Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
za mene je romantika sve ono shto nije klishe. volim kreativnost u tom smislu. kada sam u vezi, stalno smisljam nacin kako da uz faktor iznenadjenja obradujem nekoga. i trudim se da se ne ponavljam. romantika u tom smislu je za mene bitna. to je nesto sto osvezava vezu i emocije. inspiracija zavisi naravno od druge osobe i kako ona reaguje na to. volim da saznam sto vise o toj osobi i sta bi moglo da je ucini srecnom.

mada, najvise volim kada se desi neka situacija za koju ona pomisli da je potpuno slucajna i da to desavanje nema nikakve veze sa mnom. to su mi najsladje akcije. ni ne mora da sazna do kraja.

sumarum - za mene je romantika kada se trudis oko nekog, a to je potaknuto tvojim najneznijim osecanjima, cistim i iskrenim. ende.

naravno, nisam uvek u tom fazonu, zaista zavisi od druge osobe. kada skontam da neko to bas i ne voli i meni splasne entuzijazam.

prema meni drugi ne moraju biti romanticni, dovoljno je da su dobri prema meni (tu sad progovara butch strana moje persone) lol.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nema tu nekih pravila...svako shvata i dozivljava taj pojam na razlicit nacin.
Za mene su to oni momenti provedeni sa nekim koji mi ostaju u secanju zauvek...najcesece oni momenti kada se setamo kasno uvece pored reke,pricamo tiho o nekim intimnim stvarima, ne skidamo pogled jedan sa drugog i ne skidamo osmeh sa lica jer smo sretni sto smo tu u tom momentu zajedno.

But hey thats just me....i'm a love fool :leviathan:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm.
ne znma,joj sto wolim wake teme:hvala:
pa..kada osoba sa kojom sam..slusa ono sto joj/njemu govorim..one mali stveri koje bi me obradovale..pa me s vremena na vreme iznenadi sitnicama koje mi znaci..kada se ne libi da nam svaki dan ucini drugacijim..da putujemo..gledamo u zvezde na plazi na moru..pisemo pesme..kupujemo ruze..zivish za svaki trenutak sa voljenom osobom jer znash da je poseban jer si sa nekim posebnom..i nikadda to ne izgubish iz vida i dozvolish da predje u nawiku1! :gric: :gric: :gric:
Korisnikov avatar
By .L O S T
zajeno smo, niko nas ne smara u tom trenutku, lepo nam je. eto to!
Korisnikov avatar
By Modesty
Romantika je mnoštvo sitnih znakova pažnje i naklonosti,sposobnost da iskažemo nježnost i ljubav koju osječamo........onaj ko je romantik u dušu to ne može da izgubi jer je to dio njega a oni koji to pak nisu,teško da mogu i naučiti biti takvi jer se sa tim rađa....čak smatram da sama romantika zavisi i od jačine našeg senzibiliteta i da kao takva izlazi iz dubine našeg bića.

P.S.
ovaj post sam već pisala na drugoj temi i pošto je prikladniji ovdje,samo sam ga kopirala.
Korisnikov avatar
By EYA
romantika su svi postupci, reci i misli koji spontano kreiraju ˝prostor˝ u kom za nekoliko ˝trenutaka˝ postojimo samo mi i snazan osecaj ljubavi koji struji medju nama.
iako, kad se vratimo, shvatamo da smo boravili tamo gde ne postoje ni vreme ni prostor :eifranloo:
By Swanheart
romantika je kada si u 2h posle ponoci spreman da kisnes da bi posle posla otpratio nekog kuci da ne ide sam.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Swanheart
romantika je kada si u 2h posle ponoci spreman da kisnes da bi posle posla otpratio nekog kuci da ne ide sam.
to je i ljubav i odanost....extra:sunce:
Korisnikov avatar
By Zoe
...........kada ti neko za Novu godinu pokloni punu novogodisnju kesu choko-smokija jer si JEDNOM pomenuo da ga volis, i dodje iz drugog grada nenajavljen da ti ga donese....:sigh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Uh Zoe to je divno :love:
Pa sto je ne ozeni bre?
Korisnikov avatar
By zboO
romantika je izumrla!!

Originally posted by Swanheart

a ti si boodala!! :trep: ...kashljuc...htedoh reci ti si moj idol...
By Swanheart
da, da, i ti si moj idol...
kashljuc /lazem/ lol
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Zoe
...........kada ti neko za Novu godinu pokloni punu novogodisnju kesu choko-smokija jer si JEDNOM pomenuo da ga volis, i dodje iz drugog grada nenajavljen da ti ga donese.... :sigh:
i ja volim coko smoki, te ako ima zainteresovanih za moju personu , ocekujem uskoro punu kesu coko smokija... :kosa:

:lol:
By Çâðê_DUP
kada sam zaljubljena, sva sijam od romantike. mislim da je vrhunac bio kad sam svojoj voljenoj popeglala kosulje :pegla: jer ja peglu ne uzimam u ruke (i sl domaci poslovi)
..

potom sam volela da se setam po kuci u njenim kosuljama. volela sam da joj ostavljam poruke na najneocekivanijim mestima (u cipeli na primer)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Romantika za mene nisu dela i rechi, vec chista energija dechka koja je usmerena prema meni.
Korisnikov avatar
By North
+ za mene je romantika kada pada kisa i on predje celi grad da bi mi doneo puding od jagode+++++++++++++++++++++++++++++++
+ kada mi pravi rucak+++++++++++++++++++++++++++++++++
+ kada mi opere sudje++++++++++++++++++++++++++++++++
+ kada me laze jer zna da bi me istina povredila++++++++++++++
+ kada nismo zajedno a posalje mi slatkise +++++++++++++++++
+ kada zna kakva bi mi se pesma dopala kao i kakav bih vesh nosio
+ kada mirise na moj omiljeni parfem + + + + + ++ + + + + + + + +
+ kada govori da ce sve biti ok iako zna da nije u pravu +
+ kada po 286 put gleda samnom ``Sate`` + + + + + + +
+ kada me ignorise + + + + + + + + + + + +
+ + + + + ++ + + + + +
Korisnikov avatar
By Khons
...kada mi brzom brzinom skloni pauka sa ramena i onako prepadnutu me ubedjuje da je to bila samo neka trunchica/bubica itd a ja ZNAM da je bio pauk.

...kada ustanem iz kreveta i vidim njene poruke polepljene po vratima od kupatila, ogledalu, laptopu

...kad dodje kuci sa kesom punom omiljenih slatkisha samo za menee

...kad mi opere sholju za kafu svaki dan

...kad me nocu pokriva i nameshta da se ujutro ne bih budila ukochena

...kad svratim pre ispita do nje, pa mi sva uzbudjena drzi palcheve

itd itd
By J...
To je kada na trenutak zaboravis na stvarnost i probleme i uzivas sa voljenom osobom, kada vreme stane a prostor ne postoji.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bilo sta sto mi u trenutku probudi leptirice u stomaku...

Romanticno mi je kad dobijem sms sa stihom...

... kada dodje u letnjoj haljnici, sa flasom sangrije u jednoj i dve vinske case u drugoj ruci....
... kada sedimo u kadi punoj pene, isprepletanih nogu, i pricamo o 'teskim' temama...
... kada sedimo u nekoj bastici, pijemo kafu i ja sa njenih usana prociam neizgovoreno 'i love you'...
... kada plesemo kada cujemo Crazy od Aerosmith ili Unforgiven II od Metallice....
... kada me nazove ili je nazovem kad smo daleko samo da bih pustila jednu od te dve pesme sa playera i to bas one stihove koje me na nju najvise podsete (i need love, honey.... ili lay beside me, under wicked sky, through black of day, dark of night, we share this pair of lives...)...
... kada hoce da me sminka dok sam na rubu suza, jer zna da necu plakati ako znam da cu posle izgledati kao The Crow...
... kada mi donese solju tople nes kafe sa slagom i sa cokoladnim prelivom u obliku srca preko...
... kada pristane da zatvori kisobran i sa mnom stoji na sred Trga i posmatra kako ogromne pahulje snega padaju sa neba koje je skoro narandzaste boje i smeje se....
... kada je ne mrzi da dok se vraca sa posla kupi sladoled - iako je freaking decembar!....
Korisnikov avatar
By geeky_dork
kad ucis da vozis bord jer ona voli zimske sportove,bez obzira na to sto vec imas sjebana kolena,i tako naravno zaradis povredu zbog koje ne mozes da hodas ko covek dve nedelje.
Korisnikov avatar
By Zoe
Sve sto ste naveli svi u ovoj temi me je bas dirnulo........ :usamljen:

Sve sto ste naveli je ljubav, a ljubav nas nagoni da cinimo sve ove divne stvari osobi koju volimo-da je diramo sitnim znacima paznje, da je golicamo njome, da je iznenadjujemo kako bismo joj je pokazali i videli osmeh na njenom licu i srecu koja ga obasjava....... :love:

@Nanny i anche: ta su pitanja vrlo zajebana..... ;)
Korisnikov avatar
By Modesty
Nisu zoe u stanju svi koji vole biti romantićni,npr ja sam bila sa osobom koja je bila u stanju za mmene ubiti,preći neznam koliko kilometara ali nije bila romantična u duši,nije bilo tih mali sitnih znakova pažnje koji čine romantiku jer romantika nije isto što i ljubav.ja sam romantična i činim te stvari sa svima kojima su mi dragi jer sam takva,to je pažljivost,senzibilitet,mogućnost iskazivanja osječaja...neznaju svi na te načine iskazati ljubav mada će uvijek biti tu kad trebate nešto.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by allexa37
Nisu zoe u stanju svi koji vole biti romantićni,npr ja sam bila sa osobom koja je bila u stanju za mmene ubiti,preći neznam koliko kilometara ali nije bila romantična u duši,nije bilo tih mali sitnih znakova pažnje koji čine romantiku jer romantika nije isto što i ljubav.ja sam romantična i činim te stvari sa svima kojima su mi dragi jer sam takva,to je pažljivost,senzibilitet,mogućnost iskazivanja osječaja...neznaju svi na te načine iskazati ljubav mada će uvijek biti tu kad trebate nešto.

U pravu si, potpuno. Ja sam govorila iz krajnje subjektivnog ugla. Ali nisu svi takvi, nemaju svi "smisla za romantiku" sto bi nas narod rekao......
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Zoe
nista sto ne moze da resi jedna velika kesa puna coko smokija... :bale: :D

sledecu turu delimo na pola... :vudu:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by horus.
Originally posted by Zoe

:hmm:

Moze! :D
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Zoe
Originally posted by horus.
Originally posted by Zoe

:hmm:

Moze! :D
:yay:

:kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by allexa37
Romantika je mnoštvo sitnih znakova pažnje i naklonosti,sposobnost da iskažemo nježnost i ljubav koju osječamo........onaj ko je romantik u dušu to ne može da izgubi jer je to dio njega a oni koji to pak nisu,teško da mogu i naučiti biti takvi jer se sa tim rađa....čak smatram da sama romantika zavisi i od jačine našeg senzibiliteta i da kao takva izlazi iz dubine našeg bića.
:wow: I concur. :up:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
kad ides na 9. rodjendan njenog brata,i ,kao da to nije dovoljno,igras fudbal,zmurke i sluzis im kao dzak za boks, da bi zabavila 45 nenormalnih klinaca.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!