Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by spiritska
Originally posted by QDF
Slika
Slika

:sweet: :trep: :obraz: :
:obraz:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
QDF extra su ti oci...

Jooj, kako ja nem sliku sa pirsingom, jooooooooooooj....jos sa ovim plavim..joooooooj :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by gneeebo
Originally posted by QDF
Slika
Slika

obicno ne volim ovaj pogled "ispod oka" posto uglavnom pretenduje da izgleda 'opasno' ali ovaj mi se svidja, nije defanzivan na taj nacin, nezan je, pomalo nesiguran, kao da hoce da se dopadne
:sweet: ja bih rekla, da je vrlo siguran ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zaljubljena
QDF extra su ti oci...

Jooj, kako ja nem sliku sa pirsingom, jooooooooooooj....jos sa ovim plavim..joooooooj :drama:
:kiss: E stvarno.. pirsing ti je bas sexy... vrlo sexy ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zaljubljena
:blush: eeeee, nisi videla novi... :)
Vise bih volela da ga osetim.... ;)
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by QDF
:sweet: ja bih rekla, da je vrlo siguran ;)

izgled moze da vara, u tome je i zanimljivost ovog topika (izmedju ostalog) ;)
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Sunce
evo i ja da pripogledam

Slika
Nekako osecam da se radi o jako pametnoj osobi koja se brani svojim znanjem i perfekcionizmom, a plasi da neko ne pravlja njime. Sveprisutne oci, sto znaci da se radi o jako perceptivnoj i intenzivnoj osobi, na oprezu. Imaju i tihu, neznu tugu, moguce zbog toga sto nije dovoljno primecena. Blistave oci. :sunce:

busted! :snesko:

dopadaju mi se tvoji komentari na ovom topiku generalno, ukljucujuci i onaj negde pri pocetku, kako je bitno u sta/koga neko gleda ili na sta/koga misli. utoliko su mi najzanimljivije fotke koje su napravljene specijalno za ovaj forum/temu. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
evo jedne posle skoro 48 sati bez sna...
Slika

i jedne kad smo izasli..
Slika

i jedne kad sam bio posebno srecan.. promenile boju, ali hoce meni to tako...
Slika
Korisnikov avatar
By Blady
evo i ja da pripogledam

Slika
Nekako osecam da se radi o jako pametnoj osobi koja se brani svojim znanjem i perfekcionizmom, a plasi da neko ne pravlja njime. Sveprisutne oci, sto znaci da se radi o jako perceptivnoj i intenzivnoj osobi, na oprezu. Imaju i tihu, neznu tugu, moguce zbog toga sto nije dovoljno primecena. Blistave oci. :sunce:
Sunce.. imam utisak da ti svima pogadjas... aj malo pogledaj i meni u oci.. i reci mi sta mislis...
By brdja
Originally posted by ns.happy
brdjo hocu da se ljubim sa tobom! :friends:
izvodljivo je ....
By brdja
kako je lepo kada se sa nekim sretneš onako slučajno, u prevozu, na poslu ..... i kada psotoji razmena energija u pogledu i očima ....

juče mi bio lik i pričamo o njegovoj odluci da kupi Toshibu (laptop), a ja ga odgovaram ... kažem neka prvo pogleda na net-u i pokuša da nađe nešto best value for money ...

i tako gleda on mene, ja njega gledam manje ali gledam u oči (ipak sam ja bio na poslu a on nije) .... i tako ... umesto da mu dam mejl koji nosi brdja odrednicu pa neka mi lepo postavi pitanja o laptopu na mejl .. a može i druga pitanja :obraz:
Korisnikov avatar
By Modesty
ns.heppy baš si sladak i drag dječko a ti QDF jesu li to tvoje okice...ako jesu,stvarno su brrrr tj. mmmmmm (sorry,morala sam iskreno iskazati soju impresiju)

Oči i pogled su mi nešto najuzbudljivije i najznačajnije na osobi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Angelina777
Sunce, mogu li ja da okacim neki novi pogled? :sweet:
Okaci, ali o tebi ne umem bas da "sudim" zato sto te donekle poznajem preko postova.
Korisnikov avatar
By Sunce
evo jedne posle skoro 48 sati bez sna...
Slika

i jedne kad smo izasli..
Slika

i jedne kad sam bio posebno srecan.. promenile boju, ali hoce meni to tako...
Slika
ns. happy mi, po ocima, lici na decka koji je prerano odrastao (rano se susretao sa surovim, sa strastima i teskim), a sada se negde pronalazi, tj. tek ce da realizuje nesto sto smislja. :giggle: Vidi se da voli ekstreme - pucanje od smeha se kod njega smenjuje sa depresijom, a posle toga ide neka prazna faza gde nakuplja energiju.
Korisnikov avatar
By Sunce
evo i ja da pripogledam

Slika

busted! :snesko:

dopadaju mi se tvoji komentari na ovom topiku generalno, ukljucujuci i onaj negde pri pocetku, kako je bitno u sta/koga neko gleda ili na sta/koga misli. utoliko su mi najzanimljivije fotke koje su napravljene specijalno za ovaj forum/temu. :)
Najvise licis na delfina, a oni su jako inteligentni, "glatki" i dobrocudni. Samo se naslucuje da ne dozvoljavas da ti se pridje, tj. to tesko ko moze.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by QDF
Slika
Slika
Bas mi je tesko da procenim. Vidi se pogled devojcice, kao da nesto ocekuje i kao da nikad ne dobija ono sto zeli. Kao da neko nije imao sluha za njene potrebe. Otuda neki nemir, polumrak, poluosmeh, polusan i poluskok. Kao da je oko nje tisina (staticnost), a ona ce svaki cas skociti i vrisnuti :giggle: . Oseca se i umor zbog toga, ali pre svega devojcica koje ce tek da se razvije i da bude glasna, intenzivna i dinamicna. Ne znam, mislim da ne mogu lepo da vidim na osnovu te fotke.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Swanheart
srecko `el ti to imas tackice u levom oku :trep:
da, imam mladeze na obe zenice, nekad izgleda kao da placu... mada to mi i pomaze cesto, zbuni ljude jer ne vide to cesto...
ns. happy mi, po ocima, lici na decka koji je prerano odrastao (rano se susretao sa surovim, sa strastima i teskim), a sada se negde pronalazi, tj. tek ce da realizuje nesto sto smislja. :giggle: Vidi se da voli ekstreme - pucanje od smeha se kod njega smenjuje sa depresijom, a posle toga ide neka prazna faza gde nakuplja energiju.
ah sad... ti si citao horoskop za ribe :durenje:salim se. u pravu si za ekstreme. ;)
By Swanheart
Originally posted by Swanheart
srecko `el ti to imas tackice u levom oku :trep:
da, imam mladeze na obe zenice, nekad izgleda kao da placu... mada to mi i pomaze cesto, zbuni ljude jer ne vide to cesto...

:hug:
Korisnikov avatar
By Sunce
ah sad... ti si citao horoskop za ribe :durenje:salim se. u pravu si za ekstreme. ;)
Reci ti meni, jel moj grasak u mozgu dobro video ili ne? Sta tu ti meni ribe i ostalo. Ja sam ribetina u horoskopu, ali to nista ne znaci. :luda:
Korisnikov avatar
By ns.happy
swan :drama: nisam sam! :yay:
sunce :giggle: odgovorio sam ti vec :kiss:
By Swanheart
swan :drama: nisam sam! :yay:

:yay: :hug:
Korisnikov avatar
By Sunce

:sigh:
Korisnikov avatar
By ns.happy

:sigh:
u pravu si za ekstreme. ;)
za ostalo cemo videti :giggle:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!