Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SunceOriginally posted by gneeeboNekako osecam da se radi o jako pametnoj osobi koja se brani svojim znanjem i perfekcionizmom, a plasi da neko ne pravlja njime. Sveprisutne oci, sto znaci da se radi o jako perceptivnoj i intenzivnoj osobi, na oprezu. Imaju i tihu, neznu tugu, moguce zbog toga sto nije dovoljno primecena. Blistave oci.
evo i ja da pripogledam
![]()
![]()
Originally posted by SunceSunce.. imam utisak da ti svima pogadjas... aj malo pogledaj i meni u oci.. i reci mi sta mislis...Originally posted by gneeeboNekako osecam da se radi o jako pametnoj osobi koja se brani svojim znanjem i perfekcionizmom, a plasi da neko ne pravlja njime. Sveprisutne oci, sto znaci da se radi o jako perceptivnoj i intenzivnoj osobi, na oprezu. Imaju i tihu, neznu tugu, moguce zbog toga sto nije dovoljno primecena. Blistave oci.
evo i ja da pripogledam
![]()
![]()
Originally posted by ns.happyns. happy mi, po ocima, lici na decka koji je prerano odrastao (rano se susretao sa surovim, sa strastima i teskim), a sada se negde pronalazi, tj. tek ce da realizuje nesto sto smislja.
evo jedne posle skoro 48 sati bez sna...
i jedne kad smo izasli..
i jedne kad sam bio posebno srecan.. promenile boju, ali hoce meni to tako...
![]()
Originally posted by gneeeboNajvise licis na delfina, a oni su jako inteligentni, "glatki" i dobrocudni. Samo se naslucuje da ne dozvoljavas da ti se pridje, tj. to tesko ko moze.Originally posted by SunceOriginally posted by gneeeboNekako osecam da se radi o jako pametnoj osobi koja se brani svojim znanjem i perfekcionizmom, a plasi da neko ne pravlja njime. Sveprisutne oci, sto znaci da se radi o jako perceptivnoj i intenzivnoj osobi, na oprezu. Imaju i tihu, neznu tugu, moguce zbog toga sto nije dovoljno primecena. Blistave oci.
evo i ja da pripogledam
![]()
![]()
busted!![]()
dopadaju mi se tvoji komentari na ovom topiku generalno, ukljucujuci i onaj negde pri pocetku, kako je bitno u sta/koga neko gleda ili na sta/koga misli. utoliko su mi najzanimljivije fotke koje su napravljene specijalno za ovaj forum/temu.![]()
Originally posted by QDFBas mi je tesko da procenim. Vidi se pogled devojcice, kao da nesto ocekuje i kao da nikad ne dobija ono sto zeli. Kao da neko nije imao sluha za njene potrebe. Otuda neki nemir, polumrak, poluosmeh, polusan i poluskok. Kao da je oko nje tisina (staticnost), a ona ce svaki cas skociti i vrisnuti
![]()
Originally posted by Swanheartda, imam mladeze na obe zenice, nekad izgleda kao da placu... mada to mi i pomaze cesto, zbuni ljude jer ne vide to cesto...
srecko `el ti to imas tackice u levom oku![]()
Originally posted by Sunceah sad... ti si citao horoskop za ribe :durenje:salim se. u pravu si za ekstreme.
ns. happy mi, po ocima, lici na decka koji je prerano odrastao (rano se susretao sa surovim, sa strastima i teskim), a sada se negde pronalazi, tj. tek ce da realizuje nesto sto smislja.Vidi se da voli ekstreme - pucanje od smeha se kod njega smenjuje sa depresijom, a posle toga ide neka prazna faza gde nakuplja energiju.
Originally posted by ns.happyReci ti meni, jel moj grasak u mozgu dobro video ili ne? Sta tu ti meni ribe i ostalo. Ja sam ribetina u horoskopu, ali to nista ne znaci.
Originally posted by Sunceah sad... ti si citao horoskop za ribe :durenje:salim se. u pravu si za ekstreme.
ns. happy mi, po ocima, lici na decka koji je prerano odrastao (rano se susretao sa surovim, sa strastima i teskim), a sada se negde pronalazi, tj. tek ce da realizuje nesto sto smislja.Vidi se da voli ekstreme - pucanje od smeha se kod njega smenjuje sa depresijom, a posle toga ide neka prazna faza gde nakuplja energiju.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!