sms od te osobe ja se (nesvesno) osmehnem, drago mi je kad mi se javi, ali to je sve. Nemoj da unistavas sebe razvijajuci filmove u svojoj glavi i obracajuci paznju na sitnice, ipak je on sa tobom, a ne sa njom, da njih dvoje mogu da imaju nesto vise od onoga za sta ti znas, ti mu ne bi ni bila potrebna. Posmatraj to tako, a veruj mi, znam kako takve stvari znaju da bole, ali ako naucis da apsorbujes i da ti na jedno udje, a na drugo izadje, bice mnogo bolje.
Originally posted by SwanheartOriginally posted by Lepa Krepa
![]()
o, bože! ja se izvinjavam na izrazu, ali dal' ste vi svi pri sebi? da mu lupa šamare i skida glavu zbog nekakvog zvona na telefonu? pa nemaju 15 godina, da mere "koja je važnija" prema ringtonovima, omiljenim pesmama i inim budalaštinama.
ako ti već ne znaš koliko si mu važna, onda vi imate problem s bivšom ili bez nje. ja se, npr, družim sa bivšim dečkom i sigurno imamo milion tako nekih gluposti koje su naša "ekskluziva" i sigurno ne komuniciram s njim baš identično kao sa ostalim prijateljima i prijateljicama... i šta je tu drama? to su stvari koje se nekako naslede iz veze i nakon što ona prestane, tj. nakon što prestanu one stvari koje su je činile vezom, a ostane prijateljstvo. i mom dragom sadašnjem nikad na pamet nije palo da zbog toga ljubomoriše, čak ni u periodima kad smo po par stotina km razdvojeni, a bivši je u zgradi do moje i znamo da izblejimo po čitave noći zajedno.
kad bi on meni tako krenuo da ispituje zvona na telefonu, smatrala bih to ili patološkim stanjem, ili uvredljivim nepoverenjem. get a grip. pričaj s čovekom i odluči dal' mu veruješ ili ne.
u potpunosti se slazem sa svakom napisanom reci.
Originally posted by Nanny OggOMG!!!...kako je ovo str8tasenje na forumu...aaaaaa....Originally posted by DeleteOriginally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Lepa KrepaJeste da taj primer izgleda banalno, ali po mom misljenju uopste nije banalan kad se zna cela prica.
pa nemaju 15 godina, da mere "koja je važnija" prema ringtonovima, omiljenim pesmama i inim budalaštinama.
Originally posted by Momomozda o tome kako joj je drago sto je jos uvek prijatelj sa tom bivsom i sto imaju toliko toga zajednickog iza sebe i sto joj veruje bezuslovno jer su posle veze ostali ljubav ( prijateljska ) i obostrano postovanje sto je jako retko.
evo primer:
moja draga ima isti rington za sve a onda odjednom zamisljam moju dragu kako namesta svom bivsem ili bivsoj poseban rington na telefonu... sta li razmislja ona u tom trenutku pitam se ja![]()
Originally posted by SwanheartMoj primer referira na konkretan slucaj kissqueen...Originally posted by Momomozda o tome kako joj je drago sto je jos uvek prijatelj sa tom bivsom i sto imaju toliko toga zajednickog iza sebe i sto joj veruje bezuslovno jer su posle veze ostali ljubav ( prijateljska ) i obostrano postovanje sto je jako retko.
evo primer:
moja draga ima isti rington za sve a onda odjednom zamisljam moju dragu kako namesta svom bivsem ili bivsoj poseban rington na telefonu... sta li razmislja ona u tom trenutku pitam se ja![]()
Originally posted by Nanny Oggnisam ni ja s ovim bivšim baš "ostala" u prijateljskom odnosu. in fact, raskid nam je bio najgrđi što sam ikad imala, on je jedina osoba s kojom sam raskinula tako što sam ga nazvala, iznapušavala ono pravo kamiondžijski, prekinula vezu, onda zaključila da ga nisam dovoljno napušila, nazvala ga ponovo, izbacila još jednu poplavu psovki i kletvi i ponovo zalupila slušalicu.
Ja bi se slozila da je postojao kontakt sve vreme. Imam i ja bivseg sa kojim se i dalje druzim, i moj muz ima bivsu devojku sa kojom je ostao u kontaktu jer su postali prijatelji posle veze. Zaboravljate da sa nekima ne ostajemo prijatelji, iz brojnih razloga.
Originally posted by Nanny Ogge pa da, to i ja 'tedoh reći.
Nekako, opet se vracamo na poverenje...
Originally posted by KissQueen
Da li vam se ikada desila sledeca situacija:
u vezi ste sa nekim koga volite i ko voli vas. Sve je divno, razumete se, volite se, cinite jedno drugo srecnima...
A onda polako pocinje da iskrsava poneka sitnica vezana za njegovu bivsu vezu - stvari koje je bivsi partner zaborvio kod vase sadasnje ljubavi, poneki sms od bivse/g, poneki poziv, s vremena na vreme "onaj pogled" kada cuje neku pesmu koja ga podseti na bivsu vezu...
Te neke sitnice stalno doprinose tome da imate utisak that his ex is floating around.
Sta radite u tim situacijama?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!